Na ohňostroji...trochu opačně
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
22. Listopad 2008, 16:23:00
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
44 793
příspěvků v
1 875
témat od
1 867
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Berisek13
forum.QARK.net
Zážitky z terénu
Jak a kde jste někoho sbalili
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
Vše
Autor
Téma: Na ohňostroji...trochu opačně (Přečteno 2136 krát)
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Věk: 23
Město: Brno
«
kdy:
03. Červen 2008, 11:53:49 »
Tohle se nestalo mě, ale mýmu kamošovi. V Brně jsou teď na přehradě ohňostroje a je tam hromada lidí.
Tuhle po ohňostroji stojíme u cesty a čekáme, až projde ten největší dav a najednou přijde holka za náma a ptá se na cestu k tramvaji. Dotaz je podobný na "kolik je hodin", protože směrem k tramvaji jdou všichni
. Tak ji posílám správným směrem a ona se začne rozpovídat o všem možným. Nutno podotknout, že byla trochu (více) napitá, takže její odvaha byla slušná. Věnovala se akorát kamošovi, mě vůbec, ale to mi nijak nevadilo, protože to nebyl zrovna můj typ (vizáží i postavou). Už si s ním plánovala, jak se příště sejdou a dala mu její číslo.
Celkem zajímavý zážitek, takové balení naruby, kdy hlavní roli sehrála holka.
Jinak je tohle celkem dobré místo pro seznámení, snažili jsme se s tím kamošem nějaké holky oslovovat, jenže absolutní většina byla buď moc mladých nebo už byly ve skupinkách s nějakými kluky...takže úspěchy jinak nic moc
Zaznamenáno
http://www.mypersonality.info/petanx/
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Re: Po ohňostroji...tentokrát klasicky
«
Odpověď #1 kdy:
07. Červen 2008, 00:00:15 »
Další zážitky z terénu
6.6.2008 - Ohňostroje v Brně v centru města. Chystal jsem se vypravit a kamarády (kamarádkami), ale nikomu se do města nechtělo. Trochu rozlícen jsem se nakonec vydal sám a naplněn qarkovými radami a vyčtených zkušeností jsem započal cestu.
První oběti jsem potkal na zastávce, bavila se tam skupinka 3 holek, ta nejhezčí obličejem směrem ke mě. Začal jsem zkoušet oční kontakt, vydrželi jsme asi 3 vteřiny, ale pak se její oči posunovaly pomalu bokem, jako by vůbec nehleděla na mě. Holky se bavily dost hlučně. Nic víc jsem na ně nezkoušel, nechtěl jsem se pouštět do rozehrané hry.
Druhý pokus: celou dobu, co jsem procházel městem jsem trénoval oční kontakt, jak vyhlásil Richard
Málokterá holka mi kontakt opětovala a když, tak s výrazem nechápavé tváře. Tudy cesta nevede. Mezitím jsem dostal opožděnou SMS od kamarádky, kterou jsem zval, že na ohňostroje nepůjde. To mě ještě víc povzbudilo, že přece dnešní večer nebudu sám
. Při procházce a hledání nejvhodnějšího místa jsem za sebou na cestě uslyšel a poté uviděl 2 holky, trochu spěchaly, tak jsem je nechal doběhnout ke mě. Trochu se mi to vymklo, protože mě předešly...chvíli jsem váhal, pak je doběhl. Následující konverzace: "Ahoj holky" - "Jéééžiš!! hehe hi hi" = "Nevíte kde se tady dá nejlíp sledovat ten ohňostroj?" - "jé my nevíme hi hi he hi" = "odněkud na něj musí být vidět nejlíp" - "jéžiš my nevíme hi ha he he hi hi" a zabočily...konverzace nebyla dle mých představ, tak jsem je nechal jít. Nakonec nebyly zrovna můj typ, ale zkušenosti a odvaha stoupá
Třetí část: Už nezbývalo moc času a já taky unaven jsem pořád koukal po holkách - BTW jsem taky hledal jednu holku, kterou mám na zítra pozvanou na rande, ale tu jsem nenašel (šla se sestrou a "kamarády", tak jsem se nevnucoval, stejně ji moc neznám). Ohňostroj jsem zhlédnul a bez naděje, že snad ve městě, kde jsou všechny holky s partnery nebo kamarády potkám nějakou zajímavou a samotinkou jsem se vydal na autobus domů. Sednul jsem si úplně dozadu doleva, což bylo nakonec velmi výhodné. Vedle mě si sednul nějaký ....těžko říct kdo, asi arabáč
a začal vydávat zvuky. Těžko popsatelné, každopádně jsem si polovinu cesty domů myslel, že ty zvuky vydává autobus
(rozjíždění, brždění). Bavila se tam celá zadní polovina autobusu. Co jsem zapomněl, tak dozadu také přistoupila velmi pěkná holka, měla krásné oči, tak jsem zase začal trénovat oční kontakt. Opět nic moc úspěch, ale arabáč to zachránil-pořád "vyzníval" a tak se někteří lidi začali smát, zmíněná holka si po chvíli sedla a začala se taky chytat za břicho. Poté od arabáče odsedl jeden kluk a přisedl na čtyřsedadlo naproti té holce. Napadlo mě taky odsednout, tak jsem provedl a přisedl vedle slečny. V celé skupince jsme prohodili pár slov, jak je to divný a úžasný, pak jsem navázal jak byly ohňostroje a slečna pořád jela se mnou, až jsem zjistil, že bydlí ve stejné části města
Vystoupil jsem tedy na zastávce, kde vystupovala i ona, šli jsme pár kroků spolu, tak jsem jí popřál pěkný večer a pak to přišlo. "A nechtěla bys někdy zajít na kafe?" - "Jo, tak můžem" ...už jsme si jen vyměnili čísla telefonu a bylo to
Pak jsme se rozešli každý domů. Na mě je pokračovat druhou fází balení...třeba to vyjde
Zaznamenáno
Bobo
Pohlaví:
Věk: 24
Re: Na ohňostroji...trochu opačně
«
Odpověď #2 kdy:
07. Červen 2008, 00:41:58 »
Super... toto je dokaz, ze to fakt funguje. Inac ocenujem tvoju odvahu. V autobuse, no neviem, ci by som si trufol. aj na ulici mam niekedy problem, ked je tam viacej ludi. Ale urcite sa dostanem aj k tomu, len musim zacat chodit autobusom
Zatial chodim peso.
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Klub
«
Odpověď #3 kdy:
22. Červen 2008, 10:58:32 »
Přidám to do této kategorie, protože jsem ji založil, ale s původním topicem už to nemá nic společnýho.
Šli jsme se 3 kamarády do nejmenovaného klubu, snad jen podotknu, že okolo 21h tam bylo málo lidí a na parketu nikdo. Šli jsme na jídlo a jak jsme se vrátili, parket plný. Zaměřil jsem zkušené oko, a hledal koho by se dalo sbalit. Tančily tam 4 velmi pěkné holky, tak jsem k nim přistoupil a řekl, jestli se můžeme přidat. Snad jednu písničku jsme tančili spolu, pak ony utekly.
Tak jsem hledal dál, všiml jsem si dvou holek (věk 23, jedna docela jo, druhá nic extra), tak jsem zvolil stejnou variantu, společně jsme tančili asi 3 písničky, pak jsem jim řekl, ejstli je můžu pozvat na pití. Neodmítly, tak jsme šli. Řekli jsme si jméno, bavili jsme se odkud jsou, co dělají za školu - ale nevýhoda byl strašně velký hluk, tak jsme si museli křičet až přímo do uší. Šli jsme na parket a chvíli tančili společně a zase se bavili (především o škole, o zálibách), ale na parketu se špatně kecalo. Jeden kamarád se ujmul té druhé holky (horší samozřejmě
)Pak jsme šli zase na pití, zase na parket. Co jsme tam spolu byli tak hodinu, tak holky řekly, že jdou z parketu pryč "někam" (neslyšel jsem). Tak jsme chvíli čekali a pak jdu pryč a vidím jak se obě baví s jinýma borcema u baru, později i na parketu. Já jsem nebyl moc vtíravej při tanci, což byla možná chyba. Oni tam tančili víc "společně" a holkám se to asi líbilo. Dál nebudu komentovat, že ony za náma už nepřišly. Jen když jsme odcházeli, tak jsem se s tou jednou rozloučil, číslo jsem nebral.
Takže si dávám jedno malé plus za navázání kontaktu. Možná ještě dobře, že jsme zjistili zavčas, co je to za holky-nic proti, ale bavit se mohly stejně dobře i s námi a takhle utéct...
Při loučení mi řekla, že tam budou příští týden. Uvidíme, jestli se mi tam bude chtít
Zaznamenáno
Kazisvět
Pohlaví:
Věk: 15
Město: Praha
«
Odpověď #4 kdy:
22. Červen 2008, 11:09:21 »
zajímavý, pokračuj, pokračuj, moc dobře se to čte
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Re: Klub
«
Odpověď #5 kdy:
22. Červen 2008, 14:14:49 »
Jejda, díky
. To poslední "balení" jsem zmínil jen okrajově, stejně tam nebylo o co stát - žádný extra úspěch si nepřičítám. O telefon jsem si mohl říct, ale u takovýchto holek mě to přišlo jako zbytečná ztráta času. Ale to se ještě uvidí -
pokračování určitě bude
/ (za týden)
Jestli se to chce někomu číst, tak klidně budu psát víc, popíšu místnost, vzhled holek, co měly oblečené
Největším přínosem pro ostatní doufám bude to, že je tohle důkaz, jak lze úplně snadno přijít za libovolnou holkou (nebo víc) a prostě je nějak zaujmout, pozvat je, bavit se s nimi ... a kdovíjak to může dopadnout.
Malé slohové doplnění příběhu z klubu:
Dva z kamarádu pili pivo, já jsem měl piva dost, tak jsem si v klubu objednal ferneta. Suverénně jsem přišel s mým douškem alkoholu k lavičce a sedli jsme si do prvního patra, kde byl pěkný výhled na parket. Opodál seděly dvě holky (2x cca 25/6-7), snažil jsem se navázat oční kontakt, ale ony čučely jak sovy někam do davu. Zbytečnost. Tak jsem taky začal čučet na parket, kde jsem si všiml skupinky 4 pěkných holek. My taky 4, ideální kombinace. Byly to tak 17/9-10. Můj zájem padl především na blondýnu, pěkný úsměv, oblečená v dlouhém barevném tričku a krátkých bílých kraťasích - tak krátké, že tričko někdy zakrývalo větší část jejích nohou než ty šortky. (pokračování jiným příběhem za týden)
Zaznamenáno
Milhaus
Jsem introvert, ale léčím se....
Pohlaví:
Věk: 19
Město: Olomouc
«
Odpověď #6 kdy:
22. Červen 2008, 15:56:22 »
Citace: petanx 22. Červen 2008, 14:14:49
pokračování určitě bude[/b]
/ (za týden)
Určitě pokračuj, já se přidávám ke Kazisvětovi, fakt se to dobře čte.
Zaznamenáno
Kazisvět
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
22. Červen 2008, 16:21:03 »
Citace: petanx 22. Červen 2008, 14:14:49
Malé slohové doplnění příběhu z klubu:
Dva z kamarádu pili pivo, já jsem měl piva dost, tak jsem si v klubu objednal ferneta. Suverénně jsem přišel s mým douškem alkoholu k lavičce a sedli jsme si do prvního patra, kde byl pěkný výhled na parket. Opodál seděly dvě holky (2x cca 25/6-7), snažil jsem se navázat oční kontakt, ale ony čučely jak sovy někam do davu. Zbytečnost. Tak jsem taky začal čučet na parket, kde jsem si všiml skupinky 4 pěkných holek. My taky 4, ideální kombinace. Byly to tak 17/9-10. Můj zájem padl především na blondýnu, pěkný úsměv, oblečená v dlouhém barevném tričku a krátkých bílých kraťasích - tak krátké, že tričko někdy zakrývalo větší část jejích nohou než ty šortky. (pokračování jiným příběhem za týden)
šli jste za nima? jak to dopadlo
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
22. Červen 2008, 19:15:00 »
Jo šli, to jsem psal o kousek výš, ale celá skupinka strašně brzo zdrhla úplně pryč, takže z toho nebylo vůbec nic. Pokračování tohoto příběhu je taky v horním příspěvku.
Už se mi to nechtělo dál rozepisovat. Ale těšte se na další zážitky, do týdne určitě budou další. A tentokrát si dám záležet
Zaznamenáno
Kazisvět
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
23. Červen 2008, 21:46:27 »
super čekám na další díl z telenovely
jinak samozřejmně přeju strašně moc štěstí. ALe vlastně, když si nějakou najdeš tak už se nebudeš pokoušet a já nebudu mít co číst, takže.. nevim ejstli popřát nebo nepopřát štěstí
( jako by na mým popřání záleželo
)
ne bez prdelky pokračuj
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Tančírna
«
Odpověď #10 kdy:
28. Červen 2008, 23:40:48 »
kazisvět: No po pravdě nevím, ale kdybych si nějakou slečnu našel, tak bych byl jen rád.
Sobota: Zval jsem do sobotní tančírny jednu holku, o kterou se teď dost snažím. Řekla, že má něco jinýho, tak jsem ji ani moc nepřemlouval, snad jsem se jí akorát zeptal předešlý den "tak zítra teda nemůžeš?". Protože jsem nevěděl, s kým jiným tam jít, zkusil jsem napsat jedné holce z tanečních, kterou jsem nebyl schopný půl roku dostat na světlo boží. Nevím, asi mi stouplo charisma i při psaní SMSek, ale tuhle ztracenou naději se mi podařilo přemluvit, aby se mnou šla. Nejprve sice vzdorovala, že "asi někde bude" (dost divné, že?), tak jsem jí napsal "vždyť o nic nejde, prostě přijď a zatančíme" a pár keců okolo. Nevěřil jsem vlastním očím, když začala vyzvídat, kdy že se to teda koná, potom mě sama požádala o ICQ (ač před nějakou dobou tvrdila, že ICQ nemá). No byl jsem fakt překvapenej. Tak jsme se teda domluvili, kdy a kde se potkáme. Říkala, že jí autobus domů jede ale brzo, tak musí jít dřív - nabídl jsem odvoz domů autem, samozřejmě odmítala. Trochu jsem překecával, až napsala, že si to ještě rozmyslí. Večer jsme se teda potkali, všechno super, zašli jsme ještě na zmrzlinu, na kterou jsem ji pozval. Loudali jsme se na místo a povídali. Potom jsme tančili, byla docela nadšená, ale asi z únavy a horka už jsme se nebavili tolik, jako na začátku. Potom přišel teda čas, kdy už chtěla odejít, domů odvézt nechtěla, tak jsem jí aspoň hodil kousek na autobus. Teď ale večer teprve začíná. Rozloučili jsme se jen mávnutím, ale napadlo mě, že v tančírně byla spousta jiných (a pěkných) holek, že se vrátím a něco zkusím, v nejhorším pokecám s kamarády. Tak jsem přijel, kamoši seděli v bufetu a oslavovali narozky jednoho z nich. Okolo docela spousta holek, většina zadaných, ale byly tam dvě (sestry 9/16 a 10/20 <vzhled/věk>). Ta starší byla delší dobu pryč, tak jsem se nejprve bavil s kamošema, s jejich přítelkyněmi, občas jsem hodil očko na 9/16. Představil jsem se jí, tak se ona představila mě a podala mi ruku. Prostě tak jak to má být
Bavili jsme se normálně o blbostech-co prázdniny, výlety k moří, jazyky, cizina, celkem nenuceně jsem se bavil pokud možno s každým, prostě být středem pozornosti. Snažil jsem se té mladší zprvu moc nevěnovat, až později jak někteří odcházeli a jiní přicházeli, tak se měnily místa k sezení a já se přibližoval k ní. Taky jsme občas prohodili nějakých pár vět, bavilo se s ní suprově. Podle situace jsem pořád konverzoval s někým, chvíli třeba i poslouchal, pak něco nadhodil. Ale ke konci jsem se na ni zaměřil víc. Zjistil jsem kam jde na školu, co bude dělat o prázdninách atp. Pak už zavírali, tak jsme se celá skupinka sunuli pomalu ven a to se teprve objevila její starší sestra, musím říct docela kus. A kluka sebou neměla. Stejně jako té první jsem se představil a pak ona mě a potřesení ruky. Když jsme byli venku, tak jsem se ještě bavil s tou mladší (jo ta mi pak řekla, že se jí se mnou
nádherně
bavilo), ale potom jsem se snažil zaměřit i na sestru. Taky jsem zjistil co studuje, ale už jsem nestihl moc konverzace. Všichni se loučili a potom kamoši chtěli odvézt. Ale 8 lidí se mi do auta nevejde, tak řekli, že pojedou MHD a že mám odvézt domů tyhle slečny
. Tak jsem jakoby nic říkal, že určitě, nějak jsme se rozloučili se všema a vzal holky do auta. Zjistill jsem, že bydlí po cestě ke mě domů, pár kilometrů ode mě. Ještě jsme trochu konverzovali v autě, ale domů to neměli daleko, tak brzo vystupovali. V autě jsem se s nimi taky rozloučil jako ostatní předtím, tedy objetí a polibek. Obě se nechaly úplně samy. Vystoupili, jen jsem pronesl, že se musíme ještě někdy vidět. Žádná extra reakce nebyla, tak jsem se ani neptal na číslo. Mladší byla pro mě moc mladá a s tou starší jsem se tolik nerozpovídal, asi by neměla tu důvěru mi dát číslo a přítele by teoreticky mohla mít. Ale věřím, že donutím kamoše udělat nějakou akci a ty holky tam vezmou a pak by mohlo něco být. Případně v nouzi můžu požádat někoho z kamošů o telefon, ale to je nouzovka.
resumé: 1x pozvaná kamarádka bez zájmu, 1x navázán super kontakt s mladou holkou, 1x vynikající holka na rozpracování.
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
12. Září 2008, 08:52:54 »
Z minulých pokusů nevzešlo nic, kamarádka je kamarádkou, i když jsem s ní nebyl v kontaktu aspoň měsíc, sestry z příběhu taky nic, starší má kluka a mladší jsem vůbec neviděl (stejně byla moc mladá). Jeden nadějný pokus s holkou byl pro mě taky dost nešťastný, tak jsem za poslední dobu ani neměl moc chuť a vlastně ani čas nikde balit. Až včera.
Jel jsem za kamarádem popřát k narozeninám a na oslavu. Je to asi půl hodiny městskou hromadnou. Na jednom místě musím přestupovat, a zrovna jsem tam chtěl počkat na kamaráda, ale (naštěstí) jsem nevěděl, jestli už odjel nebo ne. Tak jsem na něj nečekal a pokračoval dalším spojem. Ještě podotknu, že na zastávce seděla nějaká holka, ale skoro jsem si jí nevšiml. Když jsem nastoupil, tak jsem si sednul a ta holka měla namířeno na to místo, kde jsem seděl já, tak si nenuceně přisedla vedle. Říkal jsem si fajn, ale to jsem ještě netušil jak se věci pohnou. Tak jsme jeli, já jí nevěnoval pozornost, až když jsem po chvíli viděl ve skle před sebou odraz její tváře tak mi přišla docela sympatická. Ještě jsem měl původně v plánu počkat na nějaké další zastávce na kamaráda, který mezitím napsal, že teprve odjíždí. Ne, plán jsem změnil, začal jsem bádat nad tím, jak holku oslovit. Přiznám se, že mi po vymyšlení plánu docela začlo bušit srdce
. Asi 2 zastávky předtím, než jsem chtěl vystupovat jsem ji oslovil s otázkou, jestli pije kávu. Čekal jsem hromady výmluv a odpovědí "proč?", tak mě zaskočila odpověď "Ano"
. Ale ustál jsem to a zeptal se, jestli bych ji mohl na nějakou pozvat, načež tvrdila, že dneska ne, až zítra...to mě taky dostalo. Nakonec jsem se jí zeptal an číslo a na jméno (osobně mi svůj kontakt naťukala do telefonu) a pak jsme se rozloučili, vystupoval jsem (to je důležité-zapůsobit ze začátku během pár minut a potom rychle odejít). Takže se to celkem povedlo, napíšu jí až za pár dní, aby to nevypadalo, že mám o ni velký zájem a mohla být napjatá
Zaznamenáno
Avarang3r
Míň myslet, víc dělat.
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #12 kdy:
13. Září 2008, 16:48:49 »
Dobře !
Lol, s tim kafem to bylo dobré. Ty se nějak lepšíš ! ! !
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://j
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
18. Září 2008, 22:07:28 »
Dnes: strojní veletrh. Motalo se tam takové množství hostesek, že jsem nemohl nic nedělat. V jednom pavilonu 3 holky (všechny tak HB7) rozdávali letáčky, jeden jsem dostal, pronesl jsem něco jako děkuju, a na kafe mě nepozveš? Prý že pracuje, tak to nejde. Šel jsem dál a trochu to konzultoval s kamošem, ten že se na ně mám vykašlat. Nejsem přece suchar, tak jsem na druhou stranu papírku napsal svůj telefon a šel to jedné z holek dát. Tvrdil jsem že já stejně nevyhraju, tak mě může třeba někam pozvat, ona že ty letáčky nechtějí, že je musí rozdávat. Tak jsem řekl, že ho dávám jí, vzala si ho a já odešel. Uvidíme co bude.
Dvě holky (NG6 a HB10) rozdávaly po areálu kávu zdarma, tak jsme si dali, chtěl jsem na tu hezčí něco zkusit (opět jsem si připravil vizitku s číslem), ale pořád se okolo nich někdo motal a pak odcházely pryč, tak nic.
Další dvě (NG5 a HB8) dělaly anketu na nějakou soutěž, tak jsme s kamošem vyplnili papírek, přičemž v té hezčí poznal holku, kterou viděl na nějakých hodech. Tak se spolu chvíli bavili, já si jich moc nevšímal a on jí dal svoje číslo (napsala si ho na ruku). Šli jsme pryč, po nějaké chvíli úplně utahaní opustili areál a při cestě domů mi volali na telefon, že jsem prý něco vyhrál. Váhal jsem jestli se vracet, ani jsem nevěděl co jsem vyhrál a kam mám přesně jít, navíc jsem už neměl vstupenku. Ale vrátil se, do areálu mě pustili, výhru jsem si převzal a tam stály ty poslední dvě holky. Tak jsem jim jako poděkoval, že mi zařídily tu výhru
, trochu jsme kecali, nakonec říkám, že se snad zase někdy potkáme a z igelitky jsem vyštrachal papírek s číslem, kterej jsem si předtím připravil pro HB10. Co se bude dít nevím, musím vyčkat.
Zaznamenáno
j4c0p
precitanim tohoto sa nic podstatne nedozvies....
Pohlaví:
Věk: 18
Město: Ruzomberok - Ivachnova SK
«
Odpověď #14 kdy:
21. Září 2008, 10:36:30 »
ked vravis o hosteskach ...
celkom fajn finta na zacatie konverzacie je "vymena"letakov.Urcite poznate, ze kazda ktoru stretnete ,vam vopcha do ruk niaky letak. Trick je v tom ,ze pokial niaky letak mate tak namiesto dalsieho zobrateho letaku si ho s nou proste vymenite . V tej chvili uz nebude posobit tak neosobne a ked to spravne podate ,tak ju rozosmejete a pripravite si ju na dalsi pokec
....btw este ma napadlo , ze za letak ktory vam da , mozete pytat jej tel cislo
Zaznamenáno
"Spousta super holek končí s megadebilama a spousta super kluků s megapipinama."
quilty
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Fraška
«
Odpověď #15 kdy:
25. Září 2008, 15:08:05 »
S hosteskama se nejde moc dlouho vybavovat, tak jsem zvolil rychlou strategii. Pro zájemce o pokračování: žádné nebude. Za 2 rozdaná čísla se mi žádná dosud neozvala, takže smůla.
Pak mám nový report. Akce, kde byly tuny vysokoškoláků a hlavně vysokoškolaček. Ženy byly v menšině, ale aspoň něco. S kamošem jsme vypili víno a šli tam, ale nebudu to moc popisovat. Párkrát jsem na nějaký dvojset kouknul, bez odezvy, oslovil, zájem maximálně dvouminutový. Pak jsem zkoušel oslovit na parketu, nic nebylo a ještě jsem málem dostal napřeshubu
(od nějakýho dementa, pardon za to slovo, ale je to tak). Pak jsem chtěl nějaký pozvání, ale to taky skončilo jako šurt na dně rybníka, takže absolutní fraška. Vůbec mě to nenadchlo. Asi je chyba, že je potřeba holky "ukecat" a pak to s nima jde líp, ale byl tam tak velkej hluk, že jsem se o tohle nesnažil a tím byly úspěchy nulové. Na xicht nikoho nesbalím, proto konec reportu, kluby asi nejsou pro mě
Zaznamenáno
Mr.LiWu
Octavia 1.9TDi killer
Pohlaví:
«
Odpověď #16 kdy:
25. Září 2008, 15:25:56 »
petanx : I "nevzhledný" kluk občas sbalí babu v klubu, nicméně chápu tě -> taky kluby nepreferuju, balit tam neumím. Z toho samého důvodu, je tam hluk a člověk musí umět zaujmout spíš řečí těla a krátkými narážkami, a to mě taky moc nejde
Zaznamenáno
Milujeme ty ,co nás odmítají a odmítáme ty ,co nás milují.
j4c0p
precitanim tohoto sa nic podstatne nedozvies....
Pohlaví:
Věk: 18
Město: Ruzomberok - Ivachnova SK
«
Odpověď #17 kdy:
26. Září 2008, 03:27:31 »
Neviem preco ale kluby su miesta kde sa chodi balit , ked uz su vycerpane vsetky moznosti.Alebo inac povedane chodia tam balit uplne vsetci ,takze zbytocne vela kohutov na smetisku
Ja osobne radsej nadvezujem kontakty inde.
Zaznamenáno
"Spousta super holek končí s megadebilama a spousta super kluků s megapipinama."
quilty
asdf
Pohlaví:
«
Odpověď #18 kdy:
27. Září 2008, 16:41:19 »
petanx sa nam nejak rozbehol
A ako to dopadlo s tou v buse, co si ju pozval na kavu? Ked ti osobně tukala svoje cislo do telefonu, tak snad aj na tu kavu sla nie?? Ak nie, tak tomu vobec nerozumiem.
Inak ale svata pravda s predchadzajucimi 2 prispevkami, balenie v kluboch ci na disco je take trapne, aspon sa mi zda...Aj tak to tam kazda caka, a prakticky uz 5 sekund pred tym nez k nejakej prijdes jej na ociach vidis ze vie o co ti ide. Navyse to tam skusa kazdy, a je to hrozne velka konkurencia...A okrem toho, kedze je prakticky iste, ze kazdu schopnejsie vyzerajucu babu tam za vecer par chlapov 100% oslovi, tak uz je akasi "imunna" a navyse vie, ze si moze vyberat z mnohych - a teda mas len malu sancu zabodovat odvahou ci originalitou (ktora by musela byt nejaka fakt dychvyrazajuca aby zabrala, ak nie si fakt nejaky sympatak, ktory sa paci kazdej druhej)...
A este nieco, nepiste tu pls o zenach tie debilne cislovky ako NGHB789 a neviem co, je to take degradujuce
Radsej napiste priemerna, pekna, sympaticka, krasna, atd
«
Poslední změna: 27. Září 2008, 16:52:34 od asdf
»
Zaznamenáno
Milhaus
Pohlaví:
«
Odpověď #19 kdy:
27. Září 2008, 18:32:31 »
Citace: asdf 27. Září 2008, 16:41:19
Inak ale svata pravda s predchadzajucimi 2 prispevkami, balenie v kluboch ci na disco je take trapne, aspon sa mi zda...Aj tak to tam kazda caka, a prakticky uz 5 sekund pred tym nez k nejakej prijdes jej na ociach vidis ze vie o co ti ide. Navyse to tam skusa kazdy, a je to hrozne velka konkurencia...A okrem toho, kedze je prakticky iste, ze kazdu schopnejsie vyzerajucu babu tam za vecer par chlapov 100% oslovi, tak uz je akasi "imunna" a navyse vie, ze si moze vyberat z mnohych - a teda mas len malu sancu zabodovat odvahou ci originalitou (ktora by musela byt nejaka fakt dychvyrazajuca aby zabrala, ak nie si fakt nejaky sympatak, ktory sa paci kazdej druhej)...
Já si dovolím trochu nesouhlasit s vaším názorem na balení v různých podnicích atd. Minulou sobotu jsem vyrazil s pár kámošema po delší době na zábavu
. Hned po tom co se všeci kámoši ožraly a rozutekly sem se kouknul po nějakých holkách.
Nebylo jich tam dost, ale pár přece. Nakonec jsem oběvil takový dvě pěkný holky, který postávali a moc se nebavily. tak sem lupnul jednoho "pivsona" na kuráž a vyrazil. No a s tou hezčí mám v pondělí schůzku......
. jinak jsem za celej večer poznal minimálně 5 dalších hezkejch holek.
Takže se stačí nebát nebo se na kuráž něčeho napít a vyrazit za holkama.........
Zaznamenáno
asdf
Pohlaví:
«
Odpověď #20 kdy:
27. Září 2008, 20:03:34 »
no to budes asi extrovert, taky typ co vojde do podniku a za hodinu sa pozna aj s vratnikom
ja som 5 nespoznal ani za posledny polrok
Zaznamenáno
Milhaus
Pohlaví:
«
Odpověď #21 kdy:
27. Září 2008, 20:12:07 »
No řekl bych, že jsem něco mezi introvertem a extrovertem. Když je dobrá parta, sranda atd.... tak sem strašnej extrovert, pokud ovšem nikoho neznám tak to je se mnou špatný, ale pracuju na tom. A 5 holek neni moc. Víš jak to je - kámoš potká kámošku, no a když jsem s ním tak si stoupnu k holce a řeknu : "To nás (jméno toho kámoše) ani neseznámíš? Tak já to udělám sám.". A představím se. popřípadě ji rovnou na něco pozvu......
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
«
Odpověď #22 kdy:
27. Září 2008, 20:26:01 »
Milhaus: no kdyz ti to jde tak snadno, tak bud rad. Kdyz uz, tak se snazim o nekolik holek, ale ze bych se aspon seznamil, to ani ne. Nechcou.
asdf: ta z busu mi nedlouho potom, co jsme se poznali napsala SMS, ze ma nejaky pruser a ze do konce mesice nemuze ven. Ach tak trapná výmluva. Kdyz jsem ji napsal proc nemuze ven a jestli si nenajde aspon chvilku, tak neodepsala. Tohle mě už fakt na holkách se*e, tak jsem přestal psát, vyčkám začátku října (cca 3.10.) a pak možná napíšu. Ani nevím co, třeba jen smajlíka, možná jí dojde co to znamená. Ale asi ne. Já se nebudu nikoho doprošovat, zahajuji celibát!!!
Zaznamenáno
asdf
Pohlaví:
«
Odpověď #23 kdy:
27. Září 2008, 20:46:08 »
to je jedna vec, co v zivote nepochopim, ak ti pomaly nanuti cislo, a potom sa neozyva. Sak ti mohla s usmevom povedat nie, alebo dat zle cislo - a je z toho elegantne vonku. A nie toto...To je ta zenska logika - dam mu cislo, a spravne cislo, a potom bud nereagujem vobec, alebo trochu popisem, a potom sa odmlcim. Nech ho chudaka trafi slak
Mne sa stalo raz to iste, a zaboha nepochopim co tym dotycna mala na mysli...
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
Věk: 21
«
Odpověď #24 kdy:
27. Září 2008, 20:53:04 »
Citace: petanx 27. Září 2008, 20:26:01
Milhaus: no kdyz ti to jde tak snadno, tak bud rad. Kdyz uz, tak se snazim o nekolik holek, ale ze bych se aspon seznamil, to ani ne. Nechcou.
asdf: ta z busu mi nedlouho potom, co jsme se poznali napsala SMS, ze ma nejaky pruser a ze do konce mesice nemuze ven. Ach tak trapná výmluva. Kdyz jsem ji napsal proc nemuze ven a jestli si nenajde aspon chvilku, tak neodepsala. Tohle mě už fakt na holkách se*e, tak jsem přestal psát, vyčkám začátku října (cca 3.10.) a pak možná napíšu. Ani nevím co, třeba jen smajlíka, možná jí dojde co to znamená. Ale asi ne. Já se nebudu nikoho doprošovat, zahajuji celibát!!!
vůbec ji nepiš, to bys byl blbý....nemáš ji zapotřebí, kašli na ni....
Zaznamenáno
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
Stran:
[
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra