Balení mimo disco
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
30. Srpen 2008, 05:16:34
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 947
příspěvků v
1 732
témat od
1 695
uživatelů
Nejnovější uživatel:
:P
forum.QARK.net
Zážitky z terénu
Jak a kde jste někoho sbalili
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Balení mimo disco
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Balení mimo disco (Přečteno 2065 krát)
Brnator
Pohlaví:
Balení mimo disco
«
kdy:
12. Duben 2008, 11:25:25 »
Včera jsem chtěl vyrazit na lov do večeního Brna, zavolal jsem pár kámošům,ale nikdo neměl čas, tak jsem nakonec šel sám. Obešel jsem pár diskoték, ale většinou nic moc úspěchy, zdálo se,že většina holek se tam chodí spíš bavit než seznamovat, navazovat kontakty bylo docela těžké, mnohem větší úspěch jsem měl nakonec,když jsem se toulal večením městem,.. vždycky jsem si odchytil nějakou osamělou holku, popř. smečku holek a nabídl jsem jim doprovod, po cestě jsme si většinou výborně pokecali a pak zašli někam společně.. za večer jsem získal 4 telefonní čísla, z toho dvě se mi samy ozvaly asi hodinu po tom, co jsme se rozloučili, od pár holek jsem dostal i polibek na rozloučenou.
Zaznamenáno
Typson
Pohlaví:
Věk: 19
Re: Balení mimo disco
«
Odpověď #1 kdy:
12. Duben 2008, 14:29:17 »
Pěkné.
To je hodně dobrý.
Zaznamenáno
"Každý dělá chyby. Proto se vyrábí tužky s gumou na konci." Carl Carlson
Opera
Pohlaví:
Věk: 22
«
Odpověď #2 kdy:
13. Duben 2008, 10:48:33 »
cože? a to říkáš jen tak?
to už máš z balením zkušenosti? jaké?
jinak osamělé holky někde po nocích oslovovat to chce odvahu a netvářit se jak úchyl asi co
Zaznamenáno
dazed
Pohlaví:
Věk: 28
«
Odpověď #3 kdy:
13. Duben 2008, 12:02:59 »
Citace: Opera 13. Duben 2008, 10:48:33
osamělé holky někde po nocích oslovovat to chce odvahu a netvářit se jak úchyl asi co
Toto mi taky není jasné. Musíš asi působit hodně důvěryhodně. Ve dne v pohodě, ale v noci, osamocená holka... Jak jsi na to šel?
Zaznamenáno
Happiness under construction!
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
13. Duben 2008, 13:28:17 »
dazed: ani nevím, hodně lidí říká, že vypadám nevinně, tak to bude možná trochu tím
svůj efekt možná také odvedlo světlejší čisté upravené oblečení, úsměv,. . . rozhodně jsem je nepřepadával zezadu, ale spíš se k nim přiblížil jakoby ze strany,tak abych je nepřekvapil, vybíral jsem si osvětlenější místa (určitě ne temné uličky :- ))) ).. asi u dvou holek jsem použil na úvod otázku,kde jsem se ptal na cestu k něčemu,co je směrem,kterým šly (dělal jsem, že se v Brně vůbec nevyznám), v ostatních případech stačilo říct ahoj,usmát se a pak už rozhovor tak nějak vyplynul
Zaznamenáno
dazed
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
13. Duben 2008, 14:37:39 »
Hm, dobrá práce!
Zaznamenáno
Bobo
Pohlaví:
Věk: 24
«
Odpověď #6 kdy:
14. Duben 2008, 00:11:05 »
Vy tu na to pozerate ako na zjavenie. Ja som tiez vacsie uspechy v oslovovani dievcat zazil prave na ulici ako na diskoteke. Proste tam mi to akosi nejde. Je tam hluk, neda sa rozpravat, atd. Na ulici, dokonca aj v piatok vecer je to naopak celkom fajn. Namestia vacsich miest su plne mladych ludi a vobec nie je problem na niekoho povedat ahoj a dat sa s nim do reci. Druha moznost su naozaj dievcata, ktore sa vracaju v noci domov. Uz som par z nich takto za behu oslovil. Ide to celkom jednoducho, fakt sa netreba bat a hlavne si od toho vela neslubovat.
Zaznamenáno
dazed
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
14. Duben 2008, 19:58:54 »
Překvapilo mě spíš, že neměly strach za dané situace. Oslovení neznámé holky na ulici, to taky dělám a přijde mi to lehčí než na diskotéce, tam prostě nepatřím...
Zaznamenáno
NeverLetYouGo
Město: Brno
«
Odpověď #8 kdy:
12. Květen 2008, 22:56:21 »
Ač diskotéky navštěvuju poměrně často a nemám problém se tam seznamit, musím říct, že úplně ideální místo k hledání vážné známosti to není (alespoň ne tak, jak se může někomu zdát) a souhlasím, že některý holky si tam jdou třeba fakt jenom zatancovat a o nějaký nový kontakty nemají moc zájem, třeba jsou zadaný atd. Jinak to "navazování kontaktů" v nočním městě není špatný, když člověk vypadá trochu k světu, tak úspěch má, je uvolněnejší atmosféra, zdá se mi to lepší než za bílýho dne
Zaznamenáno
antton
Pohlaví:
Věk: 20
Město: Praha - vychod
«
Odpověď #9 kdy:
13. Květen 2008, 01:16:33 »
taky mi prijde, ze po kalbe to jde mnohem lip:)
v podstate sem za svuj zivot neoslovil ani jednu holku a kdyz sem se nedavno vracel z kalby, tak sem !sam od sebe! zacal mluvit na holciny okolo. pokazdy to bylo na zastavce a cirou nahodou tam jezdil jenom jeden bus. tak kdyz sem si vsim, ze se jde podivat v kolik to jede, tak sem zahlasil, ze to jede za xy minut a po tech pivech sme se nejak zacli bavit:) po druhy to bylo tu samou noc, akorat to byly 4 kanadanky a bylo to na tramvaji:) .probihalo to stejne, zacaly se vyptavat odkud sme, kamos hned s vysmechem zahlasil, ze on z prahy ale ja ze sem s vesnice, no a ta nejhezci mi podala ruku, ze ona taky a uz to jelo
ta prvni skoncila tim, ze ji kamos zacal osahavat, tak v podstate utekla
no a tu druhou sem doprovodil v podstate az domu(na "sidliste") tam sme se rozloucili(padly nejaky lichotky z jeji strany) a ja IDIOT si nerek o zadnej kontakt... kdyz sem pak udelal par(=50) kroku, tak mi to doslo, tak sem se rozebehnul zpatky, ale uz byla fuc... hold chybama se clovek uci...
Zaznamenáno
libimseti profil
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
14. Květen 2008, 07:33:47 »
antton: možná můžeš být rád, že sis nevzal kontakt, kamarád takhle sbalil holku z usa, je hrozně zamilovanej, nešťastnej, vidí se jednou za 2-3 měsíce, všechny svoje peníze utrácí za letenky. . .
Zaznamenáno
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #11 kdy:
14. Květen 2008, 11:33:38 »
Jedna znamá chodí s Dánem. Jsou spolu už 1,5 roku, viděli se asi tak 4x za tu dobu. A ona je šťastná
Divné?
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #12 kdy:
14. Květen 2008, 15:54:23 »
Avaranger: divne, spis bych rekl,ze to je pretvarka,.. urcite je ji po vecerech samotne smutno,ale nechce to priznat.. a na to se od nej odpoutat nema silu.. nebo v tom bude jeste neco jineho
Zaznamenáno
Luky
Pohlaví:
Věk: 18
«
Odpověď #13 kdy:
14. Květen 2008, 17:30:40 »
Citace: Brnator 12. Duben 2008, 11:25:25
Včera jsem chtěl vyrazit na lov do večeního Brna, zavolal jsem pár kámošům,ale nikdo neměl čas, tak jsem nakonec šel sám. Obešel jsem pár diskoték, ale většinou nic moc úspěchy, zdálo se,že většina holek se tam chodí spíš bavit než seznamovat, navazovat kontakty bylo docela těžké, mnohem větší úspěch jsem měl nakonec,když jsem se toulal večením městem,.. vždycky jsem si odchytil nějakou osamělou holku, popř. smečku holek a nabídl jsem jim doprovod, po cestě jsme si většinou výborně pokecali a pak zašli někam společně.. za večer jsem získal 4 telefonní čísla, z toho dvě se mi samy ozvaly asi hodinu po tom, co jsme se rozloučili, od pár holek jsem dostal i polibek na rozloučenou.
Tak to si teda balic kamo!
Zaznamenáno
rocco
«
Odpověď #14 kdy:
15. Červenec 2008, 14:29:22 »
teda velky uznani:) nejvic se mi libi ten napad s tim zeptat se na cestu - nekam co je smerem kam jdou ty holky - neni to tak vtiravy jako zajit k nim a hned jim nabizet doprovod a stokrat lepsi nez na ne hned vybalit otazku na telefoni cislo ze je moc hezka:D protoze po ceste muzes rict ze krom toho ze je hezka je i v pohode dobre se s ni keca ..zkratka vsechna cest tomuhle napadu,)
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------