callcentrum mobilního operátora ...
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
Nedostal jsi svůj
aktivační email?
25. Červenec 2008, 14:43:06
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
38 020
příspěvků v
1 662
témat od
1 843
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Beny
forum.QARK.net
Zážitky z terénu
Jak a kde jste někoho sbalili
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: callcentrum mobilního operátora ... (Přečteno 4724 krát)
kolemjdouci
«
kdy:
11. Září 2006, 09:23:48 »
Chci se taky podělit o jedu zkušenost, která není k zahození.
To jsem se takhle jednou rozhodl, že potřebuji cosi změnit a protože jsem si něco potřeboval ověřit, volal jsem na callcentrum. Na druhém konci se ozval příjemný hlas, odhadoval jsem, že slečně je něco kolem 23-25. Zapůsobila na mne skvěle optimisticky, vykouzlila úsměv na rtech, prostě jako andílek...
Vyřešil jsem svůj problém, chystal jsem se ukončit hovor, když tu slečna povídá něco v tomto smyslu: "Děkujeme za bla, bla, bla, mohu pro Vás ještě něco udělat?" Nevím, co to do mne vjelo, kór když jde o to, že v podstatě ta holka může být odkudkoliv a vypadat jakkoliv, ale jako střela ze mne vypadlo: "No, něco byste pro mne mohl udělat, dala byste mi telefon?". Cukala se, že na co mi bude a takové ty věci kolem... Protože to ale nebyl úmysl (chtít někoho sbalit), nevěšel jsem hlavu, slušně jsem se rozloučil a zavěsil.
Jaké však bylo mé překvapení, když mi po chvilce přišla soukromá sms od dotyčné operátorky
A jak to dopadlo? Ne negativně a dál se uvidí
kolemjdoucí
Zaznamenáno
Dan
Město: Praha
«
Odpověď #1 kdy:
19. Září 2006, 18:31:29 »
Hesky,taky mě tohle občas napadá ale bojim se těch reakcí
A proč to skončilo,tak jak to skončilo?Ale jinak tohle může dost zvednout sebevědomí...
Zaznamenáno
kolemjdouci
«
Odpověď #2 kdy:
21. Září 2006, 14:00:04 »
Bojíš se reakcí? A co ti tak může udělat- kousnout tě? LOL
Ještě to neskočilo, je to tak nějak mezi- uvidí se časem (btw: já mám času dost
Zaznamenáno
Dan
Město: Praha
«
Odpověď #3 kdy:
21. Září 2006, 17:04:49 »
Aha,no tak uvidíš
Já vim,že se mi nic nemůže stát,v nejhoršim mi žádná sms nepřijde,ale já na operátora zase nevolám tolik...uvidíme
Zaznamenáno
Woid
«
Odpověď #4 kdy:
22. Září 2006, 02:18:59 »
no s operatorkou je to docela ruska ruleta bych rekl, protoze ona ma vsechny trumfy v rukavu: zna tvoje jmeno, tvoje telefonni cislo, jak dlouho jsi u daneho operatora, kolik mesicne provolas a mozna i dalsi veci a treba jestli platis ucty v cas
))
muze si te jednoduse pekne proklepnout ... a kdyz ji budes delat neslusne navrhy tak treba posle SMSku tvoji manzelce, haha !
si myslim, ze oslovit holku v tramvaji je daleko bezpecnejsi
Zaznamenáno
lampamekvak
«
Odpověď #5 kdy:
22. Září 2006, 07:01:19 »
a hlavně nevíš jak ta operátorka vůbec vypadá a kolik jí je a tak ...
Zaznamenáno
kolemjdouci
«
Odpověď #6 kdy:
25. Září 2006, 13:02:15 »
2Woid: heh, tak to vypadá že "podle tebe soudím tebe"
s placením účtů ani s manželkou problém nemám
2lampamekvak: pravda, ale nezapomínej, že ani ona nezná tebe
krom toho, jde o to oslovit- nikdo neříká, že najdeš lásku svého života, i když možné je všechno
Zaznamenáno
Woid
«
Odpověď #7 kdy:
25. Září 2006, 23:55:02 »
kolemjdouci: ja nemam manzelku a proto nemam problem s placenim uctu
Zaznamenáno
Mistr
Pohlaví:
Věk: 27
Město: Praha 8
«
Odpověď #8 kdy:
29. Září 2006, 02:44:36 »
Citace: "Woid"
jak dlouho jsi u daneho operatora, kolik mesicne provolas a mozna i dalsi veci
A kdo tad mluví o operátorce telefonního call centra? Co když to třeba je slečna z banky nebo odněkud úplně odjinud? ;-)
Zaznamenáno
kolemjdouci
«
Odpověď #9 kdy:
13. Říjen 2006, 09:33:48 »
Takže mám update:
Ze začátku to hóóódně fungovalo, sms, mms, maily, ale pak to prostě najednou přestalo. Prostě jako když utne. Žádná odpověď. Konec. Chtěl jsem ji volat, ale nemám rád lidi, kteří nedokáží napsat na rovinu: "je konec, neotravuj, nebo něco v tom smyslu", takže jsem se dál nevnucoval. Jo, trvalo to cca 14dnů
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #10 kdy:
13. Říjen 2006, 14:09:27 »
Především je třeba si uvědomit, že takové hovory se obvykle nahrávají. Takže ji stavíš do nepříjemné situace. Pokud zná tvoje číslo, tak to může vyřešit, že se ozve sama, ale... Rozhodně nečekej, že ti to číslo dá.
Zaznamenáno
kolemjdouci
«
Odpověď #11 kdy:
16. Říjen 2006, 11:40:19 »
Citace: "0724"
Především je třeba si uvědomit, že takové hovory se obvykle nahrávají. Takže ji stavíš do nepříjemné situace. Pokud zná tvoje číslo, tak to může vyřešit, že se ozve sama, ale... Rozhodně nečekej, že ti to číslo dá.
však taky na dotaz, jesli mi dá telefon, řekla že ne a pak mi poslala sms ze soukromého čísla (mám pocit, že jsem to ale psal, ne?
)
Zaznamenáno
max75
«
Odpověď #12 kdy:
26. Leden 2007, 10:27:08 »
No ja mam podobnu skusenost : sice to nebolo Callcentrum, ale taxisluzba
- viac-menej pravidelne si objednavam taxi, a jedna dispecerka tam ma velmi pritazlivy hlas. Minule, ked ako zvycajne si pytala tf kontakt pre pripad ( uz som ho diktoval vari 10x predtym), tak som na nu vysiel s tym, ze len na vymenu - po mensom zavahani ho rychlo odrapotala, ale bol som na tuto variantu som bol pripraveny. Ked som jej ho zopakoval, bola dost prekvapena :-D. Zatial sme si vymenili 1 sms, ale buduci tyzden volam zas
.
Zaznamenáno
NeverLetYouGo
Město: Brno
«
Odpověď #13 kdy:
26. Leden 2007, 23:46:46 »
Když mě bylo tak 12, skoro jsem se zamiloval do jedné moderátorky z rádia, vůbec jsem nevěděl jak vypadá, ale podle hlasu a toho, co povídala, jsem si ji představoval jako bohyni:) Pak jsem jednou našel její fotku někde v časopise a nějak mě ta zamilovanost přešla:D Tím chci tak nějak naznačit, že do balení neznámých slečen z call centra bych asi nešel:)
Zaznamenáno
starec
Pohlaví:
Věk: 21
Město: Slavicin / Praha
vzhled
«
Odpověď #14 kdy:
27. Leden 2007, 00:11:38 »
ono je to tezke s temi redaktory a operatory... kdyz nekdo slysi ciziho cloveka jenom po hlase tak si okamzite o nem udela nejaky obrazek, predstavu a vykresli si ho v hlave podle sebe... no a kdyz se dozvi jak ten clovek opravdu vypada tak se nestaci divit... ale ja od jiste doby uz lidi nesoudim podle vzhledu
Zaznamenáno
Scientific Approach team
surfrider9
Re: callcentrum mobilního operátora ...
«
Odpověď #15 kdy:
03. Únor 2007, 09:33:45 »
Citace: "kolemjdouci"
Chci se taky podělit o jedu zkušenost, která není k zahození.
To jsem se takhle jednou rozhodl, že potřebuji cosi změnit a protože jsem si něco potřeboval ověřit, volal jsem na callcentrum. Na druhém konci se ozval příjemný hlas, odhadoval jsem, že slečně je něco kolem 23-25. Zapůsobila na mne skvěle optimisticky, vykouzlila úsměv na rtech, prostě jako andílek...
Vyřešil jsem svůj problém, chystal jsem se ukončit hovor, když tu slečna povídá něco v tomto smyslu: "Děkujeme za bla, bla, bla, mohu pro Vás ještě něco udělat?" Nevím, co to do mne vjelo, kór když jde o to, že v podstatě ta holka může být odkudkoliv a vypadat jakkoliv, ale jako střela ze mne vypadlo: "No, něco byste pro mne mohl udělat, dala byste mi telefon?". Cukala se, že na co mi bude a takové ty věci kolem... Protože to ale nebyl úmysl (chtít někoho sbalit), nevěšel jsem hlavu, slušně jsem se rozloučil a zavěsil.
Jaké však bylo mé překvapení, když mi po chvilce přišla soukromá sms od dotyčné operátorky
A jak to dopadlo? Ne negativně a dál se uvidí
kolemjdoucí
tak to gratulace:D asi predevcirem jsem taky nahodou volal na operatora, potreboval jsem bloknout simku, dlouho to nikdo nezvedal, az nakonec to vzala nejaka holcina (ca dvacet let), s krasnym hlasem,.. chvilku jsme spolu mluvili, bohuzel jsem si na ni cislo nevzal, ikdyz me to napadlo, prislo mi to nerealny, vzhledem k tomu, ze ona mluvi denne s tisici dalsimi kt do ni delaji, protoze se k nim chova mile a ma tak krasny hlas - a neuvedomuji si ze je to jeji prace a nedela to z vlastni iniciativy.. myslim ze jsi mel velkou kliku..
Zaznamenáno
i-dare-you
Pohlaví:
Re: callcentrum mobilního operátora ...
«
Odpověď #16 kdy:
26. Prosinec 2007, 12:05:51 »
ahoj,
já jsem pár let pracovala na call centru, a protože se hovory nahrávají, je malá pravděpodobnost, že by se s vámi operátorka dala do řeči, ale určitě nic nezkazíte, když jí pochválíte hlas a podobně, určitě to potěší, líp naladí na další zákazníky a není vyloučeno, že se vám pak sama ozve. Z barvy a tónu hlasu ale nepoznáte nic, věk nebo pravděpodobný vzhled, to vás ujišťuju.
«
Poslední změna: 26. Prosinec 2007, 14:54:14 od i-dare-you
»
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl: