Povedlo se vám tady někomu přebrat holku/kluka?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 16:28:21

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 793 příspěvků v 1 875 témat od 1 867 uživatelů
Nejnovější uživatel: Berisek13
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Jak a kde jste někoho sbalili (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Povedlo se vám tady někomu přebrat holku/kluka?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 2 [3]  Vše Tisk
Autor Téma: Povedlo se vám tady někomu přebrat holku/kluka?  (Přečteno 10895 krát)
rojsa
*

Pohlaví: Mužské
Město: Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 25. Březen 2008, 20:42:14 »

tak ja sem se snazil hrozne moc prebrat jednu fakt super holku...aj se mi podarilo dostat ji do postele ale.... Vykřičník Vykřičník Vykřičník po te sem zacal premyslet ze kdyz se to podarilo mne tak jakou mam sanci ze se to nepovede i druhymu...a tak se i stalo ta holka za pul roku udelala to same s jinym pricem mela rozjety 2 reknem vztahy....(tedy jeden rocni a jedne se mnou....nevim ale jak to nazvat)....a se mne to nejak opadavalo byt s ni ...tedy miloval sem ji a stale prevazoval ten cit ale ted si uvedomuji ze holka ktera opusti kluka kvuli jinemu asi nebude otalet a opusti i me.... Kroutící očima Kroutící očima Kroutící očima
Zaznamenáno
Typson
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: 25. Březen 2008, 23:20:08 »

Jo, to je dobrej postřeh!

Tak taky přispěju troškou do mlýna. Bylo mi 16, přebral sem holku kere bylo 18, typkovi kerymu bylo 21. Choval se k ni jak despota,byl to hodně divnej vztah..ale jinak byl(je) ten kluk docela v poho..No ale vydrželo nam to tři mesice, ona se pak vratila k němu(muj prvni a posledni vztah). Podle toho co řikala tak to pak bylo ještě horši než předtim..To je tak když skočí na řeči typu "opravdu jsem se změnil.."
Zaznamenáno

"Každý dělá chyby. Proto se vyrábí tužky s gumou na konci." Carl Carlson
smoger

Věk: 19
Město: Brno!

Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: 27. Červenec 2008, 16:06:15 »

No bohuzel zatim vsechny co sem kdy mel...nemam to rad ale co mam delat kdyz se me libi Šťastný ja nevim jak to delam...to asi charizma...normalne si me holky skoro treba ani nevsimaj ale kdyz s nima poprvy promluvim tak se to dost meni Úsměv
Zaznamenáno

defuckt0

Zobrazit profil
« Odpověď #53 kdy: 03. Listopad 2008, 09:35:09 »

zdravím Překvapený)) toto je můj první příspěvek...

Míval sem 2 zásady: 1.Nepřebírat kamarádům holky
                           2.Nechodit s nikým ze třídy

MNoo a já blbec se zamiloval do zadané spolužačky(chodila s moc dobrým kamarádem)....Prvně sem se docela držel ,ale pak sem nějak zjistil že tudy cesta nevede...mno a přebral sem mu ji (samozřejmě že to nebylo ze dne na den ...)Mno a tímpádem sem ztratil kamaráda  :cry:a ten vztah vydržel cca 2 měsíce ....
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3]  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS