Každej kluk chce sex.
V poslednej dobe sa stále viac presvedčujem, že to platí (takmer bez výnimky) aj pre ženy.
Ale k veci: Pridám svoju vlastnú skúsenosť, aj keď to nie je úplne podobné ako v tomto prípade. U mňa s priateľkou taktiež vyšiel popud na prvý sex od priateľky, nie odomňa. "Že by ma chcela" a pod. Ja som na to odpovedal, že v poriadku, no tento rozhovor vyšumel na dobrých pár mesiacov do stratena. Nebolo to tým, že by som nemal záujem, no problémom bol pre mňa trochu jej vek (1,5roka menej ako ja) - nie že by išlo o niečo nezákonné, len som si na to so svojimi (žiadnymi) skúsenosťami zrovna moc netrúfal, naviac ani tej spoločnej komunikácie nebolo podľa mňa dostatok, aby som sa do toho púšťal.
Teraz sa situácia zmenila, tak vyšiel návrh odomňa, na čo som bol ubezpečený, že o to samozrejme stojí. A tu vidím možno drobnú paralelu s nosf. Povedala mi, že chce, že nemá problém. To bolo ale z jej strany všetko. Mal som teda pocit, že na mne nejako zostalo veľké bremeno toho rozhodnutia (aj priamo kedy a kde na to) a pocit, že jej samotnej k tomu stačí nejako málo (iba to že "chce"). Proste sa mi nezdalo celkom jednoduché na ňu vytiahnuť gumičky a ísť na to. Následný rozhovor na túto tému skončil pre mňa nie celkom pochopitelne, teda nejakým zvláštnym nepochopením a mojou absolútnou flustráciou, takže sme zostali pri tom, že síce chceme ale ešte nič nebolo, a že o tom nedokážeme vôbec diskutovať, a celý vzťah je vlastne stále nejaký nevyspelý, po 2 rokoch.
Len dodám, že sme to potom zdárne vydiskutovali, a prišli na to že v najbližšej dobe niečo už nakoniec uskutočníme, takže toto nepíšem ako problém so žiadosťou o radu.
Možno teda má tvoj partner nejaký obdobný pocit ako ja, ono je totiž (prakticky) stále podstatný rozdiel medzi mazlením sa úplne otvorene so všetkým, a samotným aktom. Možno si teda čo to naňho skúšala, čo je fajn, ale napr. u nás je každá takáto aktivita zbytočná, pretože ono nasadenie kondómu znemožnuje prejsť z mazlenia priamo na vec - aspoň ja to tak vidím. (Imho možno u vás s antikoncepciou problém nie je takže môj príspevok nie je až tak k veci, ale môže mať zase iný problém s rovnakým výsledkom ako u mňa).
Takže keď ti vraví, že chce, tak všetko potrebné zabezpeč sama, a v najlepšom prípade sa vykašli na postupný prechod k veci, ale dopredu sa s ním surovo dohodnite, že napr. v sobotu proste bude sex. Eliminuješ tým, že sa ti bude vykrúcať, keď naňho pôjdeš postupne, lebo o tom bude vedieť postupne, a nejako sa psychicky pripravi, snáď. Nie je žena, postupné spracovávanie nemá naňho efekt.