tak a jak dál

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 06:51:39

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 921 příspěvků v 1 723 témat od 1 704 uživatelů
Nejnovější uživatel: martyl11
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  tak a jak dál
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: tak a jak dál  (Přečteno 915 krát)
coolman

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« kdy: 06. Červenec 2007, 22:55:55 »

caw lidi
nejdřív bych se chtěl omluvit za název tematu, ale lepší mě v tuhle dobu fakt nenapadá.....tak sorry  Stydlivý
a ted k problému...
věl 16/16
Kámošim se se s jednou hlokou. Fakt se mi libí.A jelikož se ted přes prázdiny asi neuvidíme a už celkem dlouho jí chci někam pozvat, tak jsem jí pozval na ICQ(nahovno já vim).My spolu a s ještě s dvěma přáteli se chystáme hrát. A já měl za úkol napsat písničku a k ní hudbu. A dneska jsem to napsal a tak jsem jí napsal jestli bych jí někam nemohl pozvat a ona že neví a že ta písnička nějak moc nespěchá a za chvíli se odpojila. Tak a co teď......?   
díky všem, kteří my s tím pomůžou............THX
Zaznamenáno
coolman

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 06. Červenec 2007, 22:59:49 »

jo a ještě sem zapomněl, že my u nás máme takovej jakoby pytláckej geng(chodíme chytat ryby na přehradu kde se nemí a prohání nás tam vždycky cajni  Pssst! Pssst! Pssst!) a ta holka souhlasila, že tam s náma ted nekdy taky pude....

........jen tak pro informaci
Zaznamenáno
R3v

;-D

Věk: 21
Město: Trnava

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 06. Červenec 2007, 23:37:45 »

Teraz bez urazky, ale preco mam taky pocit ze zachvilu tu budeme mat ludi, ktory napisu: "poznam sa s jednou babou a ked som ju pozval tak mi povedala nemozem musim upratovat" a potom budu cakat kompletny rozbor celeho problemu vratane presneho planu co maju robit a... Nechapem ako niekto moze z tych informacii (ak sa to tak da vobec nazvat) nieco povedat alebo ti poradit... Skonci to ako vzdy u slov ako "ked sa ti paci chod do toho, inak budes lutovat" alebo "aj tak nemozes nic stratit" a nic sa dokopy nedozvies. To len tak pomimo...
Zaznamenáno

When I get sad, I stop being sad and be awsome instead... True story.
Paul Denton
**

bullshit proof

Věk: 22
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 07. Červenec 2007, 07:08:18 »

No ... ale jestli ji chceš, pak ji chceš izolovat od vaší kamarádský skupiny a vytvořit nějaký intimní pouto (což ovšem nejde jen tak hned), tzn. se k ní chovej jinak než ke kámošce, pak třeba přijde čas na nějaký slizký ošahávání v kinosále atd atd
Zaznamenáno

Seize the moment -- and the moment will echo forever!
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS