SITUACE KEROU BYCH NIKOMU NEPRAL - HELP ME

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
06. Říjen 2008, 19:48:04

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 707 příspěvků v 1 791 témat od 1 759 uživatelů
Nejnovější uživatel: zoufala
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  SITUACE KEROU BYCH NIKOMU NEPRAL - HELP ME
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2  Vše Tisk
Autor Téma: SITUACE KEROU BYCH NIKOMU NEPRAL - HELP ME  (Přečteno 4514 krát)
Gnomon

Zobrazit profil
« kdy: 20. Leden 2008, 08:09:47 »

Lidi, ja potřebuju pomoct, mám holku, kerá má kluka, ano je to tak, sme spolu tajně a ona ho nedokáže opustit a semnou chce bejt taky, na ultimátum ale nemyslím! Zadny tlačení na pilu, jenže takhle to dál nejde, nedokážu koukat jak ho líbá a pak je semnou a děláme zas jiný věci, ta holka ale nikdy nikoho nepodvedla, poradte co mám dělat, ona proste nechápe, ze já ji  miluju na plno a nedokazu koukat na to co se děje, ale taky neokazu ji rict ahoj, to radsi sem spokojenej stim co mám, ale jak říkal Qark " ze zacatku ste kamarádi a pouze cukrujete, ale pak e dostanete za nebezpecnou hranici odkud neni navratu " My dva uz davno za tou hranici sme, ale návrat je tu pořád a to nedokážu přenýst.

pro presejsi informace se tažte zde na foru
Zaznamenáno
asenagio

Pohlaví: Mužské
Věk: 21

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 20. Leden 2008, 08:35:23 »

a řekl jsi ji, co k ní cítíš? pokud ne, tak to udělej otevřeš ji tím oči
Zaznamenáno

Narodil ses jako originál! Nezemři jako kopie!
I pád na držku je pohyb dopředu.
Dum Spiro, Spero: dokud dýchám, doufám.
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 20. Leden 2008, 08:50:36 »

nikdy nikoho nepodvedla? podle toho, co píšeš by se to dalo nazvat podvádění...nebo, jak přesně en váš vztah-nevztah vypadá?
Zaznamenáno
Gnomon

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 20. Leden 2008, 10:47:08 »

Asenagio > už jsem ji to řekl několikrát a už je to ai měsíc, ona mi zs řekla ze se do mě bojí zamilovat, potože se bojí že příjde ta chvíle, kdy to bude muset rozseknout...

no a od té doby prostě chodíme třeba kemě do bytu kde nás nikdo nevidí a tam prostě tak si různě hrajem ( NE SEX ) ale hranice intimity už ústí i ktomu sexu  Úsměv
Napsala mi za měsíc asi 125 sms což už o něčem i svědčí, ale takhle se to nikdy nepohne, musím říct, že je jiná než ostatní, ona je schopná takhle pokračovat dál a neuvedomuje si ze mi to ublizuje, když cokoliv bych namítl, dočkal bych se jen odpovědi že si nevážím toho co je a jesi si uvedomuju ze to vubec nemusí bejt... Ale já se stím snažím prát, ale jak by bylo vám vidět holku kerou milujete na klíně kluka kerej se sní cucá a ta holka ví ze já mu nic neprozradím ?

Ale zas musím říct, že fakt to není zadna kurwa ani nějaká svině, fakt je milá a všecko, sem prostě druhej kluk ( tajnej ) a chci stim něco udělat, ale nevím co ( ona pořád říká, " neřeš tydle věci, nech to plynout ať to dopadne jak to dopadne " ) já se snažím, ale vím že to nijak nedopadne pač podle mě nemá žádné výčitky svědomí. Ale zas na druhou stranu prostě semnou zažívá " to co ve svém vstahu už strádá " to mi sama říká, ale co stím ? ...

Díky všem, zato vás pozvu jednou na svůj koncert filmové hudby Šťastný
Zaznamenáno
asenagio

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 20. Leden 2008, 11:10:34 »

kdybych byl na tvém místě tak bych ji postavil před hotovou věc, buď já nebo on ale ne oba. A pokud by se nechtěla rozhodnout tak bych to s ní skončil. Tenhle stav tě akorát užírá a nikam nevede a svědčí to i o tom, že si tě pořádně neváží.
Zaznamenáno

henry

...

Věk: 23

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 20. Leden 2008, 11:15:30 »

Citace
musím říct, že je jiná než ostatní, ona je schopná takhle pokračovat dál a neuvedomuje si ze mi to ublizuje, když cokoliv bych namítl, dočkal bych se jen odpovědi že si nevážím toho co je a jesi si uvedomuju ze to vubec nemusí bejt...

= má tě na háku, ví že radši s ní budeš takhle, že by tě odrovnalo kdyby ti řekla že to s tebou skončí. A jí to takhle vyhovuje, proč mít jednoho, když může mít dva a navíc ten druhej (ty) to tomu prvnímu neřekne, protože pak vlastně by se ona mohla rozhodnout pro něj a ty bys byl v p****** Šťastný

Proto jediný řešení je, říct jí že takhle dál ne, že se na to nemůžeš dívat, ale nedávat žádný ultimáta buď já nebo on, prostě to skončit a ona o tom bude přemýšlet a možná sama přijde na to, že tě má radši než toho svýho druhýho. A pak bude rozhodnutá dát ti přednost. A nebo taky ne, ale s tím ty nic neuděláš......
Zaznamenáno

Láska je defakto nelogický jev, doprovázený optickým klamem idealismu
rojsa
*

Město: Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 20. Leden 2008, 11:59:17 »

jednoznacni ultimatum bez zadnych kompromisu bych ti radil jaaa Mrkající Mrkající ......neni nic strasnejsuho jako zij v nejistote....pokud takhle budes pokracovat tak te to zdepta psychicky...a tomu ver  Řekni to mé ruce Řekni to mé ruce sam sem si tim prosel.... Vykřičník Vykřičník
Zaznamenáno
Gnomon

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 20. Leden 2008, 12:39:32 »

Hele lidi a což to takhle vzít z jejího pohledu, je stim klukem 4 roky a najednou prijdu já, a ona prostě chce mit jsitotu a ma zatim oba , treba se bojí ze se na ni vykašlu, taky to nema jedoduchy. Mozna by bylo lepsi to neresit a nechat to na čase
Zaznamenáno
rojsa
*

Město: Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 20. Leden 2008, 12:47:39 »

jenom ze kolik casu to bude trvat???  Přemýšlím Přemýšlím     a krom toho sam si psal ze te to nici kdyz je vidis spolu....dokud to chces takhle protahovat??? Vykřičník Vykřičník
Zaznamenáno
larry flint

Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 20. Leden 2008, 12:52:29 »

chce mit jistotu? a neni ona tak trosku sobecka a nerozhodna mrcha? jak se ji asi kouka priteli do oci, kdyz predtim laskovala s tebou? to jeji "miluju te" je asi hrozne uprimne...taky bys to od ni jednou rad slysel?
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Gnomon

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 20. Leden 2008, 13:23:37 »

jistě že né ale ona sama mi rikala ze zamilovanost knemu uz je nekde pryc... ale lidi zkuste si predstavit ze vam vas pritel/pritelkyne zachranila zivot. Ona vtom neni láska, ( ta uz je pryc ) je tu jedna vec kerou sem vam nerekl... prostě on ji zachranil zivot a mezitim obdobim se mezi nima upevnil silene silnej vstah a ted ja nevim co dal, musim se snazit aby mi duverovala a mela jistotu , ultimáta sou naprosté nesmysly
Zaznamenáno
Aldamir
**

Věk: 24
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 20. Leden 2008, 13:27:25 »

Pokud sem to dobře pochopil, tak ty se s jejím klukem aspoň od vidění znáš... tak potom neni snad problém to nějak zařídit (ne přímo, to bys asi nějakou schytal), aby se o vás dozvěděl... V tomhle případě musíš bejt taky tak trochu svině, pokud ji fakt chceš...
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
Druid
*

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 20. Leden 2008, 13:28:28 »

ty jses vul a ona mrcha, to je jasny  Šťastný   co to prosimte mas za debilni kecy, proc ji obhajujes?? podvadi sveho kluka a tebe taha za nos, nejaky kecy o jistote si nech... proste chce vsechno... a ty nemas nic..
Zaznamenáno
daemoniack

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 20. Leden 2008, 13:34:39 »

Souhlas s Druidem.
To ze nekdo nekomu zachrani zivot mu preci nedava pravo toho druheho vlastnit a pokud to slecna tak citi, pak by se asi mela rozmyslet nad tim, zda chce byt toho cloveka, nebo si uzivat, oboji dohromady nejspis nepujde...
Docela slusne s Tebou zameta...
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 20. Leden 2008, 14:28:39 »

Též trvám na svém tvrzení, že jestli toto není podvádění, tak co je.
A jakou máš jistotu, že toto nezačne dělat znovu, i když pak bude s tebou?
Zaznamenáno
R3v

;-D

Věk: 22
Město: Trnava

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 20. Leden 2008, 15:00:47 »

Gnomon, nechcem aby to vyznelo nepríjemne a tvrdo, ale nemáš názor, nemáš ujasnenú svoju vlastnú hodnotu a nevieš čo chceš. Skôr, ako pôjdeš nabudúce na fórum si urovnaj, aku máš sám pre seba cenu, pretože robiť niekomu šaška do rezervy má ďaleko od toho, že Ťa má rada. Nedokáže podviesť? A to čo robíte by si teda ako nazval? Neriešim, sám si za to môžeš pretože si neni schopný sa racionálne rozhodnúť a si od nej závislý. Dúfam, že ti to dotrkne...
Zaznamenáno

When I get sad, I stop being sad and be awsome instead... True story.
Gnomon

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 20. Leden 2008, 15:12:50 »

No, ale lidi ja nevím co furt byste rozhodovali Úsměv Já jsem docela rád, ze si můžu užívat s tak pěknou holkou a klidně budu radsi magor a zasukam si, nez abych se na ni vykašlal Úsměv TAKZE SRY pánové, ale vaše ultimáta si nechte stranou, občas je potřeba zapomenout na nějakou svou cenu, zajímalo by mě co byste dělali, kdyby se snim rozesla díky tomu ze sem ji dal cas a kdybyste si pustili na videu co udela kdyz ji dam ultimatum, myslim ze byste zas zalezli do díry .)
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 20. Leden 2008, 15:20:42 »

Gnomon: No, tak když se sebou necháš zametat, tak se nediv. Jemu je "zavázaná"... ale to s láskou nemá nic společného. Děj jí ultimátum - pomůžeš vám obema. Ona se  v tom vztahu jen trápí a drží ho z vděšnosti, setrvačnosti a strachu udělat rozhodnutí.

Ah, koukám, žes mezitim něco napsal Mrkající
Takže: jestli ti nevadí, že bude šukat s váma oběma, tak potom nechápu, co řešíš. Prostě to vydrž. A jestli ti to vadí, tak viz předchozí příspěvky + začátek tohoto postu.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 20. Leden 2008, 15:26:49 »

Gnomon: pokud ti tedy tento stav vyhovuje, nevím, co tady řešíš. ale v tom případě je trochu mimo "stěžovat si"
Zaznamenáno
Druid
*

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 20. Leden 2008, 16:07:32 »

Gnomon :  clovece, ty si hlavne ujasni, co chces jednou tvrdis, ze ti to takhle staci jindy pises tohle "jenže takhle to dál nejde, nedokážu koukat jak ho líbá a pak je semnou" 
Zaznamenáno
asenagio

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 20. Leden 2008, 16:28:29 »

Gnomon: pokud ti tedy tento stav vyhovuje, nevím, co tady řešíš. ale v tom případě je trochu mimo "stěžovat si"
souhlas myslel jsem si, že chce slyšet naše názory na svou situaci ale jakmile zde někdo napíše něco co se mu nelíbí hned to zavrhuje a píše, že si to udělá podle sebe. Nevím teda co řeší, když nic řešit nechce a současný stav mu vyhovuje
Zaznamenáno

anjelik

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 20. Leden 2008, 16:32:20 »

Gnomon: I když se s ním rozejde tak to pro tebe stejně nebude o moc lepší. Jasně, řekneš si že je super že jsi vytrval a že jsi měl pravdu. Ale nakonec stejně nejspíš dojde k tomu že vám to buď nevyjde a nebo třeba zjistíš že (jak už říkal Kiruy) jsi se ocitl v situaci svého současného soupeře (podváděný). Účelem chození s holkou je (alespoň podle mě) to že s ní můžeš být, že si rozumíte, věříte atd. Jestli si chceš zašukat tak to jde provést i s vlastní rukou a zatím se vklidu můžeš koukat po nějaké perspektivnější partii.

Samozřejmě záleží na tvém věku, pokud máš 16 let tak máš času dost a klidně můžeš rok, dva, tři ztratit trápením se, ale jestli ti je třeba 25 tak už je to poněkud jiné.

A co se toho videa týče tak tam bych (já osobně) zauvažoval jestli mi stojí za to užívat si s holkou která je schopná při pobídce k tomu aby se konečně vyjádříla a rozhodla jestli chce svého přítele a nebo tebe udělat něco z čeho máš třeba strach.
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 kdy: 20. Leden 2008, 16:55:30 »

Jestli si chceš zašukat tak to jde provést i s vlastní rukou a zatím se vklidu můžeš koukat po nějaké perspektivnější partii.
Tak lhát mu zas nemusíš Úsměv Srovnatelné to jistě není Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 20. Leden 2008, 17:09:58 »

Lidi, ja potřebuju pomoct, mám holku, kerá má kluka, ano je to tak, sme spolu tajně a ona ho nedokáže opustit a semnou chce bejt taky

A s čím chceš pomoct ? Jí se líbí mí vás oba ono je to totiž strašně super (vím co říkám) a tebe sere , že seš ten druhý , ale ultimátum jí dát nechceš , protože cítíš , že bys tuhle úžasnou a éterickou bytost ztratil , protože ona tomu číslu jedna dluží za záchranu života . Chceš znát to kouzlo ? Nějakou formulku , kterou odříkáš a ten její zmizí beze stopy ze světa a ona bude milovat konečně jen tebe ? Znám ho - postav se na levou nohu směrem na sever v pravé poledne druhou středu v měsíci , za ucho si dej pampelišku a řekni třikrát po sobě nahlas : ABRAKADABRA .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
anjelik

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 20. Leden 2008, 17:34:14 »

Jestli si chceš zašukat tak to jde provést i s vlastní rukou a zatím se vklidu můžeš koukat po nějaké perspektivnější partii.
Tak lhát mu zas nemusíš Úsměv Srovnatelné to jistě není Úsměv
Jistěže to není srovnatelné. Nicméně jde o to jestli mu jde hlavně o sex (ono treba i s partnerkou se dá v zásadě masturbovat - pokud nijak nespolupracuje a jen tak leží pak to je vpodstatě masturbace  Šťastný (krom toho že už se to zacíná blížit znásilnění)) a nebo jestli mu jde i o city a další přidružené záležitosti. Nicméně jak jsem si tak četl Gnomonovu větu že si
Citace
můžu užívat s tak pěknou holkou a klidně budu radsi magor a zasukam si
tak z toho mi bohužel/bohudík vyplývá že se zajímá spíše o užití si, takže vlastně nemá problém protože dostává přesně to co chce).
Zaznamenáno
Stran: [1] 2  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS