Ti rodiče... jsou takoví všichni?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
13. Říjen 2008, 00:03:57

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 216 příspěvků v 1 808 témat od 1 777 uživatelů
Nejnovější uživatel: zippy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hovadiny (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Ti rodiče... jsou takoví všichni?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2  Vše Tisk
Autor Téma: Ti rodiče... jsou takoví všichni?  (Přečteno 3159 krát)
EcLiPs3

Yeaaaaah :D

Pohlaví: Mužské
Věk: 15

Zobrazit profil
« kdy: 30. Říjen 2007, 16:57:22 »

Zdravím všechny, mám takový větší/menší problémek. Mám uplne super holku, ale nevim jak o ni rict rodicum. Když jsem jim o jedné řekl, tak to bylo každý den: "Tak kde jste byli? A jaky to bylo? A libali jste se? A jak vypada? A je hezka? A ma te rada? A pujdete nekam zitra? A..."
Potom to do 5 mint ví celá rodina, přeiběhne strejda, kterej si ze mě začne dělat prd*l: "To bude nějaká škareda co? Ty a mít holku? Tomu nevěřim..."

Tak se ptám co dělat... Nejradši bych, aby o tom nevěděli, ale to bych nebyl doma a bylo by to divný, protože nikdy takhle na podvečer ven nechodim a najednou 200 sms a chdoim ven...

Diky za radu

Téma přesunuto ze sekce JAK NA ŽENSKÝ do sekce HOVADINY

Důvod: Umístěno ve špatné sekci...

kvarkopako
« Poslední změna: 30. Říjen 2007, 20:12:30 od kvarkopako » Zaznamenáno

Doma se nudim, tak kdyby nekdo chtel udelat podobny sig, tak mi napiste Úsměv
0254

Radioactive for fun

Věk: 23
Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 30. Říjen 2007, 18:48:17 »

to je fakt problem Úsměv Kroutící očima, kdybys radsi nemachroval Mrkající
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
Georg
*

Věk: 19
Město: Ostravský kraj

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 30. Říjen 2007, 19:23:50 »

No všeci rodiče nejsou takoví  (myslí  Šťastný) jako konec konců říct jim to musíš tak aji tak bo jim to dojde proč furt chodíš ven Mrkající  Rodiče jsou ale někdy jak puberťáci já bych tomu dal čas ono je to dřív nebo později přejde  Mrkající
Zaznamenáno

Kdokoli pozná sám sebe, jen ten bude milovat moudře, ten jen každý svůj úkol vykoná podle svých sil. Ovidius
Michail
**

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 30. Říjen 2007, 19:26:44 »

No tak jim to proste vyklop, no ... proboha ... delas jako by to byl nejvetsi problem tveho zivota.  Kroutící očima Pockej, az se dostavi skutecne problemy...
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 30. Říjen 2007, 22:37:16 »

Já osobně jsem na jakoukoli slečnu se kterou chodím hrdý a tím pádem mi naprosto nevadí o ní mluvit. A vlastně, když o ní mluvím, tak to dělám rád, protože sem rád, že i ostatní vědí, že právě tahle úžasná slečna chce právě mě ! ! !

A strejdovi řekni: "Vidíš, já bych taky řek, že si nikdy nenajdeš ženskou a kam si to dotahnul Šťastný "
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Věk: 18
Město: Praha (alias Blaughriox - Deskaëlbah)

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 30. Říjen 2007, 22:41:37 »

Náhodou by mě zajmalo, co k tomu napíšete, dodneška to taky tak trochu řešim, někdy vážně neni snadný to rodičům říct, zvlášť některejm  Podivený... nejhorší bejvaj drbavý babičky a tetky  Smějící se....... ale jako asi je nejlepší svěřovat se s tim postupně důvěryhodným jedincům a to někde v soukromí, v takovym případě se dá snad I těm problémovejm vysvětlit, že by tohle neměli dělat, nakonec toho všichni postupně nechaj a pomyslej si. že se chovalijak blbci..... Mrkající

Možná taky de dělat si srandu ze sebe sama, ale to asi nedokáže tak úplně každej....Otázka

Co je úplně největší blbost, je přijít před kompletní rodinnou komisi a prohlásit: "Vážení, mám holku..."  Smějící se

Ale za svojí holku se člověk vážně nesmí stydět, jak napsal Avaranger, myslim že ona by to bůhvíjak neocenila....
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Mawe47

Pohlaví: Ženské
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 30. Říjen 2007, 23:34:44 »

zalezi asi taky na veku, ja kdyz domu prijdu a reknu, ze se druhej den zdrzim, ze jdu do cajovny s tim a tim, parkrat za mesic to takhle udelam, tak si ze me doma akorat delaj srandu, ze chodim na rande a vice mene rudou tvari s usmevem odpovidam Úsměv ale jinak jako se semtam treba maminka nebo segra zeptaji, ale ze by to delaly az tak? to ne
Zaznamenáno
Radofun
**

Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 31. Říjen 2007, 01:00:32 »

je ich takych dost Šťastný ja nemozem mat ani znamosti, to uz som zaletnik, nemozem ist pozriet kamaratku, bez toho, aby mi mama povedala, ze chce mat auto bez striekanov na potahoch a s tlmicmi v povodnom stave. otec, ten mi dava rady, ze zeny su svine a v tom najlepsom mi zovru nohy a vsetko ide dnu... to ich casom prejde.
Zaznamenáno

Nejde o to, co robis, ale ako to robis.
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 31. Říjen 2007, 01:26:10 »

..., ze zeny su svine a v tom najlepsom mi zovru nohy a vsetko ide dnu...
ROFL, tak to je rada do života teda Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
omil

Město: Havlíčkův Brod

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 31. Říjen 2007, 08:34:08 »

Šťastný Dobrý téma...když jsme byli se svojí současnou na prvním rande, tak sem byl hned představenej rodičům, a hned druhej den jsem představil já jí Šťastný je to asi nejlepší způsob jak jim sebrat vítr z plachet. Dokud jí nepoznaj tak držkujou, ale po tom co jí přivedeš domu, se sklidněj. Alespoň mě to tak funguje vždycky (2x Úsměv). A pokud se nechá představit rodině a představí i ona tebe, tak máš aspoň jistotu, že to myslí vážně.
Zaznamenáno

Není člověk, není problém!
daemoniack

Věk: 25
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 31. Říjen 2007, 09:23:35 »

No ja mam s timhle docela trauma z detstvi... Ve skolce jsem se zamilovala a rekla rodicum, ze Honzik je ten nejuzasnejsi kluk. Samozrejme, ze jsem to od svych tri let (mozna 4 uz nevim) mela na taliry az na konec zakladky. Takze pak uz jsem jim nesdelovala vubec nic. Akorat, kdyz me  nakej kluk dovedl domu, tak zacal vyslech. Toho se take neslo zbavit. Preslo to nak casem  - kdyz uz jsem s jednim byla podezrele dlouho, zacali se me nasi ptat na antikoncepci. Tedka uz je to vicemene narovinu. Aspon s mamkou. Preci jen, o urcitych vecech male tatkovi holcicky mluvit nesmeji - aspon ne v souvislosti se svym vlastnim milostnym zivotem, zda se, ze tatkove na neco nikdy dost nedospeji Úsměv
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Trpaslik
**

Město: Praha/Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 31. Říjen 2007, 16:06:06 »

"Vidíš, já bych taky řek, že si nikdy nenajdeš ženskou a kam si to dotahnul Šťastný "

Genialni! To jde pouzit univerzalne na kazdeho  Šťastný Kdybych mohl pridavat karmu, hned bys mel bod...
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 31. Říjen 2007, 18:37:51 »

Genialni! To jde pouzit univerzalne na kazdeho  Šťastný Kdybych mohl pridavat karmu, hned bys mel bod...

v pripade ze ma zenskou .. jinak je to nepouzitelny
Zaznamenáno
Trpaslik
**

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 31. Říjen 2007, 20:04:48 »

v pripade ze ma zenskou .. jinak je to nepouzitelny
Trosku invence, vymen slovicko "zenska" za cokoli, cim si z tebe dotycny chce udelat srandu.

Ale to uz jsme se dostali hodne OT...
Zaznamenáno

Mawe47

Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 01. Listopad 2007, 08:16:17 »

Predstavit chlapa rodicum na prvnim/druhem rande by me prislo asi troch zvlastni, takhle bych jim mohla co pul roku predstavovat nekoho jinyho:) jako nerikam, predstavit ho az je svatba na spadnuti, ale nejakej ten tyden pockat

Ja si rikam, ze na to, jaky zakazy a prikazy sem mela v detstvi, to me ani znami neveri, ze je to mozny, to mam ted v klidu
Zaznamenáno
omil

Město: Havlíčkův Brod

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 01. Listopad 2007, 08:33:31 »

Tak ono prakticky nebylo zbytí. Hodina pokročila, vlak ujel a přeci by mě nenechla celou noc stepovat na nádraží. Samozřejmě že před tim prvním rande jsme se už nějakou dobu znali, jinak by asi byla blázen, nějakýho cizího týpka si hned dotáhnout domu Úsměv. No a z mojí strany, to bylo spíš jen to, že nebylo kam jít. Samozřejmě, když by se to opakovalo co měsíc to nová přítelkyně na představení, tak by jsem si to asi nedovolil.
Zaznamenáno

Není člověk, není problém!
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 01. Listopad 2007, 16:15:26 »

Trosku invence, vymen slovicko "zenska" za cokoli, cim si z tebe dotycny chce udelat srandu.

aha ja myslel ze to ma fungovat ve smyslu
posmevacek: "To bude nějaká škareda co? Ty a mít holku? Tomu nevěřim..."
ty: "Vidíš, já bych taky řek, že si nikdy nenajdeš ženskou a kam si to dotahnul"
posmevacek: :/
^^^^^ coz by fungovalo prave jen na cloveka co zenskou ma

ale vec typu
ty: "Vidíš, já bych taky řek, že si nikdy nenajdeš praci/... a kam si to dotahnul"
by podle me byla hafo neuderna
Zaznamenáno
Trpaslik
**

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 01. Listopad 2007, 16:50:45 »

aha ja myslel ze to ma fungovat ve smyslu
ty: "Vidíš, já bych taky řek, že si nikdy nenajdeš ženskou a kam si to dotahnul"
posmevacek: :/
^^^^^ coz by fungovalo prave jen na cloveka co zenskou ma

ale vec typu
ty: "Vidíš, já bych taky řek, že si nikdy nenajdeš praci/... a kam si to dotahnul"
by podle me byla hafo neuderna
Tak jeste jednou:
Vymen slovicko "zenska" za cokoli, cim si z tebe dotycny chce udelat srandu.

Pokud se ti bude posmivat kvuli slecne, tak odpovis: ty a mit holku? Pokud se ti bude posmivat kvuli praci, odpovis: ty a delat reditele?
A tak dal...
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 01. Listopad 2007, 17:36:43 »

cimz sme zpet u toho ze dotycny co se nam smeje se nemusi smat s tim ze by sam nakou holku mel nebo mel cokoli jineho ... ano mohl by to byt blby napad smat se nekomu ze nema to co on sam nema ale to jen v pripade ze neni nakej dobrej duvod pro to aby nemel ... hezky zmateny

vono je to ve vysledku jedno ... jen me trochu irituje ze si nepochopil mou namitku ale myslis ze ja nechapu co ty rikas Mrkající neboj chapu to
Zaznamenáno
ja
**
Věk: 25

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 01. Listopad 2007, 22:11:29 »

je ich takych dost Šťastný ja nemozem mat ani znamosti, to uz som zaletnik, nemozem ist pozriet kamaratku, bez toho, aby mi mama povedala, ze chce mat auto bez striekanov na potahoch a s tlmicmi v povodnom stave. otec, ten mi dava rady, ze zeny su svine a v tom najlepsom mi zovru nohy a vsetko ide dnu... to ich casom prejde.

hm, tak mne mama rekla, ze holku si mam domu privest az si ji budu brat...

a kdyz jsem sel jen pokecat na kafco s kamaradkou, tak jsem se dozvedel co musim, co nesmim a ja nevim co jeste...

chjo  Podivený
Zaznamenáno

Když už člověk jednou je,
tak má koukat, aby byl.
A když kouká, aby byl, a je,
tak má být to, co je,
a nemá být to, co není,
jak tomu v mnoha případech je.

Jan Werich
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 kdy: 01. Listopad 2007, 23:46:41 »

Otazka je, co si si z toho dělal Mrkající
Zaznamenáno

johny89
*

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 02. Listopad 2007, 11:50:34 »

jj babičky a dědové sou nejhorší.. pokaždý když sem s nima mluvil se ptali na bejvalou, protože mě jednou viděli jak sem se s ní ved za ruku.. a měl sem to na talíři pořád.. Jinak máma taky dycky vyzvídá.., rádoby nenápadně.. ale moc se toho o ní ode mě nedozví, protože jenom by to zachvíl roznesli všem známejm.. to bylo dycky.. "a kdo všechno do tý hospody de?" "kámoši.." takže [libovolné jméno]" "jo" "[libovolné jméno]" "jo" "[libovolné jméno]" "ne" ..... "a ta ta, eeeh  [jméno přítelkyně]" ... atp...Šťastný
Zaznamenáno
moron

Věk: 18

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 04. Květen 2008, 14:46:04 »

jj babičky a dědové sou nejhorší.. pokaždý když sem s nima mluvil se ptali na bejvalou, protože mě jednou viděli jak sem se s ní ved za ruku.. a měl sem to na talíři pořád.. Jinak máma taky dycky vyzvídá.., rádoby nenápadně.. ale moc se toho o ní ode mě nedozví, protože jenom by to zachvíl roznesli všem známejm.. to bylo dycky.. "a kdo všechno do tý hospody de?" "kámoši.." takže [libovolné jméno]" "jo" "[libovolné jméno]" "jo" "[libovolné jméno]" "ne" ..... "a ta ta, eeeh  [jméno přítelkyně]" ... atp...Šťastný

Safra! jako kdybych to už někde slyšel.... Myslím že u nás doma je to úplně jako přes kopírák!  Smějící se
Zaznamenáno
Brnator
**

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 04. Květen 2008, 16:51:28 »

celkem fajn tema.. proc bylo presunuto?
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 kdy: 05. Květen 2008, 11:21:05 »

Brnator: Nedrzkuj S jazykem

B2T: Proč vlastně všichni máte takový problém říkat rodičum o tom s kým zrovna jste? Ptám se, protože mě je naopak přirozené, že to chci říct a podlěit se o tu skvělou novinu Mrkající
Zaznamenáno

Stran: [1] 2  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS