Originální odpověď na "nedolejzej!"
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
29. Srpen 2008, 21:33:12
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 933
příspěvků v
1 732
témat od
1 695
uživatelů
Nejnovější uživatel:
:P
forum.QARK.net
Údržba fóra
Hovadiny
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Originální odpověď na "nedolejzej!" (Přečteno 1693 krát)
h0n24
«
kdy:
05. Březen 2008, 18:23:43 »
Ahojte, neznáte někdo nějakou originální a vtipnou odpověď na větu typu "Nedolejzej!"? Zajímá mne každá blbost
Zaznamenáno
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Věk: 18
Město: Blaughriox - Deskaëlbah
Re: Originální odpověď na "nedolejzej!"
«
Odpověď #1 kdy:
05. Březen 2008, 19:53:48 »
Zatim mi to nikdy žádná neřekla, ale kdyby se to snad stalo, tak se otočim a odkráčim
....... a pokud bys chtěl za každou cenu něco říct, tak kromě sprostejch nadávek snad jenom nějaký HODNĚ ironický omluvení se.....
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Sagi
«
Odpověď #2 kdy:
05. Březen 2008, 20:14:41 »
Bych jí řek něco jako "Jééé, ty seš tak vtipná... a chytrá... a hezká... no skoro tak jak si o sobě myslíš
"
Nebo direkt mezi oči :-D
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor
Věk: 1001
Město: Mousillon
«
Odpověď #3 kdy:
05. Březen 2008, 20:28:00 »
Záleží v jaký situaci, jestli se ti to stalo, tak sem přihoď vhodný kus události.
Odemě by asi následovalo něco jako : Tak se měj pěkně, ahoj.
Většinu lidí, co takto někoho odpálí naštve ještě víc, když si z toho člověk nic nedělá a diplomaticky zareaguje
Zaznamenáno
Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
h0n24
«
Odpověď #4 kdy:
05. Březen 2008, 20:56:40 »
JJ, již se to stalo. Já zareagoval klasickým
za tebou? (smích) to bych si polepšil (úšklebek a pomalý odchod)
Ale příjde mi to strašně neoriginální. Chtělo by to něco neotřelého.
Jde o dívku, trošičku "pomalejší", nechci ji sbalit, nýbrž ji ještě trochu potrápit. A něco mi říká, že právě ono slovo uslyším ještě jednou.
Nemám co ztratit.
BTW: ještě mne navíc napadlo, že bych jí mohl olíznout ruku a vysvětlit pravej původ slova dolízat. A pokud někdo nevymyslí něco lepšího, nejspíše to udělám...
Zaznamenáno
Galileo
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
05. Březen 2008, 21:00:22 »
Možná nejsem úplně v obraze, protože já jsem slyšel takový fráze (naštěstí ne na mě) naposledy někdy na základce, ale i když můžou bejt holky někdy krutý, neřeknou "nedolejzej" jen klukovi, který za ní dolejzá?
Zaznamenáno
h0n24
«
Odpověď #6 kdy:
05. Březen 2008, 21:40:35 »
Leda, jestli ti příjde pozdrav
Ahoj + jakákoli blbost, která mne napadne
(ahoj rusá, ahoj zrzavá, ahoj Péťo, ahoj Anastázie, ahoj pihovatá, ahoj Addo...) vždy když se s ní někde potkám, jako pádný argument ke slovu nedolejzej, tak ano.
Každopádně mne nezajímají odpovědi typu "tak nedolejzej" a podobné. Také se nechci fixovat na jednu jedinou dívkou. Zajímají mne prostě jen
originální odpovědi na
slovo "nedolejzej".
Ale nebojte se vyjádřit
Zaznamenáno
Galileo
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
05. Březen 2008, 23:46:29 »
Co chceš ale slyšet?
Pokud je vám oběma čtrnáct, tak jde o normální pubertální hru.
Pokud je ti osmáct a jí přibližně stejně, tak ti dotyčná asi chtěla naznačit, aby jsi se přestal chovat jako puberťák, ale jako dospělý muž.
Jestli jsi jí ještě k tomu řekl "za tebou?", tak asi pak o tobě povídala kamarádkám "ten
h0n24
by byl docela sympatickej kluk, kdyby se nechoval jako můj čtrnáctiletej pubertální brácha"
Zaznamenáno
henry
...
Pohlaví:
Věk: 23
«
Odpověď #8 kdy:
06. Březen 2008, 10:44:08 »
Citace
BTW: ještě mne navíc napadlo, že bych jí mohl olíznout ruku a vysvětlit pravej původ slova dolízat. A pokud někdo nevymyslí něco lepšího, nejspíše to udělám...
jako nic proti ale slovo dolejzat je spíš utovřený ze slova lézt za někým, ne lízat
tím by se jen utvrdila v tom že nejsi normální
a co se týče těch odpovědí, tak mě přijde že už je cokoliv říkat zbytečný, pokud už tě takhle odpálkuje, tady už podle mě není na místě ani vtipná drzost....jen se ještě víc shodíš....takže s úsměvem jí říct: tak se měj hezky, ahoj
Zaznamenáno
Láska je defakto nelogický jev, doprovázený optickým klamem idealismu
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #9 kdy:
06. Březen 2008, 13:38:32 »
S ledovým klidem.
OK, tak kdy se sejdeme?
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
Sagi
«
Odpověď #10 kdy:
06. Březen 2008, 16:29:39 »
Radši zapracuj na tom aby Ti tohle holka nikdy neřekla
Zaznamenáno
Ondras
Pohlaví:
Město: kdesi v Čr
«
Odpověď #11 kdy:
06. Březen 2008, 18:37:58 »
Avaranger má pravdu, vtipné vlezlost ti minimálně zjistí že odejdeš s zvednotou hlavou...
Zaznamenáno
S krásou se člověk narodí a nebo si ji koupí.
Důležitější je to co má člověk v hlavě a do tý mu nikdo nevidí.
Starwalker
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Brno
«
Odpověď #12 kdy:
06. Březen 2008, 20:29:01 »
Co takhle trochu teatrálně?
"Nedolejzej!"
"Dolejzat? Já přišel hlavním vchodem, nuže nyní za sebou práskám dveřma." a odejít se vztyčenou bradou
Zaznamenáno
Galileo
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
06. Březen 2008, 22:37:51 »
S těma radama od vás nemůžu souhlasit.
Chlap prostě musí přiznat, když udělá něco špatně. Pokud se zachová jako blbeček, tak jakákoliv rádoby vtipná výmluva mu rozhodně nepomůže odejít se vztyčenou hlavou. Tady opravdu není chyba na straně tý holky.
Zaznamenáno
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Věk: 18
Město: Blaughriox - Deskaëlbah
«
Odpověď #14 kdy:
06. Březen 2008, 23:39:35 »
Já teda nevim, ale říct komukoli "nedolejzej" pokud vysloveně člověka nepronásleduje, je ryzí buranství a na to se nedá reagovat pokorou. Když to ta holka řekne slušně, tak prosim, pak je možný uznat chybu, nebo tak něco..... ale "nedolejzej" je už v podstatě osobní útok a dost ponižující urážka.....
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Galileo
Pohlaví:
«
Odpověď #15 kdy:
07. Březen 2008, 18:24:41 »
Blaueminence
Já vycházím z toho, že pokud holce nezní zrovna čtrnáct, ale minimálně sedmnáct nebo osmnáct, tak takovéhle slovo řekne pravděpodobně za situace, kdy se ten kluk chová jak malej Jarda
Někde se tady diskutovalo, jestli holky dospívaj dřve než kluci nebo ne. Tohle je jedna z typických situací, kdy se většina holek kolem osmnácti chová už jako dospělá ženská, ale řada kluků je ještě v pubertě.
Moc dobře si ty časy pamatuju, tehdy nám to tak nepřipadalo, ale zpětně si uvědomuju, že se těm holkám ani nedivím, když chtěly starší kluky a nás nebraly vážně.
Rubrika "Jak na ženský" je to tom, jak se chovat, aby ženský měly o nás chlapy zájem a aby nás nebraly jako kamarády, ale jako mužský, po kterých budou toužit.
Z dotazu autora mě připadá, že ho zajímá "jak mám říct Novákové ze 4.B, že je kráva". Pak by měl ale asi pátrat někde tady:
http://disney.go.com/index
Zaznamenáno
h0n24
«
Odpověď #16 kdy:
07. Březen 2008, 23:48:00 »
Zdravíčko
a musím začít hned zhurta - tady někdo
neposlouchá, že
? Nepotřebuji (a možná jo, ale teď mne nezajímá
) morální ponaučení ve stylu, že když někdo řekne A, musím udělat B (Kdo z nás chodí po chodníku na pravé straně?). Ale na druhou stranu vás chápu, můj dotaz je nevšední a s podobným typem se zde, usuzujíc podle odpovědí, nesetkáváte zrovna nejčastěji. (
Holce je méně než čtrnáct a mne méně než sedmnáct, ale to jsem raději nikdy neřekl, neb zde budete rozvádět mnenezajímající diskuzi, stejně jako do nynějška
)
Nuže ano, Galileo mne v jedné věci prokoukl (alespoň že tak!), nezajímá mne to, jak se chovat, aby o mne právě ona dívka měla zájem, ale prostě ji chci
vtipně odpálkovat
na větu, jenž mne měla uzemnit, a na kterou jsem podle jakýchsi nepsaných pravidel měl zareagovat ve stylu "tak ahoj". Ano, jsem svým způsobem šílený. Olíznout někomu ruku mne nedělá problém. A podle uvážení se chovám jako puberťák, leč bych již podle "nějakých pravidel" neměl - už na to nemám věk. A ejhle! Pěkných, hodných a milých holek stojí za mnou celá řada. Stačí ukázat prstem. Zajímavé? Ne, logické.
Trošku historie
. Tento topik' jsem založil z důvodů vám všem známých. Jednoho dne mi jedna
namyšlená káča
, která mylně chápala mé chování jako pokus o balení její osoby, naprosto nepochopitelně a nečekaně řekla "Nedolejzej!". Něco (viz jiný příspěvek) jsem instinktivně odsekl a najednou mne to začalo v hlavě šrotovat. Zajímavá věta. Věta, která se poprvé v životě začala týkat mne. Řekl jsem si, že by nebylo špatný vymyslet si nějakou vtipnou průpovídku, aby mne někdo příště takto nezaskočil. Jenže já přemýšlel. Přemýšlel a na nic opravdu kuriozitního jsem nepřišel. Řekl jsem si, že oslovím kamarády a napíši na internet (ne, opravdu nejste jediné fórum).
A teď
nejzajímavější odpovědi
, jenž mne přišly:
>> Zkus se otočit na nějakou jinou osobu, která se tohohle "divadýlka" účastní a zeptat se ho: "Nezdá se ti jakoby tady někdo mluvil?"
>> "Nepředlejzej!"
>> "Řekni to mé ruce!" Před obličejem jí začni dramaticky mávat rukou a dodej "Má hlava tě poslouchat nebude!"
>> "A jaký to má vliv na válcování plechu?"
>> Já bych ukázal na nějaký předmět a řekl "Letadlo". Poté s úsměvem dodal "Co tě to napadlo!"
>> trošku vulgární: "Chceš nemít obličej?"
>> nebo úplnou šílenost (ale někdo to tady obšlehnul od Qarka). Vytáhnout zápisník, jestli je to možné. Na slečnu udělat "Baf!" a poté si zamyšleně začít do notesu něco psát vykřikujíc přitom slova jako "neuvěřitelné, nemožné, zajímavé"...
Tímto ovšem nechci ukončit toto téma, jelikož stále čekám na tu "opravdu skvělou" průpovídku.
BTW: a také chci poděkovat
Avanger
ovi a
Starwalker
ovi, ti jediné ještě jakž takž bez složitého vysvětlování pochopili, o co přesně mne jde.
Zaznamenáno
Galileo
Pohlaví:
«
Odpověď #17 kdy:
08. Březen 2008, 00:59:34 »
Citace: Galileo 07. Březen 2008, 18:24:41
Z dotazu autora mě připadá, že ho zajímá "jak mám říct Novákové ze 4.B, že je kráva". Pak by měl ale asi pátrat někde tady:
http://disney.go.com/index
Koukám, že podle věku bych to měl opravit na 7.B. (teda jen doufám, že to tvoje "méně než čtrnáct" není třeba osm).
Problém je, že tvůj dotaz se vůbec netýká balení a vůbec nepatří do sekce "jak na ženský". A podle mýho názoru jsi si spletl forum.
To moderators
Navrhuji celý přesunout do "Hovadiny"
Zaznamenáno
cassies
Pohlaví:
Věk: 20
«
Odpověď #18 kdy:
08. Březen 2008, 10:35:35 »
Citace: h0n24 07. Březen 2008, 23:48:00
>> "A jaký to má vliv na válcování plechu?"
>> nebo úplnou šílenost (ale někdo to tady obšlehnul od Qarka). Vytáhnout zápisník, jestli je to možné. Na slečnu udělat "Baf!" a poté si zamyšleně začít do notesu něco psát vykřikujíc přitom slova jako "neuvěřitelné, nemožné, zajímavé"...
Tyhle dvě reakce mě zaujaly, plus ta od Avarangera...kdybych to rekla ja (jako ze sice pochybuju, ale co kdyz) tímhle bys mě dostal. Asi by mi sklaplo...nebo bys mě dožral a pokračovalo by to na stejné vlně.
Zaznamenáno
Hydr0gen
«
Odpověď #19 kdy:
08. Březen 2008, 11:14:55 »
Válcování plechu
.
Pridám nevtipnou odpověď, která by byla použitelná ale v jinym než konkrétně tomhle kontextu. Něco jako "hele, já vim, že za tebou chodí spousta looserů a ty se kvůli tomu musíš chovat jako kráva/potvora (prostě "bitch"), aby ses jich zbavila, ale myslim, že jsi ve skutečnosti milá holka. Ale hele, já jsem v pohodě, se mnou se můžeš chovat normálně (chtěl jsem jenom pokecat.../zeptat se na... atd...)". Možná by stačila první věta. Podotýkám, že jsem zatim nepoužil.
Zaznamenáno
h0n24
«
Odpověď #20 kdy:
08. Březen 2008, 12:55:28 »
Pro Galillea + moderátory
: Ano, ale přesto jde o dotaz a jak známo, v hovadinách si jej nikdo nevšimne. Tímto prosím všechny moderátory, aby ještě chvliličku vydrželi (jistě někoho něco originálního napadne) a nepřesouvali toto téma.
BTW: ta hydr0genova odpověď je taky zajímavá - upřímná. A upřímnost jak známo holky rády (zdůrazňuji slovo
holky
). Hned si ji jdu někam napsat
.
Zaznamenáno
Druid
«
Odpověď #21 kdy:
08. Březen 2008, 13:11:31 »
jenze tenhle dotaz je hovadina, nechapu, proc se snazit o nejakou originalni reakci. Navic tohle snad nepouzivaj normalni holky, mozna nejake blbe15ctky
a vubec nejlepsi reakce je tvarit se jako, ze se nic nedeje a nerikat nic, ignorace casto nasere vic nez jakakoliv odpved
Zaznamenáno
Richard
Pohlaví:
Věk: 21
Město: FC Boby Brno
«
Odpověď #22 kdy:
08. Březen 2008, 17:07:08 »
:
D:
D
...
udělej rukou hú hú a odjeď jako mašinka
...
ve školce budeš za boha
Zaznamenáno
daemoniack
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Praha
«
Odpověď #23 kdy:
17. Březen 2008, 23:49:36 »
Rekni to me ruce je good, ale pochybuju, ze to nekdo takhle mlady a holka zvlast pochopi (sakra, vim, ze to bylo v jednom dilu star-treku, ale v jakem filmu se to objevilo poprve? Neco s Arniem, ne?)
jinak se mi libi to o tech prednich dverich, mozna by slo jeste trosku zautocit: Nedolejlezej jo? A kdo mi to o hodine posila psanicka, ze o prestavce... a odejit
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #24 kdy:
18. Březen 2008, 00:17:48 »
Terminator AFAIK
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------