..zapomenout

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 10:56:49

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 224 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Údržba fóra
| |-+  Hřbitov (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  ..zapomenout
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: ..zapomenout  (Přečteno 1917 krát)
qaz
**
Pohlaví: Mužské
Věk: 19

Zobrazit profil
« kdy: 23. Říjen 2007, 22:41:04 »

Jak na nakou holku zapomenout?

tak muj problem je ten ze sem se zamiloval do kamaradky a vim proste ze neco zkouset nema cenu, nechci o ni prijit a to je to k cemu by doslo. nechci ale resit nazory jako ze to s ni mam zkusit. nechci si ji nijak znechutit (to jen pro rady typu: vsimej si toho co je na ni spatne). moc casto se nevidame a nejsme ani spolu nekomunikujem ale o to vic na ni furt myslim.

chodim na stredni (4 letej gympl) to jen tak pro upresneni vekovy kategorie. (ptze sem ale paranoidni tak presnej vek neuvadim Mrkající)

blby je ze kdyz se snazim delat neco u ceho bych na ni teoreticky myslet nemel tak se stejne nesoustredim a myslim na ni Úsměv
Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 23. Říjen 2007, 23:17:48 »

Když se spolu nevídáte ANI nekomunikujete, jaký je to potom kamarádství? Podivený Přemýšlím O co teda vlastně máš přijít? A kde bereš tu jistotu, že to musí dopadnout zaručeně blbě? Asi budeš muset trochu odhodit tu svoji paranoiu a jít mírně do detailu, páč já todlenc nechápu a asi nebudu sám...

Jak zapomenout? - 3 zaručený cesty:
1.) Něco zkusíš, a když tě odmítne, normálně to přejdeš. Může to bejt sice zprvu nepříjemný, ale časem to přejde. Můžeš sice ztratit kámošku, ale z toho, co's psal, mi stejně nepřijde, že byste měli nějaký jó extra přátelství. Riskovat se hold občas musí a nějaký ty ztráty sou přípustný, no... Lepší je mít věci vyjasněný než se trápit!
2.) Vyhlídneš si jinej zajímavej objekt. Sám se budeš divit, jak se rychle "vyléčíš". Mrkající
3.) Pasivita. Necháš to, jak to je, budeš se dál trápit... zkrátka absolutně volnej průběh. Trvá to, ale dřív nebo pozdějc zakoukanost sama zmizí, i když to docela bolí. (Bezkonkurenčně nejhorší postup; živíš tim deprese a zbytečně mrháš svůj čas, energii a další věci v podstatě pro nic.)
« Poslední změna: 23. Říjen 2007, 23:41:58 od Stranger » Zaznamenáno

Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 23. Říjen 2007, 23:40:48 »

Z toho co píšeš fakt nechápu o co na ní "nechceš přijít". Jestli skoro nekomunikujete, skoro se nestýkáte, skoro se nevídáte, tak co SPOLU děláte? Můj názor je to zkusit...
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 24. Říjen 2007, 12:23:13 »

nechci prijit o to kamaradstvi

vim ze to blbe dopadne ptze to proste vim, to neni predmetem diskuze ... nejde o to ze si neverim to radsi podotknu

jo i kamaradstvi kdy se se clovekem setkavate tak na 3h/14dni existuje

ad 1) NE. nechci nic zkouset ptze proste se zname uz dlouho sme jen kamaradi a ja nechci aby pak mela nekdy zas pocit ze ja cekam na chvilku ze ktery vytezim nejvic

ad 2) To je sice asi nejrozumnejsi ale dost blbe se to dela alespon me... ja dys se zamiluju tak je to vetsinou na dost dlouho s tim ze nejsem schopnej vnimat kvality ostatnich

ad 3) Ok to je to co delam ted. vim ze to je 100% jen to prave trva a toho sem se chtel usetrit a taky ji protoze kvuli tomu ze ji neberu jako kamaradku tak se chovam jak pako

sry za tenhle thread ocividne je to asi uplna blbost tak to teda treba smazte ... kdyz sem to postnul mel sem asi chvilkovou slabost co mam uz od minulejch vanoc Mrkající

jo a extra pratelstvi... no mozna to ona tak nebere (jako extra) ale ja si jeji osobnosti vazim a de mi o to ze takovy lidi se nerodej tak casto. ja mam na kamaradstvi asi jinej pohled nez ostatni ale proste jen kvuli tomu ze spolu nechodime chlastat ale jen si nekdy sednem a popovidame si nebo jednou za cas udelame neco strestenyho cemu se pak oba od srdce smejeme ... proste zadny pretvarky, nedelame ze sebe neco co nejsme, hodne si pomahame kdyz ma ten druhej naky problemy a to mi jako pratelstvi pride
« Poslední změna: 24. Říjen 2007, 12:32:38 od qaz » Zaznamenáno
B961

Civic 1.6ESI VTEC

Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 24. Říjen 2007, 13:35:10 »

Myslím že vím o čem mluvíš a bacha na to. Prožil sem si trojku (myšleno jako bod 3 Šťastný) a trvá to přes dva roky bez ohledu na ostatní svět. Ale je to už relativně OK Úsměv
Zaznamenáno

HONDA
The power of dreams.
Luboš92
*
Věk: 16

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 24. Říjen 2007, 16:44:03 »

Jen bych podotknul, že tím že ses zamiloval si kamarádství už ztratil... nebo při nejmenším je hodně neupřímný.
Zaznamenáno
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 24. Říjen 2007, 17:57:59 »

to doufam ze ne. ale uz se mi to parkrat stalo ze sem se zamiloval do kamaradky a pak sem se odmiloval ale kamaradili jsme dal ... kdyz na tom cloveku nenajdu vadu co by se pricila mejm predstavam o kamaradstvi tak myslim ze to je OK

takze shrnuti: ANO uznavam momentalne to neni rovne kamaradstvi (miluju ji) ale to neznamena ze bych s ni nemohl kamaradit dal.

podle me kamaradstvi prezije spis uprimnost typu: "vis, ze sem se do tebe taky driv zamiloval?" nebo neco na ten zpusob tohle bez kontextu zni blbe
nez situaci kdy se ji pokusim zbalit dopadne to tak ze me odmitne a navic ptze dejme tomu bude chtit abych se odmiloval tak si bude drzet odstup, bude se mi vyhybat atd. (to mozna muze vyznit jako pritazeny za vlasy)
Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: 24. Říjen 2007, 18:02:42 »

No, pokud se na ni z niceho nic vrhnes, tak se to stane. Ale pokud budes radne menit svuj vztah a vystupovani smerem k ni, tak to nakonec muze samo vyplynout Úsměv Nez sem si nasel soucasnou slecnu, tak sem zkousel trosku posunout vztah s jednou kamoskou a nebyl to ani moc problem, slo to skoro samo. Ale nakonec sem to sam zariznul, pac se objevila nova slecna Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 24. Říjen 2007, 18:32:13 »

avi covece, ti povidam, ze mam jiste duvody proc to nezkouset ... chci jen vedet jak to ze sebe dostat
Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 24. Říjen 2007, 18:43:14 »

ja mam na kamaradstvi asi jinej pohled nez ostatni
----------
... proste zadny pretvarky, nedelame ze sebe neco co nejsme
ANO uznavam momentalne to neni rovne kamaradstvi (miluju ji) ale to neznamena ze bych s ni nemohl kamaradit dal.

Šokovaný Podivený Vykřičník Otázka Neutrální Znepokojený Pssst! Eh? Mlčím Přemýšlím Projel jsem to Pískající

He??

Tak sorry, ale timhle si mě teda opravdu dostal...
« Poslední změna: 24. Říjen 2007, 18:55:34 od Stranger » Zaznamenáno

Mario007
*

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 24. Říjen 2007, 21:29:27 »

No tak nieco podobneho som si zazil a asi polo roku som sa z toho dostaval. A presiel som si dost mizernymi fazami zivota ked som sa citil na nic a strastne som si malo veril(vo vsetkom). Takze dopurucujem pustit si nejaku super muziku, energeticku atd(napr. The Offsrping alebo Bleed it Out od Linkin Park, alebo Horkyze Slize) vnorit sa do te energie ktora je vytvorena a zacat kecat s dalsimi dievcatami. Oni budu dost nadsene z tvojho optimizmu, ty budes menej mysliet na tvoju kamosku-lasku a nakoniec si budes uzivat zivot natolko ze uz nebudes mat proste miesto na myslenie o tvojej laske a tym sa vsetkych tych problemov zbavis.
Zaznamenáno
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 25. Říjen 2007, 10:01:02 »

Šokovaný Podivený Vykřičník Otázka Neutrální Znepokojený Pssst! Eh? Mlčím Přemýšlím Projel jsem to Pískající
He??
Tak sorry, ale timhle si mě teda opravdu dostal...

nevim teda proc ale prosim, ja pretvarku myslel ve smyslu DELAM ZE TE MAM RAD (JAKO KAMARAD) ALE TE NENI PRAVDA AKORAT OD TEBE NECO POTREBUJU A KDYZ BYS NECO POTREBOVALA TAK SE NA TEBE VYKASLU PROTOZE BYCH MUSEL NECO DELAT

ok esi je neco spatnyho na tom ze sem se s ni kamaradil ... ted je to v excitovanem stavu ze ji miluju (ALE NEPRIZNAL SEM SE) ... ale chci to vratit => NEVIM JAK LIP SE MAM CHOVAT
Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 25. Říjen 2007, 19:03:10 »

Někdy nejde ani tak o to, jak něco myslíš, ale jak tě ostatní pochopí. Nápad
A tvářit se jako kamarád, a přitom do ní bejt zabouchnutej až po uši je ROVNĚŽ přetvářka jako hrom, ať chceš, nebo ne. V podstatě s ní nejednáš na rovinu, což se s přátelstvim, jak ho popisuješ, NESLUČUJE (proto sem vytáhl ty pasáže).

Sice to možná píšu až zbytečně moc tvrdě, ale já to v tomhle případě opravdu ani jinak neumim - rozhodně v tom není nic osobního.

Nechápu, proč dobrovolně volíš cestu trápení sebe sama ( Otázka ona snad někoho má, že se bojíš něco zkusit Otázka )... ale dobrá, když nechceš nic podrobnějc rozebírat, nebudem to řešit. | Já poslední měsíc taky neměl co do vztahu s holkama zrovna nejrůžovější. Moc sem chtěl najít tu, která by mě měla ráda, ale toho nejsem v momentálnim rozpoložení (tj. po několika fiaskách za sebou) prostě schopnej. A zkušenostma, abych nad tim všim mávl rukou jako mnozí, taky neoplývám. Zkrátka ze sebe v první řadě potřebuju shodit tu "deku". - A tak sme se s kámošem rozhodli, že vezmem auto, pojedem na zábavu někam dál odsud do "úrodnejch lokalit", sbalíme tam nějaký "pouzdra" na jednu noc a pořádně si s něma zapícháme. - Přiznávám, že sem tenhle styl nikdá nevyznával, ba sem to dokonce odsuzoval. Ale situace mě prostě donutila všechno drobátko přehodnotit. Možná je docela ubohý takhle zradit svoje dostavadní hodnoty, ale myslim si, že výslednej efekt za to stojí... No a tobě radim udělat něco podobnýho. Úsměv
« Poslední změna: 25. Říjen 2007, 19:13:53 od Stranger » Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 25. Říjen 2007, 19:31:50 »

ano ma nekoho && ne neni to ten duvod (ikdyz nerad nekomu lezu do zeli)
taky fakt ze se prave moc nevidame tomu neprispiva

ale hlavni duvody jsou jiny

sex s holkou na jednu noc? ne dekuju

JA SE PRAVE SNAZIM ABYCH SE NEMUSEL PRETVAROVAT ... a fakt ze sme se od te doby co sem se zamiloval zas tak mockrat nesesli tak bych rek ze sem ji nijak nezradil

a takhle mi to pride lepsi nez ji rict (nebo rovnou ted zavolat/napsat): "Cau miluju te, ale vim ze to nepujde Úsměv takze si myslim ze bysme nemeli bejt ani kamaradi" je pekna blbost
« Poslední změna: 25. Říjen 2007, 19:35:22 od qaz » Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 kdy: 25. Říjen 2007, 23:45:07 »

A tak sme se s kámošem rozhodli, že vezmem auto, pojedem na zábavu někam dál odsud do "úrodnejch lokalit", sbalíme tam nějaký "pouzdra" na jednu noc a pořádně si s něma zapícháme. - Přiznávám, že sem tenhle styl nikdá nevyznával, ba sem to dokonce odsuzoval. Ale situace mě prostě donutila všechno drobátko přehodnotit. Možná je docela ubohý takhle zradit svoje dostavadní hodnoty, ale myslim si, že výslednej efekt za to stojí... No a tobě radim udělat něco podobnýho. Úsměv
[/quote]Gratuluji k transcendenci, čiliže překonání sám sebe.

Já sám nevim, jestli bych na to měl žaludek. Ale asi to stejně dopadne tak, že zjistíš, že to není pro tebe a vrátíš se zpět k normálu, jen se zvýšeným sebevědomím.
Zaznamenáno

Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 26. Říjen 2007, 00:07:13 »

Já sám nevim, jestli bych na to měl žaludek. Ale asi to stejně dopadne tak, že zjistíš, že to není pro tebe a vrátíš se zpět k normálu, jen se zvýšeným sebevědomím.
To máš pravdu, Avi, není to pro mě. A vím to moc dobře už od začátku. Úsměv

Ale tohle je spíš něco jako satisfakce. "Odpověď" vůči slečně mnou zmiňované mnohokrát v mnoha topicích, to je můj hnací motor. Chtěl sem holku, kterou sem miloval, ale selhal sem. Šem sem po dalších, abych ji dostal z hlavy, jenže výsledky mýho snažení byly... neuspokojivý. Málo zkušeností a tomu odpovídající sebevědomí - hlavně v tom sem pohořel. Ale právě díky ní mi tohle došlo, takže jí děkuju.

Nn, pro nic jinýho než pro "shození deky" to opravdu nedělám. Mrkající
« Poslední změna: 26. Říjen 2007, 00:16:22 od Stranger » Zaznamenáno

Mario007
*

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 26. Říjen 2007, 11:38:01 »

ano ma nekoho && ne neni to ten duvod (ikdyz nerad nekomu lezu do zeli)
taky fakt ze se prave moc nevidame tomu neprispiva

ale hlavni duvody jsou jiny

sex s holkou na jednu noc? ne dekuju

JA SE PRAVE SNAZIM ABYCH SE NEMUSEL PRETVAROVAT ... a fakt ze sme se od te doby co sem se zamiloval zas tak mockrat nesesli tak bych rek ze sem ji nijak nezradil

a takhle mi to pride lepsi nez ji rict (nebo rovnou ted zavolat/napsat): "Cau miluju te, ale vim ze to nepujde Úsměv takze si myslim ze bysme nemeli bejt ani kamaradi" je pekna blbost

a co takto to prave skusit? Ved cim sa s nou viac nevidas tym viac o nej myslis a tym padom si do nej viac a viac zabuchnuty. Ak sa s nou budes pravidelne stretavat tak ti zrazu pride obycajnejsia nez predtym. Vies ono je dost mzone ze teraz maz o nej predstavy ako o super dievcati ktore je strastne tazko ziskat. Presvec sa ze to nieje pravda(ale zase nezhodzuj ju pred sebou) iba si s nou v pohode pokecaj,a uvidis...skor ci neskor budes musiet na nu zabudnut.
Alebo, a toto je asi posledny sposob, rob ZEN.Nerobim si sradnu, len skus si vyhradit desat minut na to aby si si lahol, zavrel oci a sledoval svojou myslou tvoje dychanie. Potom ich otvor a zacni si pysat vsetko co ti pride na um, ako sa citis atd. Uvidis ze sa budes skoro triast, ale akonahle si to vsetko zo seba dostal von uz budes mat na zivot iny pohlad.
Zaznamenáno
petr

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 26. Říjen 2007, 11:45:03 »

Nn, pro nic jinýho než pro "shození deky" to opravdu nedělám. Mrkající

A pak zjistis ze se do tebe dana slecna zabouchla... zensky sou takovy, a kdyz ti nejaka da tak mas hooodne velkou sanci ze s tebou bude chtit bejt dal. Mozna (ja vim, po bitve je kazdy general) kdyby ses podobne choval k holkam o ktere si stal (tj svadel je) tak by ti to vyslo hned s tou prvni.
Zaznamenáno
hustejdym

태권도를 사랑해요

Věk: 29
Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 26. Říjen 2007, 11:54:18 »

ja bych teda s holkou, co mi "nejdriv da" a pak teprve zacne premyslet byt nechtel Super!
Zaznamenáno

Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 26. Říjen 2007, 12:00:38 »

ja si nemyslim ze je naka bohyne, je to normalni fajn holka
sobe taky verim
nechci to resit soulozi s jinejma holkama

dik za vsechny navrhy
ale uz bych to tady uzavrel ptze se z toho zachvili stane debata o necem jinem
Zaznamenáno
Mario007
*

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 26. Říjen 2007, 12:18:50 »

No vela stastie a hlavne sa nad tym velmi nezaoberaj a bez zivot s nadhladom
Zaznamenáno
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 26. Říjen 2007, 12:37:06 »

No vela stastie a hlavne sa nad tym velmi nezaoberaj a bez zivot s nadhladom

dik vemu si tu radu k srdci
Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 kdy: 26. Říjen 2007, 14:49:19 »

Jestli to chceš opravdu uzavřít, tak na to je tlačítko UZAMKNOUT dole pod seznamem příspěvků.
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 26. Říjen 2007, 15:13:35 »

dik ja myslel ze to muze jen moderator ... tak to sry Úsměv
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS