Pánové potřebuji radu

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 20:36:06

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 965 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na chlapy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Pánové potřebuji radu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 7  Vše Tisk
Autor Téma: Pánové potřebuji radu  (Přečteno 11149 krát)
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #50 kdy: 10. Leden 2008, 18:38:59 »

Uf, takže:
1) O tom, že ho rozvod bude stát miliony si nic neřikala (a třeba jich má dost, tak mu to tolik nevadí)
2) Nepamatuju se, že by si psala , že by tě tak dlouho uháněl - jestli sem to přehlédnul, tak pardon - moje chyba
3) No, tak ta averze ke mě by mě zajímala Úsměv Čím mohu takto odpuzovat zralou ženu Šťastný

ad. říct partnerovi:
Já teda zastávám zásadu, že kdo má na to zahybat, tak má mít i na to s tim pak nezatěžovat partnera.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: 11. Leden 2008, 13:48:33 »

Avaranger -
1)když se ty rozejdeš se svou přítelkyní tak si vrátíte půjčené cédéčka a tím to hasne , když někdo odejde matky svého dítěte po deseti letech a zachová jako chlap , nechá jí byt , zařízení , auto a nějaké ty drobné na život - jsme u několika milionů korun .

2)nevím jestli jsem to uvedla , ale celé i s omáčkou to trvá skoro tři roky z toho poměr asi 2 měsíce

3)broukpytlíkovstvím

Jsem bytostně přesvědčená , že on nic nenarafičil , chtěla jsem tím jen předvést absurdnost toho scénáře . Ano můj partner nic neví , ale říct mu to musím , proč -

a)oni dva se znají
b)pracujeme všichni tři pro stejnou společnost
c)tím , že to na něj prasklo začli lidi kolem nás přemýšlet a světe div se oni  nejsou blbí a začíná jim to docházet
d)zřejmě už to došlo i jeho ex
e)dřív nebo později se najde aktivní blbec , který to pustí do světa

Chybama se člověk učí  Projel jsem to
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #52 kdy: 11. Leden 2008, 15:35:32 »

barbarela.trust
1) Tak to je chlap asi fakt milionář Úsměv Protože když z minuty na minutu nemá byt auto a žádné zařízení, tak to u něj vyžaduje okamžitou investici v řádu minimálně milionu. Což s platem okolo 30.000,- řekněme, trvá naspořit 2 a 3/4 roku, aniž by utratil korunu. I při splátkách / leasingu to je +/- 250.000,- okamžité investice, což ve světle toho, že pracujete ve stejné firmě a připadně zní oba odejtete (následně) není žádný med.

2) mám pocit, že ne, což do toho vnáší nové světlo a má konspirační teorie tím dostává značné trhliny Šťastný

3) Ach jo, musim se naučit si nechávat svůj názor pro sebe, protože to pak vypadá, že si myslím, že můj názor je (jediný) správný Smutný Já si myslím, že když někdo čeká radu, tak je princip dozvědět se velké množství informací a z těch následně vybrat ten nejčastější scénář / případně to co se mi nějvíc líbí / co mi nejvíc "sedí"... Jak vidno, ty preferuješ (a ono neni divu, dělá to většina ženských) autoritativní přístup - najít někoho kdo má dostatečné množství zkušeností / funkci / případně jinak svou autoritou převyšuje ostatní a jeho radu brát jako bernou minci - čiliže převaha kvality nad kvantitou. Co je lepší ať si rozhodne každý sám. Ale jak se zdá, tak jsme značně nekompatibilní Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #53 kdy: 11. Leden 2008, 16:00:59 »

1)toto bych nechala bez komentáře

2)co dodat ?

3)svůj názor klidně prezentuj , ale prezentuj to jako svůj názor založený na vodě , doměnkách a dohadech , nikoliv jako návod a řešení . A ano já dávám přednost radě od člověka , který má praktické zkušenosti ověřené v praxi . Proč ? protože když si vzpomenu jaké jsem měla postoje názory a představy ve tvém věku musím se sama sobě smát , stejně tak jako se budu sama sobě smát za názory postoje a představy za dalších deset let .
Někdy mi přijde , že nechceš někomu vykládat jak chutná jídlo , které jsi nikdy v životě nejedl ! A neuvažuješ nad tím jestli je to správně .
« Poslední změna: 11. Leden 2008, 18:57:03 od barbarela.trust » Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #54 kdy: 11. Leden 2008, 21:39:49 »

Někdy mi přijde , že nechceš někomu vykládat jak chutná jídlo , které jsi nikdy v životě nejedl ! A neuvažuješ nad tím jestli je to správně .

Tato paralela se mi nezdá správná - vztah není jídlo, které můžu v nejhorším případě bez následků vyplivnout. Nebudeš vraždit, jelikož to považuješ za špatné a odsoudíš vraha, za to, že zabil, aniž by sis to sama zkusila.
Zaznamenáno
larry flint

Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #55 kdy: 12. Leden 2008, 11:04:02 »

je rozdil mezi moralnimi hodnotam {odsouzeni vraha}i a praktickou zkusenosti {reseni jidla, ktere sem nejedl pripadne vztahu, ktery sem nemel}
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
dextera

Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #56 kdy: 12. Leden 2008, 15:06:18 »

Já teda nevím, ale řídit se jenom podle rad někoho, kdo má s eventuelním problémem konkrétní zkušenosti....někdy mám spíše pocit, že mi lépe poradí někdo, kdo třeba nemá takové zkušenosti, je mladší než já,  ale nabídne nějaký neotřelý názor, radu, než třeba někdo, kdo má více zkušeností než já, je starší, ale jeho rady v tom konkrétním případě nemusí vůbec fungovat....Ale je to asi dáno tím, že obecně neuznávám žádný autority, sama nejsem moc autoritativní a vyslechnu  si ráda každej názor, byť s ním nemusím souhlasit a můžu si myslet svoje. čím více názorů a rad od různých věkových kategorií, tím lépe. Získám tak mnohdy jiný pohled na věc, ke kterému bych se sama třeba nikdy nedopracovala. nemyslím, že by automaticky znamenalo mladší než já, méně zkušeností´= scestný názor. Takové uvažování se mi zdá poněkud krátkozraké.
Zaznamenáno

"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #57 kdy: 12. Leden 2008, 15:23:39 »

Souhlasím s dexterou. Zrovna Avaranger třeba moc dobře analyzoval jednu situaci a dobře mi poradil.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #58 kdy: 12. Leden 2008, 16:39:12 »

Jasně je to o úhlu pohledu , mě osobně na moje dotazy a příspěvky Avarngerovy rady nebyly k ničemu , byly totálně mimo mísu , snaha analyzovat byla k úsměvu a  věty typu - ženy si myslí to a to mě vytáčejí .
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #59 kdy: 12. Leden 2008, 16:44:11 »

Ale taky je to možná tím věkem , už koukám na lidi a vztahy trochu jinak .
Ale to vás čeká všechny  Provokatér  Smějící se Smějící se Smějící se
Zaznamenáno

Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 kdy: 12. Leden 2008, 21:51:35 »

Ale taky je to možná tím věkem , už koukám na lidi a vztahy trochu jinak .
Ale to vás čeká všechny  Provokatér  Smějící se Smějící se Smějící se
Ano, čeká, ale dost možná ne se stejným závěrem jako u tebe. Ale myslim, že nás ovlivňujou naše vlastní zkušenosti. A hlavně každý přicházíme do života s různými morálními zásadami. Třeba pro mě byla a bude nějaká bokovka ke vztahu vždycky nepřípustná, sobecká a zbabělá. Ale tímto tě nechci nijak soudit, protože jak jsem psal - každý máme morálku jinde a na jiných základech a dá se snad jedině říct, že člověk je tak dobrý, jak málo zrovna tu svojí porušuje a s jakými úmysly.
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 12. Leden 2008, 22:59:16 »

Ano jsem absolutně amorální bezcharakterní zrůda .

Jen jednou jsem četla knihu Daniele Steel , ze zoufalství ,  to když jsem byla v nemocnici , ale tenkrát bych přečetla i příručku - technická údržba multikáry , kdyby byla po ruce . A asi jsem při čtení nedávala pozor .

Ještě , že tě mám Avarangere snad se nad sebou konečně zamyslím a stanu se lepším člověkem .

Potlesk
Zaznamenáno

Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #62 kdy: 12. Leden 2008, 23:00:49 »

Třeba pro mě byla a bude nějaká bokovka ke vztahu vždycky nepřípustná, sobecká a zbabělá. Ale tímto tě nechci nijak soudit, ...
Ano jsem absolutně amorální bezcharakterní zrůda .
To rozhodně nejsi. Ale vim jistě, že jsi nezdravě vztahovačná Úsměv
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #63 kdy: 12. Leden 2008, 23:10:46 »

Jsem absolutně amorální bezcharakterní nezdravě vztahovačná zrůda .

Člověk se učí celý život  Smějící se
Zaznamenáno

Ondrasek
*

Město: Morava

Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 12. Leden 2008, 23:58:23 »

Třeba pro mě byla a bude nějaká bokovka ke vztahu vždycky nepřípustná, sobecká a zbabělá.
To rikas ted. Nemyslim si, ze v tomto svete je mozno aby ti tyto idealy vydrzeli dlouho.. Nic proti nim, jsou vznesene a krasne; jen si myslim (i kdyz samozrejme nepreji), ze prijde cas, kdy ti zivot da pres hubu a ty pochopis, ze neni az tak idealni.. Ale svym zpusobem, vam tenhle stav mysli zavidim. Musi byt krasny verit, ze svet je fajn spravedlivy misto, kde muzeme zit vsichni cestne moralne a spokojene vedle sebe..

Jsem absolutně amorální bezcharakterní nezdravě vztahovačná zrůda .

Tak to mas fajn!:-) Muzem zalozit klub "Absolutne amoralnich bezcharakternich vztahovacnych zrud". Uz jsme dva. Jeste nekdo se prida? Super! Provokatér
Zaznamenáno

Life is just a game
With no rules
---
Life is bad. Your only chance is to be even worse!
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #65 kdy: 12. Leden 2008, 23:59:35 »

Ondrasku bude mi ctí být s tebou v tomto klubu  Mrkající
Zaznamenáno

Ondrasek
*

Město: Morava

Zobrazit profil
« Odpověď #66 kdy: 13. Leden 2008, 00:10:29 »

Ooo, jsem polichocen! Stydlivý
I me bude poctou a cti Tva ucast.
Ty budes prvni Zena naseho imperia a ja prvni Muz. A vsichni ostatni nam budou podrizeni, ho ho... Provokatér
Zaznamenáno

Life is just a game
With no rules
---
Life is bad. Your only chance is to be even worse!
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #67 kdy: 13. Leden 2008, 01:16:13 »

To rikas ted. Nemyslim si, ze v tomto svete je mozno aby ti tyto idealy vydrzeli dlouho.. Nic proti nim, jsou vznesene a krasne; jen si myslim (i kdyz samozrejme nepreji), ze prijde cas, kdy ti zivot da pres hubu a ty pochopis, ze neni az tak idealni.. Ale svym zpusobem, vam tenhle stav mysli zavidim. Musi byt krasny verit, ze svet je fajn spravedlivy misto, kde muzeme zit vsichni cestne moralne a spokojene vedle sebe..

Je lepší žít jako optimista než jako pesimista, jako pesimista očekáváš vždy v obavách to nejhorších, jako optimista se toho nejhoršího nebojíš.

barbela.trust: to by sis spíše měla se svým svědomím vyřídit sama.
Zaznamenáno
dextera

Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #68 kdy: 13. Leden 2008, 09:58:54 »

Třeba pro mě byla a bude nějaká bokovka ke vztahu vždycky nepřípustná, sobecká a zbabělá.

Starého psa novým kouskům nenaučíš. Já jsem v tomhle taky pořád naivní a důvěřivá i když už za pár měsíců na tomhle světě budu 30 let. A to mi už život dal hodněkrát přes hubu. Možná někde v podvědomí mi dochází, že svět není zas až tak ideální, ale asi to nechci vidět  Úsměv
Zaznamenáno

"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #69 kdy: 13. Leden 2008, 13:11:43 »

Ooo, jsem polichocen! Stydlivý
I me bude poctou a cti Tva ucast.
Ty budes prvni Zena naseho imperia a ja prvni Muz. A vsichni ostatni nam budou podrizeni, ho ho... Provokatér

Ondrasku krásně jsi to vymyslel  Mrkající
Zaznamenáno

Skirge

Věk: 23

Zobrazit profil
« Odpověď #70 kdy: 13. Leden 2008, 13:56:32 »

Ja by som sa pozastavil nad jednou vecou. Na čom ten vzťah máte založený? Na tom že ste si boli vzájomne atraktívny? To môže časom ochladnúť. Podľa toho čo si písala vyplýva, že máš okolo 35 rokov. Nechcem sa ťa dothnúť, ale ako dlho budeš ešte atraktívna podľa teba? Dva - tri roky? Možno päť a čo potom?
Ja teda podľa okolností takému vzťahu moc veľkú životnosť nedávam.
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #71 kdy: 13. Leden 2008, 14:06:53 »

Tak já nevím - buď postrádám vysvětlovací schopnosti anebo mi tady skoro nikdo nerozumí  Přemýšlím

Ne na atraktivitě určutě vztahy nestavím .

Zaznamenáno

redweed

Věk: 35
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #72 kdy: 13. Leden 2008, 14:08:49 »

Barbarela a Ondrasek: Berete ještě nové členy? Vztahovačná jsem dost, to tu už všichni díky Avimu vědí  Šťastný, ale něčeho moc amorálního jsem se ještě nedopustila, bohužel...tak bych se snad mohla něčemu přiučit. Mrkající

Avi, to jestli jsi takový, jak píšeš prověří teprve čas, život a jednotlivé konkrétní situace. Beru to tvoje prohlášení spíš jako přání takový být a přeji ti, aby se ti to podařilo!
Zaznamenáno
Skirge

Věk: 23

Zobrazit profil
« Odpověď #73 kdy: 13. Leden 2008, 14:16:53 »

Tak já nevím - buď postrádám vysvětlovací schopnosti anebo mi tady skoro nikdo nerozumí  Přemýšlím

Ne na atraktivitě určutě vztahy nestavím .

Ty nie, to mi je jasné, len či to tak vidí aj tvoj partner.
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #74 kdy: 13. Leden 2008, 14:21:24 »

Barbarela a Ondrasek: Berete ještě nové členy? Vztahovačná jsem dost, to tu už všichni díky Avimu vědí  Šťastný, ale něčeho moc amorálního jsem se ještě nedopustila, bohužel...tak bych se snad mohla něčemu přiučit. Mrkající

Avi, to jestli jsi takový, jak píšeš prověří teprve čas, život a jednotlivé konkrétní situace. Beru to tvoje prohlášení spíš jako přání takový být a přeji ti, aby se ti to podařilo!

Jsi vítána v našem klubu !
Zaznamenáno

Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 7  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS