Jo, hezky si mě odcitovala
A kupodivu také souhlasim se spinkosem
Teď je problém v otm, že on je racinálně přesvědčen, že to s tebou nemá smysl a nemá náladu se snažit, když si s nim tak zametala. Takže potřebuješ, aby přestal uvažovat racionálně (=mozkem) a začal využívat jiné orgány
Ne, že by ses s ním nutně musela hned vyspat, ale musíš do toho co mezi vámi je nutně vnést vášeň. A taky... (oblíbený citát) "Až ucejtíš takový lehký cukání, tak to ignoruj. To si s tebou pohrává pýcha. Ser na pýchu. Jen bolí a nepomáhá." Když si to takhle po*** tak holt musíš spolknout hořkou pilulku a dát mu najevo, že ho chceš a že pro to uděláš cokoli. A pro chlapa je (až na vyjímky) převaha a vědomí, že uděláš co bude chtít (jen to vědomí, ne že by se to muselo stát) hodně sexy. A tím se do toho dostane vášeň a přestane myslet jen mozkem.
Rozhodně zapomeň na nějaké "teď jsem se snažila a teď se snaž ty"! Jestli ti to za to stojí, tak pro to budeš muset hodně udělat.
Nutno také podotknout, že je to možná už ztracené a že když k něčemu dojde, tak to bude jen proto, aby si spravil ego. Ale není zisku bez riskování
Rozhodnout jestli to celé stojí za to, se musíš sama.
A taky pravda, že snadný sex => úlet neplatí vůbec! Pokud jde jen o sex, tak je to většinou předem jasné. Navíc na tom jasně ukazuješ, že funguješ na principu "budu děsně nepřístupná a budu tě průběžně odměňovat", což by mě ukrutně prudilo