Odhodlání k jakékoliv akci

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 16:26:54

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 793 příspěvků v 1 875 témat od 1 867 uživatelů
Nejnovější uživatel: Berisek13
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Jak a kde jste někoho sbalili (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Odhodlání k jakékoliv akci
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2  Vše Tisk
Autor Téma: Odhodlání k jakékoliv akci  (Přečteno 2794 krát)
Starwalker

Pohlaví: Mužské
Věk: 26
Město: Brno

Zobrazit profil
« kdy: 25. Únor 2008, 22:39:23 »

Ahojte, zřejmě bych měl začít klasickým popisem, že je mi 25 let, pár let jsem neměl vážnou známost a během té doby se ze mě stal typický introvertní sociofób, který uhýbá před pohledem ostatních dívek a po večerech se utápí v depresích z neschopnosti navázat kontakt. Po prošmejdění Qarka a podobných záchytných bodů už to vypadá líp, klidně bych kontakty navazoval, jenže chybí ten prvotní impuls, jak se odpíchnout a vybičovat k akci. Ačkoliv údajně nejsem úplně k zahození a pár dívek už semnou vyloženě flirtovalo (to není plané honění ega, ale fakt), jsem naprosté dřevo neschopné v reálu rozumně komunikovat a většinou se instinktivně nějak vymluvím a zdrhnu, než mi dojde, o co vlastně šlo. Tak se už nějaký ten týden odhodlávám zkusit internetovou seznamku, kde by snad úvodní dojem potrefeného zmatkáře nehrozil, ale je tu další problém - obava, kdo se na podobný inzerát může ozvat. V podvědomí jsem si vytvořil obraz "slečny dokonalé" a nejspíš se bojím, že mi ji nějaká nepovedená známost rozbije. Navíc jsem takový ten typ hodného blbce, kterému by bylo blbé na případné kontakty, které by mě nezaujaly, neodpovídat.

Ani nevím, co čekám od tohoto threadu, univerzální rada asi neexistuje. Snad jen naději, že to v tomhle věku ještě není ztraceno... Nebo nakopánmí do zadnice "Jdi sakra do toho, simulante!" Šťastný Což mi připomíná ty seznamky - jak to vydíte s jejich úspěšností, případně čeho se držet a naopak vyvarovat?
Zaznamenáno

Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 25. Únor 2008, 23:56:43 »

Chce to trpezlivost a ochotu vydat sa na dlhu trat. Urob kazdy den nieco. Napriklad si precitaj clanok, ako sa stat balicom za tri dni a skusaj to. Nemusia to byt hned tri dni, ale napriklad kazdy z tych dni rozdel do viacerych. napriklad 2 dni budes len nadvazovat ocny kontakt, potom 2 dni len zdravit a tak dalej. Hlavne nieco rob a nezabudni sa pochvali, co si zvladol. Uvidis, ze ono to po par pokusoch pojde. Prajem vela stastia.
Zaznamenáno
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 26. Únor 2008, 01:39:40 »

Co se týče seznamek - je to dost běh na dlouhou trať. Řikal to tady Galileo - nejrve je lepší se naučit balit v reálu a teprve potom přejít na seznamky.

A já mám stejný názor. Začni postupně komunikovat (nejen s holkama co chceš, ale se všema ženama). Trénuj, dokud tě nebude komunikace znervózňovat. Potom přejdi k flirtování, dotekům, atp. a pak už to půjde. Jestli seš hodně ztracenej, tak si vem s sebou kamaráda, kterej tě podpoří. Balit můžeš kdekoli, pro začátek bych zkusil na nezávazné flirtování nějaké disko a až budeš hledat opravdový vztah, tak zkusit někde, kde se nepohybuje tolik "jednonocovek" Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Aldamir
**

Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 26. Únor 2008, 01:44:13 »

Pokud jde o internetový seznamky, tak ti asi můžu dát pár rad, jelikož s nimi mám bohatý zkušenosti... S jazykem

1) neodpovídej na inzeráty holek, zadej si svůj vlastní. Každá trochu slušná holka na seznamce má mail zahlcenej nabídkama a většinu z nich ani nečte, protože to prostě nezvládá. Navíc se tim ušetříš splíny z toho, že jim píšeš a ony na tebe kašlou. Tobě na inzerát odepíše tak jedna, možná dvě, ale už tam máš aspoň ten prvotní zájem...

2) šance na seznámení je o dost nižší než v reálu, protože když pozveš na rande holku live, tak jde většinou už s tim, že si ji nějak zaujal. Holka ze seznamky tě na prvním rande teprve poznává a většinou to tím prvním rande i skončí...

3) většina holek na seznamce patří k těm, o který neni až takovej zájem (což neznamená, že jsou špatný, právě naopak, jsou schopný ocenit tvojí snahu), takže nečekej nějakou vysněnou krasavici...

4) je větší pravděpodobnost, že se díky tomuhle seznamování naučíš komunikovat a chovat se v přítomnosti holek, než že skutečně nějakou najdeš...

každopádně hodně štěstí...
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 26. Únor 2008, 02:10:32 »

Já nevim, mě sama napsala tehdá jen jedna - a ta nepovažovala za nutné mi sdělovat, že má malého ferdu a nehledá ani tak kluka, ale spíš tátu pro Frantíka Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
larry flint

Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 26. Únor 2008, 08:54:29 »

nejak mam dojem, ze seznamky jsou celkem na nic ... pokud se naucis balit v realu, tak uz je k nicemu nepotrebujes. NO v tvem pripade ani ne tak balit jako komunikovat.
Mam kamose, ktery to ma presne stejne jako ty {hm Kamile?  Znepokojený }. Je fakt peknej, dost chytrej, holky se s nim celkem casto pokousi samy flirtovat ALE ve chvili kdy se k nemu priblizi, tak on zazmatkuje a prchne. Sama sem si o nem myslela, ze je to proste jen dalsi namyslenej arogantni blbec, kterej si mysli, ze kdyz je peknej, tak muze byt vul. Jenze on se proste neciti byt lovec, ale korist. coz jako holka asi umim pochopit a vim jak neprijemne to muze byt.
Myslim, ze bys radsi nemel moc zkouset flirtovat s holkama {alespon zatim} protoze ty pokusy u tebe zpousti dost silnej pud sebezachovy. Zkus priste s holkou proste jen mluvit. Nevim, treba mas nejakou particku kamosu, zkus je presvedcit, at pozvou nekdy nejake baby a trenuj na nich. Proste jen tu nezavaznou komunikaci pro zabavu, od ktere se nic neceka.
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 26. Únor 2008, 09:50:12 »

larry flint: většině lidí možná přijdou seznamky na nic... ale pro lidi, co balit neuměj, je to šance...
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
ten největší smolař
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 26. Únor 2008, 12:07:43 »

Musím souhlasit s Aldamirem - pokud člověk přesáhne věk 22 let a neumí tzv balit tak seznamka je šance - sice malá ale je. Já jsem díky ní našel dívku, o které pochybuji že bych na ulici zavadil - nemá moc času stejně jaké já - přitom je hezčí než 99% holek co jsem v životě potkal - teda aspon pro mě - každému se líbí něco jiného, že?  A pokud jde o internetové seznamky tak tady platí pár pravidel -

1. nevadí že bude odpovídat holkám na inzerát, náhoda a ona se ozve.
2. na seznamce trávit max. 30 minut denně - déle to nemá cenu
3. pokud se ti nekterá ozva - budete komunikovat přes icq nebo pod program - po hodině pozvat na schůzku - bud přijme nebo ne. Pokud přijme tak do schůzky na icq nekomunikovat - už jsem to tu psal - je to kontraproduktivní.
4. ta schuzka není první ale nultá - neznáte se a to vůbec, takže pomalu. Nemusíš ji hned zbalit. Pokud jde o polibek na této schůzce - težko na něj dojde.Ale mělo by na něj dojít na další schuzce.
5. nultou schuzku doporučuji zajít do kavárny - po odcházení lehce zavadit o ruku a zkusit se držet - pokud svolí má zájem a to je cíl této schůzky - aby tě chtěla videt znova. Můžeš se zeptat jestli ji můžeš doprovodit domů - nejspíš řekne ne, nebo až jindy. Ale to neva. Při loučení neříkat nic o tom že je zavoláš - prostě říct ahoj a dodat např bylo mi s tebou dobře.Po 2-3 zavolej a zeptej se jestli by nechtěla někam zajít a uvidíš.
6. pokud na další schůzku nepřistoupí nic si z toho nedělej. Najdeš lepší.

Možná to některým přijde divný ale těmto věcem jsem nevěřil, ale když jsem začal držet těchto zásad a rad co mi tu lidé poskytli tak se ze mně stal jiný člověk, no a pak jsem potkal svoji přítelkyni a změnil jsem se znovu - ted si připadám jako plnohodnotný člověk - a hlavně uplně jsem se zbavil svého strachu oslovit či jen tak se bavit s dívkou.
Zaznamenáno
larry flint

Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 26. Únor 2008, 12:11:54 »

Možná to některým přijde divný ale těmto věcem jsem nevěřil, ale když jsem začal držet těchto zásad a rad co mi tu lidé poskytli tak se ze mně stal jiný člověk, no a pak jsem potkal svoji přítelkyni a změnil jsem se znovu - ted si připadám jako plnohodnotný člověk - a hlavně uplně jsem se zbavil svého strachu oslovit či jen tak se bavit s dívkou.

... a to se vyplati  Smějící se Smějící se Smějící se  ne promin nic ve zlym, jen mi to pripomelo teleshopping Znepokojený samozrejme ze ti to preju. Asi je to moje osobni vec, ze seznamky povazuju za neprirozene  Mrkající
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
ten největší smolař
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 26. Únor 2008, 12:23:45 »

2Larry flint - ne v pohodě, mě to taky přijde nepřirozený, ale řekl bych že to patří do dnešní doby - a osobně si myslím že se nic nevyrovná klasickému balení Mrkající ale pro nesmělé lidi je to super věc, která jim s dost velkou pravděpodobností pomuže.
Zaznamenáno
Starwalker

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 26. Únor 2008, 12:56:07 »

Diky moc za vsechny tipy, rozhodne maji alespon psychologicky efekt, ze se musim do neceho sam dokopat, samo nic neprijde. Vetsinu z takoveho toho postupneo osmelovani se jsem zacal praktikovat uz po precteni Qarkovi knizky (btw kdyz mi ji kamos dal k promoci,, byla to prvni chvile, kdy jsem si zacal uvedomovat, ze pasivni cekani na "tu pravou" nema cenu a neco je spatne), ale asi to fakt chce nepolevit. Kdyz byvam delsi dobu ve spolecnosti, tak je to lepsi a zacnu se prizpusobovat, ale posledni dobou se vsichni znamy rozjeli do sveta, tak jdou komunikacni schopnosti ke dnu. Teda alespon ty verbalni, na netu mi to keca az neprijemne, proto jsem se chtel uchylit k tem seznamkam Úsměv.

Jinak seznamky - asi s nimi teda jeste nejakou chvili pockam, podle toho, jak se to vyvrbi v realu. Na druhou stranu od takoveho setkani necekam nic jieho, nez najiti kamosky, se kterou se da rozumne pokecat, zajit do kina, zasportovat, pusu na prvnim rande ani sex na druhem rozhodne nehledam, mnohem lepsi je spriznena duse, se kterou by si clovek rozumel... jenze co slycham z okoli,  tak takova bytost snad nai neexistuje.

Larry Flint to popsala dokonale! S tim kamosem bychom si mohli podat ruce - opravdu mam casto pocit, ze nechtene pusobim namyslene a zamerne nekomunikativne, coz neni vubec pravda. Mlceni tak proste vypada Smutný. Jinak obycejne mluveni s holkou je dobra rada, kdyz o nic nejde, jsem relativne v pohode. Ted jsme treba pokecali s o osm roku starsi zenatou sekretarkou na obede. Zaver byl sice takovy, ze jsem divny introvertni exot, ale byla to sranda  Šťastný
Zaznamenáno

Galileo

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 26. Únor 2008, 16:14:45 »

to Starwalker
se seznamkama opravdu počkej, nauč se balit v reálu. Sice tady někteří píší, že se při seznamování přes internet naučíš s holkama komunikovat, ale z vlastní zkušenosti vím, že při seznamování v reálu se to naučíš rychleji a lépe. Při seznamování přes net se nemůžeš naučit jeden ze základních kroků balení - oslovit holku a pozvat ji na schůzku. Holky musíš oslovovat přímo s pohledem z očí do očí a s úsměvem na rtech a ne schovanej za klávesnící počítače.

Kromě toho, při seznamování přes internet budeš většinu času trávit s holkama, který se tí nelíběj a kterým se nelíbíš ty, kdežto při reálném seznamování budeš chodit na rande jen s holkama co se ti líběj. Úsměv

Chtěl si nějaký návod k nakopnutí, tady jsem se pokusil jeden vytvořit. Není o balení ale o komunikaci jak ti radila larry flint :
Neflákej se! - alternativa úkolu z main webu - pro úplné začátečníky
http://www.qark.net/clanek/neflakej-se
jenom zopakuji o co tam šlo :
"Každý den v tomto měsíci jakkoliv oslovit přesně jednu dívku".
úkol je skvělý, ale jestli jsi ho četl, tak jsi si pravděpodobně říkal, že na tebe je to moc těžký. Proto nabízím jednodušší alternativu na stejném principu:
Každý den v následujících třiceti dnech prohodit minimálně jednu nebo dvě věty s někým, s kým se normálně nebavíš nebo ho jen zdravíš
Zejména ze začátku se vyhýbej hezkým holkám a oslovuj jiné lidi.
pár příkladů (nevím co se na tebe hodí)
  • když si jdeš koupit noviny, tak s prodavačem prohoď alespoň jednu větu navíc
  • potkáš souseda, kterého jsi doposud jen zdravil "dobrý den", tak se ho třeba na něco zeptej
  • jdeš do práce kolem vrátnice, tak prohod pár vět s vrátným
  • potkáš v kuchyňce vaší firmy ředitele, se kterým jsi se nikdy nebavil, tak se ho zeptej co dělal o víkendu
  • budeš platit v restauraci, tak prohoď pár slov s číšníkem - třeba jak má hodně práce (zkoušej to na číšníkovi a ne na sexy servírce - jde  o komunikaci a ne flirtování )
  • v závodní jídelně potkáš skupinu kolegů s vedlejší kanceláře, normálně by jsi je jen pozdravil a sedl jsi jinam. Ted si sedni přímo k nim a prohoď pár slov
Zezačátku tě nebude napadat nic jinýho než "to nám dneska svítí sluníčko" ale uvidíš, že za chvíli tě ty věty budou samy chodit na jazyk, kdykoliv někoho potkáš
Zaznamenáno
Sagi

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 26. Únor 2008, 16:26:15 »

Přesně jak říká Galileo. Vykašli se na seznamky. Podle toho co píšeš bych řekl, že se bojíš té konverzace s holkou, což je podle mě projev malého sebevědomí. Tady bych začal - zvyšoval sebevědomí. Přečti si o tom články na main webu, něco pro sebe udělej, snad bych i doporučil pickup.cz. Zapracuj na innergame, to se projeví na outergame a oslovit holku ti nebude dělat takový problém. Se seznamkama zkušenosti absolutně nemám, ale myslím, že tam máš šanci (neříkám jak velkou, nevím) najít holku, se kterou by sis mohl rozumět, jenže to nevyřeší problém se strachem z komunikace.

Přečti si v O čemkoliv Hardkor start Úsměv
Kam se poděl můj sýr, Hra,.. tohle by ti mohlo taky pomoc Úsměv
« Poslední změna: 26. Únor 2008, 16:39:26 od Sagi » Zaznamenáno
barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 26. Únor 2008, 16:39:30 »

Všechno pěkný , jen ředitele bych asi vynechala  Přemýšlím
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 26. Únor 2008, 18:24:24 »

Galileo: Sorry, ale nemůžu souhlasit...  pokud má někdo problémy s komunikací s holkama, měl by na to jít postupně, to souhlas... a ta seznamka mu to umožní, protože tím přeskočí ten nejtěžší krok na začátku, právě to pozvání... a až bude schopen s nima komunikovat v pohodě, tak je časem dokáže pozvat i live... ovšem sranda to neni, já se k tomu po letech dokopal zatim jednou, a to šlo o kamarádku a ohlas byl negativní...
Zaznamenáno

Starwalker

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 26. Únor 2008, 18:50:09 »

to Galileo: Jasny, presne neco takoveho se snazim delat, konverzovat s kymkoliv to jde, jen ta temata zoufale nedocvakavaji a vysledkem jsou spis trapna ticha. Chce to vazne trenovat kazdy den, nebyt zavreny doma, coz jsem asi do minuleho mesice prave byval. Tohle oslovovani neznamych lidi se uz trochu lepsi (i kdyz dnes me vypekla sousedka, kterou jsem nikdy predtim nevidel - uz se nadechuju k pozdravu, kdyz se otoci a specha pred mrazem domu Úsměv). Akorat s holkama je to tezsi, k tem bude zbyvat jeste nejaka ta cesta. Kazdopadne diky, vypada to na dobry smer Úsměv.

Seznamky jsou imho dobre pro lidi, kteri se nedostanou casto do kontaktu s vetsim mnozstvi osob/divek. Coz je teda muj pripad, ale zrovna v praci mi naprosto necekane zacal kolega vypravet, jak bali holky v nakupnim stredisku. Asi toho cloveka vic proklepnu, pripadne se mu nekdy, az pujde do mesta, sproste prilepim na zada Úsměv.
Zaznamenáno

Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 kdy: 26. Únor 2008, 20:52:47 »

...já se k tomu po letech dokopal zatim jednou, a to šlo o kamarádku a ohlas byl negativní...
Což ale svědčí.... .... .... (chvilka napětí) ... ne, nesvědčí to naprosto o ničem, maximálně tak o tom, že ti to seznamování přes seznamky nepomáhá Úsměv
Zaznamenáno

Galileo

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 26. Únor 2008, 22:59:26 »

to Starwalker
právě proto je dobré zkoušet tu komunikaci někde, kde nevadí, když to bude na začátku jedna věta (třeba u pokladny v supermarketu). Moc se nenuť, po pár pokusech tě budou témata napadat sama. Opravdu to nemusí být nic světobornýho, nejde o výměnu informací, ale o sociální kontakt. Takovej prodavač u stánku s novinama je tam celej den sám, tak je vděčnéj za každý milý slůvko ("tady v tom podchodě u metra je ale průvan, určitě na vás táhne").
Občas se ti stane, že někdo se bude tvářit nerudně. Ale protože tohle cvičení je relativně jednouduchý, tak brzo zjistíš, že 8 z 10 lidí ti mile odpoví. A při podobném procentu úspěchu ti naroste sebevědomí, takže na negativní reakci si neřekneš "lidi mě nemaj rádi, asi působím divně", ale tak jak se na sebevědomýho člověka patří "aha toho člověka je mi líto, asi vstal dneska špatnou nohou z postele".
Všechny tyto dovednosti se ti budou velice hodit až to budeš zkoušet na holky. Uvidíš, že to bude hned jednodušší (neříkám jednoduchý, ale jednodušší určitě Úsměv)

to Aldamir
Neflákej se! Úsměv Někdy před měsícem jsem ti radil, ať necháš těch internetových seznamek a začneš oslovovat holky v reálu a ty nic. Já jsem mezitím pozval na rande dvě holky.
Přesně to vystihl Avaranger   Úsměv - seznamkama se moc nenaučíš.
- jsou tam hodně holky, který mají samy komunikační problémy
- musíš furt chodit na kafe s holkama, který se ti nelíběj
- i když to vypadá jednoušší, ve skutečnosti je to teźší, protože vůbec nevíš jesli jsi jí padl do oka
- samotné oslovení a pozvání na rande je důležité při balení, protože ukazuješ, že jsi muž-lovec Úsměv. Když ho vynecháš musíš tu ženskou přesvědčovat jinak
Já se v minulosti sešel na inzerát snad se čtyřiceti holkama. Nejenom že z toho byl jen jen jeden úspěch, ale celkem jsem se nic nenaučil.
Když jsem začal zvát na rande holky naživo, tak jsem se naučil daleko více. A úspěšnost je mnohonásobně vyšší. A chodím na rande jen s tema holkama, které se mi líběj Šťastný
Zaznamenáno
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 26. Únor 2008, 23:34:43 »

Avaranger: Svědčí to o tom, že to nemám zkoušet na kamarádky, o ničem jiným... S jazykem

Galileo: představ si, že já byl minulej měsíc taky se dvěma holkama na rande, obě přes interát a obě se mi líbily... s jednou to dokonce vypadalo nadějně, ale nakonec to nedopadlo... takže to jde...
nejsem lovec, ani na to nevypadám ani se tak nedokážu chovat... takže tohle mi prostě přijde jednodušší... já vim, že tak mám menší šance než v reálu, ale aspoň něco...
Zaznamenáno

Richard

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 27. Únor 2008, 00:35:51 »

no myslim že bys potřeboval dostat z hlavy že seš ztroskotanec nejvěčí Aldamire...a ty se v tom ještě jen utvrzuješ...Galileo ti řekne že má inzeráty 1/40 a celkově o ničem a ty budeš určitě dál zkoušet hledat štěstí přes inzeráty......a že nejsi lovec...ty asi jen nechceš bejt lovec
a s tim zjednodušovánim neblbni...vždycky existujou jednoduší cesty...a jakmile je začneš vyhledávat tak tě to zavede víš kam......
přes překážky ke hvězdám Aldo [dejme tomu že jich máš třeba hodně...ale když už tě zastaví tak se nesmíš s brekem otočit a utéct zpátky]
Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 27. Únor 2008, 00:44:27 »

seznamkama se moc nenaučíš
Jednu důležitou věc přece - totiž že sou úplně na prd.
K tomu se ale musíš dohrabat sám, jinak neuvěříš. Nejlepším lékem budiž nějakej pořádnej trapas. Smějící se
Celkově vzato je to zkušenost, ale rozhodně ne řádnej způsob seznamování. Spíš taková ptákovina na pobavení.
Zaznamenáno

Galileo

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 27. Únor 2008, 10:05:32 »

ještě k těm statistikám...
Pokud jsem zval holky na živo, tak byl úspěšnost přijetí rande velmi vysoká, určitě přes 50%.
Pokud jsem pozval holku, která dávala pozitivní signály, je úspěch téměř 100%.

A to je další výhoda, když balíš naživo. Naučíš se poznávat lépe ty pozitivní signály a hlavně na ně reagovat.

Znovu to říkám, možná první dvě nebo tři oslovení jsou složitější, ale když to párkát vyzkoušíš, tak je to mnohem jednodušší.

Aldamire, s tím že nemáš podobu ani chování lovce na mě nechoď Úsměv Trochu jsem googloval. Jsi dost vysokej (proto se ti tak líbí inzeráty, třeba pro mě je tam půl holek vyšších než já Úsměv). Hraješ aktivně v týmu kolektivního sportu. No a proč lidi dělají takové sporty? Protože nemůžou dnes svoje lovecké pudy vybít na lovu nebo ve válce.
Zaznamenáno
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 27. Únor 2008, 17:34:29 »

Richard: ne nadarmo se jmenuješ stejně jako můj brácha, taky mě furt prudíš... S jazykem

nejsem lovec, protože mi tato role není vlastní a necítím se v ní dobře... dá se to sakra vyjádřit exaktnějc?

inzeráty jsou pro mě jednodušší, protože ke kontaktu s holkama nemám zas tolik příležitostí jako lidi, co choděj do školy nebo makaj v nějakejch velkejch firmách... do školy nechodim, v práci sem sám a na fotbale se taky zrovna lovit nedá...

Stranger: já vim, že fakt, že mi to moc nevychází svádí k tomu tuhle alternativu zpochybňovat... ale mejm kamarádům to vyšlo, maj holky, který by jinak neměli šanci potkat, tak sakra, proč ne?

Galileo: pokud sem zkoušel balit holky naživo (hlavně na střední), úspěšnost byla 0%... jinak ovšem to, že je to lepší cesta, nijak nezpochybňuju...

No když už si mě teda vygooglil, tak takhle: 182 je podle mě dneska naprosto standardní vejška (tím tě nechci nijak urazit samozřejmě), ale kvůli vejšce tohle opravdu nedělám...
A pokud bych s tebou měl na psychologický bázi polemizovat o loveckejch pudech, tak jistě, fotbal je pozůstatek lovu, jenže je to kolektivní záležitost... Já mám rád kolektivní sporty, kde to všechno neleží na mě, pač sem dost levej a nešika, navíc je to o partě, kamarádech a taky o pivu po zápasech... kdybych hrál třeba tenis, tak uznám, že si mě dostal a máš pravdu, ale srovnávat fotbal s balením holek, kde je to všechno na mě a druhá strana je často více než protihráčem, opravdu nejde...

P.S.: Asi bych měl přestat přispívat, protože jakákoliv debata, která původně začne úplně někde jinde, skončí nakonec u mě, aniž bych to sám chtěl...
Zaznamenáno

Starwalker

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 27. Únor 2008, 20:39:29 »

to Aldamir: Máš můj obdiv, že to se seznamkama zkoušíš, i když to nevychází. A nenech se vyviklat, pokud tě to baví, tak proč s tím přestávat. Ale po menší úvaze bych taky začal směřovat k vyhlížení dívek v reálu, opravdu to vypadá o hodně jistěji. Já chtěl původně tu seznamku spíš jako odrazový můstek, ale s trochou sebebičování to snad půjde i v reálu. Fakt je, že to chce chodit mezi LIDI a kopat se k akci, absolutně nehledět dopředu, nemyslet na následky a trapasy, prostě jednat. No, což teda zvládám jen teoreticky, dnes bych si nafackoval, protože jsem chtěl jen tak oslovit barmanku z posilovny, kterou jsem párkrát viděl u nás v autobuse. Jenže nakonec byla všude kolem spousta jiných lidí, tak jsem zase odevzdal klíček a s idiotským zakřeněním odkráčel Úsměv. Grr, no nuda, šeď, škoda mluvit, never mind.

Jinak zažít pořádný trapas - chce to zažít pořádný trapas s hokou, resp. balením, v ostatních oborech jsem továrna na trapasy. Ráno měli lidi na zastávce dvacetiminutové divadlo, když jsem se snažil jako lama řidič zaparkovat, děsný pocit (na druhou stranu qarkova rada říct si "To jsem debil, no co, alespoň je sranda" zabírá! Úsměv).
Zaznamenáno

Richard

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 27. Únor 2008, 23:14:49 »

buď rád že tě někdo prudí Aldo...to svědčí o tom že mi nejseš lhostejnej Provokatér Slintající

ne vážně...pokud teda nechceš abych na tebe tak reagoval tak mi něco řekni...

chceš s těma holkama pomoct nebo seš spokojenej tam kde seš?

protože jinak nechápu proč věčinu rad a že Galileo ti dává rady na zlatym podnose přejdeš s prstem v nose a jedeš si to svý že takhle to prostě nejde a nepude protože je to tak a tak a ty nejsi to a to a potom je jediná šance tohle a tamto

a jen tak bokem...je velkej rozdíl jestli zkoušíš balit...a nebo jestli balíš

a ještě bonus...jestli žiješ v Praze...tak mi neřikej že nenajdeš klub kde se bude hrát podle tvýho gusta...a tam už pak neni co řešit...

Zaznamenáno
Stran: [1] 2  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS