Jak pokracovat ..
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
12. Říjen 2008, 04:25:19
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
42 127
příspěvků v
1 803
témat od
1 773
uživatelů
Nejnovější uživatel:
ajfel
forum.QARK.net
Údržba fóra
Hřbitov
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Jak pokracovat ..
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Jak pokracovat .. (Přečteno 2811 krát)
0x
Jak pokracovat ..
«
kdy:
23. Červenec 2007, 12:13:09 »
Ahoj..
Vec se ma takhle: seznamil jsem se s nadhernou ceskou slecnou na letisti v Řecku (dost nezvykly co : )), po dlouhym ocnim kontaktu a vzajemnych usmevu jsem sebral odvahu a oslovil ji
. V tom zmatku tam jsem byl dost nervozni, ale nejak jsem to zvladl .. byla tam se sestrou a babičkama, takze to bylo takovy trapný, zvlast ta jeji sestra ze me mela asi dost srandu.. ale proste me strasne zaujala, na první pohled.
Na Ruzyni v Praze jsem ji naposledni chvili zastihl, kdyz uz mela kufry a jeli domu.. tak jsem ji pozadal o kontakt a ona mi hned nadiktovala cislo.. Super.
Ted ale jak pokracovat? Rad ji zavolam, ale jak zacit ? A nejakym zpusobem ji pozvat nekam (coz zatim nevim kam), jak?
Diky za rady
.
Zaznamenáno
dazed
Pohlaví:
Věk: 28
Re: Jak pokracovat ..
«
Odpověď #1 kdy:
23. Červenec 2007, 14:35:43 »
Ačkoliv se ti to možná bude zdát nebezpečné, udělej jednu věc. V prvním dalším kontaktu ji nikam nezvi. Nepiš SMS (pokud neodpoví, nevíš proč atd.), volej. Zavolej, až budeš v pohodě. Zacvič si apod. Až se na to budeš cítit, zavolej. Mluv o sobě (dobij si kredit ;-), normálně si povídej, nech ji se projevit, nic si nepřipravuj, abys to na ni pak vyhrkal - blbost. Pár dní poté ji pozvi.
Zaznamenáno
Happiness under construction!
0x
Svět je pekne krutej !!!!!!!
«
Odpověď #2 kdy:
25. Červenec 2007, 16:41:37 »
Zkratim to .. na jednom nejmenovanej miste jsem se seznamil s moc hezkou holkou.. povidali jsme si, usmivali se na sebe, no proste jsem se zamiloval a myslel jsem, ze sympatie jsou vzajemny... Podotykam, ze ani jeden jsme nebyli pod vlivem alkoholu... Pak jsem ji pozadal o telefonni cislo a to mi bez problemu dala..
Tak jsem ji druhej den volal .. nevzala to.. napsal jsem ji sms .. neodepsala... vecer jsem ji prozvonil nic ... Dalsi den, volam a zase nic ...
A pak mi napsala smsku, cituji: Cauky, promin, nemela jsem ti davat svy cislo. Bude nejlepsi, kdyz to nechame tak, jak to je ted.
Ja ty zensky asi nechapu ... proc se se mnou bavila, proc se na me usmivala asi pul hodiny, proc byla tak sympaticka a bavili jsme se o vsem ... a pak napise tohle.
Muze mi to nekdo vysvetlit ? Je ji 17....
Bozeeeeeeeee
Zaznamenáno
Tomba88
Pohlaví:
Věk: 20
Město: Liberec
Re: Svět je pekne krutej !!!!!!!
«
Odpověď #3 kdy:
25. Červenec 2007, 16:53:48 »
Důvodů může být spousta. Počínaje tim, že si to doma pak přehrávala v hlavě a zjistila, že vlastně nejsi tak super. Nebo třeba tim, žes ji neustále "bombardoval" na mobil - čims naznačil,že máš o ní hrozně mco velkej zájem a navíc seš nedočkavej. Čili jako že tě má jistýho a tim pádem ji to třeba přestalo bavit? Nebo se jí mezitim ozval její bejvalej a dali to znova dohromady?Fakt nevim, do hlavy jí nevidim ani nevim jak přesně to bylo...Jak řikám, mohlo se stát cokoli. (Ale to asi slyšet nechceš)
Zaznamenáno
každej sám svýho štěstí strůjce
0x
«
Odpověď #4 kdy:
25. Červenec 2007, 17:26:37 »
Aha... no jeste sem napisu, co mi po tom napsala, kdyz jsem ji rekl, ze ji nechapu... prijde mi to jako lacinný žvásty...
"Neni to tvoje chyba, neudelal jsi nic spatne. Nezvedala jsem ti to, protoze to nema cenu. Nezlob se, vazne jsem ti nemela davat cislo. Je to moje chyba, mej se."
Zaznamenáno
0x
«
Odpověď #5 kdy:
25. Červenec 2007, 17:27:59 »
To jsem blázen......
Zaznamenáno
Avaranger
Míň myslet, víc dělat.
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #6 kdy:
25. Červenec 2007, 17:29:38 »
Nesnaž se pochopit ženský - chybí ti na to takovej malej kousek mozku, kterej ženský maj a chlapy ne
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://j
mathews
Čo chcem v živote dosiahnuť ? skromne : Všetko !!
Pohlaví:
Věk: 18
Město: stejne me navštivit neprijdete,nač by vam to bolo ...
«
Odpověď #7 kdy:
25. Červenec 2007, 18:07:58 »
Citace: Avaranger 25. Červenec 2007, 17:29:38
Nesnaž se pochopit ženský - chybí ti na to takovej malej kousek mozku, kterej ženský maj a chlapy ne
Nadherne vystihnuto. Mohla by nejaka slečna ( muže byt aj blondinka ) napisať slovnik, kt. by vysvetloval každý možny druh spravania ženy ???
Zaznamenáno
Ak nič neočekavaš, nemužeš byt ani sklamaný !nikdy niesi tak dobrý, aby si nemohol byť lepšii,preto nikdy nehovor nikdy !
Rozdiel medzi Genialitou a Bláznovstvom je vyjadrený Uspechom ( => : 90% ťažkej prace na sebe, 5% štastia , 5% talent)
Avaranger
Míň myslet, víc dělat.
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #8 kdy:
25. Červenec 2007, 19:08:08 »
Promiň, že ti sem zanáším OT, ale souvisi to s tim myslenim:
Vcerejsi rozhovor s bejvalkou a myslenky v nem shrnute - chodil sem s ni rok a pul a po asi pul roce sem zacal mit pocit, ze by byl treba uz cas na sex. Ona mi jasne vysvetlovala, ze jeste neni pripravena a ze to nechce uspechat. Nakonec jsem to vydržel rok a půl a pak se se mnou rozešla.
Ted pul roku po rozchodu jsem se dozvedel, ze kdyz rikala "víš, já ještě nechci, ale moc si vážim toho, že na mě v tomhle netlačíš", tak vlastně vůbec nemyslela NE (v chlapském slova smyslu, jak odmítnutí faktu), ale spíš jako MUSÍŠ DO MNĚ HUČET DÝL, nebo KDYŽ SE MNOU O TOM MLUVÍŠ A NEMÁŠ NA TO TO UDĚLAT BEZ DOTAZU, TAK NE, případně ANO, ALE NECHCI TI TO ŘÍCT !
Můžu říct, že ke konci (poslední tak dva měsíce) sem se s tim fakt trápil a řešil jsem, proč mě nechce a když sem to včera slyšel, tak sem měl tak trošku chuť se střelit do lavy nebo jít skočit z okna. Protože když si zpětně přehraju, kolik jsem toho nařešil a kolik jsem vyřadil možných variant a ještě k tomu, že sem měl pocit, že to dělám dobře, tak sem fakt měl pocit takové beznaděje, že sem chápal v jednu chvíli všechny sebevrahy na světě. Je to něco jako zborcení životních ideálů a jistot. Tohle teda platí předevšim proto, že em ji opravdu hodně miloval, kdyby to byla záležitost na pár týdnů, tak bych to prostě přešel...
No prostě sem se poučil, že NE neznamená vždycky NE. A taky o tom (co už vím delší dobu):
Je velký rozdíl v tom, co si žena myslí a co dělá a co chce.
Žena něco říká.
To je něco jiného než to, co dělá.
To je něco jiného, než si myslí, že si myslí.
A to je něco ÚPLNĚ JINÉHO než si myslí ve skutečnosti.
Takže to bylo jen částečné ukázání slovníku a myšlenkových pochodů. A já si jdu poděkovat, že sem se překonal a místo skákání si šel lehnout, protože jsem poučen a připraven na vstup do dalších bitev.
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://j
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 29
Město: Prágl
«
Odpověď #9 kdy:
25. Červenec 2007, 22:10:43 »
Citace: Avaranger 25. Červenec 2007, 19:08:08
když sem to včera slyšel, tak sem měl tak trošku chuť se střelit do lavy nebo jít skočit z okna
To bych spíš střelil do hlavy ji... Já tuhle dvoj- a vícesmyslnost u holek nesnáším. Do určité míry se ji sice snažím pochopit a tolerovat, ale co je moc, to je moc
Myslím, že pokud rozumná holka něco chce, a je jí z jakéhokoliv důvodu zatěžko to říct přímo, tak si najde nějaký jiný způsob, jak to jasně naznačit, nejlépe tak, aby měl chlap pocit, že na to přišel sám...
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Zaznamenáno
Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
ftipalek
Pohlaví:
Věk: 17
«
Odpověď #10 kdy:
25. Červenec 2007, 22:50:35 »
Citace: hustejdym 25. Červenec 2007, 22:10:43
Citace: Avaranger 25. Červenec 2007, 19:08:08
když sem to včera slyšel, tak sem měl tak trošku chuť se střelit do lavy nebo jít skočit z okna
To bych spíš střelil do hlavy ji... Já tuhle dvoj- a vícesmyslnost u holek nesnáším.
taky tak, ja to resim tak, ze jsem sam:)) proste za to nemuzu, normalni, hezky, pohodovy holky s kteryma se dovedu bavit hodinama se mi ze zasady nelibej, ze bych chtel neco vic. Zato se na 3 roky zakoukam do holky s kterou neni o cem mluvit, ktera nevi co chce a chova se ke me vic nez dvojsmyslne
Prijde mi to lepsi nez resit: "pravdu rikala kdyz byla strasne pritulna" x "to s tim kamaradstvim mysli vazne" (zjednodusene+zkraceno, proste nadsazka)
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor
Věk: 1001
Město: Mousillon
«
Odpověď #11 kdy:
26. Červenec 2007, 00:01:46 »
Téma sloučeno dohromady, neboť není důvod řešit jednu věc ve dvou topicách
Zaznamenáno
Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
Mikullas
Pohlaví:
Věk: 21
Město: Bratislava
«
Odpověď #12 kdy:
28. Červenec 2007, 23:23:23 »
kniha: Barbara de Angelis - Čo by mali muži (podľa žien) vedieť
Zaznamenáno
Nič to, že si sa potkol, to je znamenie že ideš.
Nikdy sa nemrač aj keď si smutný, lebo nevieš, kto sa môže zamilovať do tvojho úsmevu
Najprv si naštudujte o balení z článkov na nete a rôznych kníh, fórum vás základy nenaučí!
0724
«
Odpověď #13 kdy:
13. Srpen 2007, 02:26:58 »
Citace: dazed 23. Červenec 2007, 14:35:43
Ačkoliv se ti to možná bude zdát nebezpečné, udělej jednu věc. V prvním dalším kontaktu ji nikam nezvi. Nepiš SMS (pokud neodpoví, nevíš proč atd.), volej. Zavolej, až budeš v pohodě. Zacvič si apod. Až se na to budeš cítit, zavolej. Mluv o sobě (dobij si kredit ;-), normálně si povídej, nech ji se projevit, nic si nepřipravuj, abys to na ni pak vyhrkal - blbost. Pár dní poté ji pozvi.
Nesmysl. Volám proto ,abych si s ní něco začal, ne proto, abych si s ní povídal po telefonu. Jednak to leze do peněz, jednak to bude působit divně (když už mě konečně někam pozve?) a jednak ji to může vyhovovat a nemusí se ji příště ani moc někam chtít, když si dobře popovídá i po telefonu. Připomenout se, pozvat, dořešit detaily, kdy, kde...rozloučit se, zavěsit. Nic víc.
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #14 kdy:
13. Srpen 2007, 02:36:35 »
Citace: 0x 25. Červenec 2007, 16:41:37
Zkratim to .. na jednom nejmenovanej miste jsem se seznamil s moc hezkou holkou.. povidali jsme si, usmivali se na sebe, no proste jsem se zamiloval a myslel jsem, ze sympatie jsou vzajemny... Podotykam, ze ani jeden jsme nebyli pod vlivem alkoholu... Pak jsem ji pozadal o telefonni cislo a to mi bez problemu dala..
Tak jsem ji druhej den volal .. nevzala to.. napsal jsem ji sms .. neodepsala... vecer jsem ji prozvonil nic ... Dalsi den, volam a zase nic ...
A pak mi napsala smsku, cituji: Cauky, promin, nemela jsem ti davat svy cislo. Bude nejlepsi, kdyz to nechame tak, jak to je ted.
Ja ty zensky asi nechapu ... proc se se mnou bavila, proc se na me usmivala asi pul hodiny, proc byla tak sympaticka a bavili jsme se o vsem ... a pak napise tohle.
Muze mi to nekdo vysvetlit ? Je ji 17....
Bozeeeeeeeee
1) Volat (tj. nepsat sms) po pár dnech , ne druhý den.
2)Neuhánět - když to nebere zkusit to v jinou dobu( pokud nezná tvoje číslo, jinak je na zvážení, jestli nepočkatj estli se neozve sam - nemusela mít mobil u sebe, i to se občas stává, ale ví, že jsi jí volal ty), pak to uložit k ledu (pokud znala tvoje číslo tak už víc nevolat.
3) nezdvihla to
a)ztratila zájem
b)vůbec neměla zájem
c)volal jsi moc brzo, působiklo to moc natěšeně - ztratila zájem
d)nebyla na příjmu, nezná tvoje číslo a nemá ve zvyku volat zpátky
e)nebyla na příjmu, očekává, že volat budeš ty - to je trochu varovný signál, ale ještě jednou ji můžeš zkusit zastihnout ( ne za hodinu, spíš třab až další den)
f)je jí sedmnáct ( i když to už by mohla mít trochu rozum, takže to asi nebude důvod)
g)vyložil jsi si něco špatně, nepovzbuzovala tě k tomu, abys ji oslovil
Zaznamenáno
ArchimonDe
Pohlaví:
Věk: 19
Město: Zlín
«
Odpověď #15 kdy:
13. Srpen 2007, 12:47:36 »
ad f)
v 17? Ty žiješ ve Východorozumové republice, ne?
Zaznamenáno
Člověk je člověku víc než jen člověkem.
Nezáleží na tom, kým jsi, podstatné je kým chceš být a co pro to děláš.
0724
«
Odpověď #16 kdy:
13. Srpen 2007, 15:37:26 »
Ono nikdy nevíš. Každý je jiný a ostré hrancie neexistují (to jako v 15 je nerozumná a všestnácti je nejdnou zcela vyspělá?), tohle je nepravděpodobná možnsot, ale když už jsem užil takřka taxativní výčet...
Zaznamenáno
ArchimonDe
Pohlaví:
Věk: 19
Město: Zlín
«
Odpověď #17 kdy:
13. Srpen 2007, 22:26:14 »
98% holek do 18 let, z mého okolí, nemá rozum. to je můj odhad... pod 90% určitě nepůjdu
Zaznamenáno
Člověk je člověku víc než jen člověkem.
Nezáleží na tom, kým jsi, podstatné je kým chceš být a co pro to děláš.
cassies
Pohlaví:
Věk: 21
«
Odpověď #18 kdy:
14. Srpen 2007, 00:34:01 »
Takze z meho pohledu:
Proc je lepsi psat nez volat.
1/libis se mi, jsem nervozni, zvednout telefon bude tezke, jo je to tak, budu z tebe nervozni, budu mit castecne strach...ale jo, zvednu ho, pokud ho ty v me tezke chvili, kdy ho drzim v ruce, kdyz volas, nestihnes polozit.
Pokud bys napsal, mela bych cas to vstrebat, uklidnit se, uvedomit si, ze mas zajem a nejde o blbou legraci, odepisu, na necem se odmluvime, vse bude ok.Proste pokud napises, usetris mi trochu stresu a vse probehne hladceji.
(nejsem ojedinely pripad, takhle to chape spousta holek, vetsina mych kamaradek, jiste ze jsou vyjimky, ale ja nejsem holka, ktera by neznala stud,nemam ho, az kdyz jsem si jista)
2/nemam zajem (cislo jsem ti dala jen proto, ze jsem se chtela vyhnout okamziku, kdy budes prekvapeny, ze si i pres to, ze jsme dobre pokecali nebudu chtit nic zacinat....musite pochopit, ze holky nechteji jen partnery, ale i kamarady, nebo jen nezavazne pokecat, zaflirtovat) tudiz telefon nezvedam, ptz proste nechci....kdyz mi napises, odpovim ti sice v pripade nezajmu negativne, ale alespon budes vedet, na cem jsi.
Njn, premyslime proste jinak, vy nechapete mnohdy nas, my zase vas. Treba nikdy nepochopim, proc chlapi rikaji, "zavolam ti" a potom se neozvou, nebylo by lepsi radeji mlcet? Bylo, useltrili byste nam slzy.
Zaznamenáno
Mattheus
«
Odpověď #19 kdy:
14. Srpen 2007, 09:50:18 »
Jestli vše probíhalo tak jak píšeš ,myslím ,že se nemáš čeho bát a v klidu jí zavolej ,zeptej se jak se má ,co dělá a jestli nemá čas ,že bys ji rád pozval třeba kafe a popovídal si s ní ,protože minule to přece bylo super ne?
Zaznamenáno
0x
«
Odpověď #20 kdy:
14. Srpen 2007, 10:16:04 »
Teda, divim se, ze sem furt pisete, protoze tuhle kapitolu uz jsem ukoncil (ac me to dost dlouho mrzelo)
Me teda, kdyz napsala "Cauky, promin, nemela jsem ti davat svy cislo. Bude nejlepsi, kdyz to nechame tak, jak to je ted.", tak to znamena pro me KONEC ENDE FINISH. Zase ji nechci psat, a vtírat se jak nakej uchyl, kdyz nema zajem. Ale na tom letisti mi poblbla hlavu velice slusne.
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #21 kdy:
18. Srpen 2007, 17:39:21 »
Citace: ArchimonDe 13. Srpen 2007, 22:26:14
98% holek do 18 let, z mého okolí, nemá rozum. to je můj odhad... pod 90% určitě nepůjdu
Jak říkám, záleží co si pod ním pojmem, kdo představuje, je to individuální a taky záleží v jakém okolí se kdo pohybuje (ať už posuzovatel či posuzované - to zní horzně,brr).
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------