Stretko cez net

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
13. Říjen 2008, 13:12:15

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 226 příspěvků v 1 808 témat od 1 777 uživatelů
Nejnovější uživatel: zippy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Jak a kde jste někoho sbalili (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Stretko cez net
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 ... 3 4 [5]  Vše Tisk
Autor Téma: Stretko cez net  (Přečteno 16563 krát)
p@lo
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 24
Město: Bratislava

Zobrazit profil
« Odpověď #100 kdy: 15. Září 2007, 19:37:25 »

aby si sa nezamiloval skor, ako ju spoznas v reale
Zaznamenáno

"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s nekym, koho mate radi"
Stranger
**

Mysterious One

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #101 kdy: 20. Září 2007, 17:43:40 »

Tak je to zase v p*deli. Slečna odmítla pozvání na kafe s tim, že zrovna teďkom "nějak nemá moc času". Smějící se

Je zvláštní, jak málo lidí má dneska čas... Anebo by si spíš měli začít pomalu vymejšlet originálnější vejmluvu?

(Já sám si teda nejsem vědomej, že bych tentokráte něco vysloveně podělal. Hold sem jí asi jen nepad do oka.)

Neutrální
Zaznamenáno

Kony

Věk: 20
Město: Pilsen

Zobrazit profil
« Odpověď #102 kdy: 22. Září 2007, 19:54:22 »

No u mě to skončilo takhle, že z ní vypadlo, že má kluka, tak ale že si klidně mužem pokecat, tak alespon že tak   Mrkající
Zaznamenáno

Enjoy your life in love and peace...!
nevermind

Věk: 16
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #103 kdy: 22. Září 2007, 23:05:22 »

Je zvláštní, jak málo lidí má dneska čas... Anebo by si spíš měli začít pomalu vymejšlet originálnější vejmluvu?

v poslední době sem narazil na jednu hodně originální, a to že mi dotyčná slečna 4x za týden tvrdila že musí sekat trávu ... no aspoň sem se trochu pobavil  Smějící se
Zaznamenáno

NEBERTE DROGY !!!
Nikdy nikomu neberte drogy !!

Láska sice zahřeje, ale uhlí je uhlí ... Úsměv

Fighting for peace is like fucking for virginity.
Jordan
*

Město: Benešov u P.

Zobrazit profil
« Odpověď #104 kdy: 23. Září 2007, 00:09:12 »

v poslední době sem narazil na jednu hodně originální, a to že mi dotyčná slečna 4x za týden tvrdila že musí sekat trávu ... no aspoň sem se trochu pobavil  Smějící se

Tráva dá zabrat Smějící se
Zaznamenáno

Bez činu zůstává i nejkrásnější myšlenka bezcennou.
bmiac

Zobrazit profil
« Odpověď #105 kdy: 11. Říjen 2007, 21:02:38 »

Nekdo na zpovednici psal ze se seznamili pres libko a stretli se a chlap zenskou znasilnil
Zaznamenáno
Amater

Zobrazit profil
« Odpověď #106 kdy: 02. Listopad 2007, 00:18:06 »

Velmi zajímavé téma, hlavně postřehy Strangera.

Měl bych na vás dotaz (nechci kvůli tomu zakládat zvláštní téma). Jde mi o "první kontakt" - jak poprvé oslovit tu svou vyvolenou na internetové seznamce?
Je mi jasné, že je to individální věc (každá holka slyší na něco jiného), ale stejně bych rád věděl, co jste jim třeba psali vy.
Zaznamenáno
larry flint

Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #107 kdy: 02. Listopad 2007, 00:29:54 »

no ale takhle na podzim\...vsak je sezona, no ne?  Znepokojený
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #108 kdy: 02. Listopad 2007, 16:19:47 »

Jak poprvé oslovit tu svou vyvolenou na internetové seznamce?
K dispozici je široký spektrum možností, který záleží individuálně na každym a jeho fantazii, takže neexistuje ani jednoznačná odpověď. Úsměv

Od klasickýho pochválení, jak má hezký fotky, přes nepřímý vypíchnutí něčeho, co tě zaujalo (třeba sem si všim, že spousta holek si na profil dává svou oblíbenou písničku - záminka k oslovení, co že je to za kapelu, která tak dobře hraje), až po pravdivou/upravenou/smyšlenou historku, že's ji někde náhodou potkal, líbila se ti, jenže's ji nestih z nějakýho důvodu oslovit, a teď považuješ za řízení osudu, že's ji našel na seznamce... Taky se dá seznámit přes diskusi tématu, který tě zajímá (na spoustě těhlech serverů sou diskuse docela běžný a je to možná i nejpřirozenější cesta - jestli se o "přirozenosti" přes net dá vůbec mluvit).

Zajímavou metodu měl Avi:

Třeba jedna slečna psala:
"Milá, hodná a docela pěkná mladá slečna hledá chápavého kluka. Jestli chceš vědět víc, tak odepiš."

Tak sem odepsal:
"Milý, hodný a docela pěkný kluk hledá chápavou slečnu. A protože chce vědět víc, tak píše."
+ Klasicky něco o mně a o tom, jakej jsem a tak. Mrkající

Vsázel sem na to, že ji zaujme ta první věta a že bude zkoumat dál.

Dál o tom vyšla docela podrobná příloha v MF Dnes, tak můžeš zkusit trochu zapátrat.

A než přejdeš k akci, taky bych ti mj. doporučoval přečíst pár užitečnejch článků vztahujících se k tomuto tématu - 1, 2 - ať víš, do čeho deš. Je v nich zachycenej, řek bych, přesnej obrázek reality o tomto druhu seznamování; né, že bych tě chtěl předem nějak odrazovat, to né, ale abys pak jednou nebyl třeba překvapenej...

Hodně štěstí! Mrkající
« Poslední změna: 02. Listopad 2007, 16:29:57 od Stranger » Zaznamenáno

Amater

Zobrazit profil
« Odpověď #109 kdy: 02. Listopad 2007, 21:59:22 »

Stranger: Díky za odpověď. Já zase nejsem takovej amatér, takže už s internetovýma seznamkama nějaké zkušenosti mám, ale to první oslovení je vždycky nejhorší. Už mnohokrát si mi stalo, že mi dotyčná vůbec neodpověděla (ne že by mě to zase tak překvapilo), a člověk pak přemýšlí, jestli jim nepíše blbosti.

Té Avarangerově metodě moc nedůvěřuju, ale za zkoušku nic nedám.
« Poslední změna: 02. Listopad 2007, 22:02:37 od Amater » Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #110 kdy: 02. Listopad 2007, 22:47:04 »

Mně spíš než první vzkaz (na kterej slečna prostě buď odpoví - OK -, nebo ne - deš dál) přišlo jako klíčovej okamžik první setkání naživo. Teprv tam se totiž začíná lámat chleba doopravdy... Spousta lidí působí na fotkách úplně jinak než ve skutečnosti. Taky elektronická komunikace (chat, ICQ,...) toho o druhym moc nevypovídá oproti komunikaci skutečný (charisma, mimika, gesta; jak ten člověk působí celkově).

Celý to navíc (aspoň v mym případě) provází takový divný pocity - s někym si nejdřív píšete a hop, najednou před váma stojí doopravdy a zíráte na sebe. Já nevim, přijde mi to takový strašně umělý... ani honem nevíš, co řikat (i když ti to třeba za normálních okolností jde bez problému a téměř s kýmkoliv) a slečna ti to rozhodně neulehčí, páč je sama dost vyjevená, zmatená a je to prostě celkově takový napjatý... nepřirozený. Neutrální Prostě podle mýho nejni nad klasický spontánní seznamování v reálu (netu už sem samozřejmě nechal).

Jo, a jestli máš nějaký zajímavý zážitky, tak šup sem s nima! Úsměv Mrkající
« Poslední změna: 02. Listopad 2007, 22:51:13 od Stranger » Zaznamenáno

Amater

Zobrazit profil
« Odpověď #111 kdy: 02. Listopad 2007, 23:14:18 »

Já ještě nanapsal první vzkaz a ty už jsi u setkání naživo. Úsměv Já považuju za problém k setkání slečnu vůbec přimět.

Měl jsem zatím jenom jednu schůzku s holkou z internetové seznamky. Šlo to celkem rychle, psali jsme si týden, pak už jsme šli na věc (myslím jako to setkání Mrkající), takže jsem neviděl ani její fotku a ona mou taky ne, ale zase jsem si od toho moc nesliboval. Jel jsem za ní asi 50 km do města, které jsem zase moc neznal. Na místě se konalo spíš zklamání - prostě mě vůbec neoslovila. Nebyla ani hezká, ani ošklivá, ale  vůbec mě mě nezaujala (nejen vzhledem). Rande taky nic moc - šli jsme na kafe, ale pak už nebylo co dělat ani o čem mluvit. Čekal jsem, že proběhne alespoň nějaká exkurze na místní památky Úsměv - nic. Ale podle jejího chování to vypadalo, že (překvapivě) zájem má, ale nakonec to vyšumělo. Poslali jsme si den potom asi dvě SMSky a to bylo všechno, což mě upřímně řečeno moc nemrzelo.

Potom jsem si ještě psal s jednou celkem zajímavou slečnou (skoro dva měsíce), sama mě pozvala na schůzku (bez upřešnění konkrétního dne), tak jsem odpověděl něco ve smyslu, že rád přijdu. Pak už se neozvala vůbec - nechápu.

No prostě takové běžné zážitky z internetových seznamek. Ale proč to vzdávat?
Zaznamenáno
Augi
charakteristika: programátor ;)

Věk: 25
Město: a prop de Praga

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #112 kdy: 02. Listopad 2007, 23:30:13 »

Celý to navíc (aspoň v mym případě) provází takový divný pocity - s někym si nejdřív píšete a hop, najednou před váma stojí doopravdy a zíráte na sebe. Já nevim, přijde mi to takový strašně umělý... ani honem nevíš, co řikat (i když ti to třeba za normálních okolností jde bez problému a téměř s kýmkoliv) a slečna ti to rozhodně neulehčí, páč je sama dost vyjevená, zmatená a je to prostě celkově takový napjatý... nepřirozený. Neutrální
Jo jo, je to takový celý napjatý. Právě proto je potřeba bejt na takovou schůzku dobře psychicky připravenej, bejt úplně v pohodě, pozitivně naladěnej a hlavně to nebrat smrtelně vážně, ale spíš nezávazně, že se prostě uvidí. Prostě žádnej stres, pohoda jazz... Úsměv
Zaznamenáno
hiDDen.ID

Věk: 21

Zobrazit profil
« Odpověď #113 kdy: 03. Leden 2008, 20:09:02 »

net, je silne medium, avsak uz len kvoli tomu ze vacsina ludi si len pise, cela, kompletne cela neverbalna komunikacia zanika, a prave neverbalna komunikacia tvori vacsinu, drvivu vacsinu komunikacie ako takej. Jednoducho gesta, pohlady, usmevy, alebo farba hlasu ton nic z toho sa nedozvieme.... smutne avsak stale je tu par pozitiv

+ ak prekusneme vacsinou nudne, musim sa fakt snazit aby ma s ludmi bavilo pisat a oni nemali tendenciu sklznut ku klise typu akej farby nosim ponozky kazde utornajsie rano Šťastný
+ da sa to, pisat sa da aj fakt zabavne, pravdaze realny rozhovor je omnoho lepsi no virtualny je lahsie prisstupny Mrkající

+/-? dalsia super vec ze na nete sa flaka tak vela ludi a je celkom jednouche najst si cloveka ktory vam sadne, vytovirt si umelu predstavu o tom aky je dokonaly, prave toho sa vzdy najvaic bojim, ked uz najdem niekoho s kym je zabava treba pisat zaujmavo avsak nevytvarat v oaciach inych ziadne ilzuie a ani ziadnym podlahnut

- preto ako tu uz niekto pisal je dost lahko nadobudnut pocit ze clvoek s ktorym si piste je prave ideal, ano mozno tych par percent ktore poznate su pre vas idealne alebo klamlive infomracie ktore vedome ci nevedome vysiela

+/- prave vdaka tomu ze moznosti komunikacie su uzko obmedzene, mozte menej pokazit no aj menej prilepsit si, celkovo ooprti relanej komunikacii sa da dozvediet viac o pravej osobnosti, kedze net nam dava pocit anonymity a casto krat mam pocit ze ludia pisu az prilis otvorene ked sa vhodne pytate (ale je to len moj pocit Úsměv pravdaze ma mozu vsetci klamat a ja mozem mat len naivne tusenie ze pisu pravdu, ale preco klamat ked je zarucena anonymita... )

- ak najdete niekoho zdanlive dokonaleho a tak realne sa ihned naskytne vela preakzok vacsinou vzdialenost ...

najlepsei je mozno hned ziskat kontakt a nesnazit sa pisast si vela hlavne sa co najskor stretnut a net brat len sposob ako oslovit nie sposob ako vytvorit vztah Mrkající kedze si myslim ze takto vytvoreny vztah skonci presne tam kde aj zacal

teda zavercene vyjadrenie stretnut sa cez net A N O ale co najskor bez zbytocnych kecov
Zaznamenáno

Mawe47

Pohlaví: Ženské
Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #114 kdy: 05. Leden 2008, 22:09:20 »

ja si s jednim psala tri mesice, za ktery sem ho videla jednou letmo a jednou na vylete s vice lidma a kdyz sme pak byli spolu sami po tech 3 mesicich delsi dobu, vedela sem, ze je to "ON", ale pritom pri predchozich dvou setkanich, kdy prvni bylo nervozni a tak, druhe ve spolecnosti sem byla rozptylovana radou veci a nemela sem moc sanci si toho cloveka "prohlidnout", ale jak se mi naskytla, jen sem si rozsirila moje nazory z kecani a v podstate se utvrdila v tom, ze jak mi vyhovoval po netu, vyhovuje mi i na zivo
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 3 4 [5]  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS