Král Millhouse je žabař :-D

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 10:57:42

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 224 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Král Millhouse je žabař :-D
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Král Millhouse je žabař :-D  (Přečteno 2039 krát)
J/R

Pohlaví: Mužské
Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« kdy: 15. Prosinec 2007, 17:13:09 »

Začnu trochu oklikou:
Viděl jsem nedávno celkem dobrej díl Simpsonů, kde různé postavičky ze Springfieldu představovaly osobnosti historie. V jednu chvíli tam byla Líza jako Johanka z Arku a Millhouse jako dauphin Karel VI, přičemž dvorního šaška mu dělal klaun Krusty. Tak jako v běžných dílech Simpsonů se Millhouse snažil sbalit Lízu, na což šašek zareagoval:
"Ehm, nechci říkat, že král Millhouse je žabař, ale tohle je už dvanáctá holka, co ho tento týden odmítla."
Millhouse: "Dejte ho vyvařit v oleji."
Krusty: "A co moje večerní představení??"  Smějící se

Co tímhle podivným úvodem sleduju? Jde o to, že spousta rad udílených lidem, kterým se příliš nedaří s opočným pohlavím, spočívá na principu: Musíš to víc zkoušet, klidně stokrát.
Mě by v souvislosti s tím zajímalo, jak to děláte, že si jste schopni nic nedělat z vysokýho počtu odmítnutí. To jste natolik "splachovací" že je vám to jedno?
Já když se snažím o nějakou slečnu a nevyjde to, tak z toho taky nedělám tragédii, i když mi to na náladě rozhodně nepřidá. Ale pokud bych byl konfrontovanej s tolika odmítnutími po sobě, tak bych se jako žabař rozhodně cítil. A bohužel nejsem král, abych si to mohl kompenzovat tím, že někoho nechám vyvařit v oleji  Šťastný

Tak teda pište tipy a rady, nebo prostě jen jak na tom v tomhle ohledu jste vy.
« Poslední změna: 15. Prosinec 2007, 17:17:28 od J/R » Zaznamenáno

dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 15. Prosinec 2007, 18:12:39 »

Mám to přesně stejně. Taky nedělám z jednoho odmítnutí tragédii, ale když se furt nic nedaří, tak to se mnou dost mává. Tenhle rok mě odmítlo přímo či nepřímo takových 20-30 žen. Poslední cirka dva měsíce už to nějak nedávám a buď to už ani nezkusím, nebo to nestojí za moc. Jsem z toho už dost skleslej a nevěřím si (bodejť taky). Žádnou pořádnou radu nemám - mám přesně tenhle problém a trápí mě to v současné době asi nejvíc. Vůbec není problém v tom, že teď nemám přítelkyni, to je maličkost; problém je v tom, že po tom všem už prostě nedokážu nahodit tu správnou sebevědomou náladu a sebevědomí z toho mám totálně dole. A ženy, jak správně říká Qark, sebevědomí požadují. A aby byl člověk šťastný, tak ženu nepotřebuje, ale sebevědomí, sebeúctu a pocit, že je dobrej, potřebuje. Trochu začarovaný kruh, no. Zajímavé je, že sebevědomí pramenící z jiných úspěchů (peníze atd.) mi v téhle oblasti vůbec nepomáhá, právě kvůli neustálým odmítnutím. Ale nechci si stěžovat - věřím, že se to zlomí. A někdy za to třeba i může provedení nebo nálada, ne to, že by a priori neměla zájem. A přiznávám taky, že do něčeho jsem nešel na 100 %, protože jsem neměl stoprocentní zájem.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
Galileo

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 16. Prosinec 2007, 14:42:47 »

Zažil jsem něco podobného. Podařilo se mi občas holku pozvat na rande, většinou však proběhla jenom jedna schůzka, párkrát více, ale vždy to směřovalo někam do ztracena Ta změna přišla, když jsem si uvědomil, co jsem dělal na VŠECH těch schůzkách špatně.
U mě to bylo tím, že jsem se POKAŽDÉ choval jako kamarád. Povídal jsem na nějaké neutrální téma, nikdy jsem nedostal odvahu k nějakému sblížení typu polibek nebo chycení za ruku. Prostě jsem pořád čekal na tu pravou chvíli, která nikdy nepřišla.
Až jsem to právě někdy před rokem pochopil i díky tomu to fóru. Přestal jsem se chovat jako kamarád, naučil jsem se holku políbit na první schůzce a nejpozději do měsíce ji pozvat k sobě domu. Neříkám, že teď se mi daří vše perfektně, ale zlepšení je veliké.
Tady je diskuse, která mě tenkrát otevřela oči:
http://forum.qark.net/jak-na-zensky/ztratila-zajem-t424.0.html

Takže si zkuste analyzovat, co se vám nedaří. Nedaří se vám holku pozvat na rande? Nebo jako u mě, první pozvání na kafe je OK, ale pak ztratí zájem? A podle toho postupujte. Ale hlavní je si uvědomit, zě pokud se třikrát něco nezdaří, tak to je statistika, pokud dvacetkrát, tak NĚCO děláte špatně. A ještě jeden poznatek: pokud si znova uvědomíte, co jiní v této souvislosti o vás říkají, tak můžete přijít na to, kde je chyba.
Zaznamenáno
0254

Radioactive for fun

Věk: 23
Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 16. Prosinec 2007, 16:02:16 »

takze ony jsou tu dve zcela rozdilne veci
-Blaeni holek ktere nechci jen tak ze cviku - kazde odmitnuti mi muze byt uprdele... ale k nicemu to neni (holky radi ze to nejde protze je nechci, a ze to nema smysl ... podle me je ale tato rada jenom podla propaganda holcici internacionaly)
-Baleni holek ktere chci - je to takova vzacnost ze staci jedno abych byl uplne hotovy na dlouhou dobu (nastesti k se to stane jen malokrat protze malo kdy nejakou holku chci, kdybych mel ale dat na tu radu nahre tak nejen ze bych mel fakt malo prilezitosti, ale zarovnen by kazda prilezitost znamenala dost velkou depku coz by bylo vazne deprimujici ----> kdyz nic jineho tak je to alespon potreba NAREDIT)
...skoro bych rekl ze to nesouvi
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 16. Prosinec 2007, 17:52:53 »

Takže si zkuste analyzovat, co se vám nedaří. Nedaří se vám holku pozvat na rande? Nebo jako u mě, první pozvání na kafe je OK, ale pak ztratí zájem? A podle toho postupujte. Ale hlavní je si uvědomit, zě pokud se třikrát něco nezdaří, tak to je statistika, pokud dvacetkrát, tak NĚCO děláte špatně.

Neříkám, že ne. Jasně že je něco špatně. Kromě toho důležitého aspektu, že mám špatnou cílovou skupinu (o dost mladší), je to všechno o tom, že: 1) do toho většinou nedokážu vždycky jít hned, protože si vůbec nejsem jistý, jestli ji chci; 2) nedokážu (a možná ani vnitřně nechci) dost přesvědčivě jít do těch, které nechci na 100 %; 3) moje sebevědomí má značné výkyvy.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
msankh
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 16. Prosinec 2007, 18:58:29 »

U mě záleží na situaci. Pokud jsem na nějaký akci, tak mi nedělá problém zkusit tolik holek než se mi skutečně povede nějakou hezkou holku sbalit (na flirt). Dřív, když jsem dělal ještě takový ty základní chyby (moc jsem se k tý holce nakláněl, mluvil jsem uťáple, házel jsem psí oči), tak jsem jich třeba musel zkusit deset, než se nějaká chytla, teď maximálně pět (většinou dvě, tři). Je právo každý mě odmítnou a když jedna odmítne, tak se nic neděje. Pude jiná.

Když jde o nějakou holku, kterou chci na vážnej vztah, tak nechodim přímo na věc (pokud existuje jiná možnost). Když znám např. pouze její jméno, tak k ní nepřídu a neřeknu jí: "Jarmilko, poď na rande! Spíš se s ní nějak seznámim (upozornim na sebe), bavim se s ní (ale ne tak, aby se mi začala svěřovat - protože potom bych spadnul do kategorie kamarád) a ve chvíli kdy jí pozvu jdu téměř na jistotu, takže málokdy se mi stane, že mě nějaká holka takto odmítne.

Pokud mám dlouhou chvíli a du po městě, tak třeba zkusim pozvat nějakou holku na kafe apod. Tady je důležitý hlavně zaujmout, takže tady se mi povede tak každá třetí holka.
Za celej život mě vzali asi dvě odmítnutí (první na první diskotéce, potom od holky, která se mi strašně líbila)
Zaznamenáno

quot;Existují dvě nekonečna - vesmír a lidská hloupost. U vesmíru jsou pochybnosti.
Milhaus
*

Jsem introvert, ale léčím se....

Věk: 19
Město: Olomouc

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 23. Prosinec 2007, 18:51:04 »

Tak už chápu proč mám přezdívku Milhaus.   Smějící se Smutný
Zaznamenáno
msankh
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 25. Prosinec 2007, 21:58:06 »

Tak už chápu proč mám přezdívku Milhaus.   Smějící se Smutný

Kámoš má přezdívku Millhause podle toho, že asi v devátý třídě venčil psa (toho malýho teriéra) a venčil ho úplně stejně jako Millhause (mimochodem měl tenkrát podobnej sestřih jako on) v dílu Simpsonovejch jak se Lisa zamiluje do Nelsona a pak se vrací domů:

Millhause: "Liso můžu s tebou chvíli mluvit nebo mi Nelson zase nabančí"
Lisa: "Klidně můžeš mluvit, mi už spolu s Nelsenem dávno nechodím"
M: "A už víš do koho se zabouchneš příště"
L: "Nevim, ale moch by to bejt prakticky kdokoliv"
Millhause vyskočí a pes letí za nim.

No, takže kdoví odkud to máš Šťastný
Zaznamenáno

quot;Existují dvě nekonečna - vesmír a lidská hloupost. U vesmíru jsou pochybnosti.
MILHAUS51

Soorry hack vládne Světu

Věk: 17
Město: Jičín

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 30. Prosinec 2007, 22:12:52 »

Cus Milhaus Šťastný Šťastný Ja sem na netu uz 5let MILHAUS51 a  mam to podle toho jak se Milhaus chová...je to totiz takový tintítko Kroutící očima
A nejlepsi je ze Milhaus jde stale do Lizi Smějící se
Zaznamenáno
Milhaus
*

Jsem introvert, ale léčím se....

Věk: 19
Město: Olomouc

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 25. Únor 2008, 12:56:34 »

cuss MILHAUS51, jojo lisa a milhaus to by byl pareček co? Šťastný Šťastný
Zaznamenáno
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 25. Únor 2008, 19:26:17 »

zajimavy tema Úsměv splachovaci nejsem urcite, ale zatim mam 100% uspesnost, takze sebevedomi je v poradku Mrkající
Zaznamenáno
Aldamir
**

Věk: 23
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 25. Únor 2008, 19:41:19 »

J/R: Podle mě každýho to aspoň trochu poznamená, pokud to není maník, kterýmu je úplně všechno jedno...

já se s tím vyrovnávám faktem, že už sem na to prostě zvyklej... nikdy sem nepoznal nic jinýho, takže v tom už tak nějak umim chodit... důležitý je podle mě si nepřipouštět, že by to mohlo vyjít, pak z toho totiž nejseš tak špatnej... vždycky mě nejvíc sebralo, když už to vypadalo hroně nadějně a stejně to šlo do háje, i když i v tomhle už se zlepšuju... včera sem opět dostal košem, vykecal sem se z toho kamarádovi na ajsku a dneska už sem v podstatě v pohodě a už zas komunikuju s další holkou...
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 kdy: 25. Únor 2008, 20:18:32 »

důležitý je podle mě si nepřipouštět, že by to mohlo vyjít, pak z toho totiž nejseš tak špatnej...
Neuvazovat se na to je pozitivní, ale dívat se na to skepticky je nejlepší cesta ke staromládenectví Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS