Audiozaznam z terenu

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
30. Srpen 2008, 16:02:01

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 956 příspěvků v 1 732 témat od 1 696 uživatelů
Nejnovější uživatel: :P
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hovadiny (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Audiozaznam z terenu
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Audiozaznam z terenu  (Přečteno 2314 krát)
Druid
*

Zobrazit profil
« kdy: 21. Prosinec 2007, 18:31:04 »

Nezajimalo by vas, jak si vede na rande konkurence? Proste ja treba nemam zadny srovnani, jak se chova a mluvi nekdo jiny. No mozna akorat z nejakych filmu, ale to je umely. Co kdyby Qark treba zverejnil nejaky svoje uspesny rande? Ja vim, ze tu jsou nejaky prepisy v textu, ale co tekhle proste od zacatku do konce nejaky jedno rande nahrat. Prece dneska by nebyl problem to nahrat. jenom takovy napad. Klidne to muze zverejnit i nekdo jiny  Mrkající

Téma přesunuto ze sekce JAK A KDE JSTE NĚKOHO SBALILI do sekce HOVADINY.

Důvod: Svým obsahem již topic spadá do jiné sekce než ve které byl založen.

kvarkopako
« Poslední změna: 23. Prosinec 2007, 08:22:25 od kvarkopako » Zaznamenáno
Krocanek

Pohlaví: Mužské
Věk: 15
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 21. Prosinec 2007, 19:30:26 »

něco podobnýho je na jednom nejmenovanym webu ale moc dobrý mi to nepřišlo ... ale nápad je to zajímavej
Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 22. Prosinec 2007, 08:38:40 »

ale co tekhle proste od zacatku do konce nejaky jedno rande nahrat. Prece dneska by nebyl problem to nahrat. jenom takovy napad. Klidne to muze zverejnit i nekdo jiny  Mrkající

Bez souhlasu dotyčné/dotyčného by ses tímto dostal do sporu se zákonem Styď se, protože je to jasné porušení práva na ochranu osobnosti dle Občanského zákoníku, konkrétně části Ochrana osobnosti
§ 12
(1) Písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkající se fyzické osoby nebo jejích projevů osobní povahy smějí být pořízeny nebo použity jen s jejím svolením.
(2) Svolení není třeba, použijí-li se písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky nebo obrazové a zvukové záznamy k účelům úředním na základě zákona.
(3) Podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy se mohou bez svolení fyzické osoby pořídit nebo použít přiměřeným způsobem též pro vědecké a umělecké účely a pro tiskové, filmové, rozhlasové a televizní zpravodajství. Ani takové použití však nesmí být v rozporu s oprávněnými zájmy fyzické osoby.
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 22. Prosinec 2007, 11:48:29 »

Přesně tak. Bez souhlasu je to samozřejmě protizákonné a navíc mi to přijde trapné, tak nějak nízké. Fakt nic moc nápad. Navrhuju lock.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
Druid
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 22. Prosinec 2007, 14:51:20 »

Ale no tak, nebudte zas takovy pravnicti suchari  Smějící se  Kdyby tu nejaky anonym hodil odkaz audiozaznamu na rapidshare.com, tak je nulova sance, ze to zrovna ta holka objevi, ted jeste ani nemusi znat skutecne jmeno toho s kym byla na rande a kdyz uz tak se urcite nebude soudit. Vzdyt fotky holek na ulici, nebo zaznam prednasek, nejakych vylevu ucitelu apod. se delaj a zverejnujou bezne  Smějící se   A je to naprosto vynikajici napad, proste je uzitecne  vedet, jak vypada rande nejakyho uspesnyho borce, protoze malokdo ma predstavu, jak si stoji oproti ostatnim a to je zasadni, proste znat konkurenci a nejlip tu nejsilnejsi je klicove  Mrkající
« Poslední změna: 22. Prosinec 2007, 14:55:52 od Druid » Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 22. Prosinec 2007, 16:42:18 »

Kdyby tu nejaky anonym hodil odkaz audiozaznamu...

Anonymní posty se zde už naštěstí nekonají Pískající...nicméně, pokud se skutečně objeví někdo, kdo bude chtít něco takového provádět, poruší tím hned první pravidlo pro registrované uživatele tohoto fóra a na základě pravidel s ním také bude nakládáno Vykřičník
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
R3v

;-D

Věk: 21
Město: Trnava

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 22. Prosinec 2007, 17:18:58 »

Kvarkopako: Vies, ale na verejnom priestranstve mozes nahravat co chces a koho chces a dat to kam chces. To iste s fotkami. Rozpravali sme sa o tom s docentom co nas uci autorske pravo, aj ked sa snazili nejake "celebrity" zalovat niekoho za fotky v novinach, tak neuspeli...
Zaznamenáno

When I get sad, I stop being sad and be awsome instead... True story.
kvarkopako
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 22. Prosinec 2007, 19:01:10 »

to R3v:

Než začneš stlát rozumy, laskavě si přečti celý topic Projel jsem to...zejména odstavec 3 uváděného § 12 Občanského zákoníku Vykřičník
A docentovi vyřiď, ať vás raději dál učí jen to právo autorské - doufám, že mu rozumí lépe než právu občanskému Sákryš
Zaznamenáno

E.Burke
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 22. Prosinec 2007, 19:16:19 »

R3v: Nám na občanským právu zase opakovaně zdůrazňovali, že jinej (přísnější) režim ochrany platí pro normální smrtelníky a jinej pro celebrity, které tím, že se vystavují na odiv, musí vzít na vědomí, že spousta věcí z jejich soukromí se stává věcí veřejnou. Takže nějaká paní Vopršálková, co dělá u pokladny v Hypernově, by třeba uspěla s toutéž žalobou, která by byla zamítnuta Helence Vondráčkové, Agátě Hanychové, či jiné televizní blbce.

S tím, že na veřejném prostranství můžeš natáčet co chceš, máš pravdu. problém je ovšem s tím zveřejněním. Pokud by s tím ta holka souhlasila, tak by to mělo být v poho... ale už je vidím jak se do toho pohrnou  Smějící se
Zaznamenáno

R3v

;-D

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 22. Prosinec 2007, 20:04:28 »

Pani pravnici, viete to lepsie ako ti hlupaci co maju titul JUDr., ze? Úsměv

(3) Podobizne, obrazové snímky a obrazové a zvukové
záznamy sa môžu bez privolenia fyzickej osoby vyhotoviť
alebo použiť primeraným spôsobom tiež na vedecké
a umelecké účely a pre tlačové, filmové, rozhlasové a televízne
spravodajstvo. Ani také použitie však nesmie
byť v rozpore s oprávnenými záujmami fyzickej osoby.

A toto by ti jednoducho dobry pravnik zopsacil tak, ze ani sudca by nevedel co dalej, pretoze veta "Ani také použitie však nesmie
byť v rozpore s oprávnenými záujmami fyzickej osoby." je taka strasne diskutabilna ze prave o nu sa opieraju vsetky tie klucky a ulety, kde sa snazi niekto niekoho za podobnu vec zazalovat. Jedine co by mohlo robit problem je fakt, ze sa tam nepise o internete, ale aj to sa da lahko obkecat...
Zaznamenáno

R3v

;-D

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 22. Prosinec 2007, 20:06:12 »

J/R: Bola o tom aj v skole beseda, jednoducho uplne najtrapnejsi argument, ktory ale minimalne znechuti zalujucej strane dalsie pokusy o riesenie konfliktu je povedat, ze ty si natacal nieco ine a on tam len behal v zabere Úsměv Primitivne, mozno az moc, ale zialbohu fungujuce...
Zaznamenáno

R3v

;-D

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 22. Prosinec 2007, 20:08:36 »

A docentovi vyřiď, ať vás raději dál učí jen to právo autorské - doufám, že mu rozumí lépe než právu občanskému Sákryš

Podla mna ma kazdy pravnik uplne rovnake, vzdelanie, neviem ako u vas. A kazdy sa snazi mat aj co najviac vedomosti, tento nas okrem autorskeho prava (zastupuje zopar vydavatelstiev, skolu, radu a este daku organizaciu) sa naozaj rad vyziva presne v obciansko-pravnych sporoch, najma proti policajtom, novinarom a podobne... Takze asi vie o com hovori, ale tak nebudem sa hadat kedze vy mate tiez 20 rocnu prax a urcite to viete rovnako dobre...
Zaznamenáno

J/R

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 22. Prosinec 2007, 21:03:11 »

Pani pravnici, viete to lepsie ako ti hlupaci co maju titul JUDr., ze? Úsměv

Takze asi vie o com hovori, ale tak nebudem sa hadat kedze vy mate tiez 20 rocnu prax a urcite to viete rovnako dobre...

Tys měl dneska asi hodně blbej den, že potřebuješ být tak útočnej....
Nevím jak kvarkopako, ale to co jsem tu napsal já, mám taky od právníků, co mají titul JUDr a taky nějakou praxi a učí na právnické fakultě - to jsem v příspěvku celkem jasně uvedl. Není to nějakej můj názor, kterej bych si vycucal z paty. Takže mi přijde dost nehorázný shazovat naše příspěvky (a navíc nás zároveň slovně napadat) na základě toho, že tvůj názor je od nějakýho profesora či docenta. Eště jednou opakuju, že ten můj taky.
Zaznamenáno

R3v

;-D

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 23. Prosinec 2007, 01:38:16 »

Keby som ta slovne napadol tak to vyzera inak, nehraj sa tu na chudacika ktoremu kazdy ublizuje pls, ked nevies zniest nieco povedane inak ako "tutuli mutuli" tak to uz moj problem nie je, nebolo to mierene nijako utocne, cize relax. Tak sa opytaj toho pana pravnika, ci ti moze s istotou povedat, ze by dotycny takyto spor vyhral. Nepredpokladam, ze by si to niektory dovolil povedat, kedze existuje tolko kluciek a vyhovoriek (hlavne v nasich zakonoch), na ktore by si sa mohol odvolat...
Zaznamenáno

J/R

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 23. Prosinec 2007, 01:56:20 »

Keby som ta slovne napadol tak to vyzera inak, nehraj sa tu na chudacika ktoremu kazdy ublizuje pls, ked nevies zniest nieco povedane inak ako "tutuli mutuli" tak to uz moj problem nie je, nebolo to mierene nijako utocne, cize relax. Tak sa opytaj toho pana pravnika, ci ti moze s istotou povedat, ze by dotycny takyto spor vyhral. Nepredpokladam, ze by si to niektory dovolil povedat, kedze existuje tolko kluciek a vyhovoriek (hlavne v nasich zakonoch), na ktore by si sa mohol odvolat...

Hochu, já si tu na chudáčka nehraju. Víc emocí než ty do toho rozhodně necpu. Akorát jsem ohradil proti tvé neadekvátní reakci. To snad můžu, ne?
Co se týče stylu, jak jsi to řekl, to je mi celkem fuk (z jiných diskuzních fór jsem zvyklej i na horší věci).  Podstatné je, že já ti oponuju názorem který mám nejmíň stejně podložený jak ty, takže není namístě cpát tam ironii, jako že se vyvyšuju nad odborníky. Btw, mluvil jsem o obecným principu, jak se to u nás posuzuje, samozřejmě nemůže nikdo s jistotou říct, jak by dopadl konkrétní případ.
Zaznamenáno

kvarkopako
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 23. Prosinec 2007, 08:20:23 »

Debata ve stylu "řikal mi to docent co má praxi 20 let v autorském právu...bla bla bla"...je vlastně naprosto bezpředmětná.
Jasně jsem již deklaroval, že zamýšlené umístění odkazu na audionahrávku obsahující něcí pokusy o balení bez souhlasu účinkujících, bude potrestáno, protože jde o porušení zákona ČR a také pravidel fóra.
A aby bylo jasno...o tom diskutovat nehodlám, prostě to oznamuji...z titulu moderátora fóra. Kdo s tím má nějaký problém, může si stěžovat u administrátora fóra Vykřičník Nikomu jinému se zde totiž zodpovídat nehodlám Vykřičník

Tímto považuji debatu na toto téma z mé strany za vyřízenou.
Zaznamenáno

E.Burke
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 25. Prosinec 2007, 11:16:27 »

Vies, ale na verejnom priestranstve mozes nahravat co chces a koho chces a dat to kam chces. To iste s fotkami. Rozpravali sme sa o tom s docentom co nas uci autorske pravo, aj ked sa snazili nejake "celebrity" zalovat niekoho za fotky v novinach, tak neuspeli...
Obávám se, že toto je omyl. Když např. záběry erotického zaměření pořízené skrytou kamerou na (veřejné) pláži publikuješ, obávám se, že jde o porušení zákona - a jak správně řekl kvarkopako, nebude se to posuzovat podle autorského zákona. Uznávám ale, že nejsem odborník.

Ale i kdybychom odhlédli od zákona a jeho možných či nemožných výkladů, zdá se mi to bez svolení dané holčiny (které těžko kdo získá, už proto, že se sám bude stydět zeptat - proč asi?) puberťácké a neestetické. A hlavně to bude všem naprosto k ničemu (kromě úchylů), protože nejde o to, co říkáš, ale jak se cítíš, jelikož to, co říkáš, pak vyplyne samo - můj názor.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
R3v

;-D

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 26. Prosinec 2007, 14:09:57 »

Obávám se, že toto je omyl. Když např. záběry erotického zaměření pořízené skrytou kamerou na (veřejné) pláži publikuješ, obávám se, že jde o porušení zákona - a jak správně řekl kvarkopako, nebude se to posuzovat podle autorského zákona. Uznávám ale, že nejsem odborník.

Áno, je to omyl, pretože podľa OZ sa jedná o priestupok, konkrétne budenie verejného pohoršenia.
Zaznamenáno

Lee Cougan

Město: Fox River

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 26. Prosinec 2007, 18:30:30 »

Na tuhle problematiku nemam jasne vyhraneny nazor...asi bych nikde takovou divku nepublikoval, samotnymu by se mi nelibilo, kdyby to nekdo delal mne. Co se ale tyce OZ, tak je to dle uvadene ukazky diskutabilni.

Debata ve stylu "řikal mi to docent co má praxi 20 let v autorském právu...bla bla bla"...je vlastně naprosto bezpředmětná.
Jasně jsem již deklaroval, že zamýšlené umístění odkazu na audionahrávku obsahující něcí pokusy o balení bez souhlasu účinkujících, bude potrestáno, protože jde o porušení zákona ČR a také pravidel fóra.
A aby bylo jasno...o tom diskutovat nehodlám, prostě to oznamuji...z titulu moderátora fóra. Kdo s tím má nějaký problém, může si stěžovat u administrátora fóra Vykřičník Nikomu jinému se zde totiž zodpovídat nehodlám Vykřičník

Tímto považuji debatu na toto téma z mé strany za vyřízenou.
Nicmene tento prispevek, nechci tim snad vyjadrovat svuj nazor na kvarkopaka, pusobi, ze vysel z ust, nezlobte se za ten vyraz, blbce neschopneho akceptovat neci nazor, ktery je navic podlozeny studiem tematu a jistou praxi. Vety typu Ja mam pravdu a basta fidly a je mi jedno, co ty o tom vis, kde ses to dozvedel, blablabla mi pripadaji naprosto stupidni a pokud nevypovidaji o autorove inteligenci a pocitu nadrazenosti, minimalne ho tak prezentuji. Navic, opravte mne, jestli se mylim, nikdo nemluvil o tom, ze by tyto nahravky snad nekdo nahraval tady na tento server, tudiz je v podstate zbytecne zde resit OZ, ten by mel resit onen clovek, ktery by nahravku porizoval.

Přesně tak. Bez souhlasu je to samozřejmě protizákonné a navíc mi to přijde trapné, tak nějak nízké. Fakt nic moc nápad. Navrhuju lock.
...nevidim nejmensi duvod topic zamykat, myslim, ze by mel byt dan prostor pro diskusi!

Dalsi vec, obavam se, ze tak 80% prispevku v tomhle topicu jsou spis OT, vidite nekdo v nadpisu neco o zakonu?
Zaznamenáno

Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 kdy: 26. Prosinec 2007, 21:05:32 »

Ja mam pravdu a basta fidly a je mi jedno, co ty o tom vis, kde ses to dozvedel, blablabla
Já myslím, že je to očekávatelné, protože autorita MODů principielně vzniká "zvenku" a tím, že dostanou funkci. A protože často musí provádět nepopulární kroky, je často "jsem mod, tak mi polibte *****..." jediný možný argument, protože protistrana argumenty nereflektuje - často právě kvůli zvnějšku získané autoritě. To, že se tohle občas objeví i v běžné diskuzi je sice politováníhodné, ale myslím, že tolerovatelné.

BTW:
Důvod: Svým obsahem již topic spadá do jiné sekce než ve které byl založen.
kvarkopako
Hovadina to nutně být nemusí Mrkající
Exempla trahunt. - Příklady táhnou.
Aliorum exempla commonent. - Příklady jiných varují.
Exempla docent. - Příklady poučují.
a hlavně
Verba movent, exempla trahunt. - Slova povzbuzují, příklady táhnou.
« Poslední změna: 26. Prosinec 2007, 21:09:19 od Avaranger » Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
kvarkopako
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 27. Prosinec 2007, 10:43:37 »

Mno...ačkoliv jsem již neměl v plánu se v tomto topicu vyjadřovat, vypadá to, že je nutné toto předsevzetí porušit Směrovka ti bystřejší jistě dávno pochopili, jak jsem své zdejší posty myslel...a pro ty ostatní se pokusím svůj postoj ještě jednou ozřejmit.

Co se ale tyce OZ, tak je to dle uvadene ukazky diskutabilni.
Naopak-zejména první dostavec § 12 Občanského zákoníku hovoří více než jasně.

Nicmene tento prispevek, nechci tim snad vyjadrovat svuj nazor na kvarkopaka, pusobi, ze vysel z ust, nezlobte se za ten vyraz, blbce neschopneho akceptovat neci nazor, ktery je navic podlozeny studiem tematu a jistou praxi.
Na svůj názor máš samozřejmě právo a já Ti ho neberu.

Vety typu Ja mam pravdu a basta fidly a je mi jedno, co ty o tom vis, kde ses to dozvedel, blablabla mi pripadaji naprosto stupidni a pokud nevypovidaji o autorove inteligenci a pocitu nadrazenosti, minimalne ho tak prezentuji.
Četl jsi vůbec, co jsem napsal a používal jsi u toho mozek Otázka O "mojí" pravdě nepadlo ani slovo Vykřičník Pouze jsem oznámil, jaký bude postup, pokud sem někdo přidá odkaz na takovou nahrávku, tento postup jsem zvůvodil a poté dodal, že tím to pro mne hasne.

A dále...už z titulu funkce moderátora je nutné působit nadřazeně...zejména na diskuzních fórech, kde si leckdo díky anonymitě internetu dovoluje to, co by jej "živě" ani nenapadlo. Administrátor fóra do mne a do kolegy moderátora vložil důvěru tím, že z nás "udělal" moderátory a tím nám delegoval jistou pravomoc - pravomoc dle svého vědomí a svědomí zde působit a provádět všechny možné kroky včetně těch nepopulárních. Bohužel, existují jedinci, se kterými je jakákoliv diskuze zbytečná - v reálném životě rozumí pouze síle nebo trestu a pokud vezmeme život virtuální, jediné, co na ně platí, je tvrdý přístup...přesně ve stylu o tom diskutovat nehodlám. Nic jiného totiž nezabírá a pokud je chování takových jedinců přehlíženo, či tolerováno...důsledky jsou potom nemilé.

Znovu opakuji, že pokud má kdokoliv připomínky k mé práci, může si stěžovat formou PM buď u kolegy moderátora, či nejlépe u administrátora fóra, kterým je Qark Vykřičník Dále má možnost si v patřičné sekci založit topic např. s názvem "despota a neschopný blbec kvarkopako" kde se může realizovat dle libosti. Apeluji však znovu, aby výtky vůči práci moderátorů nebyly řešeny v topicu, ve kterém moderátor uplatní svoji autoritu a o něčem rozhodne - topic totiž není určen k polemice a činech moderátora, ani k názoru na něj. Také je to neslušné vůči autorovi topicu, který jej jistě nezakládal proto, aby v něm docházelo k nesmyslným debatám Vykřičník

Navic, opravte mne, jestli se mylim, nikdo nemluvil o tom, ze by tyto nahravky snad nekdo nahraval tady na tento server, tudiz je v podstate zbytecne zde resit OZ, ten by mel resit onen clovek, ktery by nahravku porizoval.
Co kdyby Qark treba zverejnil nejaky svoje uspesny rande...ale co tekhle proste od zacatku do konce nejaky jedno rande nahrat. Prece dneska by nebyl problem to nahrat. Klidne to muze zverejnit i nekdo jiny

Toto je dle mého názoru více než jasné Směrovka i když je nepravděpodobné "nahrávání" na tento server, tak případný odkaz na torrent či rapidshare je v podstatě to samé Vykřičník

...nevidim nejmensi duvod topic zamykat, myslim, ze by mel byt dan prostor pro diskusi!

Tento názor jsem měl také...když jsem ještě věřil, že se to zde nezvrhne v tradiční "debatu"...ovšem nyní již tento názor nesdílím a pokud to zde bude v tomto duchu pokračovat, téme zamčeno bude...ať už mnou, či některým z kolegů.

vidite nekdo v nadpisu neco o zakonu?

V nadpisu nic o zákonu není, pouze moje první reakce obsahuje upozornění, že případné zveřejnění takové nahrávky je v rozporu se základním právem na ochranu osobnosti každého člověka. Následná diskuze je již něco jiného.

Nakonec bych ještě chtěl upozornit na řeči typu:
Ale no tak, nebudte zas takovy pravnicti suchari...

Takové "pavlačové" výklady práva jsou dle mého názoru velmi nebezpečné, i když se to na první pohled může zdát jako nevýznamná podružnost. Právo má fungovat stylem "padni komu padni"...proto taky bývá socha spravedlnosti zobrazována se zavázanýma očima...to že se tak v praxi neděje je už věc jiná. V momentě, kdy dochází k nějakému "zlehčování" či dělání výjimek...ztrácí smysl celý právní řád a právní stát jako takový. Navíc se vsadím, že člověk, který tohle napíše, by byl první, kdo by se dovolával tohoto "svého" práva v momentě, kdy by se objevil na "druhé straně".

Nehodlal jsem apelovat na lidskou morálku či chcete-li určitou porci práva přirozeného, které v sobě někdo má a někdo nemá...ale když už jsme u toho...tak osobně považuji zveřejňování takovýchto nahrávek bez souhlasu protagonistů za ekvivalent šmírování v převlíkacích kabinkách v obchodě s oblečením.

Tímto zde končím tuto "debatu" a případné další připomínky, jak jsem již uvedl, prosím řešte v PM či ve zvláštním topicu.
« Poslední změna: 27. Prosinec 2007, 14:23:22 od kvarkopako » Zaznamenáno

E.Burke
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS