Co to je?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
13. Říjen 2008, 00:00:38

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 216 příspěvků v 1 808 témat od 1 777 uživatelů
Nejnovější uživatel: zippy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Co to je?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Co to je?  (Přečteno 1421 krát)
Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« kdy: 03. Červenec 2007, 11:31:44 »

Takze uz asi od 5 tridy na zakladce se koukam po jedne slecne, rekneme treba Gabina, tato Gabina byla asi nejkrasnejsi holka na zakladce a ja jsem si rikal ji mit tak jsem kral sveta. No jenomze s touto slecnou jsem se nemel nejak moc rad, prisla mi namyslena a arogantni, ale to nic nemenilo na tom ze byla krasna Šťastný Potom na konci 9. tridy jsme se nejak zacli bavit a ja jsem zjistil z takova vubec neni, bylo to super, meli jsme se radi, sverovali jsme si veci a chodili spolu ven, kdyz jsem ji rekl co k ni citim, rekla ze je ji to lito ze me ma taky rada ale ted ma pritele. Po tomto jsem na ni zanevrel a cely prvak jsem ji nevidel. Potom jsem potkal dalsi spoluzacku a ta spustila prave o Gabce ze jedina zustala jakz takz normalni po prechodu na stredni skolu. Tak jsem si rikal ze bych ji mohl videt a co cert nechtel, kdyz jsem sel jednou z treningu ona zrovna stala pred jednou budovou a loucila se s pritelem. Tak jsem ji pozdravil a sel dal. Pozdeji jsem byl na ICQ a ona mi psala ze me rada videla i kdyz jenom na rychlo a ze jsem furt mily a jestli se nechci videt. Tak jsem rikal ze jasne. Kdyz jsme se sesli tak mi rekla ze zrovna jak jsem ji videl ze se rozesla s pritelem. Po tom jsme se zacli stykat casteji, chodil jsem s ni do skoly, obcas ze skoly, vencit psat, jenom tak se prochazet, no byli jsme spolu tak 9x tydne. No potom kdyz jsem ji rekl ze jdu s jednou slecnou ven tak byla smutna atd... Potom jsem se ji asi tyden neozval a prisla mi smska: Zlato, ty uz me nemas rad Smutný Napisej nebo umru bobi prosim. Kazdy den si vyzada smsku na dobrou noc, jsme furt spolu, dovoluje uplne vsechno, furt mi rika jak me ma rada proste by to byl idealni vztah ale hacek je v tom ze kdyz se jenom zminim o vztahu tak ona zmlkne a chce zmenit tema. Nechapu proc?
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
Mawe47

Pohlaví: Ženské
Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 03. Červenec 2007, 12:39:17 »

Jestli je to hodne brzo po tom, co se rozesli s pritelem, tak treba ted vztah nechce, ale presto je s tebou rada... jestli je to nejaky ten tyden, tak to zatim nech byt, ale jestli je to nekolik mesicu, tak ji to asi vyhovuje mit nekoho na to vsechno ale nechce se na tebe vazat
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 03. Červenec 2007, 15:19:22 »

Je to asi mesic no, no dneska jdu za ni vecer a asi ji zmacknu a budu chtit vedet co a jak.
Zaznamenáno

Romis

Pohlaví: Mužské
Věk: 21

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 03. Červenec 2007, 15:38:37 »

Je to asi mesic no, no dneska jdu za ni vecer a asi ji zmacknu a budu chtit vedet co a jak.

Měsíc? Tak to zas tak dlouho není. Zkus ještě chvíli počkat. A nějak tlačit na slečnu Ti teda taky moc nedoporučuju. Mohl bys všechno ztratit a to přeci nechceš ne? Ale uznávám, že žít v té nejistotě je fakt hnusný. Držím pěsti, at Ti to dobře vyjde.
Zaznamenáno

Rooomiiiissssssss
Mawe47

Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 03. Červenec 2007, 15:53:44 »

jestli je to mesic, tak na ni opravdu moc netlac...
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 03. Červenec 2007, 17:09:34 »

Uff dobre necham toho  Stydlivý Snad jsem to uz neposral Smutný Presne tak nejsitota je jeste horsi nez nemit nic Smutný
Zaznamenáno

daemoniack

Věk: 25
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 04. Červenec 2007, 22:39:05 »

Tvuj tyden ma 9 dni??
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Isilwen
**

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 05. Červenec 2007, 08:50:26 »

Nemyslel to náhodou tak že jí třeba ráno doprovodil do školy a pak odpoledne šli třeba ven? Šokovaný
Zaznamenáno
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 05. Červenec 2007, 12:55:51 »

Já bych se jí zkusil na přechod do jiné roviny neptat, ale konat Úsměv (samozřejmě jen až bude vhodná příležitost; vídáte se dost často na to, aby se nějaká vhodná naskytla).
Zaznamenáno

Happiness under construction!
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS