Stretko cez net

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
30. Srpen 2008, 04:49:18

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 947 příspěvků v 1 732 témat od 1 695 uživatelů
Nejnovější uživatel: :P
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Jak a kde jste někoho sbalili (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Stretko cez net
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 2 3 [4] 5  Vše Tisk
Autor Téma: Stretko cez net  (Přečteno 15559 krát)
Stranger
**

Mysterious One

Pohlaví: Mužské
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #75 kdy: 03. Září 2007, 19:19:52 »

Dík za názory. Zajímavý, že mě vůbec nenapadlo takto uvažovat, jenže něco pravdy na tom bude... a za zoufalce bejt nechci!

Je ale fakt, že já teď du skoro po všem, co mi připadá aspoň trochu jako šance. Jasný, že když nejni zájem, nevnucuju se (viz ta holka, kterou sem tady řešil asi před dvěma tejnama: chtěla mě nakonec jen na dopisování, ale já právě o to nestál, tak sem to ukončil). Ale prostě už nechci bejt sám!
Zaznamenáno

Augi
charakteristika: programátor ;)

Věk: 25
Město: a prop de Praga

Zobrazit profil
« Odpověď #76 kdy: 03. Září 2007, 21:04:13 »

Jasný, tenhle stav moc dobře znám. Podle mého je nejlepší se hodit do pohody, věnovat se svým koníčkům, studiu, práci a nemyslet vůbec na nějaký balení. Ale zároveň se nevyhýbat společnosti - ale zase nebýt vyloženě "balič", prostě moc netlačit na pilu, moc se nesnažit...všeho moc škodí Mrkající
Zaznamenáno
Mawe47

Pohlaví: Ženské
Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #77 kdy: 04. Září 2007, 07:55:05 »

presne tak, bud v pohode, nesnas se krecovite neco dostat a ono to prijde samo:)

Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #78 kdy: 04. Září 2007, 13:08:05 »

Podle mého je nejlepší se hodit do pohody, věnovat se svým koníčkům, studiu, práci a nemyslet vůbec na nějaký balení. Ale zároveň se nevyhýbat společnosti
Tak tohle u mě teda nikdy nefungovalo Mrkající Nebo možná tak o prázdninách. Ale jinak se tak akorát zabavim a myšlenky na to, že sem sám mě napadaj až večer, když zalehnu do postele. To okřídlene "Ono to přijde samo" IMO moc nefunguje... Úsměv Ale záleží na povaze (a pohlaví - u holek to většinou funguje spolehlivě) člověka.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Augi

Zobrazit profil
« Odpověď #79 kdy: 04. Září 2007, 15:23:43 »

Jasně, větu "ono to přijde samo" taky považuju víceméně za nesmysl - každý svého štěstí strůjcem a co si člověk sám nezařídí, to nemá Mrkající
Jen jsem mu chtěl dát radu, jak se dostat z tohodle zoufalého hledání "někoho" - sám jsem si to taky zažil a tohle mi pomohlo - prostě balení vůbec nehrotit a neklást si to za jediný smysl života. Jak jsem psal, neměl by se ale vyhýbat (nové) společnosti - ale když v té společnosti bude, tak aby nezačal obcházet holky a ptát se jich, jestli jsou volný nebo zadaný Mrkající Prostě to nehrotit...
Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #80 kdy: 04. Září 2007, 17:53:45 »

nesnas se krecovite neco dostat a ono to prijde samo
Dobrý je taky tvrzení "Však láska si tě najde.", který často slýchávám od kámošek. Smějící se Jo, já chápu, že JIM to spolehlivě vychází... Ale já přece nejsem holka, kurnik!

Nn, tenhle postup mi prostě nesedí. Nejsem totiž nijak zvlášť sympatickej, schopnej ani nijak výjimečně talentovanej člověk. Všechno, čeho sem kdy dosáh, sem si získal svym nasazenim. Vždycky sem záviděl a závidim ostatnim, kteří některý věci dělaj naprosto spontánně (třeba zrovna to balení) a bez problému. Dokážu se sice leccos naučit z postupně (někdy i potupně Smějící se ) nabytejch zkušeností, ale v nitru zůstávám pořád stejnej... takže "úplně fajn kluk" (jak kámošky s oblibou označujou někoho, kdo je okamžitě okouzlil svym vtipem, šarmem a kdoví čim ještě) z mý strany zatim opravdu nehrozí. Smějící se

Jestli ale něco ze srdce nenávidim, tak chvíle, kdy i přes veškerý vynaložený úsilí jde všechno do kelu. V životě to tak chodí, ale nejni to fér! - Já na sobě navíc občas pozoruju tu blbou vlastnost, že se rád pouštim jen jednim směrem, kam vkládám maximum energie, zatímco mám tendence ignorovat všechno okolo... Sem trošičku svéráznej. Andílek Snažim se sice nad věci povznýst, když náhodou neklapnou, ale úspěšnost je bohužel přímo závislá na momentálnim rozpoložení a situaci.

Ale jinak se tak akorát zabavim a myšlenky na to, že sem sám mě napadaj až večer, když zalehnu do postele.
Jo, na mě, když nemám co dělat, taky leze melancholie. Mrkající Potřebuju se furt za něčim hnát; né jako přímo konkrétní cíl, ale aspoň směr cesty...

když v té společnosti bude, tak aby nezačal obcházet holky a ptát se jich, jestli jsou volný nebo zadaný Mrkající
Prrr, tak takovej cvok zase nejsu. Šťastný Pěkně jedno po druhym... ale pak šup, a je ze mě kámoš. Neutrální
Zaznamenáno

Augi

Zobrazit profil
« Odpověď #81 kdy: 04. Září 2007, 18:08:26 »

Dobrý je taky tvrzení "Však láska si tě najde.", který často slýchávám od kámošek. Smějící se Jo, já chápu, že JIM to spolehlivě vychází... Ale já přece nejsem holka, kurnik!
Zajímavej postřech, taky jsem tuhle hlášku slyšel především od holek a je fakt, že u holek tenhle přístup dost dobře může vycházet. Však si vemte jakej je poměr oslovení kluka holkou vs. oslovení holky klukem...
Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #82 kdy: 05. Září 2007, 19:54:35 »

Jo, tak sem slečně poslal stručnýho objasňujícího maila, že chápu, co jí může vadit, když sem si ji spletl s někym jinym... Ona mi bleskově odepsala a div mi ještě nevynadala, jak mě to vůbec napadlo, že by jí to mohlo vadit Smějící se a že si se mnou ráda pokecá.

Taky sem mj. zjistil, že chodí na stejnou školu jako já... Eh?
Zaznamenáno

Mawe47

Pohlaví: Ženské
Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #83 kdy: 06. Září 2007, 12:24:42 »

no uznavam, ze formulace byla trochu nestastne postavena... chtela sem tim rict, ze kdyz se nekdo snazi za kazdou cenu neco ulovit, stejne vetsinou neulovi nic, ale jasne ze je i blbost sedet a cekat, az to prijde.

Spis sem tim myslela nejake standartni chovani, chozeni do spolecnosti, ale kdyz potkam fajn cloveka, ne ho hned nutit do rande ale trochu se snim poznat, nechat vyplynout veci ze situace "prijde samo" a pak treba pozvat slecnu na rande nebo tak.

Kdyzbych sedela doma na prdeli, taky by to asi moc efekt nemelo, ale zas na druhou stranu, to o me musi mit zajem jen chlapi, o ktery nemam zajem ja?
Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #84 kdy: 08. Září 2007, 00:48:41 »

Tak sme se konečně viděli i v reálu. Sice ne ve škole, jak sem měl původně v plánu, ale na busáku (asi nějaký magií opředený místo; pro připomenutí sem tam potkal i tu, kterou sem přes net oslovil jako první). Smějící se

Byla to teda rychlovka, oba sme dost spěchali. Šla s kámoškama, ale to sem v danou chvíli prostě nějak neřešil a šel ji aspoň pozdravit, i když mi bus už skoro odjížděl. Slečna byla teda evidentně dost překvapená, ten pohled stál opravdu za to. Kámošky to viditelně pochopily, načež se všechny někam záhadně vypařily. Smějící se Ale teda jinak sem toho moc nestih, kromě ujištění se, že je to fakt ona. Jela (bohužel) jinym busem, takže sem se zas rychle rozloučili...
----------
Z toho, jak si dopisujem přes mail, vim, že příští tejden jede na kurz pořádanej naší školou, kde ale bohužel nebudu. Nechci s ní ztratit kontakt, proto sem chtěl splašit její číslo ještě než odjede. Ale to sem nestih, aspoň teda né naživo, jak bych to udělal nejradši. - Sou tu dvě možnosti: Buď ji nechám ten tejden plavat (ale to se mi teda vůbec nechce) a znova jí napíšu, až se zase vrátí; nebo z ní zkusim dostat mobil přes mail. Druhá možnost se mi zdá mnohem lepší, ale zase vůbec netušim, jak to udělat kulantně, a už vůbec né, jestli to nejni tak trochu blbý žádat ji o telefon takhle neosobně.

Otázka Můžu se zeptat, co o tom soudíte?
Zaznamenáno

p@lo
*

Věk: 24
Město: Bratislava

Zobrazit profil
« Odpověď #85 kdy: 08. Září 2007, 10:27:52 »

ja by som ju nechal na tvojom mieste ten tyzden vychladnut a kontaktovat ju az potom. netreba veci velmi silit Mrkající
Zaznamenáno

"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s nekym, koho mate radi"
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #86 kdy: 08. Září 2007, 13:45:22 »

Nejni to až zas tak úplně jednoduchý... Zapomněl sem poznamenat, že jde o SEZNAMOVACÍ kurz. Vykřičník

Z racionálního hlediska je sice hezký s ní přerušit kontakt, aby se jí případně stejskalo. - Ale já na tom kurzu taky kdysi byl, takže vim, že na něco podobnýho tam prakticky nejni čas. Celý je to zaměřený ryze na poznávání se studentů mezi sebou, tomu odpovídaj i aktivity. Kámoš tam skoro sbalil ZADANOU (!!!) holku a celý to nakonec ztroskotalo jen na tim, že je ze stejný třídy a on nechtěl chodit se spolužačkou.

Prostě se bojim, že když to teď celý nechám jen "osudu", zakouká se mi tam do nějakýho frajera (což je docela i možný, zvlášť když všade po netu visej její inzeráty, jak je hrozně osamělá). A kdyby se to stalo, nechci mít znova v životě ten pocit, že sem udělal míň, než šlo udělat - už nikdy víc!

Proto mi teď jde spíš o to, jak si po mailu o ten telefon říct, aby to nevypadalo nějak stupidně nebo vlezle. Otázka

I jestli vám to celý přijde jako pitomost, tak to taky klidně napište. Ocenim každej postřeh, jen jich pro tuhle chvíli potřebuju co nejvíc - já totiž absolutně netušim, jak se teď zachovat...
Zaznamenáno

dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #87 kdy: 08. Září 2007, 14:06:19 »

Zajímavej postřech, taky jsem tuhle hlášku slyšel především od holek a je fakt, že u holek tenhle přístup dost dobře může vycházet. Však si vemte jakej je poměr oslovení kluka holkou vs. oslovení holky klukem...
Přesně tak, holky to mají jinak a je to založené na jiném uvažování. My se držme aktivního přístupu, protože si nás to samo nenajde, ledaže bychom měli jó štěstí Úsměv
Zaznamenáno

Happiness under construction!
p@lo
*

Zobrazit profil
« Odpověď #88 kdy: 08. Září 2007, 18:20:24 »

ako ste na tom s tym dopisovanim a ako dlho si asi pisete? je vidiet, ze ti na nej velmi zalezi ale neviem ci je to aj naopak. skus to popisat z tvojho pohladu
Zaznamenáno

spage

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #89 kdy: 08. Září 2007, 21:41:48 »

Na tu holku se vykasli a zkus tohle, kazdy den zkus oslovit deset cizich holek. Garantuju, ze po deseti dnesch s tim nebudes mit problem a budes se seznamovat jedna radost. Jako motivacni faktor si vem sebou kamose, kterej ti vzdycky ukaze na nejakou holku(klidne i ve skupine, s klukem...) a ty ji budes muset oslovit, jinak mu das treba kilo.
Jeste bych doporucil, neber si telefonni cisla, jenom se s ni prijemne pobav a pak se ztrat. Na cisla se zameris pozdeji.
« Poslední změna: 08. Září 2007, 21:46:23 od spage » Zaznamenáno

"All men dream but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds wake in the day to find that it was vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dream with open eyes to make it possible."
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #90 kdy: 09. Září 2007, 18:31:01 »

ako ste na tom s tym dopisovanim a ako dlho si asi pisete? je vidiet, ze ti na nej velmi zalezi ale neviem ci je to aj naopak. skus to popisat z tvojho pohladu
Když něco dělám, dělám to pořádně! Abych už nikdy nemusel litovat, že sem neudělal svý maximum, i když se něco třeba nepovedlo. Jo, záleží mi tom; ale to i na ostatních věcech, kde chci něco málo dosáhnout...

Píšem si asi tejden a půl maily. Zatím jen tak lehce, seznamujem se, pochválil sem jí fotky na profilu. Pak sme se náhodou jednou potkali (na víc než pozdrav ale nebyl v danou chvíli bohužel čas). Je to v začátcích. - Ale možná vás poslechnu a trochu teď zvolnim. Tahat z ní číslo přes internet by asi fakt nebylo nejvhodnější a mohlo by to vypadat vlezle. Počkám, až se vrátí, a uvidim, co bude dál.

Na tu holku se vykasli a zkus tohle, kazdy den zkus oslovit deset cizich holek. Garantuju, ze po deseti dnesch s tim nebudes mit problem a budes se seznamovat jedna radost. Jako motivacni faktor si vem sebou kamose, kterej ti vzdycky ukaze na nejakou holku(klidne i ve skupine, s klukem...) a ty ji budes muset oslovit, jinak mu das treba kilo.
Jeste bych doporucil, neber si telefonni cisla, jenom se s ni prijemne pobav a pak se ztrat. Na cisla se zameris pozdeji.
A proč bych se na ni měl zrovna teď vykašlat?? Šokovaný Když už sem něco začal, tak si za tim snad pudu!
Ty sis asi spletl topic... Já nikde nepsal, že mám problém s oslovováním cizích lidí. Sice neběhám za holkama po ulici alà Qark, ale pokud to nejni vysloveně v nevhodnou chvíli, vždycky s někym novym rád pokecám - třeba na zastávce, v autobuse nebo kdekoliv jinde, kde to jen trochu jde. Mrkající Normálně přijdu, pozdravim a no problem. | Horší už je to s balenim - zatim se mi nijak moc nedaří vytvářet "jiskření" a flirtovat, prostě to tak nějak přirozeně nedovedu... nepoznám, kdy má holka zájem a tak. Snad časem, ale od tohohle je tušim vyhrazený jiný téma na fóru (ale případný rady ocenim).

Jasně, znám hafo dalších slečen, nejni to jen tahle jedna. Ale tady už sem něco začal, ona se mi líbí, tak proč nepokračovat? - Až kdyby se to nepovedlo, můžu začít odznova někde jinde. Prostě nerad odcházim od rozdělaný práce.
Zaznamenáno

p@lo
*

Zobrazit profil
« Odpověď #91 kdy: 09. Září 2007, 18:37:43 »

ak ti na nej zalezi, tak v tom pokracuj ale s tym cislom by som sa nevnucoval. malo by to vyplynut zo situacie...neboj, ono to pride
Zaznamenáno

Kony

Věk: 20
Město: Pilsen

Zobrazit profil
« Odpověď #92 kdy: 10. Září 2007, 17:55:33 »

Tohle forum chvalim a i to tady všechno, fakt super, včera mi tak napadlo, kouknout se na nějakou tu radu na net a šup našel jsem to tady  Mrkající

Jinak v čem bych potřeboval pomoc, jelikož na kecaní přes pc nejsem zrovna na tom moc dobře.. v realu si myslim, že je to už lepší, i když co jsem tady zatim přečetl, tak bych se měl taky začít snažit  Eh?.. hodně kámošu se seznamuje přes chaty, tak mě to taky naštvalo a jeden den jsem kouknul na par profilu a našel jsem tam pěknou holku a vidim fotky, je tam i její kámoška, tak jsem napsal oboum, pak jsem zjistil že je asi znám, potkal jsem je u nás na zabavě jednou, ten den jsem si s jednou pokecal a i zatancoval ale asi jsem kecnul nějakou srač.. a najednou konec, nechtěla ani na drink.. takže smula no ale docela nahoda a zrovna jsem na ně narazil na chatu a jsou to fakt pěkný holky, zatim odepsali jednou, že si mě taky pamatují atd., tak jsem napsal že je to možný a tak dal. zatim neodepsali, nevim co bych jim tak mohl napsat abych se s nima mohl víc seznámit, je mi to takový divný a osobně píšu fakt blbosti a bojim se, že si je tak leda odradim od sebe, nemáte někdo z vás nějakou radu  Otázka jinak ty holky tam mají docela dostkrát prohlížený profil, tak se bojim, že mají už nějaký zkušenosti a ja je nemam, tak napišu něco, s čim si je odradim a toho se bojim, nejlepší by bylo, kdyby si parkrát s nima pokecal a pak se třeba sejít ale bohužel nemam zkušenosti, takže budu rád za každou vaší radu  Úsměv
Zaznamenáno

Enjoy your life in love and peace...!
Beduin
**

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #93 kdy: 10. Září 2007, 19:38:33 »

Tak jsem si přečet, co jsi napsal, a nejsem z toho moc moudrej. Ale co jsem z toho pochopil, je, že se s nima chceš seznámit víc. K tomu ti podle mě chat nepomůže. Zkus některou z nich někam pozvat. Ale neříkej tomu hned rande. To asi k tomu napsání jim.
Jinak jestli se bojíš, že mají zkušenosti, tak nevím, čeho se bojíš. Aspoň tě něco naučí  Úsměv

Prostě jednu z nich někam pozvi a zkus v ní probudit zájem - flirtuj s ní, používej řeč těla, etc.
Klidně se ptej na další věci, když ti nebudou jasné. Já ti asi nedokážu odpovědět všechno, ale ostatní lidi tady z fóra ti poradí. Hodně se toho taky dozvíš v Qarkových článcích.
Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #94 kdy: 10. Září 2007, 19:42:28 »

Podobný téma už máme tady, tak si ho můžeš zkusit projet, třeba tě inspiruje... Mrkající
Zaznamenáno

Kony

Zobrazit profil
« Odpověď #95 kdy: 10. Září 2007, 21:37:34 »

Člověče, si měl skoro stejný problém jako já ted  Kroutící očima... no snad jsem to pročetl všechno ale řeknu ti pěkná historka, jenom to snad nedopadne stejně jako u mě, i když to na to až nechutně vypadá. ze začátku jsem měl z těch navrhu docela i radost, dokud jsem si nepřečetl další tvuj článek a další pokračování, jako u mě je to dost stejný, nemam zkušenosti s chatem a taky jsem kdysi tu holku chtěl pozvnak na panáka, nebo alespon na drink, no nechtěla, jelikož si tim už prošel, tak by mi možná pomohla rada, čemu by si se ted vyvaroval a nebo myslíš že to skoro ani nemá cenu?
Zaznamenáno

Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #96 kdy: 11. Září 2007, 19:46:15 »

Neházej flintu do žita, dokaď to nejni definitivně uzavřený. Heleď, každá situace je svym způsobem unikátní a může se vyvíjet odlišně. Je to daný zúčasněnejma lidma a dalšíma vedlejšíma okolnostma. - Ty vedlejší okolnosti sou tu sice nápadně podobný, ale TY jsi přece skoro určitě jinej člověk než JÁ (chováš se a reaguješ jinak) a ty holky asi taky nebudou přes kopírák stejný jako ta "moje".

Jestli chceš radu... S odstupem času vidim, že sem udělal spoustu chyb, ale nejhorší byla jednoznačně ta, že sem do toho šel od začátku s POUZE jednim cílem: dostat tu holku. (Jasně, určitě byla nějaká šance uspět - to bych ale musel bejt podstatně zkušenější a okouzlit ji, což se mi evidentně nepovedlo.) A jakmile sem tento JEDINEJ cíl ztratil, ztratila smysl i celá ta šaškárna a všechno šlo definitivně do kopru; nemělo už prostě smysl dál pokračovat, když věci nabraly zrovna takovej směr. - Brát to tehdá víc na pohodu, moh sem mít aspoň další kámošku ze sousedství... Neutrální Takhle mám h***o! (Ale zas každá zkušenost se počítá.)
« Poslední změna: 11. Září 2007, 19:50:32 od Stranger » Zaznamenáno

p@lo
*

Zobrazit profil
« Odpověď #97 kdy: 11. Září 2007, 21:14:17 »

hej hej. myslim, ze je lepsie od toho radsej nic neocakavat. aspon sa potom nesklames. a este je dolezite si urcit aj nejaky odstup aby si sa nenamotal. inak si v prdeli...stalo sa mi to niekolkokrat a nebolo to zrovna prijemne Sákryš
Zaznamenáno

Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #98 kdy: 14. Září 2007, 20:02:39 »

Tak slečna už je ze seznamovacího kurzu zpátky. Na profilu už aktivita byla, ale mail ještě žádnej nepřišel. Na předchozí dvě zprávy, kde sem minulej tejden komentoval naše první náhodný setkání v reálu a přál hezký prožití zájezdu, taky neodpověděla.

Teď si řikám, jestli mám zas psát jako první, nebo čekat a kdyžtak napsat o něco pozdějc. U starší holky bych neváhal - kdyby chtěla, napsala by, její věc - ale týdle teprv bude 16, tak nevim, jestli náhodou nečeká permanentní příval zpráv, aby si byla jistá mym zájmem... Slyšel sem a viděl sem, že mladší holky právě tohle dělaj (kámoš je na to balil), ale já to nechcu zbytečně přepísknout s aktivitou jako posledně, aby si zas neřekla, že dolejzám.

Vono to taky možná bude individuální u každý holky, ale má třeba někdo z vás hlubší zkušenosti s těmahle mladšíma?

Jinak je tu ještě další holka. Sice ji znám pár dní od vidění, prodávala mi učebnice, a nic o ní nevim... ale moc krásně se směje. Dneska sem ji zas potkal - řekla, že jde na cigáro; já bohužel zrovna kutil jednu neodkladnou věc. Pakovala se ale nějak sakra dlouho (došlo mi to až potom, bejva bych se i na tu "neodkladnou věc" klidně vyprd). Jestli ta první nenapíše, tuhle druhou nejspíš nejdřív někam pozvu, než budu psát další mail.
Zaznamenáno

Kony

Zobrazit profil
« Odpověď #99 kdy: 15. Září 2007, 19:09:44 »

Jak jako myslíš nějaký odstup abych se nenamotal?  Úsměv no dneska ji napišu ale i tak si od toho moc neslibuju, uvidim
Zaznamenáno

Stran: 1 2 3 [4] 5  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS