RADA, jak dál

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
13. Říjen 2008, 00:31:26

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 217 příspěvků v 1 808 témat od 1 777 uživatelů
Nejnovější uživatel: zippy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  RADA, jak dál
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: RADA, jak dál  (Přečteno 1850 krát)
Adisek

Zobrazit profil
« kdy: 06. Červenec 2007, 21:23:59 »

čauki, potřebuju poradit jestli to dělám správně Kroutící očima  Seznámili jsme se přes internet, byl jsem s ní jednou se projít, žadná pusa, ale vše OK...ted s ní chcu jet na kolo, plánuju pusu při rozloučení...a pak při další schůzce na ni chcu vyjet, jako chcu zkusit nebo vědět jak na tom jsem, takže ji pozvu třeba do pizzerky, uvidím jaká bude příležitost, ale chcu vyzkoušet takové to držení se za ruce, jestli neuhne nebo vícekrát se líbat, co myslíte jak byste to ještě vylepšili? Kamarád mi říká, že nemám na nic tlačit, že ona mi sama řekne jak to myslí, pusou nebo tak něco, ale já myslím, že na holky musím najet sám, oni někdy další krok neudělají. Prosím pomozte mi Smutný Díky všem za odpověď
« Poslední změna: 06. Červenec 2007, 21:33:13 od Adisek » Zaznamenáno
Augi
charakteristika: programátor ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 25
Město: a prop de Praga

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 06. Červenec 2007, 21:31:02 »

Myslim, že bys měl víc zapojit do hry palec Mrkající
Zaznamenáno
Adisek

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 06. Červenec 2007, 21:35:44 »

jak si to jako myslel Šťastný
Zaznamenáno
Augi

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 06. Červenec 2007, 21:44:11 »

No původně jsi měl jen otázku "čauki, potřebuju poradit jestli to dělám správně", tak jsem Ti na ni odpověděl Mrkající

A teď vážně: Podle mého Tvůj kámoš mele kraviny a pravdu máš Ty. Kdybych byl na Tvém místě, tak to udělám přesně jak píšeš, tj. na konci druhého rande pusa na rozloučenou a na třetím už pořádný polibek v průběhu rande Úsměv Enjoy Úsměv
Zaznamenáno
Adisek

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 06. Červenec 2007, 21:46:36 »

jo díky moc, to jsem potřeboval slyšet...já vím postupně jsem to tady upravoval Šťastný, přečetl sis pouze ten začátek, ale dík že jsi napsal Mrkající
Zaznamenáno
Augi

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 06. Červenec 2007, 21:56:05 »

Nemáš zač, ale doporučuju Ti počkat i na odpovědi od jiných - přecejen více názorů není nikdy na škodu Mrkající
Ale jinak máš pravdu, že holky nikdy samy další krok neudělají (jistě, existují výjimky, které ale jen potvrzují pravidlo Mrkající).
Zaznamenáno
R3v

;-D

Věk: 22
Město: Trnava

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 06. Červenec 2007, 23:43:21 »

Dalsie forum... Vy to co tu uz stvarate... Preco si planujete taketo blbosti? Ved to je absurdne, aj tak to nikdy nevyjde tak ako chcete. Proste bez na to rande a uvidis co sa bude diat, nevidim zmysel v zakladani takychto for aby ti sem ludia napisali aj tak to iste, co by si spravil ty. Ved tam jednoducho pojdem a uvidim ako sa veci vyvinu. Nie ze na konci rande XY jej dam pusu na miesto Z pricom ak nepohne hlavou aspon 3 cm tak na konci rande (XY+1) urobim to iste akurat na miesto Z budem dychat o par sekund dlhsie... Ver mi, je to blbost Úsměv
Zaznamenáno

When I get sad, I stop being sad and be awsome instead... True story.
Paul Denton
**

bullshit proof

Věk: 22
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 07. Červenec 2007, 07:03:48 »

Ale tož přeci zajdeš tak daleko, jak jen se ti podaří v ní odbourat zábrany cnostné panny proti blbcům. Tzn výsledky se mohou lišit, ale teda určitě to je hezkej problém  S jazykem
Zaznamenáno

Seize the moment -- and the moment will echo forever!
johny89
*

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 08. Červenec 2007, 12:15:19 »

no ale zrovna na kole bych pusu moc neplánoval.. já nevim proč ale nesedí mi to, možná když uděláte na nějakym odpočívadle přestávku tak to bude lepší, ale to už zase nejde o rozloučení..
Zaznamenáno
carda99
Host
« Odpověď #9 kdy: 08. Červenec 2007, 13:32:22 »

já myslím že se to prostě nedá plánovat nevíš okolnosti který ten den budou těch příležitostí se nějak projevit ať už fyzicky nebo slovně bude za to rande určitě několik a je jenom na tobě kterou příležitost si vybereš ale rozhodně to neplánuj je to blbost jo jinak souhlasím s tím že holky většinou první krok neudělaj z vlastních zkušeností sem musel až asi na jednu vyjímku vždycky nějak začít já a pak to buď vyšlo nebo ne tak se drž chlape Mrkající
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS