valentyn

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
05. Červenec 2008, 03:18:43

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
36 735 příspěvků v 1 611 témat od 1 784 uživatelů
Nejnovější uživatel: Kubick
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  valentyn
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2  Vše Tisk
Autor Téma: valentyn  (Přečteno 1810 krát)
koubinator

Zobrazit profil
« kdy: 13. Únor 2008, 20:19:58 »

rychle lidi,prosim piste naky kusenosti co mate s predavanim darku holkam,nevim jakym nejhezcim zpusobem a co nejmin trapnym zpusoben ji to predat
« Poslední změna: 13. Únor 2008, 21:42:28 od LordAli » Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 21
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 13. Únor 2008, 20:43:48 »

Ta zluta je hrozna.

Nedávej dárky, když je ti je nepříjemný je dávat. Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
LordAli
Globální Moderátor

Věk: 1001
Město: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 13. Únor 2008, 21:43:14 »

Normálně příjdeš a předáš jí dárek nebo kytku. Na tom není nic trapnýho.
Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 13. Únor 2008, 22:01:05 »

Co takhle jak to bylo v Postřižinách ? Vtipné to je , milé to je .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Opera
*

Věk: 22

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 13. Únor 2008, 22:40:17 »

ja jen dodám že opět jako každý rok jsem sám, no asi vyrazím do terénu zítra  Neutrální nic jiného mi nezbude, horší bude někoho potkat a ještě horší oslovit, a ještě k tomu na valentýna  Znepokojený
Zaznamenáno
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 14. Únor 2008, 01:03:49 »

Valentýn se mi protiví, nepotřebuji nějaký speciální den, abych pro partnerku udělal něco hezkého
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 21
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 14. Únor 2008, 01:33:45 »

Sice Valentýna neuznávám. Ale na druhou stranu je to jen další z čady důvodů proč partnerku potěšit. Sice to je asi stejně zásadní důvod, jako, že svítí sluníčko, ale co, účel světí prostředky Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Typson
**

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 14. Únor 2008, 10:32:05 »

Hm kdy vůbec ten valentýn je?
Zaznamenáno

"Každý dělá chyby. Proto se vyrábí tužky s gumou na konci." Carl Carlson
Opera
*

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 14. Únor 2008, 12:18:39 »

hmm dneska aspon myslím.

teda potkal jsem dneska v obchode takovou holku černovásku, teda uviděl jsem ji ještě před obchodem, říkám si jé ta kdyby šla do obchodu tak ji určite oslovím. Beru vozík a koukám že jde směrem do obchodu, šance roste Úsměv Nakupuju zatím nějaké věci. A koukám a ona tam je a taky nakupuje. TAk si říkám honem něco vymysli. no tak něco jsem vymyslel. a čekám na vhodnou příležitost. no několikrát jsme se na sebe podívali. tak si říkám to musím zkusit. tak čekám a uvažoval jsem a nšco mě napadlo. tak jdu kolem ní, když ona zvedne oči a koukne na mě, já se leknu a neoslovím. tak si říkám kurva ty jsi debil fakt, taková šance. no tak jdu sklesle k pokladně. a říkám si kdyby se postavila třeba za mě. no nepostavila, ale postavila se o pokladnu vedle. tak platím balím věci jak nejpomaleji umím a čekám na ní s tím že doufám že něco vymyslím na oslovení. no jaksi jsem byl moc rychlý, tak jdu s vozíkem ho vrátit. když už skoro odcházím všimnu si že tam je taky. tak se pomalu zapínám s tím ať mě předběhne. no nepředběhla. tak teď jsem fakt nevěděl co dělat tak odcházím a říkám si počkej sakra to nejde takle, a jdu pomalu, no ona asi šla taky pomalu. a vím že zabočila tak odkama přišla. tak jdu domů a celou cestu si nadávám že jsem zas ani u takové vyslovené šance neoslovil holku.

já nevím fakt, co byste mi poradily abych našel odvahu?
odvahu jsem postupně sice nazbíral, ale jakmile jsem kolem ní šel a měl oslovit tak jsem si to prostě rozmyslel aniž bych chtěl.
Zaznamenáno
Typson
**

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 14. Únor 2008, 12:30:21 »

Tož chce to sebezapření,vědomí  že to třeba zvořáš.. Ty asi chceš aby to na sto procent vyšlo,ale to nejde no.
Zaznamenáno

"Každý dělá chyby. Proto se vyrábí tužky s gumou na konci." Carl Carlson
Master03

Pan rádoby-grafik

Věk: 15
Město: Praha 6

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: 14. Únor 2008, 16:50:36 »

Opera: jo, presne tohle mam taky, doporucuju zkusit baleni s kamosem... ne aby tam chodil za ni s tebou, ale ono ti to doda takovou psychickou podporu, kdyz te nekdo nakopne Úsměv a pokud ti de o to se vylozene dokopat k osloveni tak doporucuju vubec nad tim nepremejslet... jakmile zacnu premejslet, tak uz se k tomu neodhodlam...
Zaznamenáno

Zajímám se o grafiku a fotografii.. A o ženský Úsměv
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 14. Únor 2008, 16:57:37 »

Můžu se zeptat, co jsi přesně vymyslel? když jsi měl něco vymyšlenýho, tak nevim, proč si jí neoslovil... můj problém je jen v tom, že jsem nikdy nemoh nic vymyslet Šťastný
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Quentyn Ren

Město: Plzeň

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 14. Únor 2008, 18:15:43 »

Valentyn je jen komerční svátek podle me !!!
Zaznamenáno

Every generation has a legend…
Every journey has a first step….
Every saga has a begining……..
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 14. Únor 2008, 18:57:40 »

hh... "Láska je nemoc, kterou vymysleli bankovní úředníci, aby nás donutili přečerpat účet"
Zaznamenáno

L1ST3r
**

Věk: 18
Město: někde u Prostějova

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 14. Únor 2008, 20:40:01 »

neslavim a dárky předávám uplně normálně.. ale halvně to nepředahozav ja krávě seno nebo co žere Šťastný
Zaznamenáno

Úsměv
Opera
*

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 14. Únor 2008, 23:12:09 »

. jakmile zacnu premejslet, tak uz se k tomu neodhodlam...
jj když začneš prěmejšlet tak je to horší ale nemohl jsem prostě vyštěknou jen tak něco bez rozmyšlení na místě ,proto jsem si to raději připravil. takže jsem si něco vymyslel po dlouhem uvažování, říkám super, je jedno co ale hlavne už běž. kur*** si říkám

Můžu se zeptat, co jsi přesně vymyslel?
jo vymyslel jsem že se zepám jestli neví kde je mouka Šťastný
nic lepšího mě nenapadlo. (i když jsem jí měl ve vozíku  Smějící se )

Fakt jsem byl rozhodnutý se na to zeptat, ona podle mě určite věděla, jsem tak kvůli ní ztrávil tak o 15minut víc. jen pobíháním po obchodě a přemýšlením.
Největší šance byla jak stála u masa a dívala se asi do košíku, tak jsem to tak objel, a byl u ní ona se na mě podívala a já ztratil slova  Projel jsem to Projel jsem to Projel jsem to
Zaznamenáno
Opera
*

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 14. Únor 2008, 23:27:38 »

tak rozhodl jsem se ještě dolnit své další neúspěchy.
dneska jsem se rozhodl prostě oslovit alespon jednu holku. podle clanku na man webu.
jelikož to s tou v obchodě nevyšlo. tak musím najít jinou k oslovení.

chodil jsem po meste nejak jsem zadnou nepotkal, tak jsem zkusil jit do busu. (no dneska jsem mel proste cas nazbyt) a jel neznamo kam. vsim sem si dalsi holky sedici v autobuse vepredu. rikam tak fajn vystoupi a oslovim ji. vystoupila, trochu vice lidi slo predi za ni. tak jsem rikal pockam az bude sama.... no najednou zatocila od smeru vsech ostatnich... jak necekane ze Úsměv no tak jsem sel z davem, po chvili uz sam... rikam jeeeej zas neuspech to snad neni mozny.... tak tam pobiham a rikam si kam asi sla... no vzdavam to a jdu jinym smerem.... a koho nevidim tu holku stojici na zastavce.... tak tam du jak debil se kouknou na odjezdy... na zastavce stojej lidi... projdu zpatky kolem ni... mam ztrach z lidi opet neoslovena..

tak po nejakem casu chozeni vidim peknou holku na zastavce. kolem chodej lidi ale ona tam stoji uplne sama...zastavim se rozhlidnu se tak na 5 sekund... musim jit je to trapne se tak rozhlizet... no jak jinak nez ze jdu smerem od ni... rikam si neee. vole vrat se.. oslov ji... no tak nic... (tady jsem ani nepremyslel cim zacit)

a posledni sance. holka stojici u silnice... no zas takova pekna neni... a vypada ze na nekoho ceka... no asi za 15sekund prijel borec s autem tak prvni vyhoda neosloveni Úsměv

tak dneska to slo od 10 z nule.. ale spis od nuly k nule.. tak treba zitra  Ďábelský
Zaznamenáno
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 14. Únor 2008, 23:45:38 »

Opera: nechci být zlý, ale copak si asi ty holky pomyslely, jestli si všimnuly tvého počínání? dost možná, že je sleduje nějaký podezřele vypadající člověk (velmi mírně řečeno)
Zaznamenáno
MikkiEX3
*

Město: Vysocina ;-)

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 15. Únor 2008, 00:22:33 »

Ja myslim ze to tak vypadat nemusi... Podle me to nejde od nuly k nule ...uz jen to ze se snazis je malinkaty uspech pokud to nezamrne na nejakem bode - cili budes na sobe dal pracovat tak jednou tu odvahu najdes a divku oslovis. Preju hodne stesti  Šťastný
A co se tyce valentynu... je sice pravda ze pokud chci davat darky muzu kdykoli. Ale zamilovanost je tak hezka (a nekdy i dulezita) vec ze si svatek proste zaslouzi  Úsměv
Zaznamenáno

Včerejšek je historie.Zítřek tajemství.Dnešek,přítomnost je dar.Život je neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!
~Zivot je boj a v boji to vodserou vzdycky ti nevinni!Tak se mi nedivte ze jsem na tomhle svete takovej hajzl Smějící se
Opera
*

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 15. Únor 2008, 09:25:10 »

Kiruy:
to že za někým jdeš neznamená vůbec nic.
Když půjdu ve skupině lidí a postupně se všeci odpojí a půjdem 2 za sebou tak co na tom je? je jedno jestli to je kluk, holka, babicka, dedecek.
a to že si v autobuse všimnu pěkné holky, co na tom přese se nebudu koukat po starém dědečkovi..
Zaznamenáno
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 15. Únor 2008, 09:30:23 »

Opera: já spíše narážím na ten pokus v supermarketu, zvláště ty prodlevy u pokladny. Pokud si něčeho všimla, možná si to myslela.
Zaznamenáno
Opera
*

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 15. Únor 2008, 09:33:39 »

mozna ze castecne na tom pravda bude, ale  jako bych to neslysel ... ale nechci se tedkom nechat odradit  Řekni to mé ruce
ja uz asi vim proto to mohlo vypadat divne tim ze jsem ji neoslovil... kdybych pockal a oslovil tak to bude v poradku Úsměv
viz main web:
Po pravdě neznám žádného kluka, o kterém by si holky povídaly, že je chudák, protože je balil. Ale znám plno kluků, kteří jsou k smíchu, protože po holkách z povzdálí pokukují a nic nedělají.
« Poslední změna: 15. Únor 2008, 09:40:14 od Opera » Zaznamenáno
alka-n

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 16. Únor 2008, 10:35:54 »

Opera: Musím říct, že jsem to všechno cítil úplně stejně. Opravdu nikdy jsem neoslovil žádnou holku, opravdu. Seděl jsem doma u PC a pořád přemýšlel o tom co by bylo kdyby... Změnilo se to před několika týdny, kdy jsem si řekl, že takhle to dál nejde. Začalo to prostě detaily - řekneš si, tohle udělam jinak, tohle nebudu dělat atp. Zdůraznuju slovo detaily, je to úžasný způsob, jak začít. Dalším krokem je naučit se dělat věci tak, jak si řekneš a nepřemýšlet o důsledcích. Řekneš si - právě teď to udělám. Tím si sám sobě dokážeš, že jsi schopný držet se svých zásad. V týhle fázi se nepouštěj do žádných blbostí - tím myslím oslovování. Vyzkoušej si na obyčejných věcech, že dokážeš držet svoje předsevzetí. Já jsem udělal tu chybu (podle Qarka a ostatních, já to jako chybu vůbec neberu) - pozdravil jsem úžasně, neskutečně skvělou holku (samozřejmě jsem byl do ní zamilovaný  Kroutící očima ) Dalším krokem pro mě bude navázání rozhovoru a v tuhle chvíli vím, že to bude hračka.

Lidi jako my potřebují někoho, kdo půjde s nimi na "lov" - už jenom pocit, že tam nejste sami dodá neskutečně moc odvahy. Někde tady jsem četl názor, že není dobrý nápad poslat introverta na lov do ulic, ale je lepší ho vzít někam na pařbu. S tím naprosto souhlasím - tím že tam už jste vám udělá v hlavě takový blázinec, že na nic nemyslíte, s děvčaty se bavíte úplně pohodě.

Ještě bych doplnil, že mi ke změně pomohli hlavně příspěvky lidí, podobných mě.
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 16. Únor 2008, 10:44:51 »

Opera: no já nevim, ale mě přijde mnohem divnější, než jí neoslovit, oslovit jí po půlhodinovym pronásledování! když jí potkáš a hned oslovíš, to mi přijde normální, ale půl hodiny jít dva metry za ní (ona o tobě ví, věř mi) a pak jí najednou oslovit je dost ujetý...
Zaznamenáno

Opera
*

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 16. Únor 2008, 11:22:08 »

D9:
naprosty souhlas. neni co resit Úsměv

alka-n:
diky Mrkající
a jak a kde si oslovil prvni holku na ulici a jak to dopadlo ?Úsměv
Zaznamenáno
Stran: [1] 2  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS