Prosím, poraďte...

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
11. Říjen 2008, 13:31:15

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 042 příspěvků v 1 798 témat od 1 773 uživatelů
Nejnovější uživatel: ajfel
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Prosím, poraďte...
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Prosím, poraďte...  (Přečteno 1670 krát)
BloodZ

Pohlaví: Mužské
Věk: 16
Město: Příbram

Zobrazit profil
« kdy: 11. Červenec 2007, 19:11:50 »

Ahoj všichni... Mám takový problém. Teď sem dokončil 9. třídu, hodně sem se skamarádil s jednou spolužačkou (i když teď už to spolužačka není), miluju jí.... Na rozlučáku sme se bavili a bylo to super, ale byl sem v háji z toho že sem si myslel že mě nechce, taky to tak bylo... Pak přišel den mího života, napsala mi že nechce abych se trápil a že mě má ráda a taky mě miluje, byl sem jako v sedmim nebi... Šli sem ven, všechno bylo super, fakt skvělý, došlo na mazlení hlazení a líbání... Jenže druhej den jí napsal kluk z plavání (na který dřív chodila, od tam tuď ho zná) že jí miluje a že se mu moc líbí. Problém je v tom že ona ho dřív taky balila a já jsem šel ke dnu... Dozvěděl sem se že se mnou chodila vlastně jenom ze soucitu, to mě dost ranilo a srazilo eště níž... Vím že to myslela dobře a že mi chtěla pomoct (od ní samé a od její nej kamarádky to vím) ale následek byl ještě horší, než jak mi bylo před tím... Teď se s ní moc bavim, řikáme si všechno, sme nej kámoši, sem za to vděčnej ale furt to bolí a já jí furt miluju, ona to ví... Jen sem se chtěl zeptat jestli je eště nějaká šance na úspěch a vůbec jestli nemáte někdo nějakou radu... díky za odpovědi
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 11. Červenec 2007, 19:19:38 »

Jistěže je rada. Přerušit kontakt. Zapomenout.

Nebo se odmilovat.

Lepší rady, pokud tě nechce, nejsou.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Mr.LiWu

Octavia 1.9TDi killer

Věk: 24
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 11. Červenec 2007, 19:28:45 »

Přerušit kontakt a už se s ní nevídat, není nic horší než kámoška do které je člověk zamilovanej...
Zaznamenáno

Gumball Prague
BloodZ

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11. Červenec 2007, 19:56:06 »

No jo ale to já nedokážu a myslím si že ani nechci.... =(
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 11. Červenec 2007, 20:02:31 »

No jo ale to já nedokážu a myslím si že ani nechci.... =(
Tak se neptej na radu, když ji nechceš slyšet Mrkající Jiná stejně není Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 11. Červenec 2007, 20:08:18 »

Nerad to říkám, ale co se tu psalo, je pravda. Musíš přerušit kontakty a zkusit štěstí jinde. To je to nejlepší, co teď můžeš udělat. Žádná dívka není (fakt není) tak jedinečná, aby ses nemohl zamilovat do jiné, a docela snadno. Vždycky je lepší nejdřív ji sbalit a pak se teprv opravdu zamilovat, protože: 1) při balení jsi uvolněnější, 2) když odmítne, jdeš o dům dál, nejsi z toho hotový na týdny nebo měsíce. A holku, která se mnou chodila ze soucitu, bych stejně nechtěl - to by ti mohlo pomoct se odmilovat a najít si nějakou jinou, která tě bude respektovat. Mimochodem holky dělají dost nepříjemné věci (většinou naštěstí ne naschvál): místo jasného odmítnutí tě nechají topit v nejistotě ("aby neublížily"), nebo tvrdší kalibr, na který jsi narazil ty - dají ti "ochutnat", jaké to je, a pak ti řeknou, že to bylo "ze soucitu", atd. > je ti mizerně. To je potřeba brát jako fakt, hodně z nich takhle uvažuje.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
Stranger
**

Mysterious One

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 11. Červenec 2007, 20:34:04 »

Já bych teda po něčem takovym, jaks napsal vejš, nedokázal bejt s holkou ani kámoš, natož ji milovat. Myslela to MOŽNÁ dobře, ale v konečnym efektu to vypadá spíš jako zrada. No dělej, jak uznáváš za vhodný; já na tvym místě bych ale něco podobnýho určitě nesnesl. Ať už bych k ní předtim cejtil cokoliv, takový jednání netoleruju, nezapomínám a neodpouštim...
----------
Ale stejně, copak je dobrý žít ve lži? Bejt s tebou jen z lítosti a jen proto, že momentálně nejni jinej v dohledu? A pak zdrhnout, když se někdo objeví? - Myslim si, že to dopadlo ještě dobře, když se to vyřešilo hned. Ona by tě s největší pravděpodobností stejně pozdějc nechala a aspoň už nežiješ z falešnejch iluzí. Teď to bolí, ale s odstupem času si řekneš, že to tak bylo nejlepší.
----------
A můžeš se ještě přemilovat. Úsměv To je podle mýho dost účinná pomoc (ale zas záleží na tom, v jakym seš momentálně rozpoložení a jestli máš na něco podobnýho náladu; každej sme v tomhle jinej). Každopádně prázdniny skýtají obrovskou příležitost poznávání novejch lidí a navazování novejch vztahů, tak proč takovej potenciál nevyužít? (Pokud teda nejsi časově vytíženej jako třeba já - ale i tak jde něco podniknout, když do toho vložíš trochu snahy a zkusíš si najít skulinku.)

Jestli s tou slečnou nedokážeš ani ukončit přátelství (což by bylo nejlepší a nejrychlejší) a ona ví, jak na tom seš (je to přece nejlepší kámoška, že jo), mohla by aspoň projevit trochu soucitu a slušnosti a seznámit tě s kámoškama - ne jen kecat, že tě chápe a má tě ráda, i když jen jako kamaráda, a přitom tě v tom nechat. Jestli se ani k tomuhle nejmenšímu nezmůže, VYKAŠLI SE NA NI, A TO TAK, ŽE ÚPLNĚ! Nestojí za to ani jako kámoška, ušetříš si spoustu času a trápení...
« Poslední změna: 11. Červenec 2007, 20:40:31 od Stranger » Zaznamenáno

BloodZ

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 11. Červenec 2007, 20:50:22 »

jo jo, asi je lepší že řekla pravdu... Je pravda že by to bylo eště horší kdyby mě držela ve lži... Uvidím a možná zkusím zapomenout, nevídat jí a tak... Ale je to těžký protože se bavím i s jejíma kamarádama a kamrádkama, chodim na bazén a ona taky.. co dělat když jí potom někde potkám?.. zase mi přijde blbý se na ní úplně vykašlat a pak jí dál potkávat... každopádně moc díky za radu(y) a budu o tom přemejšlet... díky
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 11. Červenec 2007, 22:11:35 »

Když ji potkáš, tak proč ne. Ale nevyhledávat to.
Zaznamenáno

Maxx
*
Věk: 18

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 12. Červenec 2007, 19:13:38 »

Nerad to říkám, ale co se tu psalo, je pravda. Musíš přerušit kontakty a zkusit štěstí jinde. To je to nejlepší, co teď můžeš udělat. Žádná dívka není (fakt není) tak jedinečná, aby ses nemohl zamilovat do jiné, a docela snadno. Vždycky je lepší nejdřív ji sbalit a pak se teprv opravdu zamilovat
Tiež sa mi stalo že som sa zalúbil do kamošky, a keď som to dal najavo tak z nej vyliezlo že nikoho nechce, lebo nejaký chalan predomnou je zlomil srdce. Pritom ma dávkovala SMSkami ako jej na mne záleží, atď. Bol som z toho riadne dlho mimo, pretože som sa za ten čas poriadne "namotal", ale potom prišlo jedno dievča zo školy s tým že ma chce. Tak som si povedal že nemá význam ju odmietnuť kvôli niekomu koho nemôžem mať. Teraz sme spolu asi 3 týždne a výborne si rozumieme, aj keď myšlienky na tú pôvodnú sa stále ešte objavujú Smutný. Hold keď sa človek do niekoho zamiluje tak to má určité dôvody a odmietnutie ich len tak nevymaže...
Ísť ďalej je teda asi jediná možnosť, ale "docela snadno" to byť nemusí.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS