Povedlo se vám tady někomu přebrat holku/kluka?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
05. Září 2008, 13:43:25
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
40 235
příspěvků v
1 740
témat od
1 700
uživatelů
Nejnovější uživatel:
reknetewow
forum.QARK.net
Zážitky z terénu
Jak a kde jste někoho sbalili
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
3
Vše
Autor
Téma: Povedlo se vám tady někomu přebrat holku/kluka? (Přečteno 9915 krát)
DemoiselleM
«
kdy:
19. Leden 2007, 17:51:39 »
Jestli ano, tak napište jak a tak vůbec
Díky
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor
Věk: 1001
Město: Mousillon
«
Odpověď #1 kdy:
20. Leden 2007, 14:02:48 »
Tak toto je jako kupovat zajíce v pytli, protože i když se ti to povede, tak je dobře možné, že za čas se to povede i někomu jinému přebrat tvoji holku(kluka) tobě.
A to z praktické zkušenosti od mých dobrých známých vím, o čem mluvím.
Zaznamenáno
Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
Mikmik
Pohlaví:
Věk: 17
Město: icq na požádání v PM
«
Odpověď #2 kdy:
20. Leden 2007, 14:28:33 »
jj ja bych taky radsi neprebiral, a taky ze to nedelam
Zaznamenáno
World isn't bad but people are
New systems generate new problems
když nejde o život jde o howno
--------------------Dixi--------------------
daemoniack
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Praha
«
Odpověď #3 kdy:
20. Leden 2007, 16:12:17 »
Zatim jsem to nedelala... ale proc ne
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
infiniti
«
Odpověď #4 kdy:
20. Leden 2007, 17:37:53 »
Nevidim na tom nic spatneho se o to pokusit. Nektere vztahy jsou skutecne jako rozjety vlak, kdy ackoliv uz to obecne nikam nevede, nedokaze z nej ani jeden z partneru vystupit dokud se treba neobjevi nekdo, kdo jednomu z nich ukaze, ze to muze byt uplne jine, lepsi.
Kdyz to vezmu trochu prehnane a zamerim se treba na vek 20+, tak pomalu KAZDEJ NEKOHO MA a i z toho duvodu, bych se tomu nebranil.
Ono neco jinyho je to treba v patnacti, kdy se daji sehnat nezadane holky/kluci a neco jinyho je to ve dvaceti, petadvaceti, kdy se cloveku ve vetsine pripadu muze stat, ze se zamiluje do zadane holky/kluka.
Zaznamenáno
NeverLetYouGo
Město: Brno
«
Odpověď #5 kdy:
21. Leden 2007, 11:33:53 »
Nepřebírám! Není to hezké.
Zaznamenáno
daemoniack
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
21. Leden 2007, 12:22:22 »
Jasne a nelzes a nestahujes hudbu od kamosu... nenadavas na rodice a vlastne jsi nikdy nikoho nezabil...
sakra, tolik veci neni hezkych a delame je... je to proste prirozene...
Zaznamenáno
Lee Cougan
Pohlaví:
Město: Fox River
«
Odpověď #7 kdy:
21. Leden 2007, 13:11:13 »
Jo jo, vsichni me zacnete kamenovat
Ja jsem to udelal a vubec toho nelituju...a delam to dal. Nemuzu si pomoct, ale pripadam si, ze me to bavi a mozna to i vyhledavam
Zaznamenáno
Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
NeverLetYouGo
«
Odpověď #8 kdy:
21. Leden 2007, 14:15:12 »
Citace: "daemoniack"
Jasne a nelzes a nestahujes hudbu od kamosu... nenadavas na rodice a vlastne jsi nikdy nikoho nezabil...
sakra, tolik veci neni hezkych a delame je... je to proste prirozene...
Hm, takže až ti bude chtít nějaká přebrat tvého milovaného, tak to budeš taky schvalovat s tím, že je to přirozené? Snažím se držet postoje: Nedělej druhým to, co nechceš aby oni dělali tobě.
Zaznamenáno
daemoniack
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
21. Leden 2007, 16:32:43 »
Citace: "NeverLetYouGo"
Hm, takže až ti bude chtít nějaká přebrat tvého milovaného, tak to budeš taky schvalovat s tím, že je to přirozené? Snažím se držet postoje: Nedělej druhým to, co nechceš aby oni dělali tobě.
Schalovat to nebudu, ale co muzu delat - snad se vic snazit, aby neodesel, ne??? To mi prijde mnohem lepsi, nez ostatnim trvdit, jak je prebirani nemoralni...
Zaznamenáno
NeverLetYouGo
«
Odpověď #10 kdy:
21. Leden 2007, 16:57:58 »
Citace: "NeverLetYouGo"
Schalovat to nebudu, ale co muzu delat - snad se vic snazit, aby neodesel, ne??? To mi prijde mnohem lepsi, nez ostatnim trvdit, jak je prebirani nemoralni...
Každý má jiné hranice, co někomu připadne nemorální, někdo považuje za normální a přirozené. Rozhodně ode mě nemůže nikdo čekat, že jí budu tvrdit, že je to normální a má jít do toho. Dívám se na to totiž i z té druhé strany, ze strany toho, komu někoho přebírám a způsobím mu tím pravděpodobně bolest kvůli vlastnímu prospěchu. Myslím, že drtivá většina lidí, která se vžije do situace, že mu chce někdo přebrat partnera, tohle chování jednoznačně odsoudí.
Zaznamenáno
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Město: Honoghr
«
Odpověď #11 kdy:
21. Leden 2007, 18:01:55 »
Kdyz se ten dotycny chce nechat prebrat, neexistuje nic na svete, co byste mohli udelat, abyste ho zastavili (za predpokladu, ze ten vztah fungoval do te doby normalne, tedy, ze jste jeden druheho nezanedbavali). A uprimne, pokud se ten chlap necha prebrat? At si jde... takoveho tak jako tak nechci... a jiz z toho samotneho duvodu, bych vedome chlapa neprebirala... nemluvim pouze toreticky, uz jsem se kdysi dostala do situace, ze jsem se zamilovala do zadaneho a vypadalo to na oboustrannou zalezitost, ale zadny z nas tu pomyslnou hranici neprekrocil a jsem za to dnes rada...
a nebylo to poprve ani naposled
ale jakmile se dozvim, ze je nekdo zadany, davam ruce pryc.
Protoze az pocatecni zamilovanost, ktera ho k te druhe odtahne, vyprcha, tak muze zacit litovat rozchodu s tou prvni... Zbytecne komplikace, dokonce se snazim vyhybat i takovym, co jeste porad nemaji vyreseny svuj predchozi vztah, tedy pochopitelne s vyjimkou vzajemne pratelske vypomoci, kdy jeden druhemu pomuzeme se dostat z nejhorsiho
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
daemoniack
Pohlaví:
«
Odpověď #12 kdy:
21. Leden 2007, 18:08:51 »
Takze kdyz odchazite od partnera, je to proste jenom proto, ze uz s nim nechcete byt. A neni to i tim, ze mate vyhlednutou nahradu, ktera je aspon trosku jista?? Pujdete z "fungujiciho" vztahu do samoty, nejistoty, ze nakonec budete sami?
Pak klobouk dolu, at vam to vydrzi
Zaznamenáno
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
21. Leden 2007, 18:15:58 »
no...odchazet kvuli vyhlednute nahrade, ktera je alespon trochu jista... uznam, ze asi zalezi na situaci a rozhodne to nevylucuji, ze se to muze stat, ale ze bych jako Lee Cougan, sla a vedome si z toho delala konicek, prebirat, to mi prijde uz trochu moc...
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
Tomfi
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
21. Leden 2007, 19:05:25 »
Přebrat nepřebrat, to je složitá otázka. Přebrat někoho nucením z fungujíciho vztahu je celkem prasečina a jen bůh ví zda se Vám to nevrátí ještě se započtenými úroky.
Ale přebrat holku, která vlastně neví, zda s tím klukem chce být, a když nakonec chce bít svévolně raději s Vámi, vždyť to je normální.Je to jen a jen rozhodntí její jestli se přebrat nechá, ví, a nikdo jiný to za ni nevyřeší.
Stalo se mi taky, že jsem ne úplně přebral, ale asi jsem byl tím důvodem, proč se rozešli, i když mu to zřejmě takto neřekla.
A taky se mi stalo, že prostě mi řečeno, že jsi to potřebuje v hlavě srovnat,že teďka ten vztah nemá budoucnost a za týden už chodila s někým jiným.A sami cítíte jestli to bude ok, nebo už víte, že jde vztah do kytiček.A pochybuju, že by to řekla ve chvíli, kdyby ho ani neznala!
Zaznamenáno
Tak prý ten věk uz bohuzel 20
--------------------------------------------------------
Není čas ztrácet čas
Is no time to loose time
Ist keine Zeit verliert Zeit
Rachel
«
Odpověď #15 kdy:
21. Leden 2007, 22:49:11 »
Když se někdo NECHÁ přebrat, tak ve svým vztahu není spokojený, takže vlastně nemá cenu, aby v něm dál setrvával. Člověk hledá optimálního partnera, takže je normální, že se lidi schází a rozchází. Když se to "rozejití" stane prostřednictvím "přebrání", co se dá dělat. Musí být ale dodrženy následující podmínky:
- Ten, kdo se nechává přebrat, ukončí svůj předchozí vztah, než jde do nového. Jestliže nechá běžet paralelně oba vztahy, už to podle mě v pořádku není
- Nepřebírala bych kamarádce/kamarádovi. To opravdu nestojí za to.
- Nepřebírala bych lidi ženaté/vdané a s dětmi.
Jinak, já nikdy nikoho nepřebrala, ale sama jsem se nechala přebrat celkem třikrát. Pokaždé to byly vážné, dost nadějné vztahy, které trvaly rok, dva. V jednu chvíli jsem ale vždycky zjistila, že to není ono, a že by byl na obzoru někdo, s kým bych si rozuměla líp. Ten někdo byl zároveň velmi aktivní a dával mi najevo, jak moc o mě stojí. Pokaždé byl ten nový vztah lepší, než ten předchozí. A pokaždé jsem ten předchozí okamžitě a bez tahanic ukončila, než jsem začala ten další.
Klukům to tady přijde možná hnusné (snad je uklidní, že ten poslední, co mě "přebral", mi pak dal po třech letech sám kopačky, tak aspoň vím, jaké to je
). Ale nakonec jsem našla "toho pravého" a usadila se, takže to všechno splnilo účel a dobře dopadlo
Zaznamenáno
Mourn
«
Odpověď #16 kdy:
22. Leden 2007, 10:23:51 »
Takze kdyz odchazite od partnera, je to proste jenom proto, ze uz s nim nechcete byt. A neni to i tim, ze mate vyhlednutou nahradu, ktera je aspon trosku jista?? Pujdete z "fungujiciho" vztahu do samoty, nejistoty, ze nakonec budete sami?
Pak klobouk dolu, at vam to vydrzi
U chlapu je to velmi bezne (protoze umi byt sami), naopak u zen dosti ojedinele. Ty funguji ve vetsine prave tak, ze se nepusti jedne vetve, dokud se pevne nedrzi druhe (tzv. opici dvojhmat). Jsi zenska a nejspis z toho vychazi tve vnimani
.
Zaznamenáno
daemoniack
Pohlaví:
«
Odpověď #17 kdy:
22. Leden 2007, 10:26:00 »
Citace: "Mourn"
U chlapu je to velmi bezne (protoze umi byt sami), naopak u zen dosti ojedinele. Ty funguji ve vetsine prave tak, ze se nepusti jedne vetve, dokud se pevne nedrzi druhe (tzv. opici dvojhmat). Jsi zenska a nejspis z toho vychazi tve vnimani
.
)
tak to budu asi lesba.. vetsina mych partneru totiz odesla prave timto zpusobem...
Zaznamenáno
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
«
Odpověď #18 kdy:
22. Leden 2007, 11:07:51 »
Citace: "Mourn"
.
zajimave...tohle znam tez spise u chlapu...ze spis oni neumi byt sami - ale to tak, ze z pohodlnosti...
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
duff
«
Odpověď #19 kdy:
22. Leden 2007, 19:29:58 »
Heh, tak na toto mam taky ten nazor, ze to delaj hlavne holky
. Uprimne receno se musim kolikrat smat, jak se holka rozejde a pomalu na druhy den ma noveho....
Abych nebyl ukamenovan - nerikam, ze vsechny a nerikam, ze chlapi to taky nedelaj...
Zaznamenáno
Mawe47
Pohlaví:
Věk: 23
«
Odpověď #20 kdy:
22. Leden 2007, 23:35:52 »
ony ty zenske nekoho maj ale taky spis proto, ze se zakoukaly, vztah ukoncili a zacali s tim novym... pokud se chlap rozejde s holkou, ktera to neceka, tak pak tezko muze mit uz druhy den nebo velmi brzo nekoho jineho, pokud to zrovna neni laska na prvni pohled, nebo dlouhodobe s nekym neudrzuje velmi pratelsky vztah, tak bude slecna sama i dyl. Osobne spis neznam zenu, ktera by mela ze dne na den vztah, pokud byla nechana
Zaznamenáno
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
«
Odpověď #21 kdy:
22. Leden 2007, 23:39:21 »
myslim, ze ten opici dvojhmat byl minen tak, ze nejsem zcela spokojen/a ve vztahu, ale setrvavam v nem, dokud se neobjevi neco lepsiho... nebylo to mysleno na situace, kdy je jedinec opusten...
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
Mawe47
Pohlaví:
Věk: 23
«
Odpověď #22 kdy:
22. Leden 2007, 23:42:59 »
no taky pravda...
Zaznamenáno
Andy75
«
Odpověď #23 kdy:
23. Leden 2007, 22:24:45 »
Já nepřebírám, pokud vím, že holka je zadaná. Jednou jsem se o to pokusil, protože mi řekla o svým příteli, až když jsem v tom byl až po uši... Bojoval jsem 3 měsíce, ale pak jsem se na to vykašlal, protože se nemohla rozhodnout....
Zaznamenáno
Andy75
«
Odpověď #24 kdy:
23. Leden 2007, 22:29:15 »
A co se týče opičího syndromu, tím teda netrpím. Nikdy jsem neopustil holku kvůli jiné.... Opustil jsem ji, protože mi ten vztah už nic neříkal..... A taky vlastně nejsem schopen jít ze vztahu do vztahu, jednou jsem krátce po konci jednoho vztahu sbalil jednu fajn holku, bohužel jsem ji asi po měsíci opustil - z mé strany to nefungovalo.....
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
2
3
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl: