Pravidla fóra - diskuse

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 19:10:48

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 271 příspěvků v 1 741 témat od 1 703 uživatelů
Nejnovější uživatel: vincent18
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pravidla fóra
| |-+  Důležité - pravidla tohoto fóra (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Pravidla fóra - diskuse
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2]  Vše Tisk
Autor Téma: Pravidla fóra - diskuse  (Přečteno 10307 krát)
Augi
charakteristika: programátor ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 25
Město: a prop de Praga

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 01. Červenec 2007, 18:21:42 »

No já bych vůbec apeloval za to, aby podpisy nebyly rušivé. Hodně lidí tady má drobným písmem různá motta apod. - to je podle mě v pohodě. Ale třeba to koňský písmo, co má použitý czechboy1, mě osobně strašně ruší...
Zaznamenáno
The_Black_Jack

Věk: 16
Město: Jilemnice

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 01. Červenec 2007, 20:21:45 »

me taky  Podivený
Zaznamenáno

I hovno ma sve mouchy.
LordAli
Globální Moderátor

Věk: 1001
Město: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 06. Únor 2008, 22:59:01 »

Chtěl bych upozornit na to, že v pravidlech je jeden odstavec, který zní takto:

Citace: Pravidla_pro_příspěvky
1. Když reagujete na post přímo nad vámi, je zbytečné dávat citaci. Navíc, když jsou poté citovány již několikrát citované citace, thread se stává nepřehledným.
Když citujete post, který je výše ve vlákně, zkuste do citace dávat jen to nejnutnější, na to reagujete – případně pokud reagujete na delší post, rozdělte citace do bodů. Tím se stane celý thread přehlednějším nejen pro vás samotné, ale také pro ostatní.

Za poslední 3 dny jsem upravoval asi 40 příspěvků! Jestli tady chcete mít slušné, přehledné fórum, tak laskavě respektujte pravidla, která jsou vytvořena tak, aby to tady přehledné bylo. V pravé dolní liště je na to speciální tlačítko Odpovědět, které má jen tu nevýhodu, že je o pár centimetrů na monitoru níž, než tlačítko citace.

Jestli se mi podaří prosadit tlačítko odpovědět vedle tlačítka citace (jako je to u PM), tak se už snad nebudu muset vztekat při upravování některých příspěvků  Vykřičník
Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
D9

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 07. Únor 2008, 00:21:27 »

Já nevim, ale mě přijde přehlednější používat ty citace... teda jinak: JE přehlednější používat citace, protože člověk ví přesně, na co příspěvek reaguje a má to přímo u tý reakce. Jinak já radši než přímo citaci dělam to, že zkopíruju text, na kterej reaguju a napíšu ho kurzívou... ale to je fuk...

Můžu se jenom zeptat, co přesně je na těch citacích nepřehledný? nejsou snad ve fórech právě pro pohodlnější funkčnost a přehlednost?...
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 07. Únor 2008, 08:26:07 »

Protože pak by to mohlo vypadat značně nepřehledně, příliš mnoho citací není dobrých, když chceš někomu adresovat svoji odpověď, není problém napsat "Někdo:".
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor

Věk: 1001
Město: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #30 kdy: 07. Únor 2008, 11:21:42 »

Protože pak by to mohlo vypadat značně nepřehledně, příliš mnoho citací není dobrých, když chceš někomu adresovat svoji odpověď, není problém napsat "Někdo:".
Protože je zbytečný dělat takovouhle citaci, když je o jeden příspěvěk výš to samý.

Můžu se jenom zeptat, co přesně je na těch citacích nepřehledný? nejsou snad ve fórech právě pro pohodlnější funkčnost a přehlednost?...
Rozdíl je v tom, když je ten příspěvek výš nebo reaguješ jen na nějaký části příspěvku, který dáš do citace. Jak třeba teď. Ale je to fórum pro vás, takže jestli to tady bude vypadat jak v chlívu, tak to si uděláte jen vy sami. Mě osobně spíš vyhovuje, když si něco můžu přečíst pořádně a ne hledat na co to vlastně reaguje a je vidět, že ta diskuse plyne bez zbytečných citací dál.
« Poslední změna: 07. Únor 2008, 11:24:50 od LordAli » Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
Stran: 1 [2]  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS