Pánové potřebuji radu

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 14:10:09

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 240 příspěvků v 1 740 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na chlapy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Pánové potřebuji radu
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7  Vše Tisk
Autor Téma: Pánové potřebuji radu  (Přečteno 11064 krát)
redweed

Pohlaví: Ženské
Věk: 35
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #100 kdy: 15. Leden 2008, 23:00:03 »

Já třeba svůj současnej už několikaměsíční problém probírám tady, protože s tím nechci pořád otravovat někoho ze svého okolí, ani to není moc vhodný se s některýma věcma "chlubit". Vlastně to je moje dlouhotrvající slabá chvíle a nemůžu to pořád nějak zpracovat a vypořádat se s tím. Proto s tím otravuju tady a tak trochu doufám, že mi někdo napíše něco hodně pozitivního a nadějného.   To je dost přiblblý, co?  Kroutící očima
není přiblblý...je to podobná reakce tý, o který jsem se výše zmiňoval...jen akorát ženy po třicítce jsou náročnější a ví, co slyšet chtěj narozdíl od těch dvacátnic. Až ti něco řekne optimickýho, tak se na určitou dobu uklidníš a pak sem zase "polezeš", páč to nefunguje. Žena prostě chce od muže jistotu bezpečí a tu Ti nabídnout nikdo nemůže. Dnes nic jistýho není. Když budeš mít bohatýho chlapa, tak na každým rohu číhá někdo, kdo ho okrade. Když budeš mít chudýho kluka, tak ti nemůže nabídnout jistota, páč nemá z čeho... Vám ženám můžem nabídnout jen duševní než materiální jistotu.
Jasně funguje to jen chvíli, mám to vyzkoušený, proto to taky my ženský pořád opakujem. On mi už nic neřekne ani nenapíše.
A s těmi jistotami je to podle mé zkušenosti úplně naopak. Já teď nejsem v pohodě díky tomu, že mi někdo na maličkou chviličku poskytl pocit určité duševní jistoty, která mi doma chyběla. A ty taky tu duševní jistotu nabízíš?  Mrkající Smějící se
Zaznamenáno
hustejdym

태권도를 사랑해요

Pohlaví: Mužské
Věk: 29
Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #101 kdy: 16. Leden 2008, 11:01:22 »

Žena prostě chce od muže jistotu bezpečí a tu Ti nabídnout nikdo nemůže. Dnes nic jistýho není. Když budeš mít bohatýho chlapa, tak na každým rohu číhá někdo, kdo ho okrade. Když budeš mít chudýho kluka, tak ti nemůže nabídnout jistota, páč nemá z čeho... Vám ženám můžem nabídnout jen duševní než materiální jistotu.
Tak duševní jistota je asi to jediné, co můžu holce nabídnout - jenže zatím mám pocit, že mladé holky chtějí hlavně tu materiální jistotu, načež po X letech manželství zjistí, že materiální jistota je sice fajn, ale že jim chybí ta duševní... a pak začnou vyvádět...
Zaznamenáno

Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
Mona

Život je boj.

Věk: 27

Zobrazit profil
« Odpověď #102 kdy: 16. Leden 2008, 13:13:20 »

mám pocit, že mladé holky chtějí hlavně tu materiální jistotu, načež po X letech manželství zjistí, že materiální jistota je sice fajn, ale že jim chybí ta duševní... a pak začnou vyvádět...
[/quote]

Taky to tak u některých slečen vidím.

A k problému Barbarely jsem chtěla napsat jen tolik, že si taky myslím, že dotyčnému stačí Vaše "lechtivá" konverzace. Prostě se mu líbí, že po něm někdo jede, ale nevěry by nebyl schopný.
Pokud ho tak moc chceš, tak zkus udělat první krok, někam ho pozvat, obléknout si sexy oblečení, vrhnout se na něho v autě a uvidíš, jak zareaguje. Pokud ti jen připadne, že ti léta běží a nepřipadneš si atraktivní pro okolí a tohle flirtování ti tu atraktivitu tak nějak vrací a chceš víc, tak zkus nějaký chlapi, co nejsou asexuální a kteří se s tebou klidně na počkání vyspí. Vyraž na dámskou jízdu, nebo zkus někoho sbalit po netu. Nepochopených a sexuálně strádajících manželů jsou tam mraky.
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #103 kdy: 16. Leden 2008, 19:59:11 »

Mona - krásná rada , ale kdybys sis to přečetla celé tak bys zjistila , že už je to hodně s křížkem po funuse .

asdf -  Mrkající

sorrow_soul - a němec furt nikde

redweed - to chcem tak moc ? 

hustejdym -  Mrkající

MarŤas - dyť říkám , že je s náma sranda
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #104 kdy: 16. Leden 2008, 20:14:45 »

odím jenom kvůli tomu, že na to pravděpodobně nejsem připravená. Kupříkladu já, ač jsem se brzy vdala, jsem dost dlouho nechtěla děti. Nevím, jestli to bylo mou nepřipraveností, nezralostí nebo sobectvím, když jsem si uvědomila, co všechno by to pro můj život znamenalo. Docela jsem si to i vyčítala, uvědomovala jsem si, že nechci být moc stará matka, a pak během docela krátké doby jsem ztratila tu averzi, pomyšlení na děti mi nepřipadalo tak strašné a v myšlenkách se vyklubala i nějaká pozitiva. Nevím, proč se to stalo, možná jsem se o to prostě snažila, ale nemyslím, že bych se během krátké doby stala připravenou, a praxe mi dává za pravdu  Úsměv  Ale zase kdybych čekala, až si budu připadat připravená, tak bych asi ty děti neměla nikdy, protože biologické hodiny dotikají velmi záhy.

Tohle budem muset probrat , zajímavé , že přemýšlíme stejně , jen s rozdílem , že já se ještě neodhodlala .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #105 kdy: 16. Leden 2008, 20:48:33 »

tak sem to docet.. to je lepsi jak telenovela Super!

ale bez konce Velmi smutný takze jak to ted vypada? uz ses rozesla se svym pritelem? nebo ho porad podvadis s tim novym? jo a taky me zajima ta malickost na starym priteli.. jestli to teda neni ochabujici vasen a cim dal vetsi nuda v posteli.. teda to je jediny co me napadlo Šťastný
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #106 kdy: 17. Leden 2008, 00:20:27 »

Přiznala jsem se protože jsem musela a teď si v horách dávám mozek zpátky do hlavy - a resume - asi zůstanu sama , ale není to definitivní - jenže mezi dvěma fakt super chlapama se těžko rozhoduje .

Telenovela by měla skončit líp , tohle je blbej závěr .

Chtělo by to stroj času . 

A tu maličkost ti jedině pošeptám  Mrkající
Zaznamenáno

afi

Zobrazit profil
« Odpověď #107 kdy: 17. Leden 2008, 00:29:55 »

no ja septani do ouska miluju.. ale bude mi stacit soukroma zprava  Andílek
jinak ja myslel ze te ten tvuj soucasnej pritel po nevere vykope.. a jestli si mezi nima vybiras, tak koukam ze odpustil. jo telenovela to neni.. ale co, stejne uz dneska nejsou cool Mrkající
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #108 kdy: 17. Leden 2008, 00:35:20 »

No kupodivu nevykopal a dalo by se říct , že mám na výběr , jenže už je všechno jinak hodně se toho zkazilo a znáš to o té nastavované kaši ...
Zaznamenáno

Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 kdy: 17. Leden 2008, 12:05:45 »

barbarela.trust: Promiň, vim že sem slíbil, že nebudu reagovat, ale na tohle musim, protože to staví náš konflitk do trošku jiného světla.

Právě se totiž ukázal rozdíl mezi našim uvažováním. Ty totiž ze všech stran vidíš zájem. Po nevěře, za kterou by tě většina chlapů na minutu vyhodila z baráku / ze života se k tobě zachoval přitel  jako málokdo - uražené chlapské ego bolí víc a dýl než kdejaký menstruační bolesti Mrkající Z výše toho pak můžeš krásně radit, jak se zachovat. Ale podle mně většina těch tvých rad je zatížena tím, že je o tebe zájem a že si můžeš vybírat a nemusíš se bát, že zůstaneš sama. Jenže nezájem opačného pohlaví bývá právě hlavní nedostatek většiny zde tázajících...

EDIT: Dobře - tohle rozhodně není pro barabelu. To je pro ostatní, aby pochopili moje rakce nan její příspěvky, které nejsou určeny jí. Máme totiž takový jednostranný dialog Úsměv
« Poslední změna: 17. Leden 2008, 13:09:25 od Avaranger » Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #110 kdy: 17. Leden 2008, 13:03:12 »

Tak proč si za tím slibem nestojíš ?

Komu není rady tomu není pomoci !
Zaznamenáno

redweed

Zobrazit profil
« Odpověď #111 kdy: 17. Leden 2008, 15:51:47 »

barbarela.trust: Promiň, vim že sem slíbil, že nebudu reagovat, ale na tohle musim, protože to staví náš konflitk do trošku jiného světla.

Právě se totiž ukázal rozdíl mezi našim uvažováním. Ty totiž ze všech stran vidíš zájem. Po nevěře, za kterou by tě většina chlapů na minutu vyhodila z baráku / ze života se k tobě zachoval přitel  jako málokdo - uražené chlapské ego bolí víc a dýl než kdejaký menstruační bolesti Mrkající Z výše toho pak můžeš krásně radit, jak se zachovat. Ale podle mně většina těch tvých rad je zatížena tím, že je o tebe zájem a že si můžeš vybírat a nemusíš se bát, že zůstaneš sama. Jenže nezájem opačného pohlaví bývá právě hlavní nedostatek většiny zde tázajících...

Ty, Avi, já mám naopak dojem, že jste si s B. dost podobní právě v tom, že vaše příspěvky jsou "zatíženy" velkou sebedůvěrou. Sypeš tady rady z rukávu a působíš dojmem nepřeberných vlastních zkušeností, to zrovna nemluví o malém zájmu opačnoho pohlaví ani o tom, že bys nebyl přesvědčen o vlastní hodnotě. Tak bys to třeba nemusel nikomu vyčítat. V pravidlech není nikde psáno, že by tady sebevědomí lidé nemohli psát o svých problémech.

Ach to mužské ego! Cítí se líp po rádoby vtipné poznámce o drobných ženských obtížích a po nemilosrdné kritice B., jejíž ego zjevně žádné problémy nemá?
Zaznamenáno
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #112 kdy: 17. Leden 2008, 16:56:44 »

avi co sem ti rikal o tom reseni vseho i veci o kterych vis kulovy hmm?  Kroutící očima sakra chlape drz se toho Vykřičník
Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #113 kdy: 17. Leden 2008, 16:57:05 »

Promiň, nevidím žádnou "nemilosrdnou kritiku" napsal přeneseně "máš štěstí a jsi přitažlivá pro opačné pohlaví - tím pádem nejsi moc podobná těm lidem, kteří se tu píšou a to co funguje u tebe asi nebude fngovat u nich. " Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #114 kdy: 17. Leden 2008, 17:09:07 »

B., jejíž ego zjevně žádné problémy nemá?

Ono zas není tak .. jako.. úplně ...snad co ? Nebo co ?  Znepokojený Eh?

Sebevědomí mi nechybí , ale zformoval mě až život v 16-ti jsem měla problém i nakupovat  Podivený
Zaznamenáno

MarŤas
**

Město: Liberec

Zobrazit profil
« Odpověď #115 kdy: 17. Leden 2008, 18:12:28 »

redweed:
no, v tu chvíli mohu nabídnout pouze duševní hodnotu, nikoliv materiální. Materiál má omezenou dobu, kdežto duševní neomezenou.
Zaznamenáno
redweed

Zobrazit profil
« Odpověď #116 kdy: 17. Leden 2008, 21:17:26 »

MarŤasi, a co se všechno skrývá pod tou tvou duševní hodnotou, čím konkrétně podle tebe ženskou duševně a citově uspokojíš?

B. a A. nějak jste vyměkli, nechcete se smířit?   S jazykem

Já mám problém nakupovat doneška, teda jen někde  Stydlivý
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #117 kdy: 17. Leden 2008, 21:37:11 »

B. a A. nějak jste vyměkli, nechcete se smířit?   

Ne ! Člověku který sám sebe přirovnává k Einsteinovi já hračky z kanálu vytahovat nebudu .
Zaznamenáno

Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #118 kdy: 17. Leden 2008, 21:49:10 »

B. a A. nějak jste vyměkli, nechcete se smířit?   S jazykem
Já bych osobně rád, ale obávám se, že to nějak tak... nepůjde. Respekt si buduješ roky a nebo prvních 10vteřin, ale přijít o něj můžeš během chvilky. A Barabela očividně odmítá už předběžně všechno, co řeknu, cili tam chybí ta alespoň minimální dávka respektu nutná k tomu, aby měla aspoň pocit, že jí stojím za to aby mě přestala brát jako odpad Šťastný A myslím, že s tím nehnu.
Zaznamenáno

MarŤas
**

Zobrazit profil
« Odpověď #119 kdy: 17. Leden 2008, 21:49:34 »

MarŤasi, a co se všechno skrývá pod tou tvou duševní hodnotou, čím konkrétně podle tebe ženskou duševně a citově uspokojíš?

Záleží na tom, co v tu chvíli chceš. Provokatér a vidím, že jsi též náročná. Třicítky obecně jsou náročný, že jo??

Víš, materiál můžeš ztratit a kdykoliv, kdežto duševno a cit nikoliv.Tyto aspekty se nikde nekoupí. Uspokojení ženy je závislé na situaci a jejího charakteru. Ženě je třeba ukázat, že muž stojí za jejími názory a že v případě nouzi se může o něj opřít s tím, že chlap nesmí snížit svou cenu.
Dále jí dát pocit bezpečí a duševní ochranu (myslím to, vytáhnout jí z nějakýho průšvihu). Co se týče citů, tak prostě být v blízkosti a poskytnout jí něhu.   

« Poslední změna: 17. Leden 2008, 21:53:34 od MarŤas » Zaznamenáno
redweed

Zobrazit profil
« Odpověď #120 kdy: 17. Leden 2008, 23:43:45 »

Oceňuji tvou snahu, být pro ženu duševní a citovou oporou, možná jsi díky tomu skvělý partner.
Nevím jestli jsem náročnější než před deseti lety, dá se to těžko posoudit. Spíše skeptičtější ve víře, že někdy dosáhnu toho vysněného ideálu. Myslím, že ženská s věkem spíše přestává být přehnaně náročná, protože se naučí být realističtější. Další věc je, že žena po třicítce konečně třeba najde sama sebe, začne si víc věřit, méně se ostýchat a uvědomí si, co vlastně chce a co je pro ni v životě důležité.
Jakou máš zkušenost s dlouhodobými vztahy? Víš, na začátku většinou bývá nejlepší vůle obou partnerů plnit si vzájemně své požadavky a víra, že některé věci, které tohle zpočátku zajišťují, přetrvají napořád. Po čase ale většina lidí zjistí, že realita je úplně jiná, hodně věcí, které k sobě dva lidi přitahuje, prostě časem vyprchá, i když je oboustanná snaha o vztah pečovat. Podle jedné známé knihy ženy potřebují od partnera péči, porozumění, respekt, oddanost, potvrzení vlastní hodnoty a bezpečí. Je to zhruba tak, ale každá ženská to může mít trošku jiné podle toho, kde má ona sama nějakou slabinu.
Když na to tak koukám a přemýšlím o jednotlivých potřebách, tak si říkám, že vlastně skoro všeho se mi dostává, ale přesto se citově uspokojená necítím a něco mi ve vztahu chybí. Možná je to moje chyba a možná definice z knih prostě úplně nefungují. Ale, že jsem náročná bych o sobě asi neřekla. Pravda je, že mám možná potřeby, které se teď navíc ještě znásobují životní situací, ve které se nacházím.

A co ty, co požaduješ od ženy, abys s ní byl spokojený?
Zaznamenáno
MarŤas
**

Zobrazit profil
« Odpověď #121 kdy: 18. Leden 2008, 14:59:42 »

A co ty, co požaduješ od ženy, abys s ní byl spokojený?

Kdybych napsal, že věrnost, tak byl lhal. Nikdo z nás nezaručí, že budeme věrní.
Co se týče dlouhodobých vztahů, tak jsem je neměl. Vztahy byly krátké a nebudu svádět vinu na svůj handicap, který je součást mého já. Vinou bylo to, že dotyčná  buď toho chtěla moc a nebo byla z daleka. Víš, již v předešlých příspěvcích jsem psal co mám za problém a nechci tu psát zas, páč nechci zůstat na jednom místě, ale jít dál. Já nemohu dívkám (ženám) dát to co mohou jiní. Šeptat zamilovaná slůvka při milování a to spousta zástupkyní z Venušského světa ocení. Jde o určitý projev lásky, který řekne toho víc než samotné "mám tě rád".

Od ženy co bych požadoval?
Nu, něhu, důvěru a víru. Žebříček hodnot záleží na tom, co nabízí druhá strana. Kdybych sestavil požadavky partnera od A po Z, tak je bude  splňovat málokterá a nebo žádná (ta, kterou jsem neviděl). Hodnoty musí být takové, aby nezruinovaly oboustranný vztah.
Možná myslím trochu suše a racionálně..

Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #122 kdy: 18. Leden 2008, 15:16:16 »

Oceňuji tvou snahu, být pro ženu duševní a citovou oporou, možná jsi díky tomu skvělý partner.
Nevím jestli jsem náročnější než před deseti lety, dá se to těžko posoudit. Spíše skeptičtější ve víře, že někdy dosáhnu toho vysněného ideálu. Myslím, že ženská s věkem spíše přestává být přehnaně náročná, protože se naučí být realističtější. Další věc je, že žena po třicítce konečně třeba najde sama sebe, začne si víc věřit, méně se ostýchat a uvědomí si, co vlastně chce a co je pro ni v životě důležité.

Taky nevím jestli jsem s věkem náročnější nebo skromější asi jak v čem , ale stejně si myslím , že člověku vždycky bude chybět to co nemá , když budeš žít ve zlatě bez lásky , budeš po ní toužit a když budeš žít v lásce bez zlata asi ti to zlato bude chybět .
Zaznamenáno

redweed

Zobrazit profil
« Odpověď #123 kdy: 21. Leden 2008, 15:31:37 »

MarŤas: Zobecňování zní většinou suše...to není tvým myšlením. Ale vypadá to, že dost náročný jsi ty. Ale přes tuhle všechnu filozofii, když promluví hormony, požadavky jdou většinou stranou, aspoň na chvíli. Ty začnou být důležité až v delším vztahu. Pokud jsi neměl dlouhodobější vztah, není to tím, že máš právě přehnané požadavky?

A ta něžná slovíčka jsou sice důležitá, ale někdy třeba jen pohled řekne víc.  Mrkající
Zaznamenáno
MarŤas
**

Zobrazit profil
« Odpověď #124 kdy: 21. Leden 2008, 15:37:47 »

MarŤas: Zobecňování zní většinou suše...to není tvým myšlením. Ale vypadá to, že dost náročný jsi ty. Ale přes tuhle všechnu filozofii, když promluví hormony, požadavky jdou většinou stranou, aspoň na chvíli. Ty začnou být důležité až v delším vztahu. Pokud jsi neměl dlouhodobější vztah, není to tím, že máš právě přehnané požadavky?

A ta něžná slovíčka jsou sice důležitá, ale někdy třeba jen pohled řekne víc.  Mrkající

můžeš mi blíže specifikovat to "přehnané požadavky"?
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 3 4 [5] 6 7  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS