Internetové seznamky fungují, ale bacha na ně!
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
Nedostal jsi svůj
aktivační email?
21. Červenec 2008, 02:20:55
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
37 749
příspěvků v
1 666
témat od
1 827
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Venom
forum.QARK.net
Zážitky z terénu
Jak a kde jste někoho sbalili
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Internetové seznamky fungují, ale bacha na ně! (Přečteno 1634 krát)
starous
«
kdy:
29. Říjen 2007, 01:59:26 »
Popíšu vám tu svojí první zkušenost s jednou nejmenovanou internetovou seznamkou, jejíž název začíná na L a končí na I.
Jsem tam asi rok zaregistrovaný a občas jsem proklikal pár (no většinou celkem dost
) profilů slečen, věkem a bydlištěm z mé cílové skupiny. Za ten čas jsem je prohlédl snad všechny několikrát a celkově jsem byl docela zklamaný (a to jsem se řídil hlavně obsahem jejich profilů, neboť většina slečen tam má dle mého názoru velmi nepřirozené fotky). Napsal jsem dohromady asi pěti dívkám, ale většinou mi buď ani neodpověděly, nebo jsem s nimi neprohodil víc než pár vět. A tak jsem tam jen tak bloudil a čekal, že najdu slečnu s ideálním, mé zvláštní osobě nejpodobnějším profilem. Bohužel se ale stalo to, co se, jak jsem nedávno pochopil, stát nemělo. Našel jsem!
Jestli mi vlastnosti do té doby nejvhodnější nalezené slečny sedly tak na 10%, tak její asi na 90%, nebo víc, vlastně si nevzpomínám na jediný údaj, který pro mě byl negativní a to měla profil celkem pečlivě vyplněný. Po předchozích zkušenostech jsem velmi rozmýšlel, co bych jí měl napsat, aby se opět nestalo, že mi neodpoví. Možná by to tak bylo lepší, ale ona odpověděla.
Napsali jsme si dohromady asi jen 4 zprávy, přičemž v posledních jsme si už vyměnili telefonní čísla, tak jsem využil situace a hned jsem jí zavolal, příjemně jsme si popovídali a hned jsem navrhl naší společnou schůzku, s kterou souhlasila. (heh, celkem hustej průběh, ani sem si to do teď neuvědomil
).
Schůzka se nakonec konala asi po měsíci, protože jsem střídavě neměl čas já ani ona a o víkendech jezdila daleko k rodičům.
Teď vynechám tu část, kdy jsme měli ono (alespoň z mého pohledu mimořádně vydařené) první rande a následující asi 2 měsíce, které mi připadaly jako začátek výborného vztahu. Bohužel to ale nevyšlo, o tom jsem ale psal
jinde
.
Nesu to celkem dobře, naštěstí jsme se neznali zas tak dlouho, abych se na ní stihl tak upnout, jako se mi to několikrát stalo dříve. Je tu ale větší problém. Mám teď pocit, že tak (skoro) dokonalou holku už nikdy nepotkám. A pozor, není to ten běžný druh pocitu, jaký asi mívá každý v mé situaci. Já jsem si byl celkem jistý, že to tak je už před tím než jsem jí napsal. Prostě to tak zřejmě je. Jak jsem se zmínil, nejsem na ní upnutý, netruchlím a tak mám střízlivou mysl a v ní myšlenku, že to prostě byla ta pravá, kterou ale nemůžu mít, což je horší, než být nešťastně zamilovaný, jako se mi to už mockrát povedlo, protože o tom vím, že by to přešlo.
Dávám to za vinu oné seznamce, protože v normálním životě je snad úplně minimální šance, že někdo jako já narazí na někoho, kdo mu po všech stránkách tak sedne jako ona slečna mně. Kdybych jí nenašel, spokojeně bych se dál stýkal s dívkami, které jsem potkával do teď a ani bych nevěřil, že o tolik lepší může existovat - tedy samozřejmě existuje, ale jak na ní narazit v životě, kde jich nemůžu projít těch několik stovek, které se dají stihnout za pár hodin na netu.
Docela mě děsí myšlenka na to, jak budu žít s někým, kdo se ani z poloviny nevyrovná mému ideálu, když už vím, že někdo limitně se mu blížící existuje.
Zní to dost jako sci-fi, ale tyhle věci se mě honí teď hlavou po mé první zkušenosti se seznamkou. Dávejte si bacha!
Jsem sám zvědavý, jak se s tím poperu, třeba je to jen nějaká skrytá forma nešťastné lásky, jen si to neuvědomuju a samo to přejde, jako jindy, nebo jsem prostě do teď potkával jen nesprávné holky a internetové seznamky NAOPAK NEFUNGUJÍ a kvůli tomu jsem tam narazil jenom na jednu z těch správných, kterých jsou v životě třeba jinak hromady. Heh, tak jsem si i sám vymyslel sebe-utěšující závěr, hned se mi bude líp spát, jdu
Zaznamenáno
Augi
charakteristika: programátor ;)
Pohlaví:
Věk: 25
Město: a prop de Praga
Re: Internetové seznamky fungují, ale bacha na ně!
«
Odpověď #1 kdy:
29. Říjen 2007, 08:36:18 »
To je zajímavej aspekt seznamování se přes internet, kterej mě nikdy nenapadl, ale určitě na tom něco bude...bohužel
Zaznamenáno
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Věk: 18
Město: Blaughriox - Deskaëlbah
«
Odpověď #2 kdy:
29. Říjen 2007, 10:21:36 »
Nevim, jestli jsi čet článek Nejčastější věty po rozchodu, ale ideální holka prostě neexistuje a dřív nebo pozděj potkáš úplně náhle jinou, která se od týhle může lišit úplně maximálně (a pravděpodobně bude) a zaujme tě nějakou zas jinou věcí
... takže hlavní je na tuhle třeba i násilím nemyslet, nebo se v tom utopíš, a na to bacha
;-)
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Honoghr
«
Odpověď #3 kdy:
29. Říjen 2007, 13:03:36 »
vec je v tom, ze zbytecne hledame ideal
pritom netusime ze ty "neidealni" nam muzou paradoxne sednout vic
jestli vam to nevyslo, je to dobre, protoze evidentne to pro tebe ta prava nebyla
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
Blaueminence
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
29. Říjen 2007, 14:36:54 »
Přesně tak, určitě už Ti někdy někdo řek, že dokonalost je v drobný nedokonalosti
já sám to poznal až teď nedavno, kdy jsem se náhle zabouch do holky, která se celej rok předtim ani trochu nezdála, nepřipadalo mi že by byla můj typ, tak jsem se před ní vůbec nestyděl a neřešil to.... a tohle nebyla náhoda, už jen z principu se to vždycky stane.... nerad to řikám, ale Ona neni ta jediná, i když mi tak samozřejmě připadá..... prostě jsem jí dal šanci a ani si to neuvědomil a
Tobě se jednou něco podobnýho stane taky
Neplánuj to dopředu a najednou to přijde, za tim vůbec nestojí něco jako osud....... hlavně si ale přečti články "Přehnaná fixace" a "Tři nejčastější věty po rozchodu (nebo tak nějak se to menuje)", je v nich víc pravdy než se na první pohled zdá a mám pocit že jsi je asi nečetl
Zaznamenáno
larry flint
Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno
«
Odpověď #5 kdy:
29. Říjen 2007, 16:44:32 »
sorki za OT, ale co je to "prirozena fotka"???
Zaznamenáno
nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 21
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #6 kdy:
29. Říjen 2007, 17:01:26 »
Nenalíčená jak na focení kolekce pro Guciho, v normáním oblečení, neožralá, je jí vidět do obličeje, nemá před očima obrovskou slunečnici, atd atd
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
starous
«
Odpověď #7 kdy:
29. Říjen 2007, 19:13:02 »
Citace: Blaueminence 29. Říjen 2007, 14:36:54
Ona neni ta jediná, i když mi tak samozřejmě připadá..... prostě jsem jí dal šanci a ani si to neuvědomil a
Tobě se jednou něco podobnýho stane taky
Neplánuj to dopředu a najednou to přijde, za tim vůbec nestojí něco jako osud....... hlavně si ale přečti články "Přehnaná fixace" a "Tři nejčastější věty po rozchodu (nebo tak nějak se to menuje)", je v nich víc pravdy než se na první pohled zdá a mám pocit že jsi je asi nečetl
Já vím, že ten můj post byl dost dlouhej, ale zkus si ho prosím přečíst znovu, asi jsi vůbec nepochopil jeho hlavní pointu
Píšu tam, že na ní nejsem nijak moc upnutý (cizím výrazem fixovaný). Tím vším jsem si už několikrát kdysi prošel a vím o co jde, bohužel se mi to stává pořád, ale u ní jsem to prostě (naštěstí) nestihl. Možná ti ty dva měsíce, co jsme se znali, přišli jako docela dlouho, ale vídali jsme se jednou týdně a párkrát se i vynechalo.
Tahle slečna mi přišla být ideální z čistě racionálního hlediska a ne z nějakého pomatení a proto se zamýšlím nad tím, jestli to odezní stejně, jako když by to byl ten "běžný případ pomatení", kdy jsem si myslel, že lepší se už nenajde, ale vždycky se našla.
Zatím to ale vypadá, že to bude OK, dnes jsem se shodou okolností dostal do společnosti hned několika zajímavých slečen a na to co se stalo nedávno jsem v tu chvíli opravdu neměl ani pomyšlení
Zaznamenáno
Blaueminence
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
30. Říjen 2007, 13:40:21 »
Dyť jo, samozřejmě, ne jako já tušil že seš s tim v pohodě, jen mi to nebylo jasný
.. kdo je už v racionálnu ten je v suchu
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------
=> Důležité - pravidla tohoto fóra