Vzpomínáte si ??
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
Nedostal jsi svůj
aktivační email?
25. Červenec 2008, 14:47:56
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
38 020
příspěvků v
1 662
témat od
1 843
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Beny
forum.QARK.net
Údržba fóra
Hovadiny
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Vzpomínáte si ??
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Vzpomínáte si ?? (Přečteno 1980 krát)
Georg
Pohlaví:
Věk: 18
Město: Ostravský kraj
Vzpomínáte si ??
«
kdy:
02. Leden 2008, 22:26:33 »
Zdravím
Tak jsem se jako obvykle zase nudil a přemýšlel jsem
a napadlo mě jestli si ještě pamatujete na svůj první příspěvek na toto fórum a proč jste ho vůbec vyhledali. Jestli když si ho přečtete cítíte sněho nějaké zoufalství že když jste ho psali tak jste strašně někoho chtěli? A jestli vám toto fórum a web vněčem pomohli. ???
Zaznamenáno
Kdokoli pozná sám sebe, jen ten bude milovat moudře, ten jen každý svůj úkol vykoná podle svých sil. Ovidius
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 21
Město: Jablonec nad Nisou
Re: Vzpomínáte si ??
«
Odpověď #1 kdy:
02. Leden 2008, 22:33:17 »
Poprvé sem sem přišel z mainwebu, protože sem psal něco u nějakého starého článku a nikdo neodpovídal. Akutní problémy s balením se vždycky vyřešili dřív, než se stačili vyřešit tady, ale na druhou stranu mi to tady hodně dalo, hlavně celkovou změnu pohledu a to, že si tedď dokážu držet víc odstup a tím pádem mi roste úspěšnost xD
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
Lee Cougan
Pohlaví:
Město: Fox River
«
Odpověď #2 kdy:
03. Leden 2008, 17:01:35 »
Ja uz jsem davno sledoval qark.net...nevim jak jsem se k nemu dostal a proc, ale nejak se mi zalibil a chodil jsem tam castejc. No a jak se objevilo /??/ ja jsem objevil forum, tak jsem se stal jeho hrdym clenem
A na prvni prispevek si nevzpominam...ale...zkusim ho najit...checht...zajimavy tema
Zaznamenáno
Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Honoghr
«
Odpověď #3 kdy:
04. Leden 2008, 00:16:56 »
ja jsem tusim hledala neci IP adresu a jedna z konecnych byla na qarkovi... pote co jsem ho celeho procetla a zjistila, ze sice s nekolika postrehy nesouhlasim, ale jinak ze je to vtipne a trefne, uz byl jen kousek k objeveni fora... registrace probehla kdyz daemoniack mela blbou naladu - po rozchodu s pritelem...
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Město: Blaughriox - Deskaëlbah
«
Odpověď #4 kdy:
04. Leden 2008, 14:49:18 »
Já chtěl prostě poradit s jednou holkou... pár lidí mi to napsalo fakt dobře, ale jinak to vypadalo, že nikdo moc neví jak to brát.... no a nakonec mi to nevyšlo
...
Ale i přesto mě začalo bavit to tady procházet, protože se člověk leccos zajímavýho dozví, ohledně témat diskuse je tohle fórum naprosto unikátní. Taky mě to ale dost kazí, jak tu čtu ty depresivní příspěvky lidí, co maj ve vztazích problémy... a tim získávám pocit, že je to vlastně normální, i když neni...
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Mawe47
Pohlaví:
Věk: 23
Město: Brno
«
Odpověď #5 kdy:
04. Leden 2008, 14:58:35 »
ja predtim dlouho cetla jen qarka, nez sem zamirila na foru, a prvni prispevek si nepamatuju, nehlede na to, ze to beru spis jako "co si o tom myslite, vas nazor" nez "rekni me co mam jako delat, bez vasi pomoci zustanu naveky na ocet"
21.12.06
"ahoj,
mam pritele, mam ho rada, ale seznamila sem se s jednim hrozne milym a hezkym klukem a ted se mi stava, ze i kdyz sem s pritelem, musim na porad myslet a nevim, jak ho vyhnat z hlavy... nechci si nejakym flirtem rozbit vztah, ale proste nenapada me, jak se zbavit myslenek na nej... "
(no minimalne sem zjistila, ze zbavit se jich neda, ze to jednou odezni samo, kdyz se to necha byt)
«
Poslední změna: 04. Leden 2008, 16:17:41 od Mawe47
»
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
04. Leden 2008, 15:19:57 »
Mimochodem - příhoďte sem odkaz na Váš první příspěvek (asi bude jen stačit zeditovat již postnuté příspěvky) - najdete ho takto: Profil > zobrazit příspěvky > poslední stránka dole
Můj první příspěvek
(edit: dneska už bych radil možná trošku jinak
)
Vlastně je docela zvláštní, že můj první post není dotaz. Trošku to asi o něčem svědčí
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
Augi
charakteristika: programátor ;)
Pohlaví:
Město: a prop de Praga
«
Odpověď #7 kdy:
04. Leden 2008, 15:29:06 »
Můj první příspěvek
Zaznamenáno
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Město: Blaughriox - Deskaëlbah
«
Odpověď #8 kdy:
04. Leden 2008, 17:11:52 »
Citace: Avaranger 04. Leden 2008, 15:19:57
Můj první příspěvek
(edit: dneska už bych radil možná trošku jinak
)
Teda to jsem myslel, že si tu mnohem dýl, než jen rok, na to kolik máš příspěvků
.... svědčí to o tom, že tady máme 2 druhy lidí - ty co jsou tady protože je to baví (dávaj rady), a ty co poradit potřebujou...
Svůj odkaz sem taky dám:
byla to tak dokonale ulítlá holka
- hned mě tenkrát LordAli editoval, možná sem si s těma nástrojema na liště u zpráv neměl tolik hrát
(svádí to k tomu)...
Ale situace ohledně balení se od těch dob dost zhoršila... vlastně sem se na to totálně vykašlal (ale nechci tim plevelit fórum), zrovna když to začínalo aspoň trochu jít
ale život de dál a začínám bejt v samotě spokojenej
, můžu aspoň radit všem těm fajn lidem tady na fóru a doufat, že jim to k něčemu bude
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Mawe47
Pohlaví:
Věk: 23
«
Odpověď #9 kdy:
05. Leden 2008, 22:55:30 »
Citace: Blaueminence 04. Leden 2008, 17:11:52
Teda to jsem myslel, že si tu mnohem dýl, než jen rok, na to kolik máš příspěvků
.... svědčí to o tom, že tady máme 2 druhy lidí - ty co jsou tady protože je to baví (dávaj rady), a ty co poradit potřebujou...
nebo je to tim, ze se nudijou, pestujou samy OT a vubec maji forum k tomu, aby mohli spis kecat, nez jit a nekoho sbalit;)
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
05. Leden 2008, 23:15:32 »
Nevim, moje současná slečna by měla být snad důkazem opaku, ne?
To, že to není ideální je sice věc jiná.
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
dextera
«
Odpověď #11 kdy:
07. Leden 2008, 17:43:53 »
Forum jsem vyhledala na googlu, kdyz jsem do nej zadala "jak se vyrovnat s rozchodem"
, od toho se odvíjel i můj první příspěvek. No, a co mi dalo tohle forum? V podstatě, doslovně, mou nynější drahou polovičku.
Zaznamenáno
"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #12 kdy:
07. Leden 2008, 19:26:35 »
Vážně? Tak to se rozpovídej, teda
EDIT: Nechci plevelit dalším OT, ale dextero -to máš teda luck jak prase !
Tohle se stane jednou maximálně dvakrát za deset let.
«
Poslední změna: 07. Leden 2008, 20:59:08 od Avaranger
»
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
dextera
«
Odpověď #13 kdy:
07. Leden 2008, 20:47:42 »
Tak ve zkratce: on, ve fázi rozchodu, chce ji získat zpět, hledá radu na foru. Já, po rozchodu, už se svýho ex získat nesnažím, smiřuji se se ztrátou, krátím si čas na fóru. Chvilku jsme řešili rozchody na fóru, pak asi měsíc a něco povídání po icq o všem možným, pak jsem jela do Phy vyřizovat víza....návrh na osobní schůzku (přiznám, že se mi do toho moc nechtělo, ale zvědavost zvítězila, protože se s ním hezky po icq povídalo)...no a ta první schůzka dopadla tak, že jsme zatím spolu zůstali.
Třeba se to tady děje dnes a denně a Qark ani netuší, že jeho blog má vedlejšák a funguje i jako seznamka
....Přiznávám, je to asi hodně velká náhoda a možná začnu věřit na osud, protože se normálně s lidma, který znám jen z netu, osobně nestýkám
Zaznamenáno
"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
daemoniack
Pohlaví:
Město: Praha
«
Odpověď #14 kdy:
08. Leden 2008, 21:30:00 »
Jak psala Noghri, tak to bylo po rozchodu s mou dlouholetou znamosti a ja nak potrebovala... asi rozptylit, srovnat si to hlave...a take to nebyl dotaz:
http://forum.qark.net/o-chlapech/predstirani-vlastnosti-inteligence-atraktivita-t207.0.html;msg2615#msg2615
no a co mi to dalo, ja vlastne ani nevim... chlapa nemam a ani mi to moc nevadi
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Lasendou
Pohlaví:
Věk: 29
«
Odpověď #15 kdy:
09. Leden 2008, 22:06:30 »
Na Qarknet jsem se dostal na chlup stejně jako Dextera. O fórum jsem se začal zajímat až o dost poději a první příspěvěk bylo pár povzbudivých slov někomu, kdo spadl na hubu tak jako já.
Teď už sem tak často nezavítám a ani moc nepřispívám, asi pro to že jsem oproti většině z vás o kus starší, ale ani o píď moudřejší.
Přesto sem ale rád zajdu a některé témata si s chutí přečtu.
To co jsem tady získal, nejen od Qarka ale od vás všech, je širší a barvitější obraz o lidech, jejich vztazích, emocích a motivaci.
Děkuji
«
Poslední změna: 09. Leden 2008, 22:16:02 od Lasendou
»
Zaznamenáno
V lásce žiji, v lásce umírám.
dazed
Pohlaví:
Věk: 28
«
Odpověď #16 kdy:
11. Leden 2008, 21:26:26 »
Já třeba už vůbec nevím, jak jsem se sem dostal, absolutně mě nic nenapadá
Zaznamenáno
Happiness under construction!
Stranger
Mysterious One
Pohlaví:
Věk: 19
«
Odpověď #17 kdy:
12. Leden 2008, 15:19:13 »
Tak svůj příchod si pamatuju naprosto přesně.
Mainweb sem vyhledal v únoru 2007 - těsně po účasti na nejmenovaný meziškolní soutěži, kde sem (zcela nečekaně) potkal jednu slečnu. I přes její relativní zamlklost (častá to vlastnost u holek, který se mně zalíbí) sme se tak nějak seznámili a začla mi bejt i dost sympatická. Po skončení soutěže, těsně než sme se rozešli každej svou cestou, zmiňovala, že odjíždí do zahraničí a příště už se asi nepotkáme. Pak zastavila na kraji chodníku, jako když se chystá přecházet, ale místo toho následovalo několik sekund ticha, kdy sem si měl (dle zdravýho rozumu) na ni vzít kontakt. - Jenže sem to neudělal, protože sem tou dobou kroužil kolem jiný, se kterou sem byl na něčem domluvenej. - Takže nakonec přecejen přešla, ale nikdy nezapomenu na její poslední pohled, na ty smutný oči...
Následující den mi docvaklo, jak děsnou volovinu sem vyved. Poté, co první slečna naši domluvu zrušila; paradoxně možná právě proto, že se objevil někdo jinej než já! Hlavou se mi tenkrát honilo všelicos... Na
QARK.net
sem přišel krátce nato v podstatě náhodou, ale hned se mi zalíbil a články připadly vysoce inspirující.
Fórum sem se rozhodl využít v květnu, shodou okolností zrovna kvůli tý, která mě předtim (a párkrát i potom) "vyškolila".
[
první příspěvek
+
datáč
zhruba 4,5 měsíce po něm
]
Řešil sem tu teda víc věcí, seznamováním přes net počínaje a cestou do hlubin duše jedný děvky konče. Moje hlavní story [čti fiaska] budou asi v povědomí, páč na ně sem tam odkazuju jako na odstrašující příklady. Často přispívám do topiců, kde autor řeší "závislost" na holce, která o něj viditelně nestojí nebo ho má jen jako kámoše a využívá ho (přičemž on je zabouchlej až po uši).
IMO ale tomuhle fóru chybí víc starších, zkušenějších mazáků jako je
Qark
či
Lasendou
. Škoda, že sem vůbec nepřispívají
Ash
a
OKi98
známí z hlavní stránky. Jo, a kam že se sakra poděl
Richard
(toho už sem tu neviděl pěkně dlouho)?
Zaznamenáno
Augi
charakteristika: programátor ;)
Pohlaví:
Město: a prop de Praga
«
Odpověď #18 kdy:
12. Leden 2008, 21:09:16 »
Citace: Stranger 12. Leden 2008, 15:19:13
Jo, a kam že se sakra poděl
Richard
(toho už sem tu neviděl pěkně dlouho
Myslím, že psal, že si uvědomil, že tady na fóru říká, jak by se lidi měli chovat a přitom se tak sám nechová, takže se stáhne a bude o sobě přemýšlet...nebo něco v tom smyslu, takhle jsem to pochopil já. Ten jeho "rozlučkovej" příspěvek nemůžu najít
Zaznamenáno
larry flint
Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno
«
Odpověď #19 kdy:
13. Leden 2008, 19:26:42 »
teda ja sem patrala v pameti a vyjma diskuze na tema, je to holka nebo kluk, si tu sve zacatky vubec nepamatuju, a pritom tu zas tak dlouho nejsem ... ach ta pamet ... ale prvni vlastni topic byli myslim kategorie muzu a zen
Zaznamenáno
nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
marcus
«
Odpověď #20 kdy:
13. Leden 2008, 19:35:03 »
http://forum.qark.net/o-cemkoliv/dredarkylibi-se-vam-t984.0.html;msg18109#msg18109
Zaznamenáno
Pane, daj mi pokoru prijať veci, ktoré neviem zmeniť, odvahu zmeniť všetko to, čo zmeniť môžem, a
múdrosť
, aby som dokázal jedno od druhého odlíšiť. - František z Assisi
Christ
In trance we trust.
Pohlaví:
«
Odpověď #21 kdy:
13. Leden 2008, 19:42:47 »
Ja sem tenkrat hledal neco o sebevedomi,google me vyhodil qark.net.Tenkrat sem nad webem stravil nekolik hodin a cetl dokola.
Jestli mi web a forum pomohlo?
Pomohlo mi pomohlo mi pochopit par veci,a casto tu najde clovek zajimavy nazory a informace a pripadne se i dobre pobavi (hail Speedmaster)
Ale pomoc jsem si nasel sam v sobe,ridim se heslem:"Kazdej nazor si vyslechni,zvaz ho,ale neber ho na plnou vahu,pripadne si znej jen neco vem"
Myslim ze web je dobrej,forum taky ale nikdy autor topicu nedokaze situaci vystihnout uplne presne,a pak odpovidajici nedokaze i kdyz chce,presne poradit ci odpovedet.Nekdy se problemy vyresej,ale nekdy se nevyresi co autor topicu chtel resit
jinak sem rad ze tohle forum a web znam a diky Qarkovi ze se do toho pustil,a obdivuju s jakou chuti to dela ikdyz ma urcite svoje zivotni povinnosti,a to co dela urcite zabira dost casu,a hlavne to dela zadarmo a kuli tomu ze rad pomaha/snazi se pomahat.
Diky
Zaznamenáno
Otestuj si své IQ, a zjisti jak na tom jsi!
Live for the music,live for the moment,live for the weekends,live for the trance thats what we trust in.
www.di.fm/mp3/trance.pls
www.di.fm/mp3/vocaltrance.pls
larry flint
Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno
«
Odpověď #22 kdy:
13. Leden 2008, 19:45:10 »
Citace: marcus 13. Leden 2008, 19:35:03
http://forum.qark.net/o-cemkoliv/dredarkylibi-se-vam-t984.0.html;msg18109#msg18109
no vida ...
Zaznamenáno
nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Ondrasek
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Morava
«
Odpověď #23 kdy:
20. Leden 2008, 17:26:53 »
Ja jsem se sem dostal dost nahodou. Byl jsem takovej ten odmitanej vzdykamarad. Jednou jsem nejak prohrabaval nejake sdilene slozky kamose a nasel tam par zajimavejch clanku. Precetl je a zjistil, ze jsou stazeny z Qarka. Tak jsem se tam podival, nejakej cas travil na webu a pak objevil i forum. Dlouho jsem spis jen cetl, protoze jsem se nepovazoval za moc kompetentniho davat nejake rady. No a tak je to vlastne do ted, i kdyz zkusenosti pomalu pribyvaj...
Muj prvni prispevek
EDIT: V necem mi tohle forum urcite pomohlo. Minimalne poskytuje zabavu a dava mi moznost urciteho trochu jineho pohledu na svet a na zivot. A je tu par lidi, kterych si alespon podle jejich prispevku dost vazim a jejich rady/nazory/postrehy jsou pro me dost prinosne a dulezite.
Zaznamenáno
Life is just a game
With no rules
---
Life is bad. Your only chance is to be even worse!
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------
=> Důležité - pravidla tohoto fóra