Bolo to asi rano o 9 v cakarni u zubara vonku prsalo atmosfera bola asi ako pred popravou ( neznasam zubara ). Kedze som cakal a trvalo to neako dlho v ten den a akurat v tu dobu som cital knihu ako balit zenske napadlo ma ze nieco z knihy vyskusam. Mal som tam hned 2 mlade kandidatky oproti mne asi 3m sedelo normalne priemerne dievca asi 16r a po pravej strane asi 2m kocka asi 17r. Tvar rozpolozenia sedaciek |_| v kazdej rade sedaciek rozdeleny.
Bolo mi hlupe zacat konverzaciu kedze tam boly aj starsi ludia a podobne a nikdo znich nemal co robit a jedina zabava pre nich by som bol ja

tak som sa rozhodol ze pouzijem rec tela. Kazdemu je asi jasne koho som si vybral za obet,bohuzial dievcina ma mala uplne na haku hrala sa z mobilom ruksak v lone a ani nevyzerala na to ze by ju zaujimalo nieco ine nez ten mobil

Tak som zacal sa na nu castejsie pozerat ale ona oci ani nepohla z mobilu. Tak som na nu vytiahol tazky kaliber nenapadne som nasmeroval moj rozkrok jej smerom. Na zubara som uz davno zabudol a adrenalin v krvi aby ma niekdo v cakarni neprekukol o co sa snazim. Spozoroval som prve podvedome reakcie dievcata ( teda asi podvedome kedze ani nevedela ze zijem ) zacala byt nervozna. Ja som sa hned musel trochu uskierat co si dievca oproti vsimla a pozerala sa mi rovno do oci bolo jasne ze ma prekukla o co sa snazim som sa na nu usmial a dal jej za pravdu. Zatial co som nechal moj rozkrok ucinkovat na dievca s mobilom som trosku flirtoval ocami a usmevom s dievcatom oproti.Po chvilke som sa vratil k dievcatu s mobilom ktore bolo uz ako keby malo dostat zachvilku porazku hupala nohou sem a tam a jasne som na nej vydel ze sa uz ani na mobil nemoze sustredit otazka casu kedy sa namna pozrie. Tak som ju akoze nenapadne sledoval kedy uz odlozi mobil co sa ako ocakavane stalo.
Pozrela sa na mna s usmevom co som opetoval a trochu sme flirtvaly ocamy uplne mi zobala z ruky sledovala kazdy pohyb..Hral som sa s papierikom od zuvaciek urobil daku somarinu polozil na chladnicku co bola vedla nej a ona sa pozrela na to a usmiala sa na mna. Uz ani som si nevsimol kedy ma predbehli vsetci ty ludia ale uz sla dnu ona... Po chvily vysla z dvery a pozerala sa na mna s usmevom pozastavila a rozlucila sa s usmevom.
Teraz uz viem ze cakala aby som ju pozval na kavu ci poziadal o tel.c. ale vtedy som sa este nedocital ako na to

a bol som strasne hanblivy.
PS: toto je iba taky hruby opis ale cele sa to odohravalo asi hodinu. Dievcata nemali kam uniknut a bolo tam ovela viac metod reci tela ktore si uz ani nepametam.Ale to bolo prvy krat co som pocitil co mal cassanova rad na zvadzani co si vychutnaval.