Pokec s galernici...
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
22. Listopad 2008, 16:30:43
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
44 793
příspěvků v
1 875
témat od
1 867
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Berisek13
forum.QARK.net
Zážitky z terénu
Jak a kde jste někoho sbalili
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Pokec s galernici...
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Pokec s galernici... (Přečteno 2291 krát)
Unixorn
Pohlaví:
Věk: 32
Město: Praha
Pokec s galernici...
«
kdy:
31. Srpen 2007, 17:43:46 »
Tak jsem se o vikendu prochazel po Praze a zabrousil jsem nahodou i do jedne prodejni galerie. Tak jsem si ji prohledl a pak, kdyz jsem videl, ze slecna, co tam sedela u notesu a cosi tam zkoumala, je docela sympaticka, zapredl jsem hovor. Slo to az necekane dobre, zjistili jsme, ze mame presteny stejny knizky, smysl pro muj humor taky mela, takze jsem ji rozesmival vic nez dost a tak jsem si nakonec rekl o cislo (asi 2. v zivote ;-)).
Pak nastal mensi problem, protoze prohlasila, ze jeste pred 14 dny by mi ho moc rada dala, ale ze tehdy potkala sympatickeho kluka a ze to neni spravny. Jelikoz jsem vytrval v premlouvani a hypnotizujicich pohledech, postupne vznesla obranu "ze by v tom mela jeste vetsi zmatek", "ze stejne nevi, jak bude mit volno, protoze byva s tim klukem", ale nakonec mi ho tedy napsala, ovsem se slovy "Jestli spolu nekam pujdem, budeme se bavit jen o predikatove logice." (na tuhle zkousku se totiz ucila a bavili jsme se o tom)
Pripadlo mi to jaka zajimava vymluva pred ni samou - "Vim, ze neni spravny s nim nekam jit, ale budeme se vlastne ucit, takze je to OK."
Pak jsem ji po par dnech zavolal, ale nejak to moc neznelo, a na naslednou sms, aby navrhla nejaky termin setkani zatim nereagovala, takze je docela dobre mozne, ze toho ted lituje. Zkusim ji jeste nejak ukecat po telefonu o vikendu, ale zatim se zda, ze se asi sama sebe lekla.
No, byla by to skoda, uz dlouho jsem se takhle s nekym, koho vidim prvne v zivote, nepobavil...
Jaky nazor na to mate vy?
Zaznamenáno
Lee Cougan
Pohlaví:
Město: Fox River
Re: Pokec s galernici...
«
Odpověď #1 kdy:
31. Srpen 2007, 18:01:02 »
Predne, i kdyz nemam rad dlouhy prispevky, dobrej pribeh
zaujalo me to...
Jinak, podle me ta holka nevi, co chce, nebo minimalne v tu chvili predtim nevedela. Coz krajne nemam rad, kdyz holka nevi, co chce (mam na mysli dlouho se nedokaze rozhodnout, taky semtam nevim, co chci, ale behem par dni si to ujasnim). Kazdopadne bych to jeste zkusil, nic za to nedas, pokud ses do ni nezamiloval, jakoze asi ne, tak to pro tebe muze bejt jen prijemna zabava a je tu dobra sance, ze se z toho neco vyklube. Ale pokud by se stalo, ze uz konecne vi, co chce a nejsi to zrovna ty a nebo pokud bych vycitil, ze ji to nejakym zpusobem ublizuje, tak ruce pryc.
Je ti sympaticka, tak ji nechces delat problemy, ne?
Zaznamenáno
Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
0724
«
Odpověď #2 kdy:
01. Září 2007, 16:43:54 »
imho jsi na ní pak moc tlačil a to v součtu s tím, že někoho má a nejspíš jí vyhovuje vyústilo v to, že jí nezajímáš. Takže jde v lastně o bdobný případ, kdy projevuješ přílišný zájem.
Ale příběh hezký, já bych asi odpověděl něco ve smyslu, že se ozvu za čtrnáct dní, jestli se třeba něco nezměnilo, že jak je vidět tak je to dlouhá doba - snad by se usámla a případně s ujištěním, že jestli se do té doby nic nezmění a přítel bude fajn, že už violat nebudu bych si myslím číslo dostal.
Zaznamenáno
Hydr0gen
«
Odpověď #3 kdy:
02. Září 2007, 11:23:56 »
Decentně to zkus, ale netlač za každou cenu. Už teď jsi asi tlačil až dost...
Zaznamenáno
ArchimonDe
Pohlaví:
Věk: 19
Město: Zlín
«
Odpověď #4 kdy:
02. Září 2007, 12:09:49 »
No já nevím, podle mě je to jí jasné, ona chce být prostě s tím jiným a neví akorát co ti říct, abys to pochopil. Jinak chudák holka, si představ, že bys s ní chodil a za ní by přišel takový chlapík a začal by na ni tlačit, aby šla radši s ním než s tebou (za předpokladu, že tebe chce).
Jen k zamyšlení.
Pokud se ti neozvala, tak je asi dokonáno. Šels na to moc rychle podle mě. Ale pokud chceš, aby to nějak pokračovalo, tak zkus možná chvilku počkat, kdo ví, co se stane.
Zaznamenáno
Člověk je člověku víc než jen člověkem.
Nezáleží na tom, kým jsi, podstatné je kým chceš být a co pro to děláš.
spage
«
Odpověď #5 kdy:
02. Září 2007, 15:50:34 »
Ja bych to vubec neresil.
Zaznamenáno
"All men dream but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds wake in the day to find that it was vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dream with open eyes to make it possible."
Unixorn
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
03. Září 2007, 13:32:31 »
Citace: ArchimonDe 02. Září 2007, 12:09:49
No já nevím, podle mě je to jí jasné, ona chce být prostě s tím jiným a neví akorát co ti říct, abys to pochopil. Jinak chudák holka, si představ, že bys s ní chodil a za ní by přišel takový chlapík a začal by na ni tlačit, aby šla radši s ním než s tebou (za předpokladu, že tebe chce).
Jen k zamyšlení.
Pokud se ti neozvala, tak je asi dokonáno. Šels na to moc rychle podle mě. Ale pokud chceš, aby to nějak pokračovalo, tak zkus možná chvilku počkat, kdo ví, co se stane.
Kdyby s nim tak moci mermo chtela byt, tak mi to cislo nedava
A ja na ni netlacil, aby se mnou zacala chodit, ci co, jen jsem po ni zadal cislo a de facto nejakou dalsi schuzku, od cehoz je k chozeni prece jen relativne daleko, ze...
Nesnazil bych se, kdybych z toho, jak se bavila, a co rikala, nemel pocit, ze jsem ji dost sympaticky. Nelamu cisla ze slecen, u kterych ten pocit nemam, bylo by to nejspis jak namahavy, tak i zbytecny
Update:Tak mi poslala sms, a navrhla zitrek a misto. Tak jsem zvedav, jestli si tam fakt prinese skripta
Ja tedy ano
Zaznamenáno
ArchimonDe
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
03. Září 2007, 13:59:08 »
Tak to ta skripta určitě dones. A pak napiš, jak to dopadlo.
Jinak já jsem třeba spíš extravert, takže já rád poznávám nové lidi a kontakty s nimi vyměnuji neustále. Jediní lidi, se kterými nečendžuju čísla jsou opilci, malé děti a zaměstnanci podsvětí a nelegálních organizací.
Zaznamenáno
Unixorn
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
05. Září 2007, 09:36:39 »
Citace: ArchimonDe 03. Září 2007, 13:59:08
Tak to ta skripta určitě dones. A pak napiš, jak to dopadlo.
Jinak já jsem třeba spíš extravert, takže já rád poznávám nové lidi a kontakty s nimi vyměnuji neustále. Jediní lidi, se kterými nečendžuju čísla jsou opilci, malé děti a zaměstnanci podsvětí a nelegálních organizací.
Tak jsem si donesl nejaky vytisknuty matros, coz ji zcela sokovalo, protoze s necim takovym vubec nepocitala. No a pak se to jako rande vyvijelo naramne
Minuly tyden neodpovedela nejspis proto, ze byla nemocna.
Zda se, ze intuice zase jednou nelhala
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #9 kdy:
05. Září 2007, 13:20:24 »
Taky ji to mezitím nemuselo vyjít s tím druhým
Zaznamenáno
ArchimonDe
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
05. Září 2007, 15:22:20 »
To si taky myslím. Ale jsi tvrďák
donést tam ta skripta.
Zaznamenáno
Tomba88
Pohlaví:
Věk: 20
Město: Brno
«
Odpověď #11 kdy:
20. Říjen 2007, 11:47:48 »
Citace: Unixorn 05. Září 2007, 09:36:39
Minuly tyden neodpovedela nejspis proto, ze byla nemocna.
Jako co to je za blbost? Jako když sem nemocnej tak se nemůžu ozvat?
Zaznamenáno
každej sám svýho štěstí strůjce
larry flint
Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno
«
Odpověď #12 kdy:
20. Říjen 2007, 12:23:47 »
tak jasne ze se muze ozvat i nemocna, pokud nema ctyricet horecky teda ... ale ona romanticka zprava: milacku, stale na tebe myslim, lezim s cajem, teplomerem a potim se jak prase ... joo to u cloveka probudi touhu
Zaznamenáno
nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
johny89
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
20. Říjen 2007, 13:40:14 »
byl bych pěkně naštvanej kdyby mi takhle někdo začal lízt do zelí.. jako fakt tohle ve většině případech víceméně odsuzuju a nesnášim lidi co se snaží nabalit něčí holku, ještě v lepšim případě ji pak stejně nechá i ten novej.. Pochopim vztah kterej už nemá cenu, se kterym nejsou oba spokojený atd..
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
21. Březen 2008, 19:22:55 »
50% vztahu neprezije prvni mesic, podle me nebyla nemocna,ale jeste byla s tou svoji novou znamosti, se kterou to par tydnu mohlo klapat, pak to nakonec nevyslo,tak se ti ozvala..
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------