Pánové potřebuji radu

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
10. Říjen 2008, 22:30:44

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 017 příspěvků v 1 796 témat od 1 773 uživatelů
Nejnovější uživatel: ajfel
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na chlapy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Pánové potřebuji radu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] 3 4 ... 7  Vše Tisk
Autor Téma: Pánové potřebuji radu  (Přečteno 12086 krát)
MarŤas
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 27
Město: Liberec

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 02. Prosinec 2007, 22:06:28 »

A co já třetí? Úsměv

Smějící se Smějící se Smějící se Smějící se
To ti na to neskočí  Mrkající, kdyby jo, tak se k tobě milerád přidám  Super!
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 kdy: 02. Prosinec 2007, 23:46:39 »

Ne, jasne. My takhle uvazujem jen proto, ze nemame dost prilezitosti. To je jako kdyby treba v Kongu (nevim, lepsi zeme me nenapada) prohlasovali, ze vsechno se da stihat rucne a ze pocitace nejsou potreba. Muzou to rikat, protoze nezazili ten pocit, kdyz se neco neresi tydena le 10s xD

Ja osobne verim, ze bych na to ani nepomyslel. Jednak proto, ze kdybych byl tak uzasny, ze by na me holky leteli od pohledu, tak bych si moh vybrat nejakou uzasnou a nemusel bych delat urcite kompromisy, ktere vychazeji z meho omezeneho vyberu (doufam, ze tu nebude flame, ze kdokoli muze mit jakoukoli holku, nemuze). Tim padem bych nemel pocit, ze nekde muze byt neco  MNOHEM lepsiho. A zahnout holce, ktera je uzasna, skoro bezchybna s nekym kdo je lepsi v tom, ze ma o 12% pevnejsi poprsi je fakt leda tak ve snu Mrkající

EDIT: Pokud by dotycna byla vazne tak uzasna, tak nevidim dubod proc se se starou nerozejit a zbalit tu novou, kdyz by to bylo tak jednoduchy Mrkající Skro bych rek, ze v zaletavani to maji tezsi ti "mene schopni", pac tem se "postesti" jednou za sto let, ze na ne leti UZASNA HOLKA, tak ta mbych pochopil, zeby si to treba nekdo nechtel nechat utyct mezi prsty a chtel to aspon zkusit a pritom nechtel koncit v potu tvare budovany vztah na kterem nechal spoust krve a skripeni zubu xD (To rek Churchill)
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
hustejdym

태권도를 사랑해요

Věk: 29
Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 03. Prosinec 2007, 11:43:04 »

jj, tezko rict, jestli bych mel dneska stejne nazory, kdybych byl od puberty vystaven neustalemu zajmu holek. Ale nemyslim, ze bych o neco prisel a nemenil bych. Donutilo me to o sobe premyslet a naucil jsem se vazit si veci, ktere jsou pro ostatni bezne.
Zaznamenáno

Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 03. Prosinec 2007, 12:13:55 »

No pro vás dva asi tolik - vaše přesvědčení je krásné a cenné , ale má to svoje ale ....

Já třeba věřila , že děti nosí čáp a dárky ježíšek , že chlap kterého si beru je ten pravý a že s ním budu celý život , že nikdo z rodiny mě nikdy nepodrazí , že kuře má 4 nohy , že ....
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
dextera

Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 03. Prosinec 2007, 13:30:14 »

A co já třetí? Úsměv

Šťastný Tady je to samej svatej...Ja byla jen jednou milenkou chlapa, co mel zenskou nekde v Australii,ale pak jsem se do nej nejak zamilovala a uz to nebylo ono, tak jsem toho radeji nechala  Úsměv podvadena jsem asi byla taky, i kdyz to nikdy nepriznal, dozvedela jsem se to az po nejake dobe po rozchodu z druhe ruky....ale zase si musim pricist k dobru, ze pokud jsem s nekym ve vztahu, tak jsem verna....je to teda asi spis tim, ze neumim lhat a vlastne ani nechci...proste neumela bych nekomu zahnout, pak k nemu prijit a delat, ze se nic nedeje, v klidu se s nim jeste vyspat hned pote, co jsem spala s nekym jinym....vyhovuje mi, kdyz mam jen jeden zivot a ne nekolik najednou s nekolika chlapama....
Zaznamenáno

"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
hustejdym

태권도를 사랑해요

Zobrazit profil
« Odpověď #30 kdy: 03. Prosinec 2007, 13:54:43 »

Šťastný Tady je to samej svatej...
svatej teda nejsem... ale jsem hustej Provokatér
Zaznamenáno

Trpaslik
**

Věk: 23
Město: Praha/Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 03. Prosinec 2007, 23:43:56 »

No pro vás dva asi tolik - vaše přesvědčení je krásné a cenné , ale má to svoje ale ....

Já třeba věřila , že děti nosí čáp a dárky ježíšek , že chlap kterého si beru je ten pravý a že s ním budu celý život , že nikdo z rodiny mě nikdy nepodrazí , že kuře má 4 nohy , že ....

No a zivot te nejspis naucil, ze verit muzes jen sama sobe a to jeste ne vzdy, ze?
Zaznamenáno

SpeedMaster
*

Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 09. Leden 2008, 23:52:25 »

... a mimochodem chtěla jsem to říct , že polykám !

Jestli polykáš, tak to samo o sobě je polovina úspěchu. Například já polykání (už) beru jako naprostý standard. Poslední krok k vyřešení tvé situace a plynulý přechod od domněnek a přání k realizaci je sdělit mu tuto podstatnou informaci.
Pak pro něj nebude problém přeskočit zbytečné formality jako káva (a podobné) a přejít při nejbližší příležitosti k rychlé akci.
Osobně již asi rok sporadicky "spolupracuji" s jednou takovou dívčinou (pohlednou, inteligentní), kdy občas zvednu tel., zavolám, domluvíme si čas, já přijedu, ona přisedne ke mně do auta a bez zbytečných formalit započne s kvalitní felací. Řekl bych, že je to oboustranně příjemná forma spolupráce. (Pravděpodobně dočasná, protože čert aby věděl, co se v ženském mozku může zrodit za představy o budoucí podobě spolupráce (které mohou být diametrálně odlišné od mých), příp. kdy někoho nového potká, atp.)
Pokud se tedy osmělíš k onomu sdělení, myslím, že nic nebude bránit navázání takovéto podoby mimopracovní spolupráce.
Obsah onoho sdělení je jasný a pokud zvolíš i stejně přímočarou formu, jak jsi nastínila, která bude natolik jednoznačně interpretovatelná, že jí onen dotyčný kolega pochopí, ať už pracuje v jakékoli pozici v té speditérské firmě*. I pokud by pracoval na pozici řidiče apod.

*Jak jsem z konextu pochopil, při zmínce o vypraveném kamionu, že půjde o dopravní/přepravní firmu.
Zaznamenáno
larry flint

Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 10. Leden 2008, 00:19:25 »

jupiiii speedmaster je zpet, chybels me chlapce  Kroutící očima Smějící se

a kolik te tve spolupracovnici platis, ty znalce zen?
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 kdy: 10. Leden 2008, 00:55:38 »

a kolik te tve spolupracovnici platis, ty znalce zen?
No, nevim, i já znám pár slečen, co by pro... no, ... co by šly světa kraj Úsměv

Jen proto, že ty se takhle nechováš, nemusí znamenat, že takové ženy nejsou. Je jich málo, špatně se hledají a jsou v tomto směru nestálé.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
SpeedMaster
*

Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 10. Leden 2008, 01:09:59 »

...a kolik te tve spolupracovnici platis, ty znalce zen?

Nic. Je to taková honoris causa činnost z její strany. Asi jí na mně imponují jisté atributy, které postrádá u svého partnera.
Možná jí taky rajcuje, že s ní zacházím jako s děvkou. Nicméně, ať už je to jakkoli, tak mě zajímá jen výsledek. A kvalitní provedení.
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 10. Leden 2008, 09:56:36 »

Když už se to tady otevřelo - vše dopadlo poněkud jinak než by asi standartně mělo . Bez toho aniž bych musela nabízet kvalitní felaci v autě jsem dosáhla svého na služební cestě v zahraničí , kde se současně i vyjasnilo proč nedošlo k ničemu již dříve, vyjádřili jsme svá stanoviska a obavy a plány , události následujících dnů však nabraly na intenzitě , nevím zda jen díky náhodě nebo jeho amatérismu nebo špatné konstelaci hvězd - matka jeho dítěte na to přišla a ještě před vánoci u nich nastala rozluka (škoda,že není řidičem kamionu,v takovém případě by to bylo o sbalené igelitce a kartáčku na zuby) načež jsem já , která od samého začátku stála pouze o nezávazné sexuální radovánky začala být nenáúadně a jemně tlačena a manipulována k tomu abych také ukončila svůj vztah .

Pocit morálního dluhu a jedna maličkost v mém současném vztahu mě vedou k rozhodnutí , že to tedy zřejmě udělám , opustím vztah po šesti letech .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #37 kdy: 10. Leden 2008, 10:12:55 »

Působí to na mě trošku jako plán, teda nechci nic řikat xD

Morální dluh? Nelžeš si trochu do kapsy? A co "morální dluh" k tvému současnému partnerovi, co?

Kéž bych někdy ty ženský pochopil Úsměv Chce "nezávazný sex" a nakonec kvuli něčemu, čemu řiká "morální dluh" nechá dlouholetého partnera. Tím tě nijak nesoudim. Je to tvoje rozhodnutí, ale vzbuzuje to ve mě jistou nejistotu a vlastně i smutek, že se ženským nedá věřit. Smutný
Zaznamenáno

larry flint

Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 10. Leden 2008, 10:20:54 »

Avi kdybys cetl trochu pozorneji, doslo by ti, ze jen o moralnim dluhu to zrejme neni  Mrkající

a btw divky, o kterych tady se speedmasterem tak basnite, asi existuji, ale pro me jsou na urovni devek, mozna jeste o neco niz, protoze se tak chovaji zadarmo 
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 kdy: 10. Leden 2008, 10:34:36 »

Ano. Morální dluh VS. morální dluh + "jedna maličkost" je opravdu diametrální rozdíl Úsměv
Zaznamenáno

larry flint

Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 10. Leden 2008, 10:39:22 »

to by ses divil jak diametralni rozdil to ve skutecnem vztahu muze byt
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 10. Leden 2008, 10:40:07 »

Avaranger - jako plán čeho ? Zákeřný plán jak získat chlapa podvodem ? Nebo plán na dokonalou sebedestrukci ?Já si pohorším a to prakticky ve všech směrech .
O tom proč vznikají tyhle situace v dlouhotrvajících vztazích a ani o tom která maličkost v mém současném vztahu hraje roli nemá smysl ti vyprávět , ještě nejsi schopný pochopit .

Ještě by bylo asi záhodno dodat, že jeho partnerka po prvních silných slovech - nelez mi na oči a dítě už nikdy neuvidíš - změnila strategii na - prosím vrať se a já ti budu tolerovat milenku . Čili on se vrátit může , ale nechce a říká , že nakonec vlastně zjistil , že jejich vztah stejně neměl smysl .

larry flint - zřejmě žena ženu pochopit dokáže 

Zaznamenáno

Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #42 kdy: 10. Leden 2008, 11:57:40 »

Ty mě namáš rádá Barabeli nebo proč si tak zaujatá a mysliš si, že každý moje slovo je proti tobě? Samozřejmně sem nemyslel TvŮJ PLÁN. Ale JEHO PLÁN Šťastný Protože na mě to působí tak, že nejdřív tě chtěl ujistit o tom, že je hrozně fér a tak. Následně podle plánu nechal manželku, aby na to přišla, následně to řekl tobě a jemně tě manévruje do toho, aby skončila ten svůj vztah. Teď když se ta jeho chce vrátit, tak on (logicky) nechce - on totoiž na to, že ten vztah nemá smysl nepřišel, on to už veděl. Úsměv Sry, jestli je to mockonspirační, ale každý další krok mi doté mozaiky zapadnul. A píšu to tak negativně právě proto, že mam pocit, že TY si pohoršíš.

A ohledně té maličkosti - pardon, jestli působim jako ignorant - neni to schválně, ale velmi bych ocenil, kdybys mě o tom poinformovala. Třeba mi díky tomu něco dejde Mrkající Děkuju Úsměv

Maličkostí chápu nějakou malichernost - třeba před spanim nedá bačkory vedle postele, ale prostě je nějak rozkopne a jde spát. Ale něco takového mi nepřijde jako důvod pro rozchod. Právě myslim, že tady slovíčkaříme. Tak tím pádem bych chtěl slyšet o co jde. Nebo teda jednou možná zjistím, že ty bačkory jsou to na čem ten vztah stojí, ale o tom skutečně pochybuju.
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 10. Leden 2008, 14:07:59 »

Avaranger no , že bych tě neměla ráda to asi není přesný výraz i nemít rád je pro mě nějaká emoce a já vůči tobě emoce nechovám , snad jen antipatie a to ze zjevných důvodů , ale musím ocenit tvou odvahu .

To , že to byl jeho plán je snad ještě větší absurdita než to , že by to byl plán můj , ale proč nezkusit nastínit scénář - více než dva roky spalován touhou kolem mě chodil , flirtoval , pokoušel mě , zařídil abych měla na starosti jeho zakázky , ale vše vždy zaonačil tak aby z toho neplynulo nic jasného , do očí bijícího . Mnoho služebních cest , kde jsem spolu byli sami a tudíž byla příležitost nevyužil svoji šanci , protože věděl , že ve mě tím vyvolá ještě větší zájem . Až jednou se rozhodl spalován vášní , že jeho ďábelský plán spěje ke konci - zmocnil se mě a společně jsme prožili noc plnou vášně , následně narafičil moje vlasy , které mi předtím v noci tajně vytrhal a narafičil taky sms ode mě tak aby si ji jeho životní partnerka přečetla až bude v noci spát  . Věděl , že je dokonáno , začal mě psychicky vydírat abych já byla konečně jen a jen jeho .Co naplat , že konec jeho skoro desetiletého vztahu ho ve výsledku bude stát několik milionů korun , hlavně , že bude mít mě .
Chtěla bych pro někoho být takovou bohyní , že by kvůli mě dělal toto , ale bohužel šestnáct už nám není - ani vynásobit dvěma by nestačilo .

Maličkost - no ano špatně napsáno , není to maličkost , je to okolnost , která v současné chvíli ovlivňuje mé rozhodnutí . Přemýšlím jestli to sem napsat ... protože napsat to jednou větou povede zase jen ke spekulavcím a psát tady o tom referát ? Na to není nikdo zvědavý .
Zaznamenáno

hustejdym

태권도를 사랑해요

Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 10. Leden 2008, 14:08:13 »

Osobně již asi rok sporadicky "spolupracuji" s jednou takovou dívčinou (pohlednou, inteligentní), kdy občas zvednu tel., zavolám, domluvíme si čas, já přijedu, ona přisedne ke mně do auta a bez zbytečných formalit započne s kvalitní felací. Řekl bych, že je to oboustranně příjemná forma spolupráce. (Pravděpodobně dočasná, protože čert aby věděl, co se v ženském mozku může zrodit za představy o budoucí podobě spolupráce (které mohou být diametrálně odlišné od mých), příp. kdy někoho nového potká, atp.)
Wow, takovou romantiku by člověk pohledal Šokovaný Smějící se
Zaznamenáno

redweed

Věk: 35
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #45 kdy: 10. Leden 2008, 14:24:24 »

Barbarelo, jsi schopná uvažovat s chladnou hlavou? Pokud ano, tak to udělej důkladně, zvaž všechna pro a proti. Myslím, že znám tu "maličkost", která ti vadí na současném partnerovi a vztahu s ním, ale je více než pravděpodobné, že se dříve nebo později objeví i ve vztahu novém. Navíc budeš mít jistotu, že máš partnera, který je schopen podvést... Vím, že v zamilovanosti je těžké racionálně uvažovat a přiznat si i negativa objektu své touhy. Možná bys to měla probrat s někým, kdo dobře zná tebe, tvého partnera a třeba i toho druhého a je schopen se na věc podívat bez růžových brýlí. V tom má tvůj starý partner nevýhodu, na něj už se skrz růžové brýle nedíváš.
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 10. Leden 2008, 14:35:17 »

Tušila jsem  Projel jsem to Projel jsem to Projel jsem to

Nejspíš nemám na výběr , je naprosto jasné , že tohle se provalí a to i v případě , že by avantýra už skončila . Musím mu to říct .
Současný partner mě vypakuje tak rychle , že nestihnu ani schody spočítat , tak co teď s tím ? Už jsem to udělala , nejde to vrátit , tak si ponesu důsledky .
Zaznamenáno

SpeedMaster
*

Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 10. Leden 2008, 14:57:09 »

...následně narafičil moje vlasy , které mi předtím v noci tajně vytrhal a narafičil taky sms ode mě tak aby si ji jeho životní partnerka přečetla až bude v noci spát...

Takovéto jednání je modus operandi slabocha a ne chlapa. Slabocha a ještě vypočítavého, intrikářského a hysterického.
Ruce pryč, okamžitě. V momentě kdy potká něco lepšího (momentálně), tak ne, aby si v klidu užil napíchnutí a byl diskrétní, aby nedělal problémy/starosti/ústrky lidem kolem sebe (lidem blízkým), kteří logicky za jeho chutě nemohou (To by si mohl uvědomit, pokud má IQ>100 a zároveň taktu a smyslu pro odpovědnost o něco více, než opice).
Ale jako harpagon se chce zmocnit, vlastnit a připoutat k sobě svou trofej a ještě kolem toho tak hlasitě kope, aby to slyšely i všichni okolo. Nicméně on není žádný lovec. Je to, jako kdyby si vzal rybářský prut na rybičky z obývákového akvária. Pravděpodobně půjde o posesivního psychopata, hraniční osobnost.
Hodně štestí s ním a jeho pasti pasti pastičkama, které bude nepochybně rafičit i v budoucnu (zvyk je železná košile) na tebe, či další ženské, příp. na kolegy/konkurenty z práce apod. (Jen si musí dát pozor, aby si do těch pastiček neskřípnul sám své ručičky)
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 10. Leden 2008, 14:59:50 »

SpeedMaster - že ty si to nikdy nepřečteš celé  Kroutící očima  Smějící se
Zaznamenáno

redweed

Věk: 35
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 10. Leden 2008, 15:50:39 »

Následně podle plánu nechal manželku, aby na to přišla, 

Tohle mi nepřipadá pravděpodobné. Myslím, že se docela dokážu vžít do situace. Já si naopak myslím, že to je docela dobrý důkaz toho, že on je taky zamilovaný. Provozování sexu se dá zatajit docela dobře, ale citová angažovanost velmi těžko. Aspoň takovou mám zkušenost - s tím sexem tedy ne, ale s těmi city ano. Aspoň průměrně vnímavý partner pozná, že se chováte jinak, i když vy si to ani neuvědomujete, a to se nemusí dít ani nic podezřelého.

Asi jsem něco přehlídla. Myslela jsem, že Barbarely partner nic netuší, proč myslíte, že by se to měl dozvědět? Nebo jsem přehlídla něco o tom, že milenec hrozí prozrazením?
« Poslední změna: 10. Leden 2008, 15:54:25 od redweed » Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3 4 ... 7  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS