Déka penisu

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 15:14:17

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 245 příspěvků v 1 740 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hovadiny (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Déka penisu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Anketa
Otázka: Dámy, záleží vám na velikosti penisu sexuálního partnera?
ANO - 4 (26.7%)
větší je lepší, ale není to až tak důležitý - 3 (20%)
NE - 8 (53.3%)
Celkem hlasů: 15

Stran: 1 [2]  Vše Tisk
Autor Téma: Déka penisu  (Přečteno 1962 krát)
kvarkopako
Globální Moderátor

Pohlaví: Mužské
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 08. Červen 2008, 16:25:00 »

zda se ze vzdelani je pro vetsinu chlapu oproti penisu dost nepodstatne, aspon ho teda tolik v souvislosti s zenskejma neresej, jako toho sveho nejlepsiho kamose.

Mno...tak ono taky ale pořád platí zákony nabídky a poptávky Přemýšlím...prakticky ve všem, tuto "problematiku" nevyjímaje...čili kdyby též pro většinu ženskejch bylo například podstatné Tebou uváděné vzdělání, nejmenoval by se tento topic tak jak se jmenuje, ale například "Chlapi, kolik řečí umíte, já vosum""..."Kerej obor mám vystudovat, aby se to ženskejm líbilo?""...a nebo ""Mám 3 vysoké školy a 2 doktoráty k tomu, je to dost?"Smějící se Mrkající

Myslím, že obě pohlaví si stran tohoto nemají naprosto co vyčítat... Super!

btw...jinak souhlasim s tim, že narozdíl od chlapů kupujete vy ženské "zajíce v pytli"...a to téměř doslova Smějící se
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: 12. Červen 2008, 00:29:55 »

daemoniack: No, ono u holek nevede velikost, ale spíš tvar a pevnost Úsměv Když má holka v podprsence 4ky a když si jí sundá, tak je má u pasu, tak je to na zamyšlení Mrkající Šťastný Ale na to bysme tady topic udělat mohli - jaký tvar je nejlepší? Úsměv

A ohledně vzdělání - ty si koleduješ o flame Šťastný

kvarkopako: Možná trochu víme... ale jistota je až při zběžném prozkoumání naživo Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Stran: 1 [2]  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS