ako dalej?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 16:49:12

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 948 příspěvků v 1 723 témat od 1 706 uživatelů
Nejnovější uživatel: headshot
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  ako dalej?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: ako dalej?  (Přečteno 608 krát)
mcdavid

Zobrazit profil
« kdy: 03. Listopad 2007, 20:38:37 »

caute. uz pred nedavnom som pisal o tom ako som zrazu v praci stretol moju staru lasku, s ktorou som sa nevidel uz dva roky. zo zaciatku to bolo tazke (ani sme sa nebavili), ale potom to bolo stale lepsie a lepsie, dobre sme si rozumeli. nasla si inu pracu a uz som ju nevidel. po tyzdni som jej zavolal a odvtedy som jej volaval asi try razy do tyzdna (ked som sa jej nedovolal, zavolala ano mne). spomenul som, ze som ju uz dlho nevydel, povedala ze sme sa predtym nevideli dva roky a bolo to v poho. ked som jej volal potom (posledne), nebola az taka mila a spomenula tiez ze pomaha na stavbe (stavia rodina jej priatela). jej priatel boj moj dobry kamarat (odkedy som sa dozvedel ze sa dali dokopy, uz som sa s nim nerozpraval). nikdy predomnou nespomenula, len ked sme sa prvy raz rozpravali (a este aj posledny) spomenula ze  pomaha "u nas" na stavbe. neviem ci mi tym len naznacovala ze ma priatela, alebo to povedalala nechtiac, kedze je to sucast jej zivota. najlepsie bude ked jej zavolam s tyzdenou pauzou. uz ma to nebavi, preto by som chcel napredovat a ak to nepojde spravit tomu koniec
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 03. Listopad 2007, 22:55:12 »

No, nemyslíš, že když s přítelem staví barák, tak že už to asi bude trošku vážnější než "letní láska" Otázka Otázka Otázka Z toho co píšeš je nad slunce jasnější, že si jjí vždycky psal a volal ve smyslu "Ahoj, tak co, jak se máš, co děláš?" A velmi pravděpodobně si nebyl nic víc než kamarád...
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS