Takze uz asi od 5 tridy na zakladce se koukam po jedne slecne, rekneme treba Gabina, tato Gabina byla asi nejkrasnejsi holka na zakladce a ja jsem si rikal ji mit tak jsem kral sveta. No jenomze s touto slecnou jsem se nemel nejak moc rad, prisla mi namyslena a arogantni, ale to nic nemenilo na tom ze byla krasna

Potom na konci 9. tridy jsme se nejak zacli bavit a ja jsem zjistil z takova vubec neni, bylo to super, meli jsme se radi, sverovali jsme si veci a chodili spolu ven, kdyz jsem ji rekl co k ni citim, rekla ze je ji to lito ze me ma taky rada ale ted ma pritele. Po tomto jsem na ni zanevrel a cely prvak jsem ji nevidel. Potom jsem potkal dalsi spoluzacku a ta spustila prave o Gabce ze jedina zustala jakz takz normalni po prechodu na stredni skolu. Tak jsem si rikal ze bych ji mohl videt a co cert nechtel, kdyz jsem sel jednou z treningu ona zrovna stala pred jednou budovou a loucila se s pritelem. Tak jsem ji pozdravil a sel dal. Pozdeji jsem byl na ICQ a ona mi psala ze me rada videla i kdyz jenom na rychlo a ze jsem furt mily a jestli se nechci videt. Tak jsem rikal ze jasne. Kdyz jsme se sesli tak mi rekla ze zrovna jak jsem ji videl ze se rozesla s pritelem. Po tom jsme se zacli stykat casteji, chodil jsem s ni do skoly, obcas ze skoly, vencit psat, jenom tak se prochazet, no byli jsme spolu tak 9x tydne. No potom kdyz jsem ji rekl ze jdu s jednou slecnou ven tak byla smutna atd... Potom jsem se ji asi tyden neozval a prisla mi smska: Zlato, ty uz me nemas rad

Napisej nebo umru bobi prosim. Kazdy den si vyzada smsku na dobrou noc, jsme furt spolu, dovoluje uplne vsechno, furt mi rika jak me ma rada proste by to byl idealni vztah ale hacek je v tom ze kdyz se jenom zminim o vztahu tak ona zmlkne a chce zmenit tema. Nechapu proc?