Pánové potřebuji radu
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
08. Září 2008, 05:26:23
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 983
příspěvků v
1 724
témat od
1 707
uživatelů
Nejnovější uživatel:
martina kozakova
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na chlapy
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Pánové potřebuji radu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
...
5
6
[
7
]
Vše
Autor
Téma: Pánové potřebuji radu (Přečteno 11155 krát)
barbarela.trust
Pohlaví:
Re: Pánové potřebuji radu
«
Odpověď #150 kdy:
24. Leden 2008, 16:13:33 »
A předpokládám , že ty víš stoprocentně jak to všechno vlastně je , že jo .....
Nepožaduji po partnerovi nic co bych nemohla sama nabídnou , připadalo by mi na hlavu padlé chtít aby partner byl spolehlivý a třeba dochvilný , kdybych já nebyla , totéž platí o věrnosti .
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
afi
Pohlaví:
«
Odpověď #151 kdy:
24. Leden 2008, 17:35:32 »
tak s tim optimismem barbarela prehani urcite, ty procenta mi nak nesedej
ale jinak proc ne? kazdej si hleda cloveka sobe blizkyho, se stejnejma nazorama atd. je sice pravda, ze protiklady se pritahujou, ale jak dlouho jim to pak vydrzi? jednu, dve noci? takze treba s tim optimismem. vim ze optimista nejsem, spis naopak a optimistku proste nehledam, protoze me takovy lidi vytacej
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #152 kdy:
24. Leden 2008, 17:46:05 »
Já zase nemám ráda pesimisty , ještě něco ani nezkusí , ale už mají plno řečí jak je to na prdel , jak to nepůjde a tak .
Já si na všem hledám to dobré - ať už je to jakékoliv svinstvo , tak to vždycky bude k něčemu dobré .
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
afi
Pohlaví:
«
Odpověď #153 kdy:
24. Leden 2008, 18:24:16 »
tady si nerozumime.. nejde o to ze neco treba nepujde.. to ja se klidne budu snazit dokazat ze to pujde.
to je spis v pristupu k zivotu ze ocekavam uz zcela automaticky, ze veci dobre nekoncej a ze ta moje vysnena princezna na me venku neceka
Zaznamenáno
MarŤas
Pohlaví:
Věk: 27
Město: Liberec
«
Odpověď #154 kdy:
24. Leden 2008, 18:39:02 »
1. 87 %
2. 80 % - ono to je relativní a procentuální hodnota se mění dle dané situace.
3. 95 %
4. 90 %
5. spíše 85%
6. zatím 95 %
7. zatím 25%
8. 89 %
9. 95 %
10. 80 %
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #155 kdy:
24. Leden 2008, 20:41:29 »
Citace: afi 24. Leden 2008, 18:24:16
tady si nerozumime.. nejde o to ze neco treba nepujde.. to ja se klidne budu snazit dokazat ze to pujde.
to je spis v pristupu k zivotu ze ocekavam uz zcela automaticky, ze veci dobre nekoncej a ze ta moje vysnena princezna na me venku neceka
No záleží jak až moc je ta vysněná "vysněná"
Zaznamenáno
dextera
Město: Brno
«
Odpověď #156 kdy:
24. Leden 2008, 23:26:39 »
Citace: barbarela.trust 24. Leden 2008, 16:13:33
Nepožaduji po partnerovi nic co bych nemohla sama nabídnou , připadalo by mi na hlavu padlé chtít aby partner byl spolehlivý a třeba dochvilný , kdybych já nebyla , totéž platí o věrnosti .
Vážně? Tak proč po něm požaduješ smysl pro rodinu, když sama nabízíš max. 15%?....
Zaznamenáno
"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #157 kdy:
24. Leden 2008, 23:36:34 »
No jednak proto , že předpokládám , že biologické hodiny nezklamou a druhak proto , že v tomhle asi skutečně potřebuju motor . A za třetí až na jednoho všichni mí partneři měli už děti a tak mi přijde přirozené , že je neodstrčí na druhou kolej jen proto , že mají nový život .
Zaznamenáno
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #158 kdy:
25. Leden 2008, 01:06:23 »
To, že v padesáti nebudeš chtít bejt sama nazýváš "smysl pro rodinu"? To je teda silný kafe.
To je skoro takovej joke jako "Tohle by neudělal/a já jí/ho znám"
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
afi
Pohlaví:
«
Odpověď #159 kdy:
25. Leden 2008, 11:18:18 »
ava: hochu zas strkas rypak do veci o kterejch vis hoooovno.. proc na ni vubec reagujes? ona ocividne o TVUJ nazor nestoji.. navic ona mluvila i o tom ze potrebuje motor a o biologickejch hodinach.. co to ma spolecnyho s tim ze nechce bejt v padesati sama vis asi vazne jen ty sam
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #160 kdy:
25. Leden 2008, 13:21:47 »
Pozadujes smysl pro rodinu, ale nabizis sama jen 15%
>>>
Doufam ze zafunguji biologicke hodiny (ze mi proste najednou dojde, ze rodinu chci a potrebuju)
Tohle pro mě neni žádnej smysl pro rodinu. Prostě čekat, že to časem přijde díky nějakejm hormonum... Možná ale jen slovíčkaříme - co to je "smysl pro rodinu"?
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #161 kdy:
25. Leden 2008, 13:32:51 »
Citace: afi 25. Leden 2008, 11:18:18
ava: hochu zas strkas rypak do veci o kterejch vis hoooovno.. proc na ni vubec reagujes? ona ocividne o TVUJ nazor nestoji.. navic ona mluvila i o tom ze potrebuje motor a o biologickejch hodinach.. co to ma spolecnyho s tim ze nechce bejt v padesati sama vis asi vazne jen ty sam
Vím , že tobě to vysvětlovat nemusím , jen pro upřesnění , je divné požadovat smysl pro rodinu po někom kdo MÁ rodinu a uznat , že nemám (nebo mám pouze teoretický - a k čemu je teorie) smysl pro rodinu , vzhledem k tomu , že ještě NEMÁM rodinu ?
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #162 kdy:
25. Leden 2008, 13:37:54 »
Aha, takže smysl pro rodinu znamená "mít" rodinu? Asi to vážně nechápu.
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
afi
Pohlaví:
«
Odpověď #163 kdy:
25. Leden 2008, 15:10:46 »
imho nechapes, ja snad chapu.. mozna si jen verim
smysl pro rodinu neni "mit" rodinu. myslela to spis tak, ze tezko po nekom muze pozadovat neco, kdyz on s tim ma zkusenosti a ona ne. zjednodusene receno. to je jak kdybych rek, ze hledam holku co ma rada rychou jizdu. a ona mela ferrari, a ja doma starou skodovku.. jo, je divny pozadovat smysl pro rychlost po nekom kdo MA ferrari a uznat, ze ja mam jen skodovku, ale verim ze prijde cas, kdy si i ja si usetrim na svoje vlastni ferrari
Zaznamenáno
Kyt
Pohlaví:
«
Odpověď #164 kdy:
19. Únor 2008, 14:13:09 »
Myslím že smysl pro rodinu je možná myšlen i tak, že když je např. maminka nemocná, tak nemám problém s tím se o ni postarat, nakrájet jí ovoce a uvařit jí čaj. Ne? Člověk se smyslem pro rodinu je schopný doma zastat určitou roli a totéž si nese s sebou do manželství, potažmo do výchovy dětí. Myslím že to má pramálo společného s tím, jestli se jedná už o rodinu s partnerem, nebo rodinu původní, ale spíš jde o vlastnost, která se pěstuje už během raných let života a dospívání. Nakonec i to, že člověk žije nějakých pár let jinde a občas domů zavolá, aby věděl jak se tam mají, něco znamená.
Nakonec si ten obraz rodiny, který se utvořil u vás doma, stejně vezmeš s sebou do života.
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #165 kdy:
19. Únor 2008, 14:30:42 »
Citace: Kyt 19. Únor 2008, 14:13:09
Nakonec si ten obraz rodiny, který se utvořil u vás doma, stejně vezmeš s sebou do života.
To se můžu jít rovnou oběsit .
Zaznamenáno
Kyt
Pohlaví:
«
Odpověď #166 kdy:
19. Únor 2008, 15:37:21 »
No anebo si dát ten svůj život do pořádku a trošku se zamyslet. Základní dotaz, vracející se zpět k tématu: tobě připadá OK být zadaná a "nezávazně si užívat" s jiným? První dotaz zněl - čekat vs. jít do akce? Myslím že základní dotaz měl znít - chci jinýho chlapa a vím že by z toho doma byl průser, co s tím?
Nezlob se na mě, ale TOHLE je základní problém, a rozdělování lidí na "naivky vs. realisty" nebo něco takovýho je fakt mimo mísu. Jde o povahu a ne o věk a protřelost či co ještě. Základní průser je v tom, že sis dovolila zahnout, milá zlatá.. Následky vidíš sama. Já se rozhodně za mládě nepovažuju, a ani přes svoje zkušenosti v životě bych si tohle ke svýmu chlapovi v žádném případě nedovolila. Nejdřív píšeš, že oba víte, že jste zadaní a kde máte večeřet, bla bla bla, a o pár příspěvků dále je naprosto jasný že to ani jeden z vás neví. Pokud jste se ovšem s tvým přítelem vzájemně nedomluvili na tolerování nevěry
Do budoucna by sis z toho mohla něco vzít jako poučení, co říkáš? Protože kdo chce kam, pomozme mu tam, a ty sis tu jámu vykopala dobrovolně.
Možná by neškodilo být nějakou chvilku sama, než se dáš do kupy, protože očividně nevíš co chceš, když máš doma bezva chlapa a sexuješ si s jiným "bezva" chlapem, kterého ani zdaleka tak dobře neznáš, kterej ti dle tvého vyprávění tajně vytrhává vlasy a bůhvíco ještě. Zas tak bezvadnej nakonec asi nebude, no ale jak říkám, kdo chce kam... Pokud jsi dostatečně kritická jak je svému okolí, tak i k sobě samé, tak by ti už měl blikat v hlavě výstražný vykřičník.
«
Poslední změna: 19. Únor 2008, 15:59:39 od Kyt
»
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #167 kdy:
19. Únor 2008, 17:06:58 »
No nebudu nic obhajovat - co se má stát to se stane , tohle všechno zahýbalo několika životy , ale všichni jsme dost dospělí na to aby jsme si důsledky svých činů nesli , samozřejmě bych taky chtěla žít v tom naprosto ideálním světě , kde nevěra je neznámý pojem , lidi si pomáhají , mají se vzájemně nezištně rádi a prostě je vše fajn . Mám ale obavu , že takový svět neexistuje , můj názor na nevěru potažmo věrnost je asi trochu jiný než tvůj , ale veskrze poslední dobou sleduju , že svět se dělí na ty co ji zásadně odsuzují a ty řekněme benevolentnější . Na všem je , ale asi třeba vidět obě strany mince a nic není jen černé a bílé .
Z toho co se stalo můžu s klidným srdcem říct , že jsme všichni vytěžili -
já minimálně to , že i můj partner pochopil , že i on dělal chyby atd někdo svobodu atd a někdo dosáhl svého
To o těch vlasech je nesmysl a tak to bylo i psáno abych poukázala na absurdnost tvrzení , že to bylo spiknutí .
Možná by někoho potěšilo , kdybych byla strašně nešťastná a litovala svých činů , ale není to tak - paradoxně lituji jen jediné věci a přes tu by stejně vlak nejel , takže co .
Hodné holky přijdou přijdou do nebe , ale ty zlobivé dostanou vždycky to co chtějí
Zaznamenáno
Kyt
Pohlaví:
«
Odpověď #168 kdy:
19. Únor 2008, 17:40:51 »
Citace: barbarela.trust 19. Únor 2008, 17:06:58
No nebudu nic obhajovat - co se má stát to se stane , tohle všechno zahýbalo několika životy , ale všichni jsme dost dospělí na to aby jsme si důsledky svých činů nesli , samozřejmě bych taky chtěla žít v tom naprosto ideálním světě , kde nevěra je neznámý pojem , lidi si pomáhají , mají se vzájemně nezištně rádi a prostě je vše fajn .
- trošku ironie nikdy nezaškodí, viď?
černé a bílé není nikdy nic, ale jistá pravidla jsou daná vždycky a pokud vím, tak člověk do vztahu nejde s tím, že si budou navzájem zahýbat a podobně
ale tak tobě se tvůj svět líbí, tak proč ne, mně se líbí zase můj a rozhodně není láskyplný a nezištný. Možná bys koukala s čím se musím poslední dobou potýkat ve vlastní rodině, která by v tom ideálním světě měla být oním věčným útočištěm a místem kam se ráda vracíš a měla by tam panovat ona bezmezná důvěra atd. Vůbec to tak není. Ale to jsem stejně už OT a co jsem říct chtěla, to jsem řekla.
Jinak pro upřesnění, nikomu nepřeju aby byl, cituji, "strašně nešťastný"
To rozhodně ne.
Jo a ještě něco: I hodné holky umějí mít ostré lokty a zvládnou si vybojovat to co chtějí. Ale nedělají to tak, aby tím někomu ubližovaly. Tam je ten rozdíl, my volíme trošku čestnější cesty.
No offense, samozřejmě. Pouze názor. Každému co jeho jest.
«
Poslední změna: 19. Únor 2008, 17:45:04 od Kyt
»
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #169 kdy:
19. Únor 2008, 17:50:00 »
No jo , ale kdyby nebylo nás zlobivých holek tak vy hodné byste tak nevynikly
Zaznamenáno
Kyt
Pohlaví:
«
Odpověď #170 kdy:
19. Únor 2008, 17:55:54 »
Takže je vlastně dobře, že vás máme, co?
Zaznamenáno
Stran:
1
...
5
6
[
7
]
Vše
« předchozí
další »