Stretko cez net

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 16:03:31

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 247 příspěvků v 1 740 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Jak a kde jste někoho sbalili (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Stretko cez net
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2 3 ... 5  Vše Tisk
Autor Téma: Stretko cez net  (Přečteno 15719 krát)
MystiQ

Zobrazit profil
« kdy: 05. Září 2006, 21:06:15 »

No ja neviem, ci tu taka tema je, ale rozhodol som sa ju vytvorit. No tak mojim oblubenym sposobom zoznamovania sa a nasledovneho stretnutia je cez nez ako napr. (pokec, icq atd) ... mne to celkom vyhovuje a je to aj podla mna dobre ... a vy??? ake mate s tym zazitky?
Zaznamenáno
AmoresPeros

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 05. Září 2006, 21:15:32 »

Já na tohle nejsem. Můžu se tě zeptat jak je vyhledáváš ? Sedíš hodiny na chatu nebo chodíš na libimseti... to druhé má výhodu, že vidíš jak ten druhý vypadá, fotka sice moc neřekne, ale aspoň něco. Jenže mě to přijde strašně umělý a nepřirozený.

Jo pokud náhodou někde získáš kontakt na holku, kecáte a pak to vypadá, že je fajn ... to je jiná.
Zaznamenáno

ávod k životu vám nikdo nedá, ale dá vám něco víc - inspiraci. Pak je již jen na vás co s tím provedete.
MystiQ

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 05. Září 2006, 21:17:11 »

Citace: "AmoresPeros"
Já na tohle nejsem. Můžu se tě zeptat jak je vyhledáváš ? Sedíš hodiny na chatu nebo chodíš na libimseti... to druhé má výhodu, že vidíš jak ten druhý vypadá, fotka sice moc neřekne, ale aspoň něco. Jenže mě to přijde strašně umělý a nepřirozený.

Jo pokud náhodou někde získáš kontakt na holku, kecáte a pak to vypadá, že je fajn ... to je jiná.

ale nieeee, zas zavislak nie som, len tak ... pridem do miestnosti, napr. nasho mesta no a tam sa mi niekto ozve pokecam alebo ja sa ozvem a pokecame par krat, niekto navrhne stretko a je to
Zaznamenáno
AmoresPeros

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 05. Září 2006, 21:21:23 »

Tak jo, když ti to vyhovuje tak jen dobře. Každému sedí něco jiného.

Já jsem to zkoušel když mi bylo tak 15-16 let, ale vadila mi ta palba otázek "jak se máš, kam chodíš do školy, kolik ti je, jaké máš číslo bot  Šťastný  "

Takže moje zkušenosti s virtuálním seznamováním jsou 0 .. no vlastně řekněme v poslední době 0,5  Kroutící očima
Zaznamenáno

ávod k životu vám nikdo nedá, ale dá vám něco víc - inspiraci. Pak je již jen na vás co s tím provedete.
MystiQ

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 05. Září 2006, 21:22:44 »

Citace: "AmoresPeros"
Tak jo, když ti to vyhovuje tak jen dobře. Každému sedí něco jiného.

Já jsem to zkoušel když mi bylo tak 15-16 let, ale vadila mi ta palba otázek "jak se máš, kam chodíš do školy, kolik ti je, jaké máš číslo bot  Šťastný  "

Takže moje zkušenosti s virtuálním seznamováním jsou 0 .. no vlastně řekněme v poslední době 0,5  Kroutící očima

a preco ti vadia otazky takehoto typu?
Zaznamenáno
AmoresPeros

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 05. Září 2006, 21:33:02 »

Mám radši plynulý rozhovor, kdy se o sobě dva lidé dozvídají informace řekněme nepřímo. Je to podle mě přirozenější, zábavnější a taky se ti nestane, že za 5 minut budeš vědět jméno učitelky co jí učila ve školkce a teď ? ..... hmm na co se jí zeptat ? - začne rozhovor váznout
Zaznamenáno

matejcik

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 11. Září 2006, 15:30:21 »

hehe...
třeba já znám většinu svých současných kamarádů (dokonce i přítelku) z internetu. ovšem ne z chatu, ale z diskusních fór. má to výhodu - "setkáš" se s lidmi, kteří mají podobné zájmy jako ty, popovídáš s nimi o něčem normálním, primárním cílem není -seznámit se-, ale -popovídat si- o něčem. no, a pak už je jen krok k tomu uspořádat nějaké větší sezení "v reálu", nebo případně vzít si na holku kontakt na icq a domluvit si osobní setkání
Zaznamenáno
Martin

Město: Šaľa (SK)

Zobrazit profil
ej
« Odpověď #7 kdy: 14. Září 2006, 21:49:42 »

ja som to raz zazil a nikdy viac...namiesto ocakavanej krasky dosla tucna gula z iq -150 a tak som sa radsej akoze pozrel na hodinky a akoze som si vspomenul ze niekde musim byt  Úsměv
Zaznamenáno

evaž se odvaž se a uz sa prestan srat a bez oslovovat
Peter

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 14. Září 2006, 21:57:47 »

Ja ked uz tak najskor si pisem s niekym- len s foto a potom podla reakcii a tak sa da zistit co by bolo slubne. Šťastný
Zaznamenáno
Martin

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 14. Září 2006, 21:59:19 »

lenze az velmi casto pocut vyhovorky typu Ja ziadnu foto nemam alebo Kde som tu foto ulozil?!
Zaznamenáno

Peter

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 14. Září 2006, 22:01:28 »

Na take radsej kasli. Úsměv Ono chat nie je moc dobry na zoznamenie, ale treba vyskusat, niekedy sa da najst vhodna osoba. S jazykem
Zaznamenáno
Martin

Zobrazit profil
ej
« Odpověď #11 kdy: 14. Září 2006, 22:02:24 »

na chatoch sa vsetci robia krajsimi silnejsimi a mudrejsimi nez v skutocnosti su...preto silne preferujem zoznamenie v RL
Zaznamenáno

crywolf

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 17. Prosinec 2006, 14:39:01 »

V tejto oblasti nemam absolutne ziaden uspech ak si pisem cez zoznamku nezaznamenam ani 1 holku co by sa chcela stretnut ale ked som pisal cez webcam chat tak tam som nestihal odpisovat a mal som aj 4 naraz co chceli stretko.
Zaznamenáno
0254

Radioactive for fun

Pohlaví: Mužské
Věk: 23
Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 17. Prosinec 2006, 15:03:20 »

heh, sorry, vytvoril sem tema ktere by asi mohlo byt duplicitni s timhle, ale vytvoril sem ho nedlouho po tomhle a tohohle sem si nevsiml, no ale napsal sem tam uz cosi dlouheho, a je to ohodne konkretnejsi nez tohle, tak doufam ze mi to Lord Ali nezmankne...

zase nechtel bych to tady zatrashovat malo obecnou ciste osobni veci

konkretne jde o tohle
http://forum.qark.net/viewtopic.php?t=442
//tak doufam ze ted sem neudelal dalsi chyby, a nedopustil se crosspastingu, rozhodne to tak nemyslim Úsměv
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
matko.SK

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 05. Únor 2007, 14:25:38 »

cisto nedoporucujem.ale mam i dobre skusenosti.ale to len tak sa pobavit.a popride pre tych co nevedia o com sa s baou bavit tak tam to maju moznost vyzistit
Zaznamenáno
Kenzie

Město: Cemetery

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 25. Únor 2007, 13:22:27 »

Já si po netu našla (nevyhledávala jsem nikoho cíleně, přišlo to samo na jednom fóru) tři výborné kamarádky, možná bych řekla i víc. A scházíme se pravidelně, dokonce jsme zjistily, že máme společné přátele. Šťastný Takže je možné si najít přes internet i lásku.. dle mého názoru. Ale osobně jsem to nikdy nezkoušela. Jen jsem se dvakrát zamilovala. V jednom případě to po setkání ještě zintenzivnělo, akorát byl problém, že bydlel daleko, byl zadaný a taky věkový rozdíl by se jemu asi nezamlouval. Zelenáč
Problém v seznamování přes net je ten, že jsou určité typy lidí, co se virtuálně dokáží chovat úplně jinak než ve skutečnosti a třeba se projevují i extrovertně, pokud se to tak dá říct.. zato v reálu je člověk v šoku, protože čekal někoho úplně jiného, ne nemluvného introverta. Úsměv Mám to štěstí, že jsem stejná na netu i v reálu, lol.
Zaznamenáno

size=9]Je těžké být debilem, neboť konkurence je příliš vysoká.[/size]
B961

Civic 1.6ESI VTEC

Věk: 19
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 25. Únor 2007, 16:29:23 »

Přes net jsem našel jednu dobrou kamarádku. Čekal jsem něco hroznýho, ale vyplynulo to skvěle Mrkající Jinak ale raději hledám v reálu, člověk pak ví, kdo jakej je a co od něj může čekat.

Citace: "Kenzie"
bydlel daleko, byl zadaný a taky věkový rozdíl by se jemu asi nezamlouval. Zelenáč

Mám to podobně, u mě to jsou některý herečky Smějící se
Zaznamenáno

HONDA
The power of dreams.
Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 kdy: 25. Únor 2007, 17:05:11 »

No moje prvni milovana laska, tu jsem potkal pres internet a byla to naprosto uzasna slecna ale pravdepodobnost je tak 1:1000 ze potkate fajn slecnu, ja internet uz moc nepreferuju, ani me uz nebavi kazdemu psat jak se jmenuju odkud jsem a navazovat umelou komunikaci...Je to takove divne, ale pokud slecna sama od sebe je aktivni a snazi se tak to neni k zahozeni.
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
Nuke_Cola

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 11. Březen 2007, 23:15:01 »

tak ja som potom ten 1 z 1000 asi hehe
Zaznamenáno
Ondras
*

Město: kdesi v Čr

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 12. Březen 2007, 20:22:30 »

já to taktéž ted nepreferuju....jednou místo očekávané slečny dorazila nevýrazná rachitačka, a snad poprvé někde s holkou jsem se díval na hodinky...hrůza

Pudruhé to byla celkem kočka, zájmy ne nepodobný....skončilo to líbáním, dobrej pocit....ale pak už jsem jí neviděl....teda akorát někde na párty, ale ted je mi ouplně ukradená

nedoporučuju, jen pokud máte dočasně nízký sebevědomí, je tady možnost že si ho zvednete, ale za jakou cenu..a jakej risk... Kroutící očima
Zaznamenáno

S krásou se člověk narodí a nebo si ji koupí.
Důležitější je to co má člověk v hlavě a do tý mu nikdo nevidí.
big.jedla

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 12. Březen 2007, 20:42:30 »

no jooo ale kde jinde najdeš holku s jinými zájmy než diskotéky, pařby, kluci????

já potkal na netu holku která zpívá (dost dobře), do kina chodí max na nekomerční OUT filmy, zajde do divadla, byla na tolika hudebních festivalech o kterých se mi ani nezdá...   zatím jsem s ní byl jen jednou ale bylo to super...   dá se s ní mluvit ovšem...   dokonce i se mnou, s někým kdo obvykle s holkama nemá absolutně o čem mluvit

kde jinde bych někoho takového našel??? spíš kde jinde by vůbec kluk jako já někoho našel...
Zaznamenáno
Nuke_Cola

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 13. Březen 2007, 00:10:23 »

jj moja rec. proste kazdemu nieco ine vyhovuje. nikto nemoze povedat, ze cez net je to zlee a nic z toho nebude lebo jemu to nevyslo... ja poznam dost ludi, ktorym to zase vyslo hehe... a ked sa tak zamyslite ake tipy ludi stretnete na diske, v bare... hmm. kazdemu podla jeho chuti a vkusu ;-)
Zaznamenáno
steeve

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 20. Duben 2007, 10:53:05 »

já sem se před půlrokem rozešel s jednou holkou, se kterou sem chodil 2 roky. A jelikož studuju v Brně, tak sem si řekl, že když bych si někoho měl najít, tak bych chtěl, aby byla z Brna. Takže sem chodil na chat a to bylo nanic. Holky většinou moc mladé, ale hlavně hloupé a nepříjemné. Navíc byl chat docela ztráta času. Tak sem se rozhodl pro jinou možnost...zřídil sem si profil na libimseti napíšu něco "originálního"(například sem poslal hromadně pohádku, kterou sem vymyslel a nechal to být, zdali mi někdo odepíše. Jedna mě odepsala, hned sem jí napsal svoje číslo, ona mi nabídla svoje a potom byla schůzka. A musím říct, že je sem se za poslední dobu tak dobře nepobavil jak s ní Úsměv))) Žádný sbližování přes icq a tak. Takže pokud máte odvahu a chcete si pokecat a poznat úplně neznámého člověka, tak je to výborná věc. Pokud bych si touto cestou našel přítelkýni, tak mi to nevadí, všechny druhy seznamování mají stejnou "úroveň". Hlavní je dát si scuka co nejdřív a moc se např. přes ICQ nebo sms nezbližovat. Prostě hned se setkat.

zatím sem tak byl s 5 holkama a se všema su v kontaktu a scházíme se a jedna se mě líbila natolik, že bych s ní chtěl i chodit

jednou sem zkusil oslovení v šalině a to mělo taky grády...zkuste to!!!
Zaznamenáno
Jomix

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 18. Květen 2007, 01:24:42 »

vsimol si este niekto okrem mna ze stretko cez net preferuju viac slovaci? Úsměv

Nuz pokec.sk sa (najnavstevovanejsi web na SVK) nam teda dost zasiahol do zivotov Úsměv)

..btw tiez suhlasim s nazorom ze na nete najdes skor(dřív) spriaznenu dusu ako v reale.
Ale samozrejme ze nie rozhovorom typu "cislo bot, aka skola" - ale kto nevie pokecat cez net nebude vediet ani v reale si myslim Úsměv
Zaznamenáno
travis
*
Město: Budapešť

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 18. Květen 2007, 11:33:56 »

Preferuju seznamování typu Blitzkrieg neboliTeď nebo nikdy, máš nemáš. Bohužel hned na poprvé jsem si tak udělal 5 měsíční vztah, takže jsem neměl možnost dál zkoušet.
Emaily:
"Máš krásné oči"
"Díky"
"Zítra jdu na stolní fotbal, jdeš se mnou?"
"Ok"
Ale i při neúspěchu bych to nevzdal, protože v tomto případě bylo hodně shod okolností:
- zaneprázdněná a přísně vychovaná holka
- její kamarádka mě znala
- měla zrovna čas
Zaznamenáno

Raise the stakes. Always push your luck, because no one else would push it for you.
Stran: [1] 2 3 ... 5  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS