ženský to mají jednodušší
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
05. Září 2008, 13:06:51
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
40 230
příspěvků v
1 740
témat od
1 700
uživatelů
Nejnovější uživatel:
reknetewow
forum.QARK.net
Údržba fóra
Hovadiny
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
ženský to mají jednodušší
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
[
2
]
Vše
Autor
Téma: ženský to mají jednodušší (Přečteno 2759 krát)
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Věk: 18
Město: Blaughriox - Deskaëlbah
Re: ženský to mají jednodušší
«
Odpověď #25 kdy:
22. Březen 2008, 10:24:45 »
jen o trochu míň... a právě v tom je ta nesrovnalost, proč na některý kluky už nic nezbyde....
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #26 kdy:
22. Březen 2008, 10:27:47 »
Prdlačky
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Blaueminence
Pohlaví:
«
Odpověď #27 kdy:
22. Březen 2008, 11:20:09 »
No je to jenom teorie, ale myslim že u kluků je prostě častější větší počet partnerů než u holek........ ale proč na kluky tak často už nevychází si můžem vysvětlovat samozřejmě všelijak...
Zaznamenáno
Kiruy
«
Odpověď #28 kdy:
22. Březen 2008, 11:40:14 »
Blaueminence: tak v tom se asi pleteš. S kým by asi tak ti kluci chodili, kdyby měl každý za řivot průměrně 5 partnerek a ženy jen řekněme 3 partnery?
Zaznamenáno
Aldamir
Pohlaví:
Věk: 23
Město: Praha
«
Odpověď #29 kdy:
22. Březen 2008, 11:43:48 »
Kiruy:
je obecně známý, že ženy mají tendenci uvádět počet svých partnerů spíše nižší a muži naopak vyšší, než je skutečnost...
Zaznamenáno
Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
Město: praha
«
Odpověď #30 kdy:
22. Březen 2008, 11:55:24 »
jednak to (ti frajeri jsou u kluku aktivnejsi nez kocky u holek protoze maji vice co ziskat - jsou prirozene evolucne vice motivovani)
jednak neni pravda ze kluku a holek je stejne - rodi se 1,06 kluku na 1 holku (biologicky kodovana statistika), to ze je celkove vice holek je tim ze je vice duchodkyn prez 60 let
a dale - frajeri jsou aktivni dost dlouho, i docela stari paprdove pokud jsou fakt dobri maji maldsi milenky, takze tim odcerpavaji moznosti z vekovych kategorii 16-30 let ktere jsou u holek prakdicky jedine relevantni.
Holky tedy v te vekove kategorii teda nemaji nouzi o potencionalni partnery (kdyz zapocitas takove milence) zatimco zeny pozdejsich vekovych kategorii do hry vubec nevstupuji a nevyrovnavji tak tento tlak a nerovnomernost.
To je dalsi duvod proc si holka proste potrebuje v relevantim veku najit zivotniho partnera jinak prohrala, kluk se zase musi (v jakemkoli veku alespon kratkodobe) dostat z tech dejme tomu 10% totalnich tragedu kteri si neskrtnou, a idelani by bylo kdyby se alespon na chvilku dostali do skupiny tragedu.
u holek je obecne vetsi tendence upinat se frajerum a ignorovat slabe kusy, nez u kluku (z vyse uvedenych evolucnich duvodu je to zcela pochopitelne), a je to podporene napr tim ze faninky jsou castejsi a silneji podmanene nez fanousci. Faninky zboznuji slavneho samecka - celou jeho osobu, zatimco kluci jsou fanousci vetsinou bud jinych samecku kteri jsou schopni a jejich vzorem, a nebo kdyz uz jsou okouzleni nejakou star opacneho pohlavi tak se to omezuje na to ze je to pekna kocka se kterou by se radi vyspali.
myslim ze kombinaci tehle tri faktoru neni vubec s podivem ze by bylo podstatne vice kluku kteri si neskrtnou nez holek, naopak se spise divim ze to neni jeste tak strasne jak bych cekal
Zaznamenáno
Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe -----
http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
«
Odpověď #31 kdy:
22. Březen 2008, 11:57:45 »
Citace
Blaueminence: tak v tom se asi pleteš. S kým by asi tak ti kluci chodili, kdyby měl
každý
za řivot průměrně 5 partnerek a ženy jen řekněme 3 partnery?
prave jde o to (evidentne si to vubec nepochopila) ze
ne kazdy
Zaznamenáno
Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe -----
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
«
Odpověď #32 kdy:
22. Březen 2008, 12:14:48 »
Dulezite je si v tehle uvahach uvedomit ze lidska spolecnost neni 100% monogamni, je velmi blizko 100% monogami ale je i mirne polygamni (velmi malo proto ze lze srovnavat s druhy kdy je rozdelovaci faktor machri / outsideri treba 1:100)
kdyby byla spolecnost 100% monogamni bylo by to mozna jeste horsi, bylo by tech 6% (1,06 kluku - 1 holek) tragedu jistych.
diky tomu ze neni, je v ramci fluktuaci mozne ze si i tehle 6% outsideru obcas uzije (protoze samicky maji vice parrneru), druhou stranou mince je zase to ze do hry tak vstupuje strategie namachrovanych samceku kteri maji partnerek podstatne vice nez kolik maji bezne partneru samicky.
takovi jako Qvark nam (bit treba neumyslne) odcerpavaji samicky, hajzlove.
A zakladani takovychto serveru by se dalo prirovnak k humanitarni pomoci od USA v iraku
//pzn. doufam ze jste rozpoznali lehkou nadsazku
Zaznamenáno
---- 0254 o sobe -----
Blaueminence
Pohlaví:
«
Odpověď #33 kdy:
22. Březen 2008, 12:44:41 »
Tak na tomhle příspěvku (kterej má u tebe mimochodem číslo 666) něco je..... i když třeba mě osobně Qark asi nikdy žádnou neupřel (to by musel bejt pedofil), je pravda že takový lidi pro nás ostatní moc prospěchu nepřinesou (on teda jo, tim že poradí).... v jednou článku se myslim zmiňuje, proč je ženská nevěra horší než mužská (pak to skutečně mezi pohlavími nevychází)
Ale s tim Irákem to moc nechápu... osobně bych je taky nechal, ať se pozabíjej mezi sebou.... ale by nás Qark nechal, ať se udepkujem v celibátu?
(mě jeho čtení docela dost dalo..)
Zaznamenáno
marcus
«
Odpověď #34 kdy:
22. Březen 2008, 13:43:52 »
http://www.census.gov/prod/2003pubs/p20-544.pdf
Od 18 rokov je uz pomer viac-menej vyrovnany.
Zaznamenáno
Pane, daj mi pokoru prijať veci, ktoré neviem zmeniť, odvahu zmeniť všetko to, čo zmeniť môžem, a
múdrosť
, aby som dokázal jedno od druhého odlíšiť. - František z Assisi
Kiruy
«
Odpověď #35 kdy:
22. Březen 2008, 23:23:51 »
0254: rozvedu to hezky popořadě
1) nejsem ženského pohlaví, takže koncovka minulého času je u mě -l a ne -la
2) slovní spojení "každý průměrně měl" znamená, že statisticky vzato je průměr v populaci. Neřeším tím konkrétní osoby, je mi jedno, že za život měl Pepa Novák 9 partnerek, Jan Kučera 7 partnerek a David Novotný jen jednu. Je to průměr, statistika, pokud ji umíš správně interpretovat, nemůžeš se splést.
Představ si hypotetickou skupinu 20000 lidí, rozdělení mužů a žen 1:1. Pokud ženy budou tvrdit, že měly průměrně 3 partnery, znamená to celkově 30000 vztahů. Pokud muži budou trvat na 5 partnerkách, znamená to pro ně 50000 vztahů. A 20000 vztahů je jaksi rozdíl.
3) Není pravda, že rozdělení mužů a žen je 1,06:1 ve pospěch mužů. V populaci se rodí takřka přesně poměrem 1:1. Opět je to dáno statistikou, žádné mechanismy pro rozlišení mužského zárodku od ženského a tím i vypuzení pravděpodobně žena v těle nemá. Pokud nevěříš, podívej se na statistiky OSN, těm můžeš věřit. Problém je akorát s Čínou, kde politika jednoho dítěte tento poměr zvrátila (ženy byly zabíjeny), v současné době dorůstá v Číně zhruba 20 mil. číňanů, kterým se nepodaří nalézt partnerku.
4) dalším mýtem je sexuální neaktivnost žen ve starším věku. I mezi muži se dají najít tací, kteří jsou na starší partnerky, zkus si dát inzerát jako žena, že hledáš mladého partnera pro intimní chvíle a uvidíš ty odpovědi.
5) ještě stále se divíš?
Aldamir: ano, tak to skutečně je
Zaznamenáno
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
«
Odpověď #36 kdy:
23. Březen 2008, 19:19:57 »
1) sorry, pomohlo by mit to v profilu
2) jak sem rekl - nesouhlasism s tebou v tom "kazdy" - souhlasi bych ze "vetsina prumerne", ale ten prumer kdyz se zahrnout ti extraordinalni jedinci je potom dost daleko - takze to je vysvetleni konzitence s tevoji namitkou
proti prumeru v statistickemy smyslu prez celou populaci nic nema, myslel sem jen ze to myslis jinak, pokud to myslis takhle tak s tebou proste jen nesouhlasim.
3) Sorka, muj zdroj je CIA world factbook, mozna ze OSN ma jine statistiky
, nicmene ta marcusova statistika je asi dost dobre - tak diky macusi - jsem prekvapen (mile) a poucen
4) Je to jen muj odhad - ale rekl bych ze je to dost vyjmecne na to - ze to tu statistiku priliz neposouva
5) ? nevim k cemu to patri
Zaznamenáno
---- 0254 o sobe -----
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Brno
«
Odpověď #37 kdy:
05. Červen 2008, 15:19:53 »
Není pro chlapa nic horšího, než když se ho snaží sbalit "nevhodná" holka
Zaznamenáno
J/R
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Minas Morgul
«
Odpověď #38 kdy:
05. Červen 2008, 18:12:25 »
Proč myslíš?
Zaznamenáno
DT rulez !!
Blaueminence
Pohlaví:
«
Odpověď #39 kdy:
05. Červen 2008, 20:51:28 »
Na mě takhle po netu jednou jedna vyjela....
Založil sem si několik mužskejch a ženskejch dalších profilů, který předstíraly, že sou to mí spolužáci, a namlouvali jí o mě děsný věci....
Sežrala to
Ale zas tak hrozný to nebylo, spíš mi to přišlo dost divný a nepřirozený, jak mi tvrdila, že mě miluje podle pár fotek.... a ten šok když sem viděl poprvý její fotku (když se naučila je posílat
) bych vám nepřál zažít...
Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
Město: Praha
«
Odpověď #40 kdy:
05. Červen 2008, 22:18:00 »
Citace: Blaueminence 05. Červen 2008, 20:51:28
Založil sem si několik mužskejch a ženskejch dalších profilů, který předstíraly, že sou to mí spolužáci, a namlouvali jí o mě děsný věci....
Sežrala to
No to seš frajer
a můžu se zeptat, co Tě k takové komedii vedlo
Asi nuda, ne
Zaznamenáno
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #41 kdy:
12. Červen 2008, 00:52:27 »
Blaueminence:
Zapoměl si na definitivní odpověd na cokoli "Hmmm..." to odradí každýho
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
stegy
Pohlaví:
Věk: 17
Město: Pardubice
«
Odpověď #42 kdy:
12. Červen 2008, 18:49:37 »
to 0254: Prosím přestaň řešit takový kraviny jako poměr holek kluků - když teda je 1:1,06 tak se hecni ne ? Budeš pak mít dobrej pocit.
Ale stejně si myslím, že spousta lidí by si nikoho nenašla i kdyby byl poměr 2 ženy : 1 muž, nadávali by na to, že ty ostatní chlapi mají víc ženskejch.... A že ty ženský si jich nevšímaj.. Možná by stačilo pouze změnit přístup a vzít to řekněme jako závod o přežití :-D a začít se konečně snažit... .
Zaznamenáno
Blaueminence
Pohlaví:
«
Odpověď #43 kdy:
13. Červen 2008, 17:30:30 »
Citace: Avaranger 12. Červen 2008, 00:52:27
Blaueminence:
Zapoměl si na definitivní odpověd na cokoli "Hmmm..." to odradí každýho
Aha to mě nikdy nenapadlo
....byla v tom zčásti nuda a zčásti snaha se jí prostě zbavit....
Vážně ale neni dobrej pocit, když vás někdo takovej balí, zvlášť když nido jinej předitm nebyl...
Zaznamenáno
Bobo
Pohlaví:
Věk: 24
«
Odpověď #44 kdy:
24. Červen 2008, 22:57:43 »
Citace: stegy 12. Červen 2008, 18:49:37
to 0254: Prosím přestaň řešit takový kraviny jako poměr holek kluků - když teda je 1:1,06 tak se hecni ne ? Budeš pak mít dobrej pocit.
Ale stejně si myslím, že spousta lidí by si nikoho nenašla i kdyby byl poměr 2 ženy : 1 muž, nadávali by na to, že ty ostatní chlapi mají víc ženskejch.... A že ty ženský si jich nevšímaj.. Možná by stačilo pouze změnit přístup a vzít to řekněme jako závod o přežití :-D a začít se konečně snažit... .
Tak za tento nazor mas jedno velke plus... Velmi pravdivy odstavec.
Zaznamenáno
Stran:
1
[
2
]
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------