Brnator 13.5. 2008
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
Nedostal jsi svůj
aktivační email?
20. Červenec 2008, 22:38:58
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
37 743
příspěvků v
1 666
témat od
1 827
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Venom
forum.QARK.net
Zážitky z terénu
Jak a kde jste někoho sbalili
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Brnator 13.5. 2008
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Brnator 13.5. 2008 (Přečteno 407 krát)
Brnator
Pohlaví:
Brnator 13.5. 2008
«
kdy:
13. Květen 2008, 23:23:42 »
Brnator 13.5. 2008
Dneska tři pokusy
12:00
Seznámení v trávě
- krásná holka, ležící na trávě, zavřené oči .. blízko hlavní silnice kousek od jedné střední školy, nevědel jsem ze začátku,co dělat. Začít na ní mluvit shora by bylo divné. Tak jsem si velmi velmi potichu a nenápadně lehnul vedle ní aniž by si toho všimla a tichým hlasem jsem se zeptal,jestli je v pořádku, jestli nepotřebuje první pomoc. Začátek nebyl nic moc, nejdřív se lekla, škubla sebou, sedla si, nechápala,co se děje.. vysvetlil jsem ji, ze vypadala jako v bezvedomi..pak se mi podařilo ji uklidnit a byl z toho nekolikaminutovy fajn pokec. Ma tri roky pritele,takze z toho nic vic nebylo, kontakt mi na sebe nedala
17:00
Prednáška
, jedna z posledních, hodně holek, byl jsem tam poprvé(studuju uplne jinou fakultu).. k jedne z nich,ktera vypadala docela sympaticky, jsem si prisedl .. vzal jsem si s sebou jen tuzku a papir a zacal kreslit ruzne vtipne obrazky.. slecna vedle uvitala rozptyleni a taky se do kresleni propiskou zapojila, nakonec jsme vytvorili docela hezke dilko plne vselijakych obrazku a textu.. pak spolecna cesta tramvaji.. ptal jsem se,co bude varit dneska k veceri.. rikala,ze asi nic, ze uz je unavena,ze pujde spat.. ze si maximalne objedna pizzu.. navrhl jsem spolecnou veceri v pizzerii.. nejdriv se ji nechtelo,ale behem minuty jsem ji ukecal.. nakonec to bylo dobry, vymenili jsme si cisla a domluvili se na prochazce v parku
20:00
Plna tramvaj
, dvojsedacka - duchodkyne u okna, krasna slecne vedle.. ja jsem stal nad ni.. koukam na ni, hazim pohledy..ani si me nevsimla, porad kouka jinym smerem.. pak vystoupi duchodkyne, slecna si prisedne k oknu.. prisednu si a reknu slecne dekuji.. (za uvolneni mista.. i kdyz ho ve skutecnosti neuvolnila primo pro me..ani nevedela ze tam jsem) , hezky se usmala a dal se koukala z okna.. pak jsem placnul parkrat neco o tom jak jsou tramvaje plny, neco o pocasi, o tom,ze uz jsem dlouho nevidel zadnyho revizora.. skoro nereagovala,vzdy jen kratce.. nedarilo se mi nijak zahajit konverzaci.. kdyz jsem vystoupil,tak jsem se na ni podival pres okno, krasne se usmala a zamavala mi.. -- tady snaha byla,ale bez vysledku doted nad tim premyslim.. asi to bylo beznadejny nemohl jsem to udelat lip
Zaznamenáno
Bobo
Pohlaví:
Věk: 24
Re: Brnator 13.5. 2008
«
Odpověď #1 kdy:
13. Květen 2008, 23:50:19 »
Tak toto sa mi paci. Kazdy tu zaciname pomaly ale isto pridavat svoje pokusy a hlavne sa mi paci, ze coraz viac ludi je takych, ze oslovi dievca hocikde. Chlapci len tak dalej. Zajtra snad nieco pridam aj ja. Samozrejme do svojho topicu
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Brno
Re: Brnator 13.5. 2008
«
Odpověď #2 kdy:
14. Květen 2008, 09:06:46 »
Pekne...ale chce to odvahu. Asi taky zacnu takhle trenovat
Po pravde mi tyhle 3 seznameni az prilis pripominaji oblast okolo zast. Skacelova v Brne (taky jsem odtam
). Ale seznamit se da asi kdekoliv.
Přidám svoje zkušenosti:
Seznámení v autobuse
Je to už několik let zpět. Pravidelně jsem jezdil do školy určitým autobusem. O několik zastávek dále nepravidelně nastupovala jedna holka. Od pohledu celkem pěkná. Všiml jsem si, že se zná s jedním klukem, co nastupoval na zastávce se mnou. Tak se s ním občas bavila. Ale později jsem vypozoroval, že když jel tenhle kluk, tak ona na své zastávce nebyla. Možná to byla známka, že se nechce bavit s ním, ale chce poznat mě. Občas jsme se na sebe podívali a jednou, když autobusem procházel revizor, tak se na mě při skládání jízdenky dlouze podívala a usmála. Tenhle pocit člověk musí někdy zažít, je to nádherný. Až o několik týdnů později jsem využil situace, kdy jsme seděli vedle sebe - už přesně nevím co jsem řekl, ale nějak jsem začal konverzaci na téma, že spolu často jezdíme, co ona studuje? Bylo vidět, že ona na tuhle chvíli čekala a se zaujetím jsme se začali bavit. O nějaký týden později jsme si vyměnili telefonní čísla a pak jsem ji pozval na koncert. Ve výsledku z toho ale nic nebylo, jelikož jsme si asi moc nesedli...ona byla takový hospodský typ, což já zase nejsem. Ani nevím, i když jsem se trochu snažil, tak její zájem byl brzo na nule. Ale nelituji toho, asi by jsme si skutečně nerozuměli. Doteď jsme v kontaktu, ale ona sama od sebe mi dosud snad nikdy nenapsala
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------