caute vsetci,
mam trochu trivialny problem, ktory mozno prilis zvelicujem, ale neviem ako dalej... Pred tromi tyzdnami som sa na koncerte zoznamil cez spolocnych znamych s jednou zaujimavou zenou. Cely vecer sme sa od seba neodtrhli, cely sme ho prekecali a zistili ze mame toho vela spolocneho (vkus, hudba , zaujmy, nazory...). Takze to skoncilo tym ze mi dala cislo a planovali sme dalsie stretko. Po tyzdni sme sa znova stretli, dali prechadzku v parku, nejaku tu kavu, spoznali sa zase o trochu viac. Ona sama mala rozne napady co by sme mohli este podniknut, kam spolu ist. Naplanovali sme si aspon, ze dalsi vikend pojdeme spolu na hudobny festival. Za cely tyzden do festivalu sme boli v kontakte len cez dve smsky a tento vikend sme absolvovali spolu na festivale dva vecery. Dnes to bol zase jeden maly koncert s nou a jej kamoskami a na zajtra navrhla aby sme isli na vernisaz...
Suma sumarum sme sa za tri tyzdne videli 4x, zajtra to bude piaty + par mailov a telefonatov. Problem je ze neviem, kedy celu zalezitost posunut dalej. Nechcem aby som nieco nepresvihol a ostal len ako kamarat na chodenie po akciach (aj ked na prechadzku do parku by so mnou tiez isla hocikedy). Zatial sme nijak neriesili otazky, co dalej. Konci to tak akurat posou na lica ked ju doveziem vecer domov. Je to trochu intelektualnejsie zalozena baba a z jej spravania neviem, co chce ona. Mam ju jednoducho zajtra, ked ju opat doveziem domov, skusit pobozkat namiesto lic normalne na usta a spytat sa, ci by sa je to pacilo aj takto?

To dalsie okolo uz nie je problem rozbehnut, neviem vsak kedy a ako nacasovat to prvotne prelomenie ladov a dostat z nej, ci ma o mna zaujem aj viac...