SITUACE KEROU BYCH NIKOMU NEPRAL - HELP ME

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 07:06:51

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 921 příspěvků v 1 723 témat od 1 704 uživatelů
Nejnovější uživatel: martyl11
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  SITUACE KEROU BYCH NIKOMU NEPRAL - HELP ME
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2]  Vše Tisk
Autor Téma: SITUACE KEROU BYCH NIKOMU NEPRAL - HELP ME  (Přečteno 4193 krát)
rojsa
*

Pohlaví: Mužské
Město: Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 20. Leden 2008, 19:07:07 »

vzdycky to ma stejny konec....nebudete spolu a kdyz i tak jenom na kratky cas....ale fakt ja nevim proc...stalo se to i mymou kamaradovi stalo se to i mne a nikdy to nedopadne ze zustanou dva lide spolu po rozpadnuti vztahu pocas ktereho se zeznamili....ja to ale nechapu.... Podivený Podivený
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 20. Leden 2008, 19:55:59 »

vzdycky to ma stejny konec....nebudete spolu a kdyz i tak jenom na kratky cas....ale fakt ja nevim proc...stalo se to i mymou kamaradovi stalo se to i mne a nikdy to nedopadne ze zustanou dva lide spolu po rozpadnuti vztahu pocas ktereho se zeznamili....ja to ale nechapu.... Podivený Podivený

protoze nejde o toho kdo dela nahradu ve vztahu, jedna se jen o legitimni vymluvu jak z toho stavajiciho utect, je to reseni pro zbabelce musim dodat. tvuj kamarad i ty jste meli stejny vyznam jako maji "porozchodovi" chlapi. zpusob jak vytriskat klin klinem ci si ospravedlnit ten rozchod tak, ze se prece "zamilovala" do vas...
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
rojsa
*

Město: Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 20. Leden 2008, 20:54:38 »

ale holky nemaji tendenci zustavat sami....a kdyz se zamilovala proc to ukoncila kdyz jiz byla volna cesta aby dva lide byli spolu???  Projel jsem to   Projel jsem to
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 20. Leden 2008, 21:23:10 »

protoze prijde nekdo lepsi...
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
R3v

;-D

Věk: 21
Město: Trnava

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 20. Leden 2008, 21:35:52 »

Chlape neuraz sa, ale tebe asi slová vlastný názor a hodnota asi moc nehovoria, čo? Úsměv Aspoň potom nemeň svoje výroky a stanovisko každých päť sekúnd, ja to vzdávam, povedal som Ti, čo si myslím, nula bodov, nechápem načo si to tu vytváral. GL užite si to, aby si za pol roka ked sa to prevalí nebol za idiota.
Zaznamenáno

When I get sad, I stop being sad and be awsome instead... True story.
pitrsonek

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #30 kdy: 21. Leden 2008, 13:12:53 »

to Gnomon:
Osobně co bych ti doporučil já. Měl by ses trošku vzchopit a uvědomit si, že máš také svoji cenu. Co si budeme namlouvat, té holce to imponuje, že má nějakého milence, což jí momentálně naplňuje.  Za prvé: chce jí nový neokoukaný kluk, takže se jí zvýšilo sebevědomí, protože ví, že má o ní i někdo jiný zájem, za druhé: láká jí to dobrodružství, které s tebou prožívá. Dělá něco, co by neměla a má to velké kouzlo. Já vím, není to pro tebe lehké, líbí se ti, že má někdo o tebe zájem a je to ještě víc utuženo tím, že jí nemůžeš jen tak získat, nemáš jí prostě jistou. Jsi ve stádiu kdy racionální uvažování, je zaslepeno touhou a chtíčem nemusí jít vůbec o zamilovanost. Měl bys, si odpovědět na pár základních otázek a podle toho se rozhodnout. Myslím si, že vztah by to byl dobrý, kdybys od něj nechtěl nic víc než jen občasný sex, ale za těchto podmínek je to k ničemu a chtělo by si říct, jsem dost silný na to, abych to utnul.

1.   Dává ti ten vztah to, co bys od něj chtěl?
2.   Chtěl bys chodit s holkou, která se nedokáže rozhodnout a být upřímná.
3.   Chtěl bys chodit s holkou, která bez mrknutí oka dokáže podvádět, protože to samé může jednou dělat tobě.
Zaznamenáno
R3v

;-D

Věk: 21
Město: Trnava

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 21. Leden 2008, 15:43:23 »

Já myslím, že by sme mu mali povolať SpeedMastera, nech si konečne vypočuje čo chce a jak ju naučiť "polykať"... No offence, ale tak mi to pripadá  Šokovaný
Zaznamenáno

When I get sad, I stop being sad and be awsome instead... True story.
Gnomon

Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 23. Březen 2008, 15:24:30 »

Editováno, neslušný příspěvěk  Vykřičník
« Poslední změna: 23. Březen 2008, 17:43:31 od LordAli » Zaznamenáno
Stran: 1 [2]  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS