co za to muze

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 10:48:28

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 224 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hovadiny (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  co za to muze
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: co za to muze  (Přečteno 709 krát)
qaz
**
Pohlaví: Mužské
Věk: 19

Zobrazit profil
« kdy: 03. Prosinec 2007, 15:39:10 »

ne ze by to byl nakej novej fenomen ale objevuji se cim dal tim ...(pridavny jmeno si bude muset domislet)... prispevky ve kterych pisatel dokazuje ze nema vuuuuuubec zadny parovaci schopnosti/povedomi

muze za to fakt ze behem dospivani jsou deti od sebe tak nak separovany podle pohlavi a kdyz se nekde ma klast duraz na socialni vyuku nebo jak to nazvat tak je to vsechno teoreticky misto toho aby lidi byli nuceni spolu travit cas, komunikovat
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 03. Prosinec 2007, 17:31:13 »

Ne, je to tim, že tyhle lidi dřív neměli internet tak se o nich nevědělo a oni zůstávali sami dlouho (když ne na furt) a teď mají možnost ananymně požádat o radu zkušenějšího. Tím pádem to dělají.

Mozna to taky bude tim, ze majoritni zabava je ted sport / hospody (jedno, druhe nebo obojí). Při sportu se komunikuje poměrně málo, případně striktně k tématu. A v hospodě je komunikace ovlivněna hladinou alkoholu. Tím pádem, kdo nedělá jedno ani druhé, tak je trošku znevýhodněn.

Když sem slyšel od dědy, jak balil slečny na "čaji o páté" a jaké to bylo super, tak sem se musel pousmát, páč tenkrát tam tenkrát chodila celá třída... to byli časy asi Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 03. Prosinec 2007, 18:20:55 »

taky mozne vysvetleni

ja to nemyslel jako ted v casovem rozmezi mesicu nebo tak... proste mi pride ze ja hrozne moc lidi (a ja mezi ne spadam, asi) co nemaj vubec predstavu co delat, byl sem furt hrozne nesmelej az sem asi zakrnel a ted kdyz uz sem se ostichu zbavil zjistuju ze bych mel snad i narok na invalidni duchod ptze sem proste co se holek tyce invalida Úsměv
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 03. Prosinec 2007, 19:12:36 »

Skakal si nekdy z mustku do vody? JA nikdy, az do letosniho leta. Stal sem nahore a odvazoval se skocit. Bylo to sarka vysoko (6m) a mel sem pekne nahnano. Ale nakonec sem se odhodlal a skocil. Poprve se to podarilo docela slusne, i kdyz to byl takovy drzkopad. A podruhy sem sipku pretocil a dal sem si pekne o zada, ze sem si rikal, jestli sem si nezlomil pater Úsměv No a s holkama je to stejny. Nejdriv se musis odvazit, pak jsi v tom a muze to bud vyjit nebo si nabijes hubu Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 03. Prosinec 2007, 19:56:38 »

neee asi sem se blbe vyjadril

me nejde o to ze bych se bal, ja se nebojim, holky bez problemu oslovim ale nevim co dal a ani to ted neresim... jde mi o pricinu toho ze nevim co delat.. zvat holku nekam, tahat ji ven na prochazku?? v tom nasem kraaasneeem meste Úsměv. Je fakt ze toho moc nenamluvim =?> naznak toho ze si nemame co rict =?> vztah nema cenu? ... nevim ani co si muzu respektive mam dovolit ke kamaradkam abych zustal v top ten kamaradu Úsměv... proste me je cizi jakejkoli fyzickej kontakt i kdyz jde jen o obycejne objeti .. a zas aby si nekdo nemyslel tak to neni tim ze bych nechtel (nejsem proti dotekum) ale neumim ze situace vyhodnotit kdy kam jak se dotknout... nestydim se ale proste nevim.. kdyz se me holka dotkne a dostanu tak SIGTOUCH tak to je no problem a klido se ji dotykam taky..

EDIT: proste ale kdyz me nekdo postavi pred holku at ji zbalim tak netusim o co se vlastne mam snazit ...ona se zamiluje/nezamiluje podle toho jakej jsem povahove/vzhledove ale ze bych vedel jak v ni ten zajem este podporovat .. netusim....... a uplne tragicky to dopada kdyz nezaujmu nicim co je dejme tomu globalni a staticke/constantni

sem mel po narozeni dostat manual na svoje telo abych na tanecnich akcich nemusel do ustrani
« Poslední změna: 03. Prosinec 2007, 20:59:37 od qaz » Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS