Pánové potřebuji radu
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
05. Září 2008, 10:58:35
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
40 224
příspěvků v
1 739
témat od
1 700
uživatelů
Nejnovější uživatel:
reknetewow
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na chlapy
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Pánové potřebuji radu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
3
...
7
Vše
Autor
Téma: Pánové potřebuji radu (Přečteno 11058 krát)
barbarela.trust
Pohlaví:
Pánové potřebuji radu
«
kdy:
07. Listopad 2007, 16:43:05 »
Potřebuji radu nebo vysvětlení - mám kolegu z práce , nepracujeme spolu pod jednou střechou , ale z titulu zaměstnání se asi 3 roky velmi často setkáváme , telefonujeme ,mailujeme a smskujeme , vždy se ke mě choval velmi slušně , ale cca po roce nastala příjemná změna , je ke mě maximálně milý , neustále lichotí , je pozorný , oslovuje mě "přezdívkou" která vznikla omylem a zná ji jen on a já . Veškerá komunikace je příjemná , někdy lechtivá , ale nějak drsně sexuální nebo přímočaré to není , spíše takové chození kolem horké kaše . Já jsem zadaná , on je zadaný , oba víme kam patříme a kde máme večeřet , ale za sebe můžu říct , že za hřích by stál
Přes sms jsme hrdinové
a tak jsme se teoreticky dohodli na kafe , ale ani jeden z nás to nedotáhl do konce , neuvedlo se kdy atd . Prostě vyčkávám a vypadá to , že on taky vyčkává . Podle jeho chování soudím , že evidentně zájem má , ale nevím o co ? Jestli si chce jen takhle hrát nebo jestli se něco stane nebo co ? Já nejsem typ co by po někom vyjížděl a navíc by se mohl vyděsit , nebo já nevím . Tak co pánové co mi na to povíte ? Začít ? Čekat ? Jo oba jsme přes 30
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Galileo
Pohlaví:
Re: Pánové potřebuji radu
«
Odpověď #1 kdy:
07. Listopad 2007, 18:07:18 »
Možné je, že se oba bojíte jít do toho rizika. Nevíte jestli ten druhý to opravdu chce a bojíte se, že když jeden z vás začne, druhý to odmítne a ještě to rozmazá v práci.
Myslím, že to je časté zejména u chlapů. Mají strach, že když je kolegyně z práce odmítne, tak to bude povídat svým kolegyním u kafe. A to je pro chlapa, který je zadaný nebo dokonce ženatý, docela nebezpečné. Když je manažerem, tak z toho může mít i pracovní potíže.
V tvém případě by měl určitě začít on, protože je chlap. Ale když nezačne, tak asi nezbývá, aby jsi začala nějak sama. Jiná věc je, jak se vyrovnáš s tím, že chceš podvést svého přítele
Zaznamenáno
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #2 kdy:
07. Listopad 2007, 22:50:22 »
Citace: Galileo 07. Listopad 2007, 18:07:18
Jiná věc je, jak se vyrovnáš s tím, že chceš podvést svého přítele...
To je myslim nejvetší problém
Ale jestli ti to nedela problem, tak (*NO OFFENSE*) by ti nemelo delat problem ani ho zbalit
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
Quilty
Pohlaví:
Věk: 29
«
Odpověď #3 kdy:
08. Listopad 2007, 13:16:17 »
Myslím, že onen dotyčný stále zvažuje rizika, který by podstoupil, kdyby do toho šel po hlavě. A pokud žije se svojí přítelkyní v jedný domácnosti, tak ta rizika nejsou malá. Myslím, že do jistý míry ho může uspokojovat jen to samotný, nevinný flirtování. Přeci jen v tomhle věku je většinou "lepší rogalo v hrsti, nežli spadnout na střechu" a pro chlapy po třicítce je to flirtování často daleko více vzrušující, než třeba samotnej sex v motelu někde u výpadovky... Ale samozřejmě záleží kus od kusu
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
08. Listopad 2007, 14:21:02 »
Quilty
- to jako fakt ? Já byla vždy přesvědčená , že na tohle chlapi absolutně nehrajou
, že by mu stačilo si takhle hrát ? Ano žije s partnerkou ve společné domácnosti , plnohodnotný vztah .
Avaranger
- neurazím se a případně bych se stím vyrovnala , není to sice moje standartní chování a páteř vlastním , ale jsou věci mezi nebem a zemí
Galileo
- nejsme ve vztahu podřízený - nadřízený , velmi zjednodušeně - moje firma nakupuje od jeho firmy , jsme partneři oba z toho profitujeme , nicméně kdyby mě nebylo zastal by práci někdo jiný , totéž naopak , myslím , že nemá důvod mi nevěřit , vycházím z toho , že je mezi námi pracovní důvěra / pár poloilegálních kšeftíků jsme už spáchali /
Nechci ho balit , možná z alibismu - nevím , já se prostě jen vezu i když jsem mu / podle mého úsudku / dala jasně najevo , že si hraju ráda , fakt je , že to nemá stoupající tendenci , někam jsme došli a dál ani krok , možná se fakt bojí , možná si fakt chce jen hrát ? Já tohle nikdy neřešila , bez sebekritiky prohlašuji , že patřím k atr. typům
, vždy někdo přišel , zkoušel , na kafe zval - prostě standart a možná proto je pro mě tenhle člověk tak zajímavý .
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Quilty
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
08. Listopad 2007, 14:54:59 »
barbarela.trust
- no jo, fakt. Já když mi bylo o 10 míň, tak jsem si to taky myslel, že na to nehrajem
Ale jak šel čas, tak jsem na sobě i na kamarádech začal pozorovat, že co se týče nevěry a sexu, tak se tak nějak víc mluví než koná... Že by pohodlnost zvítězila nad touhou a vášní???
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
08. Listopad 2007, 14:57:43 »
Tak to bych nečekal nicméně všechno je možné , takže co radíš ? Nechat plavat - však ono to nějak dopadne . Anebo položit jasnou otázku ?
Zaznamenáno
Quilty
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
08. Listopad 2007, 15:34:34 »
Já být tebou, tak ho nažhavim do běla, aby měl panáček o čem přemejšlet. Né jen takový to přihřívání. Přeci jen - jak píšeš - jsi atraktivní ženská a ty se neodmítají v žádném věku!
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
09. Listopad 2007, 11:31:13 »
Quilty
a jak by si to pánové představovali ? Třeba - tak na úterý ti vybavím kamion a mimochodem chtěla jsem to říct , že polykám ! To asi není ta pravá cesta , že ? Navíc by to ode mě asi nepobral .
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
09. Listopad 2007, 13:02:26 »
barbarela.trust:
Tak tohle by mi těžce dalo
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
09. Listopad 2007, 13:09:56 »
Avaranger
- myšleno jak ?
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
09. Listopad 2007, 15:23:50 »
Jako, že kdybych jedl neco, tak bych se asi udusil
- jako že by mi zaskočilo...
Ale že by mě to nějak rožhavilo, to teda ne
Mnohem víc chlapa nažhaví náznaky. Ne nadarmo se říká, že nahé tělo není to nevíc vzrušující, co umí žena předvést...
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
Lee Cougan
Pohlaví:
Město: Fox River
«
Odpověď #12 kdy:
11. Listopad 2007, 18:30:30 »
Citace: barbarela.trust 09. Listopad 2007, 11:31:13
Quilty
a jak by si to pánové představovali ? Třeba - tak na úterý ti vybavím kamion a mimochodem chtěla jsem to říct , že polykám ! To asi není ta pravá cesta , že ? Navíc by to ode mě asi nepobral .
Tak tohle me taky docela dostalo...timhle zpusobem rozhodne ne.
Ted me bohuzel nenapada priklad, tak to snad bude k pochopeni...nesmis nic rikat na rovinu, proste si s nim verbalne hraj a uroven "lechtivosti"
neustale
zvysuj. Az me napadne priklad, tak hodim...
Zaznamenáno
Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
Pandora
«
Odpověď #13 kdy:
29. Listopad 2007, 13:30:23 »
ahojky, i kdyz ses ptala panu, tak jen obecne bych rekla, ze ja bych nejprve zvazila, jestli ziju ve spokojenem vztahu a jestli on ma plnohodnotny vztah a nezahravala bych....
protoze evidentne chces asi radu, abyste v tom flirtu pokracovali.....
a za pul roku nebo za rok tady muze byt otazka: panove poradte, chodim se zadanym chlapem, mame uz rok tajny pomer, ja se zamilovala, opustila kvuli nemu pritele a on se nechce rozhoupat k rozchodu, co mam delat? cekat?
takze si myslim, ze by bylo lepsi predejit tomuhle, co jsem vyse psala, protoze ten scenar je velice casto presne takovy....
doufam a preju aby to u tebe bylo jiny, jenom tohle tema me proste zaujalo hlavne v KONTEXTU s dalsima tematama ve foru (jak prezit rozchod, chci ho zpatky, jak resit neveru, atd.....) a tady mame radit (teda panove maji radit) jak dojit vlastne k tem dalsim topicum:))
doufam, ze jsem to nerekla nejak neomalene, nemyslim z toho nic obecne, jen opravdu tady na foru je takoveho trapeni a bolesti a smutku, ze mam pocit, ze radit, jak pripadne rozbit (muze se stat vse... z flirtu se muze vyvijet neco vic, pomer, laska atd) fungujici vztahy... mi prijde smutny
takze hlavni otazka zni: jsi spokojena ve svem vztahu nebo jsi ochotna prijmout nasledky flirtu i v podobe opusteni sveho pritele? jestli ho nemilujes (pritele), nebo jestli vis najisto, ze chces jenom flirt (ale zkusenosti napovidaji, ze to vetsinou u flirtu fakt nezustava) a ze ten flirt s tim kolegou vazne chces, pak je samozrejme tva otazka v tomto topicu je jasna a ja uz mlcim a omlouvam se, ze jsem tam cpala neco co tam nepatri...
Zaznamenáno
Pandora
«
Odpověď #14 kdy:
29. Listopad 2007, 13:33:42 »
nemyslim z toho nic obecne...... samozrejme tam melo byt nemyslim z toho nic osobne a myslim ten problem obecne:)
nejak se mi to spojilo do jedne vety:)
Zaznamenáno
Unixorn
Pohlaví:
Věk: 32
Město: Praha
«
Odpověď #15 kdy:
29. Listopad 2007, 14:16:17 »
pandora:Myslim, ze pokud to s tebou tahne uz rok a partnerku porad neopustil, urcite ji neopusti ani v budoucnu. Davas mu zrejme to, co on chce a treba chybi ve vztahu, ale pritom ne dost na to, aby kvuli tobe opoustel svoji soucasnou partnerku. Ale samozrejme muzes s nim chodit potaji dlouhy leta a nakonec se dockat, jako se dockala Adamcova milenka, ale na to bych opravdu nesazel
Pokud to chces mit za sebou hned, zkus mu davat ultimata a tak. On si pak najde jinou milenku a ty budes mit klid na nejaky nezadany chlapy. Bude to samozrejme trosku hodne bolet, to uz tak chodi....
Zaznamenáno
Pandora
«
Odpověď #16 kdy:
29. Listopad 2007, 14:55:33 »
Unixorn: asi tady doslo k omylu:)) ja ten problem nemam, nejsem milenkou
jenom jsem chtela naznacit ze sem se az muze dostat ten nevinny problem, na ktery se slecna na zacatku pta...... nevim jestli jsi cetl cely, muj prispevek je odpoved (mozna dost obecna) na tu puvodni otazku a ne ze ja se na to ptam....
ale vidim to kolem sebe, kam takove flirtovani vede a ctu to taky na forech, tak jsem to jenom chtela spojit, ze nekdo radi, jak flirtovat (zadany se zadanym) a po roce muze radit, jak z toho ven, ze je problem
nevim jestli jsem to napsala srozumitlne...
Zaznamenáno
Unixorn
Pohlaví:
Věk: 32
Město: Praha
«
Odpověď #17 kdy:
29. Listopad 2007, 15:10:29 »
pandora:Ja se omlouvam, ja uz ani neumim cist
, nejak jsem prehledl ten prvni odstavec
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #18 kdy:
30. Listopad 2007, 14:37:31 »
Pandora
- no ono se to mezitím už vyřešilo , psala jsem se ve chvíli kdy mezi námi dvěma celá ta situace trvala už tak dlouho , že jsem z toho fakt začla být "zoufalá" , jsem člověk pro kterého je dost důležité mít ve věcech jasno a jemu jsem absolutně nerozuměla , snad jsem doufala , že mi tady někdo dá univerzální návod jak "číst" chlapa , univerzální návod neexistuje , napsaly mi dvě skupiny lidí , jedni mě odsoudili a jedni mi rozuměli a tak to v životě prostě je
. Byla jsem v životě už i milenkou a byla jsem i podváděnou a pokaždé jsem se na to dívala pouze subjektivně . Jinak bych jestě chtěla dodat , že jsem realistka a že tyhle věci se můžou stát každému z nás . Jo a kdo je bez viny a má naprosto čisté svědomí ať po mě klidně příjde hodit kamenem
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #19 kdy:
30. Listopad 2007, 18:09:55 »
-------------------------->(*) *BANG* V tomhle mam zatim NAPROSTO čisté svědomí.
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #20 kdy:
30. Listopad 2007, 18:14:08 »
Avaranger
- no jo no hochu , když ty jsi dokonalost sama
, takový se rodí jednou ... maximálně dvakrát za tisíc let , měním svou výzvu na - ti , kteří v životě už něco zažili a ........
pro šťouraly - ironie !
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #21 kdy:
01. Prosinec 2007, 15:52:06 »
Teda, to je podpásovka
xD
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Město: Prágl
«
Odpověď #22 kdy:
02. Prosinec 2007, 00:19:48 »
Maximálně dvakrát za 1000 let? V tom případě jsem ten druhý
Zaznamenáno
Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #23 kdy:
02. Prosinec 2007, 15:46:47 »
Nezbývá než před vámi dvěma smeknout .......
Zaznamenáno
Augi
charakteristika: programátor ;)
Pohlaví:
Věk: 25
Město: a prop de Praga
«
Odpověď #24 kdy:
02. Prosinec 2007, 16:29:08 »
A co já třetí?
Zaznamenáno
Stran: