Pavlinka :(
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
06. Říjen 2008, 19:50:09
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
41 707
příspěvků v
1 791
témat od
1 759
uživatelů
Nejnovější uživatel:
zoufala
forum.QARK.net
Údržba fóra
Hřbitov
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
Vše
Autor
Téma: Pavlinka :( (Přečteno 6320 krát)
Benik
Věk: 17
Město: Opava
«
kdy:
20. Listopad 2006, 00:16:06 »
Tak tu jsem zase po delsi dobe, dobe ktera by se dala charakterizovat jako nejkrasnejsi v zivote. Nastoupil jsem na stredi skolu, kde se mi libi, ucivo me bavi a celkem aji jde. Dobe kdy jsem poznal svoji prvni opravdovou lasku...
Nekdy v srpnu jsem sedel na chatu a diskutoval s kamosem o depce z nadchazejiciho skolniho roku. Kdyz jsem poslal nazev jedne pisnicky ( Snow Patrol - How to be dead ) ktera plne vystihovala moji sklicenou naladu z koncich prazdnin. A jedna slecna na chatu mi napsala jestli ji tu pisnicku muzu poslat ze by rada vedela jak se citim. Rikal jsem ze klidne ( Nejdriv jsem se ale podival na fotky
... krasna dlouhovlasa brunetka se zelenyma hlubokyma ocima, prsama cislo 3 a zadkem tak akorat na zmacknuti - byl jsem z ni uneseny ) ale ze nemam kam ji to poslat tak ze poslu holuba. Zasmala se a rekla jasne tady mas moje ICQ. Poslal jsem ji pisnicku a jeji komentar byl ze je ten song tak na sebevrazdu, coz fakt je. Potom jsme nejak zapomeli na pisnicku a zacali se bavit, byl jsem prekvapeny jak inteligentne a zaroven zabavne a trhle mluvi. Kdyz jsem si asi mesic psali napsala ze me strasne miluje ale ze jsem o 2 roky mladsi ( ji je 17 ) a ze spolu nemuzeme nic mit ale ze by se semnou aspon rada vyspala. Cumel jsem na to jak puk, ale rikal jsem ze se muzeme videt. Asi o 2 dny pozdeji jsme spolu byli v cajovne kde jsme se poznali a zamilovali se oba. Ona byla pro me schopna udelat cokoliv, byl jsem opravdu pro ni osudova laska jak tvrdila, ja jsem byl ze zacatku opatrnejsi ale pak jsem naplno propadl lasce. Ale ona furt trvala na tom ze spolu proste nemuzeme nic mit. Kdyz jsme jednou spolu byli zase venku byl to muj predvecer odjezdu na adaptacni kurz se skolou, poprve jsem se pokusil o fyzicky kontakt, loucili jsme se a ja jsem ji obejmul. A ona ze me uz nikam nepusti ze chce byt dokonce zivota se mnou a tak jsme tam stali v objeti asi 10 min. Potom jsem opravdu musel domu a balit na cestu. Na adaptacnim kurzu jsem se seznamil s prvackama, byli tam krasne slecny ale ja jsem myslel jenom na tu jednu ktera me miluje ale nemuzeme byt spolu na Pavlinku.... Mezitim co ja jsem sedel se tridou u ohne moji kamosy doma vykonavali tezky ukol, presvedcovali Pavlinu aby se mnou chodila, kdyz prece na veku nezalezi atd.... Kdyz jsem prijel byla jako vymenena, okamzite se semnou sesla a rekla mi ze uz ji to doslo ze pokud miluje vek neni prekazka. A dali jsme se dohromady. Zazivali jsme spolu krasny vztah plny lasky, ale nemeli jsme na sebe moc casu ( ja jsem si vybudovaval zacatek znamek ve skole tak jsem se hodne ucil a jeste jsem sprtal na zkousky na zluty pasek v ji-jitsu ) takze jsme se videli jenom 1x - 2x tydne. Coz mi rvalo srdce ale nejak jsem to zvladnout musel a ujistoval jsem ji ze to bude v poradku az to vsechno dodelam budeme furt spolu. Zrovna jsme byli2 mesice spolu ( vydeli jsem se od te doby jenom 6x a to v patek nebo v sobotu kdy jsme byli v hospudce nebo courali po venku ) ja jsem byl zamilovany az po usi a ona vypadala ze taky. Byla prave sobota a my jsem se prochazeli parkem, libali se na kazdych 10 metrech osahavali kde to slo, no vsak to znate. Potom jsem ji sel doprovodit domu kde mi ukazovala spodni pradlo ktere si koupila nove ( malinke cerne, pruhledne, krajkove kalhotky ) a jeste mi rekla at zkusim z jakeho jsou materialu takze jsem si osahal uplne vsechno i pod.... Domu jsem se vracel s krasnym pocitem a zpevem v ustech jakou to mam super holku a jak se mi zivot dari.Potom mi jeste napsala smsku jak to se mnou bylo krasne a jak me miluje.O tri dny pozdeji ve stredu sedim na ICQ a pisu ji jak se zitra tesim az se sejdeme ( meli jsme zrovna jit s kamosema na kulecnik ) a ona ze nemuze....
Ja : Jaktoze ? Vsak to bez tebe nepreziju
Ona : Noo budes muset
Ja: ne to nedam jsem moc citlivy
Ona : Ale ja asi nejsem
Ja : proc? protoze te nemrzi ze se zitra neuvidime ?
Ona : No vis bobku, uz to neni takove jake byvalo.
S temi slovy se mi nahrnuli slzy do oci a vedel jsem ze je konec. Potom jsem s ni byl venku a chtel jsem vedet proc? a jestli to nejde nejak zmenit. Ona ze uz proste laska vyprchala ze jsem byl prvni koho milovala a stejne to nevydrzelo. A ze to muzeme v budoucnu zkusit jeste ale ze ted asi ne... Probrecel jsem 2 noci, porad jsem ji psal ze se napravim ze spolu budeme casteji a ze ji furt miluju a at se ke me vrati. Nepomohlo to. Ale kdyz jsem se ji ptal jestli me uz nemiluje rekla ze jeste nejaka laska tam je... TAK SAKRA PROC SE SEMNOU ROZESLA ?? Jiny kluk v tom neni to vim 100% Ted jsem byl s kamosema na to zapomenout a zapit to a byla tam i kamoska ktera se mi sverila ze me uz delsi dobu miluje a ze by se mnou chtela neco mit. Ja myslim furt jenom na Pavlinu, miluju jenom ji , kazda zena na ulici mi ji pripomina. A kdyz sahnu na jinou holku tak to se mnou nic nedela. Ta slecna co mi rekla ze me miluje se predemnou vyslikla a ja jsem udelal to ze jsem rekl hmm si pekna a sel jsem. Proste furt myslim na tu jednu a uz se toho asi nikdy nezbavim je to 14 dni co jsem se rozesli a ja furt skemram at se ke me vrati. Co mam delat ? A je jeste moznost jak ji dostat zpatky ? Vrati se ? A jestli ne tak proc rikala ze jeste zbytky lasky jsou ? Ptal jsem se ji co jsem udelal spatne a ona ze nic ze je to v ni a kdyz jsem se zeptal jestli by jsem spolu jeste byli kdybych mel vic casu rekla ze asi jo. To bych pro ni klidne udelal nasel bych si vic casu ale ona uz to nechce zkusit znova, ale proc kdyz me miluje ? Diky moc vypovidani a sepsani mi pomohlo, aspon trosku
Diky za nejake odpovedi.
Přesunuto ze sekce Jak na ženský
LordAli
Zaznamenáno
With great power, comes great responsibility.....
daemoniack
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Praha
«
Odpověď #1 kdy:
20. Listopad 2006, 09:28:23 »
Vim, boli to.. ale takove to proste - jednou nahore, jednou dole... Veci koncej a zacinaj a rikat si kdybych udelal to a to a to proste nic v minulosti nezmeni. Zamilovanost, radost z poznavani nove osoby to vydrzi chvili... laska, hluboka ucta a pratelstvi muze vydrzet naveky, ale take nemusi... Verim, ze s nakou slecnou Ti to vyjde
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Mr. Burns
«
Odpověď #2 kdy:
20. Listopad 2006, 09:48:47 »
Jo, tak to prostě je. To je život. Ale je ti 15,máš celý život před sebou. Tohle ber jako zkušenost. Sice negativní ale zkušenost to je... A bude se Ti hodit, to mi věř
Já v 15 ani nevěděl, na co holky jsou
Jo a že se před tebou holky svlíkají, to taky není k zahození
Přede mnou se žádná ještě nikdy nesvlíkla, a to je mi 22, takže to ber tak, že na tebe holky prostě letí. Využij toho. Časem tě to přebolí, uvidíš. Ale první rozchod bolí nejvíc, to znám. S tím se ale budeš muset poprat, věřím, že to zvládneš.
Jo a rozhodně se k sobě nevracet! Tohle už by nemělo cenu... Už by mezi vámi bylo moc pochybností a to není dobré.
Zaznamenáno
Lonevolf
«
Odpověď #3 kdy:
20. Listopad 2006, 10:26:34 »
Ahoj, musím se s tebou podělit o jednu zkušenost:-). Je mi 24 a věř mi, že už jsem něco zažil holek, takže po zralém uvážení jsem dospěl k závěru, že ženský jsou prostě pošahaný, obzvlášť nevědí co chtějí, a i kdybys jim vymluvil díru do hlavy, tak ti to nepomůže. Nehci ti mazat med kolem huby a říkat, že se to spraví nebo že se vratí nebo jiný hovadiny. Proto ti na rovinu řeknu NECH TO PLAVAT!!! neužírej se tim, buď v klidu, neřeš její city, prostě ji ber jak je, klidně jí zas můžeš sbalit... nebo se s ní vídat na icq nebo na čaji, hlavně se nevracej v hovoru zpátky, dělej, jako by to před tim nebylo, prostě buď svůj. Ona třebas procitne a nebo jí prostě zase sbalíš nanovo.. normálka:-) to se občas povede;-) a někdy se to taky nepovede, ale to už je holt život. Moudro na závěr:
Skoro všechny vztahy jsou o pošahanejch představách
zkus o tom popřemýšlet...
Zaznamenáno
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
Věk: 23
Město: praha
«
Odpověď #4 kdy:
20. Listopad 2006, 12:44:10 »
hmm, proc nemuzu uverit ze to je "podle skutecne udalosti"?
Zaznamenáno
Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe -----
http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
Benik
«
Odpověď #5 kdy:
20. Listopad 2006, 13:38:00 »
Citace: "0254"
hmm, proc nemuzu uverit ze to je "podle skutecne udalosti"?
Heh a veris ze je mi to tak jedno jestli si myslis ze je to podle pravdy nebo jsem si to vymyslel ? Fakt nevim co mi tvoje zprava mela dat. Opravdu mam dost starosti na to abych vymyslel nejake povidky o zklamane lasce.
Zaznamenáno
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
20. Listopad 2006, 13:42:03 »
Ne promin, tak jsem to vazne nemyslel
//asi milostne umeni bude vice realisticke nez sem ho bral
Zaznamenáno
Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe -----
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
20. Listopad 2006, 13:46:24 »
jestli jde o to co by ti moje zprava mela dat...tak musim pripsat ze
ten zacatek je brutalne pozitivni, zatimco ten konec je uplne obycejny => se to fakt vyplatilo konecnem souctu, i prezto ze aktualne se muzes citit spatne
Zaznamenáno
---- 0254 o sobe -----
Benik
«
Odpověď #8 kdy:
20. Listopad 2006, 13:48:59 »
Jo asi mate pravdu ze to casem prejde, ja tomu taky verim ale ja nechci aby to preslo, proste nemuzu uverit tomu ze uz je konec ze uz to neni. Jeste furt jsem se s tim nesmiril
Jinak je pravda ze v 15ti mam cely zivot pred sebou a mnoho holek jeste prijde a odejde, ale Pavlina byla ta prvni prava laska, bohuzel tak kratka. Jinak asi mam fakt to stesti ze po me holky "leti" ( vim zni to jako jsem dokonaly a skromny ) ale zadna neni jako Pavlina proste znam plno holek a slecen ale zadna neni jako ona. Bude to jeste chvilku bolet ale snad se z toho dostanu a muzu byt rad ze ji mam aspon jako kamaradku.
Zaznamenáno
Benik
«
Odpověď #9 kdy:
20. Listopad 2006, 13:51:52 »
ten zacatek je brutalne pozitivni, zatimco ten konec je uplne obycejny => se to fakt vyplatilo konecnem souctu, i prezto ze aktualne se muzes citit spatne
Tak to ver ze jak jsem byl tehdy stastny to mi nikdo neuveri, opravdu byl zacatek uzasny a prekrasny a jak rikas brutalne pozitivni. Jenze ty casy jsou pryc
Zaznamenáno
Mr. Burns
«
Odpověď #10 kdy:
20. Listopad 2006, 13:58:01 »
Citace: "Benik"
Tak to ver ze jak jsem byl tehdy stastny to mi nikdo neuveri, opravdu byl zacatek uzasny a prekrasny a jak rikas brutalne pozitivni. Jenze ty casy jsou pryc
Bude líp, věř mi. Btw. jestli jsi z Opavy, tak to jsem tě někde musel vidět
Není to tak velké město
Zaznamenáno
rundll32
Pohlaví:
Město: Brno
«
Odpověď #11 kdy:
20. Listopad 2006, 14:10:46 »
Jo to znam, neni to nic prijemnyho. Neco podobnyho se mi cca pred 2 mesicema stalo taky, problem je ale v tom, ze to porad nepreslo. I kdyz si clovek rika, nemysli na ni, tak to proste nejde. Porad si myslim, ze nikdo nemuze byt tak dokonaly jako byla ona atd. Zazili jsme toho spolu tolik bajecnyho, ze se na to jen lehce zapomene...
Sice jsem te tim moc nepovzbudil, ale pokusil jsem se napsat realitu, tak jak to citim ja.
Zaznamenáno
Dead girl never says no...
Mr. Burns
«
Odpověď #12 kdy:
20. Listopad 2006, 14:20:39 »
Citace: "rundll32"
Jo to znam, neni to nic prijemnyho. Neco podobnyho se mi cca pred 2 mesicema stalo taky, problem je ale v tom, ze to porad nepreslo. I kdyz si clovek rika, nemysli na ni, tak to proste nejde. Porad si myslim, ze nikdo nemuze byt tak dokonaly jako byla ona atd. Zazili jsme toho spolu tolik bajecnyho, ze se na to jen lehce zapomene...
Sice jsem te tim moc nepovzbudil, ale pokusil jsem se napsat realitu, tak jak to citim ja.
Máš pravdu, asi nejhorší jsou ty vzpomínky na společně prožité chvíle
Zaznamenáno
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
20. Listopad 2006, 14:23:51 »
hmm, tak nevim jestli mam byt skutecne rad, nebo mam naopak zavidet, ze u me zadne spolecne prozite chvile na ktere by se spominalo nepredchazely ale konec byl analogicky
Zaznamenáno
---- 0254 o sobe -----
Benik
«
Odpověď #14 kdy:
20. Listopad 2006, 14:31:05 »
Jooo presne to je ono asi ne tak ona jako spolecne prozite chvile spolu...to je to nejhorsi a to co me na ni nuti myslet.
Zaznamenáno
Mr. Burns
«
Odpověď #15 kdy:
20. Listopad 2006, 14:34:19 »
hmm, tak nevim jestli mam byt skutecne rad, nebo mam naopak zavidet, ze u me zadne spolecne prozite chvile na ktere by se spominalo nepredchazely ale konec byl analogicky
Spis bud rad, ze jsi nemel spolecne zazitky...Protoze treba po ctyrech spolecne prozitych letech se toho hoooodne spatne zbavujes
Zaznamenáno
daemoniack
Pohlaví:
Věk: 25
«
Odpověď #16 kdy:
20. Listopad 2006, 14:40:33 »
Citace: "Mr. Burns"
Spis bud rad, ze jsi nemel spolecne zazitky...Protoze treba po ctyrech spolecne prozitych letech se toho hoooodne spatne zbavujes
No tak to mi povidej - po sesti letech jeste hur - v noci se nekdy probudim a vim, ze jsem ho ve snu volala. Nebo se mi zda o jednom z mych novych objevu a prask, je tam misto nich on - kdyz jsem vzhuru, je to OK, ale jakmile necham mysl, aby delala co chce, vraci se k nemu... doufam, ze jde jen o navykly stereotyp...
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Lee Cougan
Pohlaví:
Město: Fox River
«
Odpověď #17 kdy:
20. Listopad 2006, 16:59:45 »
Jo, tak to te lituju hochu
Z vlastni zkusenosti vim, ze jak se to dostalo sem, zpatky uz to nepude...netvrdim, ze to je dogma, klidne se muzu mylit, ale tot muj nazor.
Tomuhle pomuze jen cas.
Zaznamenáno
Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
Ondrash
Pohlaví:
Věk: 26
Město: Neverhood
«
Odpověď #18 kdy:
20. Listopad 2006, 17:13:13 »
tak - a ja te litovat nebudu - proc? Cim vice lidi te bude litovat, tim vice budes litovat ty sam sebe a tim do horsich stavu se budes dostavat...a to co? to preci sam nechces! Zenska, ktera o tebe nestoji, tobe nestoji za litost.
Zivot jde dal - ptaci rvou, kytky smrdej, bylo deset, bude jedenact...
Jsi mlady, zivot pred tebou, prijde dalsi a i kdyz mi ted budes chtit tvrdit, ze zadnou jinou nechces... tak ja tvrdim, ze prijde nejaka, co bude lepsi, hezci a bude k tobe sedet vice a nebude to po par mesicich koncit - mozna to bude nejaky ten cas trvat, ale jestli chces za kazdou cenu tvrdit, ze to tak neni - tak ver, ze je
Zaznamenáno
sou tri druhy muzu, kteri nerozumeji zenam: mladeneckove, zrali muzi a starci.
Enjoy your life today 'coz yesterday had gone and tomorrow may never come
Oko za obe, zub za celist
Lenny
«
Odpověď #19 kdy:
20. Listopad 2006, 20:02:23 »
Řeknu to asi takhle: Je ti patnáct a už jsi byl zamilovanej. Chlape já ti závidím, ani nevíš jak.
Zaznamenáno
esta do pekel jest dlážděna dobrými úmysly.
Mr.Kanistr
neco podobného
«
Odpověď #20 kdy:
21. Listopad 2006, 22:02:52 »
chlape řeknu ti e holky jou fakt divný, něco podobného jsem řešil v odkazu "Aby se zamilovala" se k nam přistěhovala jedno mooc pěkná holka, vždycky jsem se zdravili, občas něco prohodili, a vždycky jsem měl pocit že se jí taky líbím...jednou sme spoli prožili mooc pěkný večer, všechno klapalo líbaní a ats. Rikal že se chce sejít i dalsí den pač chtěla se mnou zapařit už dřiv...pak z toho vyšlo že nemuže a začala se ke mně chovat chladně a už jsme jenom kamoši, nikdy sem nezjistil proč
změnila názor
.....moc mě to pak mrzelo, páč byla uplně skvěla, typ holky co já potřebuju, ale nevyznam se v nich a asi malo kdo jo...netrvalo to tak dlouho jak u tebe, ale vysvetleni sem se nedopátral....
Zaznamenáno
Quilty
Pohlaví:
Věk: 30
«
Odpověď #21 kdy:
22. Listopad 2006, 12:35:42 »
Nebuď smutnej, že to skončilo, buď rád, že se to stalo. Hlavně už neškemrej, aby se vrátila. Každou takovou sms máš u ní -100 bodů MINIMÁLNĚ
Zaznamenáno
Tomba88
Pohlaví:
Věk: 20
Město: Liberec
Re: Pavlinka :(
«
Odpověď #22 kdy:
25. Červen 2007, 01:27:17 »
Proč mi to něco připomíná?
Mno tak já taky prosil a taky škemral všechno. Akorát mi to ale prohhlubovalo bolest. Doporučuju se s tim smířit. Čim dřív,tim líp pro tebe. Takhel se tim užíráš a navíc tim že škemráš tomu myslim nepomůžeš,ba naopak.
Př. Je zamlklej člověk,minimálně komunikativní a teď se mu začne řikat, řekni něco ,řekni A ,řekni B,proč nic neřikáš,tak řekni něco řekni řekni.... A just neřekne žeo.
i když na kolenou prosíš a udělal bys cokoli aby se vrátila,nevrátí se.
Zaznamenáno
každej sám svýho štěstí strůjce
Ly
Pohlaví:
Věk: 24
«
Odpověď #23 kdy:
25. Červen 2007, 09:54:37 »
Říkat, že je ti to líto. To já už bych asi nijak nikdy neřekl, protože jestli jsi jí tak miloval, tak jsi určitě nelitoval jediné chvíle s ní, tak proč říkat teď něco jiného.
A jestli jste se vdiěli 2x týdně, tak co to je v porovnání se vztahy na dálku, kdy se vidí třeba při štěstí jednou za 14 dní na den nebo dva.
Měl jsi kliku chlape, žes měl tak pěkný vztah, tak si toho sakra važ. Já bych se jí už nedoprošoval, prostě bych jí napsal, že ty společné chvíle s ní byly jediněčné, že ji máš stále rád, a budeš respektovat to, jak se rozhodla. Tím, jak jí stále píšeš, srážíš hlavně sám sebe, máš přeci i svou hrdost. Musíš se nad to trochu povznést, ačkoli se to asi říká hůře, než dělá. Jj, boj mezi srdcem a rozumem je někdy pěkná válka.
Zaznamenáno
Skull
Pohlaví:
«
Odpověď #24 kdy:
27. Září 2007, 23:33:17 »
Citace: Tomba88 25. Červen 2007, 01:27:17
Proč mi to něco připomíná?
Mno tak já taky prosil a taky škemral všechno. Akorát mi to ale prohhlubovalo bolest. Doporučuju se s tim smířit. Čim dřív,tim líp pro tebe. Takhel se tim užíráš a navíc tim že škemráš tomu myslim nepomůžeš,ba naopak.
Př. Je zamlklej člověk,minimálně komunikativní a teď se mu začne řikat, řekni něco ,řekni A ,řekni B,proč nic neřikáš,tak řekni něco řekni řekni.... A just neřekne žeo.
i když na kolenou prosíš a udělal bys cokoli aby se vrátila,nevrátí se.
Me to taky neco pripomina... Az mocdobre, ale opravdu nema cenu se vnucovat... Spis muzes jen doufat v to, ze ji dojde jakou udelala chybu a ze se bude chtit vrati, to pak uz zalezi ale na tobe, jeslti ji potom budes chtitjeste zpatky....
Ja jsem na tom tedka stejne, akorat jsem se prestal uz vnucovat a doufam.... I kdyz asi marne, ale taky nechci zadnou jinou, mohl jsem taky spat s jinou, ale neudelal jsem to.... Proste mi to prijde jako podvadeni tedka, i kdyz spolu prsote uz nejsme porad doufam, ze se to zmeni a proto zadnou jinou nechci..... Je to urcite chyba, mel bych zase zacit poradne zit, ale ted to proste nejde, je to asi mesic a jeste to proad boli a jeste tak rok urcite bude, to je jasny, uz to znam
Ale cas vsechno zpravi, ono ti potom i obcas dojde, ze to asi ta prava nebyla, i kdyz si myslis, ze jo, ze to bylo nadherny vsechno, prozili jste spolu ty nejkrasnejsi chvile a ze hezci snad nemuzou ani byt... Ale musi verit, ze bude lepsi holka a ze ty chvile budou stejne krasny, ale spravi to jenom cas.... Tyhle situace jsou hrozny zvlast kdyz si uvedomis, ze budes vanoce travit sam,dovolenou taky nebo s kamaradama, jenze vis co to nikdy neni ono....
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------