Pouze potlesk pro neznámou dívku

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 16:44:01

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 948 příspěvků v 1 723 témat od 1 706 uživatelů
Nejnovější uživatel: headshot
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Jak a kde jste někoho sbalili (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Pouze potlesk pro neznámou dívku
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Pouze potlesk pro neznámou dívku  (Přečteno 1477 krát)
msankh
*

Zobrazit profil
« kdy: 23. Březen 2008, 16:15:53 »

Na včerejší diskotéce se mi stala celkem zajímavá věc o kterou bych se s Váma rád podělil. Pařili sme s kámošema kousek od pódia a na pódiu tancovalo několik lidí včetně jedný holky, kterou bych podle vzhledu zařadil někam do mírnýho nadprůměru, ale měla takovej šmrnc, že v celkovym dojmu předčila i Miss ČR  Šťastný. Střetli sme se pohledem a mě tahle holka celkem oslovila, takže jsem neváhal a přidal se k ní na pódiu. Hned jsme se chytli a začali sme tancovat dost vášnivě (tělo na tělo a ruce v zajímavejch místech). Hned mě napadlo, že ta holka musí bejt pod vlivem, ale co? Vypadala tak na 16, tak mě napadlo, proč si neužít. Takže během jedný písničky se "vášeň" dost vystupňovala a ona mě začala líbat na krku a v tý chvíli sem si řikal, že mám vyhráno. Podotýkám, že do týhle doby jsem ani nezjistil jakej má hlas (taky by to bylo dost těžký, když na pódiu je hudba dost hlasitá). Začal sem jí to vracet stejnou mincí a pokusil sem se jí políbit na rty (většinou na to takhle rychle nechodim, ale tohle byla dost jiná situace). Nechala se asi tři sekundy a potom uhnula a tancovali sme dál. To mě zaskočilo, ale uvědomil sem si, že sem to s tou rychlostí asi slušně přehnal. Za chvíli sem já odešel, ale stejně mi na tom něco nesedělo.

Když sem se vrátil, tak něco podobnýho dělala s kámošem (mimochodem nevěděl, co sem s ní dělal já) - stejnej průběh (akorát, že on se jí pokusil pozvat na panáka, což ona odmítla).

Nedalo mi to a zkusil sem to na ní znovu. Vášnivej tanec a nic víc. Tu holku to viditelně bavilo. Teď sem zjistil co mi na tom nejvíc nesedělo - ta holka byla střízlivá (tim si sem jistej). Tak za deset minut odešla.

Něco podobnýho, co dělala s náma zkoušela i s minimálně jednim dalšim.

Nejzajímavější na tom bylo, že přestože tancovala dost odvážně, dávala na jevo svůj zájem, tak nic nepřipustila. Byla střízlivá (nebo aspoň nebyla opilá), ale přesto dělala věci, který většinou vidim leda u těch, který sou naprosto pod vlivem. Mě napadá jediný vysvětlení, že si ráda s klukama hraje a vůbec bych se nedivil, kdyby někde měla stálýho partnera. Jestli si s náma skutečně jenom hrála, tak tleskám, protože se jí to povedlo dokonale.
Zaznamenáno

quot;Existují dvě nekonečna - vesmír a lidská hloupost. U vesmíru jsou pochybnosti.
BouncyCastle
*
Pohlaví: Mužské
Věk: 20
Město: Londýn

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 23. Březen 2008, 16:24:14 »

To se mi stalo uz xkrat. Libani uz dneska proste neni "commitment".

RESENI: Odtahni ji z parketu. Sednete si, povidejte si, zapoj doteky. Pak je cas odejit. Nejlepe s ni;)
Zaznamenáno

O msn/Skype/ICQ si napište.
Monny

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 23. Březen 2008, 18:43:30 »

to se nepovede S jazykem...Ona přesně ví, co dělá...má to promyšlené....
Zaznamenáno

Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
Master03

.

Věk: 15
Město: Praha 6

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 23. Březen 2008, 18:44:48 »

Rekl bych, ze presne tohle je typ holky na jednu noc... Cehoz se da leckdy vyuzit, ze Úsměv
Zaznamenáno
BouncyCastle
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 23. Březen 2008, 22:00:30 »

to se nepovede S jazykem...Ona přesně ví, co dělá...má to promyšlené....

To sice ano, ale kdyz nekdo;) dokaze byt dostatecne pritazlivy a zajimavy, tak to ty jeji plany naboura.
Zaznamenáno

Monny

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 23. Březen 2008, 22:09:13 »

tak to pochybuju....dostatečně přitažlivých s ní tančí určitě hodně a zajímavým se při tanci moc nestane....
Zaznamenáno

Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
BouncyCastle
*

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 31. Březen 2008, 15:08:19 »

Proto ji prave musis odtahnout s parketu a zapusobit jinak;) A pritazlivosti jsem nemyslel jen tu fyzickou, ta neni pro zeny - na rozdil od muzu - nejdulezitejsi.
Zaznamenáno

0254

Radioactive for fun

Věk: 23
Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 02. Duben 2008, 19:31:02 »

BouncyCastle > ty komenty mi prijdou presne jako to co qvark popisuje v nejakem clanku, jak stoji 2 u baru popiji pivo a cely vecer si dodavaji odvahu namachrovanyma recma o tm jak by kazdou kolemprochazejici zfleku zbalili
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
BouncyCastle
*

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 03. Duben 2008, 05:03:43 »

Pristi tyden jsem v Praze, tak mi posli PM, jestli mas zajem se sejit. Par veci bych ti vysvetlil.
Zaznamenáno

Baller
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 14. Duben 2008, 12:09:05 »

je to jeji hra, takze pokud jsi taktez hrac a budes lepsi v te hre, nez ona, tak nevidim duvod, proc by nemelo byt neco vic... ale abys vubec neceho mohl dosahnout, tak ona musi porusit nejake sve dane pravidlo-tim treba muze byt, ze nepujde pryc z parketu, nebo treba na panaka, dokud nebude odchazet... tudiz pokud by se ti povedlo ji dostat treba pryc z parketu, tak uz mas na vrch a muzes zacit hrat podle tvych pravidel...
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS