Vox populi - Vox Dei

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 10:34:35

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 224 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Ke smazání (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Vox populi - Vox Dei
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Anketa
Otázka: Volte jednoho.
1) - 2 (10%)
2) - 1 (5%)
3) - 3 (15%)
4) - 7 (35%)
5) - 0 (0%)
6) - 1 (5%)
7) - 2 (10%)
Super! - 2 (10%)
9) - 0 (0%)
10) - 2 (10%)
Celkem hlasů: 20

Stran: [1] 2  Vše Tisk
Autor Téma: Vox populi - Vox Dei  (Přečteno 3270 krát)
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« kdy: 03. Prosinec 2007, 19:06:55 »

Takže - tady jsou finalisté. Hlasujte jen pro jednoho z nich (pouze slečny a gayové).

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

Super!

9)

10)

Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Mawe47

Pohlaví: Ženské
Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 03. Prosinec 2007, 20:36:14 »

no tak teda ten prvni chlap mi prijde tak na 35 a to zrovna neni moje vekova kategorie:)

Zaznamenáno
qaz
**
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 03. Prosinec 2007, 20:53:14 »

tak v sice nelituju ze sem z ankety vyrazenej ale sem zvedavej o co tady de Úsměv
Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor

Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 03. Prosinec 2007, 21:17:15 »

Co to je za bejkárnu zase Projel jsem to Otázka

Že by si kolega Největší teoretik vybíral z dlouhé řady svých nápadníků a nemohl se sám rozhodnout Provokatér Otázka
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
0254

Radioactive for fun

Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 03. Prosinec 2007, 21:20:51 »

a me vyradil hned v prvnim kole   Velmi smutný Velmi smutný

//teda ale nemyslim ze to patri hned do hovadiny, chtel bych videt vysledky... a zvlast jestli sou to lidi tady z fora tak bych je chtel odtajnit Úsměv)
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 03. Prosinec 2007, 21:29:48 »

A co se tady hodnotí ? ? ? Dej k nim nějaké info , nebo jde jen o vzhled ? No jeden fešák by tam byl ....
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 03. Prosinec 2007, 22:51:35 »

Mas vybrat toho, o ktereho mas v tehle situaci (aka nekomunikujete zatím spolu) nejvetsi zajem. Zatim ani neotevrel pusu a sedi na baru a jen po tobe pokukuje. Komu z nich vrátíš úsměv.

Mawe: Takhle vypada jeden muj kamos (vek 22 ted)

0254: Vysledky jsou zatim tajne, aby neovlivnovali Úsměv

BTW: Tajne sem nakouknul a vypada to zatim presne tak jak sem ocekaval Úsměv

Co to je za bejkárnu zase Projel jsem to Otázka
Tohle je konspiracni velkoexperiment Úsměv
« Poslední změna: 03. Prosinec 2007, 22:55:08 od Avaranger » Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 04. Prosinec 2007, 12:09:14 »

Konspirační velkoexperiment ??????

Prdlajs je to strašně prvoplánové , předpokládám , že zvoleného následně prohlásíš za idiota a mezi těmi méně estetickými bude nějaký strašně hodný génius , podle ksichtu se hodnotit nedá - už jen tím , že není žádné další info a žes ho posadil do hospody a ještě k baru ztratil 5 z 10 možných , jestli má špinavé boty (což je možné) a nehty (taky možné) a kouří a u pasu má ledvinku , měří metr padesát a dloube se v nose tak mu nepomůže ani svěcená voda .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 04. Prosinec 2007, 12:14:37 »

Nemam potřebu si nic dokazovat Úsměv Jestli ti to udělá dobře, tak si představ, že je potkáváš v parku na lavičce Mrkající

A počítejme, že jsou všichni oblečeni slušně a nevyznačují se žádným ze zlozvyků, které jsi jmenovala.
Zaznamenáno

larry flint

Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 04. Prosinec 2007, 12:18:48 »

Konspirační velkoexperiment ??????

Prdlajs je to strašně prvoplánové , předpokládám , že zvoleného následně prohlásíš za idiota a mezi těmi méně estetickými bude nějaký strašně hodný génius , podle ksichtu se hodnotit nedá - už jen tím , že není žádné další info a žes ho posadil do hospody a ještě k baru ztratil 5 z 10 možných , jestli má špinavé boty (což je možné) a nehty (taky možné) a kouří a u pasu má ledvinku , měří metr padesát a dloube se v nose tak mu nepomůže ani svěcená voda .

well done  Potlesk Potlesk Potlesk presne si to vystihla ... jeste bych mozna dodala bile ponozky, sustakovou bundu a sedme pivo v zile  Smějící se

btw dostaneme telefonni cislo na viteze?  Smějící se Provokatér
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 04. Prosinec 2007, 13:07:48 »

Nemam potřebu si nic dokazovat Úsměv Jestli ti to udělá dobře, tak si představ, že je potkáváš v parku na lavičce Mrkající

A počítejme, že jsou všichni oblečeni slušně a nevyznačují se žádným ze zlozvyků, které jsi jmenovala.

Na lavičce v parku ??? On sedí na lavičce v parku sám ? Je nezaměstnaný ? A co já dělám proboha v parku ?
Zaznamenáno

hustejdym

태권도를 사랑해요

Věk: 29
Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 04. Prosinec 2007, 13:08:28 »

tomu se říká "ženská logika" Smějící se
Zaznamenáno

Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
0254

Radioactive for fun

Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 04. Prosinec 2007, 13:37:27 »

Citace
jestli má špinavé boty (což je možné) a nehty (taky možné) a kouří a u pasu má ledvinku , měří metr padesát a dloube se v nose tak mu nepomůže ani svěcená voda .
heh, jeste ze sem prestal nosit tu ledvinku  Smějící se
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Věk: 18
Město: Blaughriox - Deskaëlbah

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 04. Prosinec 2007, 13:49:46 »

Smějící se Smějící se Smějící se celkem zajmavej nápad....

Ale docela by mě zajmalo, jak si k těm fotkám přišel a co je to za lidi.... věděj vůbec jak vysoko se dostali? a jak se teď proslavěj??  Smějící se Provokatér
nebo jsi je jen tak náhodně našel na googlu??  Mrkající
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Mawe47

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 04. Prosinec 2007, 14:42:46 »

co je na ledvince tak spatnyho? ja ji nosim uplne normalne a kdyz ji ma nejakej chlap, nebo ma bily ponozky nebo prestizky nebo snad sustakovou bundu, v cem je sakra problem?
Zaznamenáno
dextera

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 04. Prosinec 2007, 17:09:14 »

ja jsem zvolila horolezce, sice neni vubec muj typ, ale me nejaky charisma a vypada v pohode, takze bych se mozna prenesla i pres to, ze je blondak  Šťastný....a taky mam rada hory, tak je mi sympatickej....
Zaznamenáno

"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 04. Prosinec 2007, 18:28:59 »

tyyy jo to je diskriminace... sice mam tak maximalne z toho vyctu nekdy spinavy boty ale uplne se mi hnusi jak nekteri lide jen kvuli estetice (ale prave nekdy klidne i bez ni) prohlasej ze je neco hrozne out a osoba co to nosi/pouziva je pak uplna nula

prestize, ledvinka, takovy/makovy ponozky, velky bryle (co na tom ze narozdil od tech malych bryli se setri axis, atlas, a cvici svalstvo oka .... dyt pak ten clovek vypada jak neknuba)
zamyslete se nad sebou a nad prapuvodnim duvodem proc to odsuzujete a dejte mi vedet, klidne me sepsujte ale tohle je smutnyyy!

sry za offtopic ale musel sem se vyjadrit
Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 04. Prosinec 2007, 18:41:09 »

Hoho, to se to tu rozjelo Úsměv Co se týče finalistů - jsou to náhodně zvolené náhodné profily z HP Lide.cz (viz zdroj obrázků) Podle nich si skušenější Googlista vygooglí odpovídající stránku. Úsměv

barbarela.trust: *BLOW HEAD OUT* Komu neni rady, tomu neni pomoci xD

dextera: Hoooray, končně něco konstruktivního.

Celkem máme 10 hlasů, čiliže se zdá, že je asi vyčerpána ženská kapacita tohoto fora Mrkající
Zaznamenáno

Mawe47

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 04. Prosinec 2007, 20:18:49 »

ja jsem zvolila horolezce, sice neni vubec muj typ, ale me nejaky charisma a vypada v pohode, takze bych se mozna prenesla i pres to, ze je blondak  Šťastný....a taky mam rada hory, tak je mi sympatickej....

jojo, ja sem taky dala tip horolezci, ja sice blondaky taky nemusim, ale tenhle vypada fakt sympaticky a v pohode a uz to, ze za nim sou hory vypovida neco o tom, ze asi nebude hospodsky povalec... (ale kdyby mel vousy, odpustila bych mu i ty blond vlasy;)
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 05. Prosinec 2007, 12:49:11 »

tyyy jo to je diskriminace... sice mam tak maximalne z toho vyctu nekdy spinavy boty ale uplne se mi hnusi jak nekteri lide jen kvuli estetice (ale prave nekdy klidne i bez ni) prohlasej ze je neco hrozne out a osoba co to nosi/pouziva je pak uplna nula

prestize, ledvinka, takovy/makovy ponozky, velky bryle (co na tom ze narozdil od tech malych bryli se setri axis, atlas, a cvici svalstvo oka .... dyt pak ten clovek vypada jak neknuba)
zamyslete se nad sebou a nad prapuvodnim duvodem proc to odsuzujete a dejte mi vedet, klidne me sepsujte ale tohle je smutnyyy!

sry za offtopic ale musel sem se vyjadrit

Ano je to diskriminace , nechtít chlapa jen proto , že nosí ledvinku , skoro stejná jako , že někomu se líbí blondýnky , velké prsa , dlouhé nohy , krátké vlasy , modré oči , někdo chce holku ze svého města , někdo kluka se vztahem k přírodě , nebo vegetariána , nebo takovou co má ráda hudbu , někdo je na tlusté , někdo na plešaté , někdo třeba nechce holku s dítětem , někdo hledá inteligentního muže , někdo je na prachy , někdo malé prsa , velké oči , malé uši , někdo chce partnera co nemluví sprostě , nekuřačku , abstinenta , horolezce ,  domácího kutila , někdo chce štíhlou , někdo atletickou , někdo hodnou , někdo potvoru a někdo chce chlapa kterej nenosí ledvinku .

Snažila jsem se naznačit , že pro mě není obličej rozhodující a jakkoliv povrchně to zní beru člověka jako celek takže i to jak sé obléká je pro mě součástí jeho osobnosti , ale mnohem větší význam třeba pro mě může mít i to jestli dotyčný není chronický lempl a pracuje , než to jakou barvu vlasů má .
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 05. Prosinec 2007, 13:15:23 »

moje reakce nebyla vztazena na nakej partnerskej apetit.. me stve kdyz odsuzujete lidi a rikate o nich jaky sou to ubozaci/trapaci/tragedi/pripadi/etc kdyz se vyznacujou nakou takovouhle ptakovinkou.. chod si s kym chces ale rekni mi duvod proc sou tihle lidi v necem horsi nez ty... je to cely jen o davovem smysleni kdyby ti lide meli vybusnejsi povahu a vsichni ti utapli introverti se ozvali a silnym hlasem by pronaseli veci jako ze co ta pizda co nema ani na triko co by ji sahalo aspon po pupik a co ten vylizanec s placatou ksiltovkou co si ji ani nezvlada nasadit rovne ... kdyby se ozvali v dost velkym mnozstvi a se sebevedomim tak se vsichni zacnete konecne cejtit jak oni budete mit depky ze se vam vysmivaj za vasi modu ale bylo by to to jediny co si zaslouzite... btw nic proti kratkejm trikum/placaty ksiltovce at si kazdej nosi co chce

bylo by hezky kdyby treba na jeden tejden vsichni takovy lidi co odsuzujou ostatni jen ptze nejvetsi king/queen tvrdi ze sou OUT dostal sanci si to ochutnat, aby jeho styl byl smesnej pro vsechny ostatni, aby jeho zpusob projevu nutil ostatni k vybuchum smichu, aby musel koukat do zeme aby nevidel jak si na nej vsichni ukazujou, aby si uzil drsny projevy ostatnich frajeru co do nej vrazej a posmivaj se mu za to ze nosi neco co ten druhej ne
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 05. Prosinec 2007, 13:25:49 »

Tys tohle někdy ode mě četl ?  Šokovaný Trapáci-tragédi atd.... ????? Jak můžeš vědět jaká je moje móda ? Chápu,že tě něco štve a taky chápu, že tobě se třeba typ ženský jako jsem já nelíbí a já se za to na tebe nezlobím. Pro mě není nic IN ani OUT , líbí se mi to co se mi líbí a v čem je mi dobře a v tu chvíli je mi fuk jestli mi to někdo schvaluje nebo ne.Prostě se mi něco líbí a něco ne , přece úplně stejně jako tobě.Nikomu se nevysmívám a ani nevím proč bych měla a jestli se někdo vysmívá mě je mi úplně jedno.Proč se tak vztekáš ?
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 05. Prosinec 2007, 14:00:17 »

nemej strach sem naprosto v klidu Úsměv a sry ze to tak vyznelo ze je to na tebe ale je to vseobecne
nerikam ze bys ty rikala ze sou tragedi a mej si rada co chces ale nemeni to nic na nesmyslnosti toho proc to nemas rada, mas svou svobodu takze te presvedcovat nehodlam ale neco jinyho je preference opodstatnena a neco jinyho jsou vymysli z rozmaru, ok u lidi ktery proste jen neco nemaj radi ale neprudej to je OK takze asi i u tebe ale vytacej me ty ruleri co sebou strhavaj chytraky co pak rozhlasujou "Jezis to je ubozak, to JA bych na sebe nenavlik, ten musi bejt buzna" a ze takovejch lidi neni malo... nejde ale jen o obleceni, dneska je spatny bejt abstinent, bejt zainteresovanej do vzdelani, dneska je vlastne chyba kdyz clovek rozumi necemu fakt do hloubky ptze okolni lidi (povetsinou nevzdelani v tom samem oboru jako dotycny subjekt) brani svou neznalost radsi tim ze reknou ze ten kdo tomu rozumi je magor a travi nad tim moc casu... dneska jak clovek nema mobil, email, icq, hadry podle posledni mody, prehled v akcich a chlastani (nemyslim nalitnout na bar a vykoupit ho celej ale proste takovy to nevinny chozeni do hospody obletovani holek, primereny lezeni do zadku kamosum a aby to cely bylo na urovni tak proste zasobovat CNS alokoholem), auto (aspon ridicak) a ujetost na tlachani o kravinach tak je uplne odepsanej ptze si spolecnost nevazi toho ze nekdo pro ne vymejsli ty technologie co pouzivaj denodenne coz je o dost umirnenejsi a uzitecnejsi pro spolecnost nez vychlastavani hlavy a vozeni kocek na motorce
Zaznamenáno
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 05. Prosinec 2007, 21:17:40 »

O co, že uhádnu, kterej obličej to vyhraje.... Super!

Jinak bych sám volil tu slečnu na poslední fotce Úsměv
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 06. Prosinec 2007, 12:59:49 »

A pointa ?
Zaznamenáno

Stran: [1] 2  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS