Kamarádka

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 16:05:00

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 247 příspěvků v 1 740 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Kamarádka
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Kamarádka  (Přečteno 1547 krát)
Nox

Zobrazit profil
« kdy: 15. Prosinec 2006, 20:24:00 »

Zdravim, chtěl bych poradit...Od tohodle školního roku k nám chodí jedna nová slečna. Seznámil sem se sní a chtěl sem s ní chodit, spolužák mě předběhl ale i tak sme spolu chodili do kina a na akce a byli sme si blíž, než kamarádi, pak sem se jí řekl co k ní cítim a ona řekla že sem moc fajn a že je se mnou sranda ale že prostě nemůže atd. ani neřekla moc proč. tak sem jí začal trošku přehlížet a naše kamarádství šlo do pr.ele, no a asi tak před 14 dnama sme se spolu začali znova bavit a občas sme i někam zašli...zijstil sem že se s nim rozešla a je free....Tak teď právě nějakou radu aby to definitivně klaplo.Jde oto že ona řekla že má ráda kluky který jsou zženštělí (trochu) a tak. Což bude trošku problém Šťastný , diskanta ze sebe dělat nehodlám a o módě a kosmetice jí asi taky moc neřeknu...jde o to aby se zamilovala i přes to...tak poraďte:)
Zaznamenáno
Mattheus

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 27. Srpen 2007, 12:48:15 »

hm tady je hodně odpovědí ,ale už ani není proč odpovídat  Šťastný ,mno nemá cenu číst tak starý věci a už vůbec ne na ně odpovídat Šťastný ,mno co jsem se nudil no  Smějící se
Zaznamenáno
Mattheus

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 27. Srpen 2007, 12:52:49 »

hm tady je hodně odpovědí ,ale už ani není proč odpovídat  Šťastný ,mno nemá cenu číst tak starý věci a už vůbec ne na ně odpovídat Šťastný ,mno co jsem se nudil no  Smějící se
Kroutící očima co to tu provádím  Kroutící očima
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS