Vsechno pouzit ve svuj prospech

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 14:25:42

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 243 příspěvků v 1 740 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Jak a kde jste někoho sbalili (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Vsechno pouzit ve svuj prospech
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Vsechno pouzit ve svuj prospech  (Přečteno 1224 krát)
Sven
*

Věk: 21

Zobrazit profil
« kdy: 17. Říjen 2007, 12:20:59 »

I kdyz musim podotknout, ze s dotycou jsem nakonec nezacal chodit, tak bych se rad podelil, ze i sebemensi hloupost se muze pouzit k ziskani slecny. Jednoho dne minuleho roku jsem si to hasil v Praze na prednasku. Vysel jsem z koleje a zamiril na zastavku, ktera byla opodal. Sli jsme s kamosem a po ceste jsem kousek od zastavky zahledl nejaky casopis na zemi, ktery byl rozevreny a videl jsem tam obrazky nejakeho ditete. Zvedavost mi nedala a vratil jsem se k casopisu a zacal jsem se ruzne natacet, abych zjistil, co zajimaveho casopis nabizi. Jak jsem chodil nad casopisem a cetl postupne, jak se ma dite spravne upoutat do autosedacky, jal se me takovy zvlastni pocit, jako by me nekdo sledoval ( ne ze by to nebylo realne, pac zastavka byla plna lidi Šťastný ). Odtrhl jsem se od cteni a otocil se. Kolem me sla opravdu moc sympaticka slecna a jenom se usmivala jemne. Podival jsem se na ni nechapavym pohledem, jako by bylo cteni casopisu valejicich se po zemi, normalni. Pridal jsem vsak i usmev a to slecna uz nevydrzela. Zacala se usmivat od ucha k uchu. Nechal jsem to plavat a nastoupil s kamosem do stejneho busu jako ona, ktery nas vezl k metru. Na eskalatorech mi to nedalo a pomalu jsme se ke slecen priblizil a dosel ji nekde u nastupiste a s kamennym vyrazem jsem se zeptal, co na te zastavce bylo jako k smichu?? Překvapený). Slecna , ze vubec nic, pritom se zacala smat. Samozrejme, ze jsem ji sdelil, jake zajimave tema jsem procital a ze jako pro budouciho otce je to pro me nezbytne. Nacez slecna utrousila neco v tom smyslu, ze mam zvlastni metody, jak studovat ruzna zajimava temata. Nedalo mi a nabidl jsem se, ze ji to naucim, cist za chuze atd. Pac jsem si nebyl jisty, zda-li by tomu nahoda chtela, abych ji potkal novu, vzal jsme si na ni cislo. Mezi reci jsme se zminil, ze poradame s kamaradem vecer prchazky po Praze, kde probirame takova dulezita temata, jake je treba zavislost moderni hudby na plodnost opereneho ptactva atd. A ze nam chybi zensky nazor. Dodal jsem vsak, ze je nutne slozit urcite zkousky, ktere proveri jeji znalosti ohledne tohoto tematu. Neodpustil jsme si taky poznamku, ze mam u komise hlavni slovo ja, takze ji vlastne davam najevo, jak projit zkousku. Par dni pote jsme si zacali psat a se slecnou se sesli, i s mym kamosem jsem prosli pulku Prahy a pote sli k ni na kolej. Asi dve hody na to jsme se rozloucili s tim, ze se musime ucit anatomii, nacez ona se navrhla, ze me vyzkousi .... neodpmitl jsem a vratil se k ni i s anatomii, kterou jsme vsak skoro nepuzili, pac jsme kecali hlavne o sobe. Musim rici, ze byla opravdu sranda, slecna mela evidentni zajem. A proc to pisi az ted? Protoze, ani nevi, kde to sehnala, mi napsala k narozeninam opravdu mooc hezkou zpravu. Jen byla skoda, ze setkani a vse kolem probehlo par dni pred Vanoci, takze ja jel na Vanoce domu a po Vanocich odjel mimo CR. Slecne bylo 24 let. Jen chci podotknout, ze holkam se fakt libi neco, co nedela kazdy kluk. Slecna mi napsala, ze hnedka jak videla, jak se tam naklanim nad tim casopisem, ze hnedka vedela, ze se mnou bude legrace a nebudu nejaky suchar.
Zaznamenáno
Luboš92
*
Pohlaví: Mužské
Věk: 16

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 23. Říjen 2007, 17:51:07 »

Šťastný Pěkný příběh, podle mě by s tím chtělo něco udělat  Andílek
Zaznamenáno
Sven
*

Věk: 21

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 25. Říjen 2007, 20:17:46 »

Diky Šťastný. Problem je v tom, ze slecna letos delala statnice a vlastne skoncila studovat a zacala si hledat praci, navic jsem kazdy nekde uplne jinde. Ovsem zde na netu , kdyz si procitam vsechny vlakna, tak si rikam, ze je opravdu zbytecne ztracet cas nad slecnami, co nejevi zajem a vymlouvaji se. Tedkom samozrejme, nenarazim na tento pribeh. Dva dny na to se mi stala hodne podobna udalost a sice se slecnou ve vytahu, nacez jsme pote opet hodne chvil travili spolu, nez jsem teda odjel do zahranici. Proste az potom si uvedomis, ze v tom neni zas tolik tezkeho, jen opravdu jde o to se nebat, mit trocha sebevedomi. Drive jsem si myslel, jak si slecny dlouho vybiraji, nez s dotycnym zacnou chodit, ale jsou na tom hodne podobne, ze proste daji na prvni sympatie a pote cekaji, co z toho vyleze Úsměv
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS