Ahoj =)
Takže mám takovej problém.
Byli jsme na akci, na pařbě s bandou, kámoši, holky. Tak jedna kamarádka, kterou mam rád, ona sama mi řikala že jsem její nej kámoš. Tak sme se nějak bavili a ona řikala že tam bude mít hodne známejch a už má slíbenejch tolik a tolik panáků =) tak v pohodě. Pak řikala že si se mnou chce určitě tancovat. Řikal sem jí ať nic neslibuje že se uvidí tam když tam bude mít tolik lidí ale ona ne že se mnou bude určitě tancovat. Mno jenomže aby mohla ject tak spala u mího dobrýho kámoše, kterýmu ovšem taky řekla že tam bude s náma, aŤ jí nikam neutečeme a tak. tak OK žádnej problém si řikám. tak přijedeme tam, chvíli byla s náma, tancovalo se... Ona to teda začala dost rozjíždět s tim kámošem, on si šáhnul kam se mu chtělo, myslim že se líbali, nevim, moc sem nekoukal. tak sem si řikal no co. jenomže pak se vysrala na kámoše, i na mě. za mnou vůbec nepřišla. ale šla pařit s jinejma, tak chápu měla to domluvený, jenomže pak ten zbytek byla s nějakym, já ani nevim kym a s tim to roztáčela taky, eště snad víc než s tim kámošem. nemoch sem to pochopit, něco teda vypila ale takhle ? ... pak byl konec, vůbec sem s ní nemluvil po tom. bylo to ted v sobotu a vlastně i v neděli.
Tak eĎ nějak nevim co dělat, jak se zachovat správně, jak se mám chovat k ní?
poraďte prosim

=) díky