Na ohňostroji...trochu opačně

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
30. Srpen 2008, 00:13:28

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 946 příspěvků v 1 732 témat od 1 695 uživatelů
Nejnovější uživatel: :P
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Jak a kde jste někoho sbalili (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Na ohňostroji...trochu opačně
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Na ohňostroji...trochu opačně  (Přečteno 925 krát)
petanx
**

Toto je můj osobní text

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Brno

Zobrazit profil
« kdy: 03. Červen 2008, 11:53:49 »

Tohle se nestalo mě, ale mýmu kamošovi. V Brně jsou teď na přehradě ohňostroje a je tam hromada lidí.
Tuhle po ohňostroji stojíme u cesty a čekáme, až projde ten největší dav a najednou přijde holka za náma a ptá se na cestu k tramvaji. Dotaz je podobný na "kolik je hodin", protože směrem k tramvaji jdou všichni Úsměv. Tak ji posílám správným směrem a ona se začne rozpovídat o všem možným. Nutno podotknout, že byla trochu (více) napitá, takže její odvaha byla slušná. Věnovala se akorát kamošovi, mě vůbec, ale to mi nijak nevadilo, protože to nebyl zrovna můj typ (vizáží i postavou). Už si s ním plánovala, jak se příště sejdou a dala mu její číslo.

Celkem zajímavý zážitek, takové balení naruby, kdy hlavní roli sehrála holka.

Jinak je tohle celkem dobré místo pro seznámení, snažili jsme se s tím kamošem nějaké holky oslovovat, jenže absolutní většina byla buď moc mladých nebo už byly ve skupinkách s nějakými kluky...takže úspěchy jinak nic moc
Zaznamenáno
petanx
**

Toto je můj osobní text

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 07. Červen 2008, 00:00:15 »

Další zážitky z terénu  Kroutící očima
6.6.2008 - Ohňostroje v Brně v centru města. Chystal jsem se vypravit a kamarády (kamarádkami), ale nikomu se do města nechtělo. Trochu rozlícen jsem se nakonec vydal sám a naplněn qarkovými radami a vyčtených zkušeností jsem započal cestu.
První oběti jsem potkal na zastávce, bavila se tam skupinka 3 holek, ta nejhezčí obličejem směrem ke mě. Začal jsem zkoušet oční kontakt, vydrželi jsme asi 3 vteřiny, ale pak se její oči posunovaly pomalu bokem, jako by vůbec nehleděla na mě. Holky se bavily dost hlučně. Nic víc jsem na ně nezkoušel, nechtěl jsem se pouštět do rozehrané hry.

Druhý pokus: celou dobu, co jsem procházel městem jsem trénoval oční kontakt, jak vyhlásil Richard Úsměv Málokterá holka mi kontakt opětovala a když, tak s výrazem nechápavé tváře. Tudy cesta nevede. Mezitím jsem dostal opožděnou SMS od kamarádky, kterou jsem zval, že na ohňostroje nepůjde. To mě ještě víc povzbudilo, že přece dnešní večer nebudu sám  S jazykem. Při procházce a hledání nejvhodnějšího místa jsem za sebou na cestě uslyšel a poté uviděl 2 holky, trochu spěchaly, tak jsem je nechal doběhnout ke mě. Trochu se mi to vymklo, protože mě předešly...chvíli jsem váhal, pak je doběhl. Následující konverzace: "Ahoj holky" - "Jéééžiš!! hehe hi hi" = "Nevíte kde se tady dá nejlíp sledovat ten ohňostroj?" - "jé my nevíme  hi hi he hi" = "odněkud na něj musí být vidět nejlíp" - "jéžiš my nevíme hi ha he he hi hi" a zabočily...konverzace nebyla dle mých představ, tak jsem je nechal jít. Nakonec nebyly zrovna můj typ, ale zkušenosti a odvaha stoupá  Směrovka

Třetí část: Už nezbývalo moc času a já taky unaven jsem pořád koukal po holkách - BTW jsem taky hledal jednu holku, kterou mám na zítra pozvanou na rande, ale tu jsem nenašel (šla se sestrou a "kamarády", tak jsem se nevnucoval, stejně ji moc neznám). Ohňostroj jsem zhlédnul a bez naděje, že snad ve městě, kde jsou všechny holky s partnery nebo kamarády potkám nějakou zajímavou a samotinkou jsem se vydal na autobus domů. Sednul jsem si úplně dozadu doleva, což bylo nakonec velmi výhodné. Vedle mě si sednul nějaký ....těžko říct kdo, asi arabáč  Šťastný a začal vydávat zvuky. Těžko popsatelné, každopádně jsem si polovinu cesty domů myslel, že ty zvuky vydává autobus Šťastný (rozjíždění, brždění). Bavila se tam celá zadní polovina autobusu. Co jsem zapomněl, tak dozadu také přistoupila velmi pěkná holka, měla krásné oči, tak jsem zase začal trénovat oční kontakt. Opět nic moc úspěch, ale arabáč to zachránil-pořád "vyzníval" a tak se někteří lidi začali smát, zmíněná holka si po chvíli sedla a začala se taky chytat za břicho. Poté od arabáče odsedl jeden kluk a přisedl na čtyřsedadlo naproti té holce. Napadlo mě taky odsednout, tak jsem provedl a přisedl vedle slečny. V celé skupince jsme prohodili pár slov, jak je to divný a úžasný, pak jsem navázal jak byly ohňostroje a slečna pořád jela se mnou, až jsem zjistil, že bydlí ve stejné části města  Vykřičník Vystoupil jsem tedy na zastávce, kde vystupovala i ona, šli jsme pár kroků spolu, tak jsem jí popřál pěkný večer a pak to přišlo. "A nechtěla bys někdy zajít na kafe?" - "Jo, tak můžem" ...už jsme si jen vyměnili čísla telefonu a bylo to Úsměv Pak jsme se rozešli každý domů. Na mě je pokračovat druhou fází balení...třeba to vyjde
Zaznamenáno
Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 07. Červen 2008, 00:41:58 »

Super... toto je dokaz, ze to fakt funguje. Inac ocenujem tvoju odvahu. V autobuse, no neviem, ci by som si trufol. aj na ulici mam niekedy problem, ked je tam viacej ludi. Ale urcite sa dostanem aj k tomu, len musim zacat chodit autobusom Šťastný Zatial chodim peso.
Zaznamenáno
petanx
**

Toto je můj osobní text

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 22. Červen 2008, 10:58:32 »

Přidám to do této kategorie, protože jsem ji založil, ale s původním topicem už to nemá nic společnýho.

Šli jsme se 3 kamarády do nejmenovaného klubu, snad jen podotknu, že okolo 21h tam bylo málo lidí a na parketu nikdo. Šli jsme na jídlo a jak jsme se vrátili, parket plný. Zaměřil jsem zkušené oko, a hledal koho by se dalo sbalit. Tančily tam 4 velmi pěkné holky, tak jsem k nim přistoupil a řekl, jestli se můžeme přidat. Snad jednu písničku jsme tančili spolu, pak ony utekly.
Tak jsem hledal dál, všiml jsem si dvou holek (věk 23, jedna docela jo, druhá nic extra), tak jsem zvolil stejnou variantu, společně jsme tančili asi 3 písničky, pak jsem jim řekl, ejstli je můžu pozvat na pití. Neodmítly, tak jsme šli. Řekli jsme si jméno, bavili jsme se odkud jsou, co dělají za školu - ale nevýhoda byl strašně velký hluk, tak jsme si museli křičet až přímo do uší. Šli jsme na parket a chvíli tančili společně a zase se bavili (především o škole, o zálibách), ale na parketu se špatně kecalo. Jeden kamarád se ujmul té druhé holky (horší samozřejmě Úsměv )Pak jsme šli zase na pití, zase na parket. Co jsme tam spolu byli tak hodinu, tak holky řekly, že jdou z parketu pryč "někam" (neslyšel jsem). Tak jsme chvíli čekali a pak jdu pryč a vidím jak se obě baví s jinýma borcema u baru, později i na parketu. Já jsem nebyl moc vtíravej při tanci, což byla možná chyba. Oni tam tančili víc "společně" a holkám se to asi líbilo. Dál nebudu komentovat, že ony za náma už nepřišly. Jen když jsme odcházeli, tak jsem se s tou jednou rozloučil, číslo jsem nebral.

Takže si dávám jedno malé plus za navázání kontaktu. Možná ještě dobře, že jsme zjistili zavčas, co je to za holky-nic proti, ale bavit se mohly stejně dobře i s námi a takhle utéct...
Při loučení mi řekla, že tam budou příští týden. Uvidíme, jestli se mi tam bude chtít
Zaznamenáno
Kazisvět
*

Věk: 15
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 22. Červen 2008, 11:09:21 »

zajímavý, pokračuj, pokračuj, moc dobře se to čte  Mrkající
Zaznamenáno

Někdy je lepší mlčet
petanx
**

Toto je můj osobní text

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 22. Červen 2008, 14:14:49 »

Jejda, díky  Kroutící očima. To poslední "balení" jsem zmínil jen okrajově, stejně tam nebylo o co stát - žádný extra úspěch si nepřičítám. O telefon jsem si mohl říct, ale u takovýchto holek mě to přišlo jako zbytečná ztráta času. Ale to se ještě uvidí - pokračování určitě bude  Šťastný/ (za týden)

Jestli se to chce někomu číst, tak klidně budu psát víc, popíšu místnost, vzhled holek, co měly oblečené  Smějící se

Největším přínosem pro ostatní doufám bude to, že je tohle důkaz, jak lze úplně snadno přijít za libovolnou holkou (nebo víc) a prostě je nějak zaujmout, pozvat je, bavit se s nimi ... a kdovíjak to může dopadnout.

Malé slohové doplnění příběhu z klubu: Dva z kamarádu pili pivo, já jsem měl piva dost, tak jsem si v klubu objednal ferneta. Suverénně jsem přišel s mým douškem alkoholu k lavičce a sedli jsme si do prvního patra, kde byl pěkný výhled na parket. Opodál seděly dvě holky (2x cca 25/6-7), snažil jsem se navázat oční kontakt, ale ony čučely jak sovy někam do davu. Zbytečnost. Tak jsem taky začal čučet na parket, kde jsem si všiml skupinky 4 pěkných holek. My taky 4, ideální kombinace. Byly to tak 17/9-10. Můj zájem padl především na blondýnu, pěkný úsměv, oblečená v dlouhém barevném tričku a krátkých bílých kraťasích - tak krátké, že tričko někdy zakrývalo větší část jejích nohou než ty šortky.  (pokračování jiným příběhem za týden)
Zaznamenáno
Milhaus
*

Jsem introvert, ale léčím se....

Věk: 19
Město: Olomouc

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 22. Červen 2008, 15:56:22 »

pokračování určitě bude[/b]  Šťastný/ (za týden)

Určitě pokračuj, já se přidávám ke Kazisvětovi, fakt se to dobře čte. Šťastný Šťastný
Zaznamenáno
Kazisvět
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 22. Červen 2008, 16:21:03 »

Malé slohové doplnění příběhu z klubu: Dva z kamarádu pili pivo, já jsem měl piva dost, tak jsem si v klubu objednal ferneta. Suverénně jsem přišel s mým douškem alkoholu k lavičce a sedli jsme si do prvního patra, kde byl pěkný výhled na parket. Opodál seděly dvě holky (2x cca 25/6-7), snažil jsem se navázat oční kontakt, ale ony čučely jak sovy někam do davu. Zbytečnost. Tak jsem taky začal čučet na parket, kde jsem si všiml skupinky 4 pěkných holek. My taky 4, ideální kombinace. Byly to tak 17/9-10. Můj zájem padl především na blondýnu, pěkný úsměv, oblečená v dlouhém barevném tričku a krátkých bílých kraťasích - tak krátké, že tričko někdy zakrývalo větší část jejích nohou než ty šortky.  (pokračování jiným příběhem za týden)

šli jste za nima? jak to dopadlo Otázka
Zaznamenáno

Někdy je lepší mlčet
petanx
**

Toto je můj osobní text

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 22. Červen 2008, 19:15:00 »

Jo šli, to jsem psal o kousek výš, ale celá skupinka strašně brzo zdrhla úplně pryč, takže z toho nebylo vůbec nic. Pokračování tohoto příběhu je taky v horním příspěvku.

Už se mi to nechtělo dál rozepisovat. Ale těšte se na další zážitky, do týdne určitě budou další. A tentokrát si dám záležet Šťastný
Zaznamenáno
Kazisvět
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 23. Červen 2008, 21:46:27 »

super čekám na další díl z telenovely  Šťastný jinak samozřejmně přeju strašně moc štěstí. ALe vlastně, když si nějakou najdeš tak už se nebudeš pokoušet a já nebudu mít co číst, takže.. nevim ejstli popřát nebo nepopřát štěstí  Šťastný ( jako by na mým popřání záleželo Šťastný)
ne bez prdelky pokračuj  Super!
Zaznamenáno

Někdy je lepší mlčet
petanx
**

Toto je můj osobní text

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 28. Červen 2008, 23:40:48 »

kazisvět: No po pravdě nevím, ale kdybych si nějakou slečnu našel, tak bych byl jen rád.

Sobota: Zval jsem do sobotní tančírny jednu holku, o kterou se teď dost snažím. Řekla, že má něco jinýho, tak jsem ji ani moc nepřemlouval, snad jsem se jí akorát zeptal předešlý den "tak zítra teda nemůžeš?". Protože jsem nevěděl, s kým jiným tam jít, zkusil jsem napsat jedné holce z tanečních, kterou jsem nebyl schopný půl roku dostat na světlo boží. Nevím, asi mi stouplo charisma i při psaní SMSek, ale tuhle ztracenou naději se mi podařilo přemluvit, aby se mnou šla. Nejprve sice vzdorovala, že "asi někde bude" (dost divné, že?), tak jsem jí napsal "vždyť o nic nejde, prostě přijď a zatančíme" a pár keců okolo. Nevěřil jsem vlastním očím, když začala vyzvídat, kdy že se to teda koná, potom mě sama požádala o ICQ (ač před nějakou dobou tvrdila, že ICQ nemá). No byl jsem fakt překvapenej. Tak jsme se teda domluvili, kdy a kde se potkáme. Říkala, že jí autobus domů jede ale brzo, tak musí jít dřív - nabídl jsem odvoz domů autem, samozřejmě odmítala. Trochu jsem překecával, až napsala, že si to ještě rozmyslí. Večer jsme se teda potkali, všechno super, zašli jsme ještě na zmrzlinu, na kterou jsem ji pozval. Loudali jsme se na místo a povídali. Potom jsme tančili, byla docela nadšená, ale asi z únavy a horka už jsme se nebavili tolik, jako na začátku. Potom přišel teda čas, kdy už chtěla odejít, domů odvézt nechtěla, tak jsem jí aspoň hodil kousek na autobus. Teď ale večer teprve začíná. Rozloučili jsme se jen mávnutím, ale napadlo mě, že v tančírně byla spousta jiných (a pěkných) holek, že se vrátím a něco zkusím, v nejhorším pokecám s kamarády. Tak jsem přijel, kamoši seděli v bufetu a oslavovali narozky jednoho z nich. Okolo docela spousta holek, většina zadaných, ale byly tam dvě (sestry 9/16 a 10/20 <vzhled/věk>). Ta starší byla delší dobu pryč, tak jsem se nejprve bavil s kamošema, s jejich přítelkyněmi, občas jsem hodil očko na 9/16. Představil jsem se jí, tak se ona představila mě a podala mi ruku. Prostě tak jak to má být Úsměv Bavili jsme se normálně o blbostech-co prázdniny, výlety k moří, jazyky, cizina, celkem nenuceně jsem se bavil pokud možno s každým, prostě být středem pozornosti. Snažil jsem se té mladší zprvu moc nevěnovat, až později jak někteří odcházeli a jiní přicházeli, tak se měnily místa k sezení a já se přibližoval k ní. Taky jsme občas prohodili nějakých pár vět, bavilo se s ní suprově. Podle situace jsem pořád konverzoval s někým, chvíli třeba i poslouchal, pak něco nadhodil. Ale ke konci jsem se na ni zaměřil víc. Zjistil jsem kam jde na školu, co bude dělat o prázdninách atp. Pak už zavírali, tak jsme se celá skupinka sunuli pomalu ven a to se teprve objevila její starší sestra, musím říct docela kus. A kluka sebou neměla. Stejně jako té první jsem se představil a pak ona mě a potřesení ruky. Když jsme byli venku, tak jsem se ještě bavil s tou mladší (jo ta mi pak řekla, že se jí se mnou nádherně bavilo), ale potom jsem se snažil zaměřit i na sestru. Taky jsem zjistil co studuje, ale už jsem nestihl moc konverzace. Všichni se loučili a potom kamoši chtěli odvézt. Ale 8 lidí se mi do auta nevejde, tak řekli, že pojedou MHD a že mám odvézt domů tyhle slečny  Mrkající. Tak jsem jakoby nic říkal, že určitě, nějak jsme se rozloučili se všema a vzal holky do auta. Zjistill jsem, že bydlí po cestě ke mě domů, pár kilometrů ode mě. Ještě jsme trochu konverzovali v autě, ale domů to neměli daleko, tak brzo vystupovali. V autě jsem se s nimi taky rozloučil jako ostatní předtím, tedy objetí a polibek. Obě se nechaly úplně samy. Vystoupili, jen jsem pronesl, že se musíme ještě někdy vidět. Žádná extra reakce nebyla, tak jsem se ani neptal na číslo. Mladší byla pro mě moc mladá a s tou starší jsem se tolik nerozpovídal, asi by neměla tu důvěru mi dát číslo a přítele by teoreticky mohla mít. Ale věřím, že donutím kamoše udělat nějakou akci a ty holky tam vezmou a pak by mohlo něco být. Případně v nouzi můžu požádat někoho z kamošů o telefon, ale to je nouzovka.

resumé: 1x pozvaná kamarádka bez zájmu, 1x navázán super kontakt s mladou holkou, 1x vynikající holka na rozpracování.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS