Na včerejší diskotéce se mi stala celkem zajímavá věc o kterou bych se s Váma rád podělil. Pařili sme s kámošema kousek od pódia a na pódiu tancovalo několik lidí včetně jedný holky, kterou bych podle vzhledu zařadil někam do mírnýho nadprůměru, ale měla takovej šmrnc, že v celkovym dojmu předčila i Miss ČR

. Střetli sme se pohledem a mě tahle holka celkem oslovila, takže jsem neváhal a přidal se k ní na pódiu. Hned jsme se chytli a začali sme tancovat dost vášnivě (tělo na tělo a ruce v zajímavejch místech). Hned mě napadlo, že ta holka musí bejt pod vlivem, ale co? Vypadala tak na 16, tak mě napadlo, proč si neužít. Takže během jedný písničky se "vášeň" dost vystupňovala a ona mě začala líbat na krku a v tý chvíli sem si řikal, že mám vyhráno. Podotýkám, že do týhle doby jsem ani nezjistil jakej má hlas (taky by to bylo dost těžký, když na pódiu je hudba dost hlasitá). Začal sem jí to vracet stejnou mincí a pokusil sem se jí políbit na rty (většinou na to takhle rychle nechodim, ale tohle byla dost jiná situace). Nechala se asi tři sekundy a potom uhnula a tancovali sme dál. To mě zaskočilo, ale uvědomil sem si, že sem to s tou rychlostí asi slušně přehnal. Za chvíli sem já odešel, ale stejně mi na tom něco nesedělo.
Když sem se vrátil, tak něco podobnýho dělala s kámošem (mimochodem nevěděl, co sem s ní dělal já) - stejnej průběh (akorát, že on se jí pokusil pozvat na panáka, což ona odmítla).
Nedalo mi to a zkusil sem to na ní znovu. Vášnivej tanec a nic víc. Tu holku to viditelně bavilo. Teď sem zjistil co mi na tom nejvíc nesedělo - ta holka byla střízlivá (tim si sem jistej). Tak za deset minut odešla.
Něco podobnýho, co dělala s náma zkoušela i s minimálně jednim dalšim.
Nejzajímavější na tom bylo, že přestože tancovala dost odvážně, dávala na jevo svůj zájem, tak nic nepřipustila. Byla střízlivá (nebo aspoň nebyla opilá), ale přesto dělala věci, který většinou vidim leda u těch, který sou naprosto pod vlivem. Mě napadá jediný vysvětlení, že si ráda s klukama hraje a vůbec bych se nedivil, kdyby někde měla stálýho partnera. Jestli si s náma skutečně jenom hrála, tak tleskám, protože se jí to povedlo dokonale.