ženský to mají jednodušší

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 13:24:54

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 942 příspěvků v 1 723 témat od 1 705 uživatelů
Nejnovější uživatel: headshot
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hovadiny (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  ženský to mají jednodušší
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2  Vše Tisk
Autor Téma: ženský to mají jednodušší  (Přečteno 2825 krát)
Kotja

Zobrazit profil
« kdy: 18. Březen 2008, 17:07:09 »

Kdyby se všechny rady jak balit ženy vydaly knižně, tak by ta kniha vážila přinejmenším metrák.
No a ženskejm stačí jen tato rada:
Svléknete se před svým vyvoleným, dáte na obdiv své ducaté části a řeknete :"Teď mi to udělej, ty nadrženej bejku" tak on dá přednost skládání povlečení se svý přítelem obzvláště  půjde-li o bavlněné podvlečení se zelenými kostkami a na hromádku by je dával on.

Tak proč je všechno to balení na nás?
Zaznamenáno

aroslav.kotlaba@gmail.com
Morituri nomulus mori. - Rincewind the wizzard
Come shall ten well bloat ? Ten well bloat shell when blaight !
larry flint

Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 18. Březen 2008, 18:08:52 »

nebud naivni chlapecku, my se taky musime snazit  Kroutící očima
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
qaz
**
Pohlaví: Mužské
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 18. Březen 2008, 18:11:37 »

ony to baleni obstaraj vetsinou holky a jeste k tomu tak aby sis myslel ze si ji ulovil ty Mrkající
Zaznamenáno
Kotja

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 18. Březen 2008, 18:29:04 »

ony to baleni obstaraj vetsinou holky a jeste k tomu tak aby sis myslel ze si ji ulovil ty Mrkající

Vážně? Telepaticky nám podsunou myšlenku pozvat tu či onu slečnu na rande?
Nebo jsem tak ošklivej, že by si o mě neopřeli ani kolo? To asi začnu brát brom nebo tak něco aby mi z toho nehráblo a až mi zrasí játra tak někoho zažaluju.
Zaznamenáno

Monny

Pohlaví: Ženské
Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 18. Březen 2008, 18:42:10 »

sbalit chlapa fakt není snadné...když si vyvoleného vyhlídnu třeba v šalině, asi těžko se tam hned svleču Šťastný Šťastný
Zaznamenáno

Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 18. Březen 2008, 18:45:42 »

samo ze sem to nemyslel vazne, jsou takove pripady ale dost casto holky makaj na tom aby se ti predvedli a kdyz vedi ze o nich vis tak treba teprve zvolni, ty mas sice uz zajem ale predtim sis jich nevsimal takze ani nevis ze se snazila, jen vis ze ted ji chces ty a delas co muzes, ona si zjisti jestli o tebe vubec teda stoji a je to Úsměv... jestli to tak nechodi tak sry (ja to moc prokoukli nemam) ale naplanovany to mam hezky ne?
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 18. Březen 2008, 18:46:20 »

Kotja: člověče... ty jsi blázen... Šťastný

Monny: nemusíš se svlíkat, ale jako holka můžeš udělat cokoliv a neztrapníš se
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Aldamir
**

Věk: 23
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 18. Březen 2008, 18:47:13 »

monny: hmm, to je koukám jeden z evergreenů tady... snadný to nejspíš nemáte, ale řádově jednodušší ano... Úsměv nejlíp to vystih myslim D9... Mrkající
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
Kotja

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 18. Březen 2008, 18:49:29 »

sbalit chlapa fakt není snadné...když si vyvoleného vyhlídnu třeba v šalině, asi těžko se tam hned svleču Šťastný Šťastný

Vždyť jsem psal, že pokud se svlečeš tak chlap dá přednost skládání povlečení.
Zaznamenáno

Monny

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 18. Březen 2008, 18:58:40 »

Kotja  Směrovka tak to sorrka, sem mi to v hlavě překroutilo Šťastný

D9  Směrovka může se to tak brát...ale když to tak vemeš, jedna věc by byla...když ti chlap dá najevo, že zájem nemá a ta ženská pořá "vtírá", neustále - vyhodíš dveřma, vleze oknem...Tak to trapné je...
Ale když se chlap snaží a ženská odmítá...trapné to není, protože chlap je dobyvatel a tak to bývá....
Zaznamenáno

Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Věk: 18
Město: Blaughriox - Deskaëlbah

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 18. Březen 2008, 19:23:37 »

Ale nějaká ta větší rovnoprávnost by se celkem hodila........ to co dělaj ženský na chlapy bych uměl taky Smějící se .... a myslim že docela dobře Úsměv
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 18. Březen 2008, 20:20:05 »

nebud naivni chlapecku, my se taky musime snazit  Kroutící očima

To věřím, ale pro většinu chlapů tady na fóru (mě samozřejmě nevyjímaje) je to, aby se o ně nějaká holka sama od sebe snažila, v lepším případě věc stávající se velmi zřidkavě (a to eště jde nejčastěji o holku, která se tomu dotyčnýmu nelíbí) a v horším případě čisté sci-fi. Takže není divu, že to takto vnímáme.

Teď čekám univerzální odpoveď, že nevnímám "signály", kterými dávají ženský svůj zájem najevo. Popravdě řečeno mám spíš pocit, že jsem v téhle oblasti až moc všímavej, ale drtivá většina z toho, co zachytím, jsou úplný blbosti, který nemůžou znamenat absolutně nic; repektive můžou něco znamenat jenom podle hesla "přání otcem myšlenky".  Smějící se

Ale když se chlap snaží a ženská odmítá...trapné to není, protože chlap je dobyvatel a tak to bývá....

Mě by to trapný teda bylo. Pokud mě ženská výslovně odmítne, tak "si ji škrtám" a už dál nedolízám. Totéž pokud mi dvakrát odmítne pozvání na rande, aniž by navrhla, kdy má čas jindy
Zaznamenáno

Kotja

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 18. Březen 2008, 20:50:47 »

To věřím, ale pro většinu chlapů tady na fóru (mě samozřejmě nevyjímaje) je to, aby se o ně nějaká holka sama od sebe snažila, v lepším případě věc stávající se velmi zřidkavě (a to eště jde nejčastěji o holku, která se tomu dotyčnýmu nelíbí) a v horším případě čisté sci-fi. Takže není divu, že to takto vnímáme.

Máš pravdu a i v těch sci-fi jde většinou o chlapožravýho mimozemskýho chameleona
Zaznamenáno

Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 18. Březen 2008, 21:11:36 »

Trapní jsou šici stejně - prakticky vůbec Mrkající

Já jsem dneska stál přímo před univerzitou na takový frekventovaný ulici se stopařkou (rozuměj cedulí) a stopoval. Krom toho, že se na mě všichni dívali dost divně, tak dvě slečny - od pohledu z textilky nebo ekonomky - mě náramně drbali, že sem blbeček a že asi čekám, že mi někdo zastaví a "Bože to je trapný" Šťastný (jsem si pomyslel něco o věčné pubertě). Když po 2 minutách stopování zastavila Avie, tak jim lehce stuhnul úsměv. Při probíhání sem se na ně usmál a bylo. Ušetřil sem desetikorunu za lístek a byl sem o 45min dřív doma Úsměv A byl sem trapnej? Já si mysim, že ne Úsměv

Tak a zpět k tématu:
"Sbalit cílovou, předem vyhlídnutou osobu" je pro obě pohlaví stejně těžké, ne-li pro holky těžší - protože je pro ně těžký se dotyčnému nabízet a přitom nevypadat jako "do větru" Šťastný
Ovšem "nalézt někoho vhodného pro vztah, kdo se mi líbí" je pro holky o hodně jednodušší. Prostě pro to, že stačí čekat a selektivně odmítat / neodmítat přicházející podněty.

Čili:
kluci mají výhodu, že si mohou jednodušše předem vybírat, což s sebou nese ovšem také nevýhodu v tom, že když se nebudou činit, tak nic nebude.
holky oporoti tomu mají nevýhodu, ze musí spíš čekat co přijde za nabídky, což s sebou nese výhodu v tom, že nabídky přicházejí i bez jejich aktivity.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
LordAli
Globální Moderátor

Věk: 1001
Město: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 18. Březen 2008, 21:49:43 »

Aspoň, že jsi to rovnou založil ve spravný sekci. Řekni to mé ruce
Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
Beru
*

Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 18. Březen 2008, 23:27:10 »

Já teda nevim, ale nikdy jsem se nedostala do situace, že bych měla x klučičích nabídek a nějak mezi nimi vybírala (holt asi nebudu ten typ) ->  takže tu výhodu v hledání někoho pro vztah tam nevidím (a některé holky mají zas problém, že typ kluků, kteří se jim nabízí, jsou pro ně prostě naprosto nepoužitelní)

Na druhé straně jsem nikdy neměla problém si někoho najít, ten počáteční impuls většinou vycházel ode mě, pak jsem se "nechala balit" (do čehož patří neustálé vytváření vhodných situací, aby se konečně odhodlal mě třeba vzít za ruku nebo políbit  Mrkající)
Zaznamenáno
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 19. Březen 2008, 00:12:11 »

když ti chlap dá najevo, že zájem nemá a ta ženská pořá "vtírá", neustále - vyhodíš dveřma, vleze oknem...Tak to trapné je...
Toto je naprostá pravda. Krom toho já z hlediska sociálního kódu například mohu oslovit kteroukoli ženu ve věku, který není moc "mimo" na tu nebo onu stranu, aniž by se nad tím někdo pozastavil - v tramvaji, v ponorce, v obchodě, na ulici, kdekoliv. Žena to sice udělat může, ale jde tím daleko výrazněji proti sociálnímu kódu. Dá se to, ale že by mohla být tak explicitní, aby si sama řekla o číslo, aniž by zároveň působila na svůj cíl a případně na okolí dost zvláštně, to bych neřekl. Mně se to nestalo, a přitom myslím, že za oslovení rozhodně stojím ;-) Takže se nepřipojuji k těm, kdo si stěžují, že holky mají balení jednodušší. Mají to jinak - nevím, jestli výrazně těžší, ale určitě hodně jiné z hlediska vzorců chování, a rozhodně ne lehčí.
« Poslední změna: 19. Březen 2008, 00:15:33 od dazed » Zaznamenáno

Happiness under construction!
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 19. Březen 2008, 09:28:22 »

...nikdy jsem se nedostala do situace, že bych měla x klučičích nabídek a nějak mezi nimi vybírala
Tak to nebylo myšleno Mrkající To nebylo myšleno tak, že  máš x nabídek najednou, ale tak, že máš X nabídek v čase, které postupně odmítáš / přijímáš.

Mi neřikej, že tě nikdy nebalil nikdo koho bys nechtěla?! Šťastný To bys byla tedy opravdu vyjímka.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
hustejdym

태권도를 사랑해요

Věk: 29
Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 19. Březen 2008, 14:25:39 »

Kotja: jestli chceš v českém dabingu Červeného trpaslíka hledat nějaké životní pravdy o ženských, tak ti asi hrabe Úsměv
Zaznamenáno

Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
0254

Radioactive for fun

Věk: 23
Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 21. Březen 2008, 21:44:59 »

zakladni problem v tom proc obe pohlavi si mysli ze to maji tezsi, a obe paradoxne maji svou pravdu je to ze kazdemu pohlavi je o neco docela jineho.
I kdyz na konec a v idealnim pripade by holka i kluk chtel idelaniho partnera na cely zivot, dost se lisi ty neidealni realne motivace.

Pro holku nema priliz vyznam vyspat se s co nejvice chlapama, pro chlapa ma vyznam vyspat se s co nejvice zenskyma.
Atraktivni holka muze sve vnady vyzuzit k tomu aby ziskala jednoho nejskvelejsiho, kluk k tomu aby mel co nejvice slusych milenek.
Pro holku ma minimalni vyznam jen tak zbalit chlapa, aniz by si overila ze vztah ma nejake slusne vyhlidky do budoucna, pro kluka ano.

takze, jiste, kdejaka holka ma nesrovnatelne jednoduzsi sbalit bez problemu kdejakeho trageda, nebo nekoho ko by ji osukal - ale k nicemu ji to neni.
Pro normalni holku neni myslim jednoduzsi najit, rozpoznat a zbalit partnera ktery by ji k necemu byl nez pro normalniho kluka presvedcit takovou holku ze to je prave on.
Navic moznosti brutalne atraktivni holky nejsou tak velke jak sve prednosti uplatnit nez moznosti brutalne atraktivniho kluka - muze ziskat mnohem mene nez kluk.

struktura populace kluku a holek je tedy v tomhle docela rozdilana
- u holek jsou temer vsechny docela uspesne, ze si nakonec sveho odpovidajiciho samecka najdou.
- u kluku jsou nekteri brutalne uspesni, velke mnozstvi tech kteri sou na tom vpodstate tak jako holky, a pak nezanedbatelne procento tech kteri si neskrtnou Smutný

.... samozdrejme ze z pohledu tech kteri si neskrtnou to holky maji lepsi, ze pohledu tech frajeru a holek ktere podvadeji to maji zase horsi holky..... z objektivniho pohledu je to asi nastejno.
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 21. Březen 2008, 22:05:48 »

Zajímavá a promyšlená úvaha, 0254.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
marcus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 21. Březen 2008, 23:58:31 »

Nejak som nepochopil, ze ak je rovnako tazke pre holku najst partnera ktory by jej k niecomu bol ako pre chlapca presvedcit holku ze je to on, tak preco je medzi chlapcami nezanedbatelne percento neuspesnych a medzi holkami nie je?
Zaznamenáno

Pane, daj mi pokoru prijať veci, ktoré neviem zmeniť, odvahu zmeniť všetko to, čo zmeniť môžem, a múdrosť, aby som dokázal jedno od druhého odlíšiť. - František z Assisi
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 22. Březen 2008, 10:11:07 »

Pokud je chlapů a ženských na světě stejně a mezi ženama není prakticky žádná která by měla problém si někoho najít tak s kým mají ty vztahy , když mezi chlapama je tak moc těch co si ani neškrtnou ?
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Věk: 18
Město: Blaughriox - Deskaëlbah

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 22. Březen 2008, 10:21:01 »

Protože některý chlapi jsou asi tak úžasný, že těm holkám asi ani nevadí, že mimo nich má eště tak pět šest dalších Mrkající - A právě tyhle megafrajeři to ubíraj těm, co si neškrtnou.....
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 22. Březen 2008, 10:22:16 »

A myslíš , že ženské tohle nedělají ?
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Stran: [1] 2  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS